Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Allah ne güzel bir haber bu ilk idrarınlamı yaptın öyle değilse buna rağmen 2.çizgi kendini göstermiş bence yarın sabahta ilk idrarınla yap şimdiden tebrik ediyorum canımm

hepinize çok çok çok teşekkürler... Allahım isteyen herkese nasip etsin... hala inanamıyorum gerçi kan tahlili yaptırmadım belki de kimyasaldır yada dış gebelik v.s. ama şuanda onları düşünmek istemiyorum... Allah'ım yalvarırım bu mutluluğumu yarıda bırakma...

Allah ne güzel bir haber bu ilk idrarınlamı yaptın öyle değilse buna rağmen 2.çizgi kendini göstermiş bence yarın sabahta ilk idrarınla yap şimdiden tebrik ediyorum canımm

ewt canım sabah ilk idrarımla yaptım. saat 9,30 a kadar tuttum ve adetime 2 gün var daha o yüzden silik sanırım

aminnnnnnnnnnnnnnn

Belgiselcim sanada ayrıca teşekkür ederim. sen beni cesaretlendirdin.... Allah'ım herkese göstersin bu mutluluğu....

Çok sevindim

Böyle güzel bir habere çok ihtiyacımız vardı. Regline de az kaldı bence bir kan testi yaptırabilirsin, en azından sağlıklı olup olmadığını takip edersin canım.

Çok sevindim

Böyle güzel bir habere çok ihtiyacımız vardı. Regline de az kaldı bence bir kan testi yaptırabilirsin, en azından sağlıklı olup olmadığını takip edersin canım.

çok teşekkür ederim. Allah ım sanada isteyen herkese de yaşatsın bunu. bu akşam düşünüyorum kan tahlili yapmayı... eşim az önce aradı. vardiyalı çalışıyor ve bu hafta hiç karşılaşmıyoruz cumartesiye kadar... söylemedim ona dayanabilirsem cumartesiye kadar da söylemicem. yüzündeki o ifadeyi görmek istiyorum....

Şimdi rahat olmaya çalış canım, kötü şeyler düşünme ve stres yapma. Sigara içiyorsan hemen bırak, beslenmene dikkat et ve en önemlisi stres kesinlikle yok. Bugünler en kritik günler bebeğin yerleşmesi tamamlanıyor bu nedenle rahat olman çok önemli. İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın. Kan testinin sonuçlarını alınca bize de yaz inşallah şöyle yüksek ve güzel bir değer çıkarda iyice rahatlarsın.

Ay sabah sabah çok mutlu oldum ben bize de umut oldun

sigarayı çok nadiren içiyorum hiç içmesemde olur.... ama cumartesi günü 2 kadeh meyve şarabı ve 1 sigara içmiştim hamile değilimdir diye... umarım bi zararı olmaz.... stres yapmıyorum sadece heyecanlıyım biraz :) yediklerime de dikkat edicem zaten kilolu biriyim (ki bu yüzden hamileliğimin çok zor olucağını düşünüyordum ve herkes öyle söylüyordu)... yarın kan değerlerini bildiririm size ...

Aklına kötü şeyler getirme canım, Allahın izniyle kan tahlilinden de çok güzel sonuçlar alacaksın ve bize müjdeleyeceksin inşallah

Kızlar bu arada ateşimin neden düşük seyredebileceği ile ilgili bir şey düşündüm.
Birkaç zamandır geniz akıntım var ve korunmadığım için ilaç almıyorum.
Ayrıca tek taraflı geniz etim de mevcut. Dün akşam farkettim ki, ağzımı açarak uyuyorum.
Bu da sanırım ateşin düşük çıkmasına sebep olabiliyormuş. Böyle birşey duydunuz mu?

aynısı geçen ay bende oldu.adetim 1gün gecikince hamileyim sandım ama değilmiş.adet gecikmesi yumurtlama olmadığını gösteriyomuş.moral bozma olur inşallah

mylifeeeeeeeeeeee önceki sayfaların hepsini okumadım ama tebrik mesajlarından anladım ki güzel gelişmeler var! Tebrik ederim canımmmm! Hayırlı olsun! Allah yarıda bırakmasın, dediğin gibi. Tamamına erdirsin. Kan değerin de çok güzel çıkar inşallah, sağlıkla katlanarak artar inşallah. Ay çok sevindim. Rabbim mutluluğunu yarıda bırakmasın, hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…