- 16 Ağustos 2010
- 7.208
- 9
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #14.201
banamı dedin bilmiyorum ama üzerime alındım bende çok sevdimmm
evet evet userıne alın cnm sana didim:)
kızlar heyecandan ölücem... az önce test yaptım 2. çizgi çok çok silik. ama ışıkta filan bakınca görünüyo ki zaten adetime 2 gün var daha bu kadar silik olması normaldir herhalde.... ay inanamıyorum sanırım hamileyim. sevinmem için biraz erken biliyorum ama elimde değil..
kızzzzzzzzz çokkk sevındımmaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar heyecandan ölücem... az önce test yaptım 2. çizgi çok çok silik. ama ışıkta filan bakınca görünüyo ki zaten adetime 2 gün var daha bu kadar silik olması normaldir herhalde.... ay inanamıyorum sanırım hamileyim. sevinmem için biraz erken biliyorum ama elimde değil..
Allah ne güzel bir haber bu ilk idrarınlamı yaptın öyle değilse buna rağmen 2.çizgi kendini göstermiş bence yarın sabahta ilk idrarınla yap şimdiden tebrik ediyorum canımm
hepinize çok çok çok teşekkürler... Allahım isteyen herkese nasip etsin... hala inanamıyorum gerçi kan tahlili yaptırmadım belki de kimyasaldır yada dış gebelik v.s. ama şuanda onları düşünmek istemiyorum... Allah'ım yalvarırım bu mutluluğumu yarıda bırakma...
Çok sevindim
Böyle güzel bir habere çok ihtiyacımız vardı. Regline de az kaldı bence bir kan testi yaptırabilirsin, en azından sağlıklı olup olmadığını takip edersin canım.
mylıfe35 arkadaşım tebrik ederim.çok güzel bir haber bu.
çok teşekkür ederim. Allah ım sanada isteyen herkese de yaşatsın bunu. bu akşam düşünüyorum kan tahlili yapmayı... eşim az önce aradı. vardiyalı çalışıyor ve bu hafta hiç karşılaşmıyoruz cumartesiye kadar... söylemedim ona dayanabilirsem cumartesiye kadar da söylemicem. yüzündeki o ifadeyi görmek istiyorum....
Şimdi rahat olmaya çalış canım, kötü şeyler düşünme ve stres yapma. Sigara içiyorsan hemen bırak, beslenmene dikkat et ve en önemlisi stres kesinlikle yok. Bugünler en kritik günler bebeğin yerleşmesi tamamlanıyor bu nedenle rahat olman çok önemli. İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın. Kan testinin sonuçlarını alınca bize de yaz inşallah şöyle yüksek ve güzel bir değer çıkarda iyice rahatlarsın.
Ay sabah sabah çok mutlu oldum ben bize de umut oldun
hepinize çok çok çok teşekkürler... Allahım isteyen herkese nasip etsin... hala inanamıyorum gerçi kan tahlili yaptırmadım belki de kimyasaldır yada dış gebelik v.s. ama şuanda onları düşünmek istemiyorum... Allah'ım yalvarırım bu mutluluğumu yarıda bırakma...
belgiselcim kan verdım ben ve hamıle değilim yine:2:
Canım sağlık olsun...Üzülme bir zamanı var inşallah, Allah tez zamanda dualarını kabul etsin inşallah.
Dün akşam dayanamayıp, idrar testi yaptım negatif çıktı. Bu ay o kadar karmakarışık ki herşey. Adetin bittiği günden itibaren hergün birlikte olduk. Ve normalde düzenli adet oluyorum. Ovülasyon testi yaptım ama 15. günde başladım. 24. güne kadar devam ettim ve hiç çift çizgi görmedim. T çizgisi hep silikti. Sonra 25. gün doktora gittim. Progesteron yaptırdı, ben ısrar ettim kontrol testlerinin yapılmasında. Sonuç 3,22 çıktı. Bir daha ovülasyon testi yapmadım ve birlikte olma durumunu seyrekleştirdim. Neticede bu ay yumurtlaman olmamış dedi doktor. Dün yaptığım idrar testi ( evde yapılanlardan ) negatif çıktı. Sonuçta hamile değilim. Adet gecikiyor. Yumurtlama olmadı. Böyle karışık bir haldeyim.