Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar sizler nasılsınız? bblau adetin yaklaşıyor sanırım. Belirtiler var mı? Nasıl geçiyor günlerin? Hayırlısıyla güzel haberler verenlerimiz çoğalsın inşallah. Buradaki bütün arkadaşlarımızdan inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız. Benim ovulasyonum yaklaşıyor sanırım. Akıntım çoğaldı. Gerçi küre başladım. Ondan da olabilir. Umarım onun da faydasını görürüm. Hepinizden mutlu haberler almak umuduyla hoşçakalınnnnn.:79: Ben gezmeye, tozmaya kaldığım yerden devam edeyim. :KK9:

Kızlar sizler nasılsınız? bblau adetin yaklaşıyor sanırım. Belirtiler var mı? Nasıl geçiyor günlerin? Hayırlısıyla güzel haberler verenlerimiz çoğalsın inşallah. Buradaki bütün arkadaşlarımızdan inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız. Benim ovulasyonum yaklaşıyor sanırım. Akıntım çoğaldı. Gerçi küre başladım. Ondan da olabilir. Umarım onun da faydasını görürüm. Hepinizden mutlu haberler almak umuduyla hoşçakalınnnnn.:79: Ben gezmeye, tozmaya kaldığım yerden devam edeyim. :KK9:

Selam canım. Evet yaklaşıyor 6-7 gün var.
Hafiften belirtiler var ama, biliyorsun işte belirtiler her zaman olabiliyor.
Hafiften bulantılarım, karın ağrısı ve hassasiyet, yorgunluk/uyku isteği filan var...Ama bilemiyorum, güvenmiyorum. Hayırlısı. Çok üstüne düşmüyorum.
Senin günler nasıl geçiyor, haberler sende :)

belgiselcim kan verdım ben ve hamıle değilim yine:2:

Çok üzüldüm canım. Sanırım senin eşinin sorunu vardı. Neden aşılama denemiyorsunuz? Spermler yıkandıktan sonra kalan yeterli olursa aşılama ile çok iyi sonuç alabilirsiniz. Bence bir doktora git ve görüş. Aylardır uğraşıyorsun bence artık tıbbi olanakları bir değerlendir. İnşallah duların kabul olur ve önümüzdeki ay senin de güzel haberini alırız. Kendini üzmeyeye çalış, doğru zamanı gelince mutlaka olacak.

Selam canım. Evet yaklaşıyor 6-7 gün var.
Hafiften belirtiler var ama, biliyorsun işte belirtiler her zaman olabiliyor.
Hafiften bulantılarım, karın ağrısı ve hassasiyet, yorgunluk/uyku isteği filan var...Ama bilemiyorum, güvenmiyorum. Hayırlısı. Çok üstüne düşmüyorum.
Senin günler nasıl geçiyor, haberler sende :)

Evet bu belirtiler bizim dilimizi çok yaktı ama yine de kendimizi dinlemekten kendimizi alamıyoruz. İnşallah bunlar hayırlı belirtilerdir. Sonu güzel olsun.

Ben geziyorum. :21: Eşimden uzağım tabi onu çok özlüyorum, ama ailemle birlikte olmak, özlediklerimi görmek çok güzel. :KK16:

Kürde 2.günüm. Soğanın tadı iğrenç ama yine de biraz sıcakken burnumu tıkayıp içiyorum. Şifa olur inşallah. Akıntım çoğaldı onu içmeye başladığımdan beri. Bu ay ovulasyon, fertilizasyon, implantasyon :KK9: derdim olmadığı için kendimi bu kürle temizlemeye adadım. :KK9: Umarım şifa olur. Faydasını gören çok olmuş. İnşallah bana da faydalı olur. :KK16:

Evet bu belirtiler bizim dilimizi çok yaktı ama yine de kendimizi dinlemekten kendimizi alamıyoruz. İnşallah bunlar hayırlı belirtilerdir. Sonu güzel olsun.

Ben geziyorum. :21: Eşimden uzağım tabi onu çok özlüyorum, ama ailemle birlikte olmak, özlediklerimi görmek çok güzel. :KK16:

Kürde 2.günüm. Soğanın tadı iğrenç ama yine de biraz sıcakken burnumu tıkayıp içiyorum. Şifa olur inşallah. Akıntım çoğaldı onu içmeye başladığımdan beri. Bu ay ovulasyon, fertilizasyon, implantasyon :KK9: derdim olmadığı için kendimi bu kürle temizlemeye adadım. :KK9: Umarım şifa olur. Faydasını gören çok olmuş. İnşallah bana da faydalı olur. :KK16:

İnşallah canım zaten ruhen ve fiziken bir terapi olacak bu tatil. Soğan şifa olur inşallah, bol bol da moral depolar dönersin :KK16:

Kızlar bu arada ateşimin neden düşük seyredebileceği ile ilgili bir şey düşündüm.
Birkaç zamandır geniz akıntım var ve korunmadığım için ilaç almıyorum.
Ayrıca tek taraflı geniz etim de mevcut. Dün akşam farkettim ki, ağzımı açarak uyuyorum.
Bu da sanırım ateşin düşük çıkmasına sebep olabiliyormuş. Böyle birşey duydunuz mu?

Ben duymadım canım ama çok mantıklı geldi bana yani olabilir. Ateşi bir çok şeyin etkilediğini biliyoruz bu da etkileyen şeylerden birisi olabilir.

kızlar heyecandan ölücem... Az önce test yaptım 2. çizgi çok çok silik. Ama ışıkta filan bakınca görünüyo ki zaten adetime 2 gün var daha bu kadar silik olması normaldir herhalde.... Ay inanamıyorum sanırım hamileyim. Sevinmem için biraz erken biliyorum ama elimde değil..

canım benimde aynen silik çıkmıştı hatta üzerinde bir kaç saat bekleyince. Adetim 1 hafta geçince daha tuvaletten kalkmadn kopkoyu 2. çizgi anında çıkmıştı. Ama senden birşey rica edeceğim lütfen kan testi yaptırma biraz daha bekle gidip keseyi gör ben kan tahlilini hiç önermiyorm.

Ayyyyy gözümüz aydın olsun sabah sabah çok ama çok üzülmüştüm defne joy fostere ma bu çok iyi geldiiii:KK19::KK64::KK64:

canım benimde aynen silik çıkmıştı hatta üzerinde bir kaç saat bekleyince. Adetim 1 hafta geçince daha tuvaletten kalkmadn kopkoyu 2. çizgi anında çıkmıştı. Ama senden birşey rica edeceğim lütfen kan testi yaptırma biraz daha bekle gidip keseyi gör ben kan tahlilini hiç önermiyorm.

Ayyyyy gözümüz aydın olsun sabah sabah çok ama çok üzülmüştüm defne joy fostere ma bu çok iyi geldiiii:KK19::KK64::KK64:

Ya hiç sorma bende çok üzüldüm canım. En fazla da oğlu için üzüldüm daha 2 yaşında ve annesiz kaldı. Çocuk yapmaya çalıştığımız şu günlerde insana bir çok şey düşündürtüyor ve haklı olarak duygulandırıyor. Allah herşeyin hayırlısını versin diyorum her zaman, bizler başımıza ne geleceğini bilmiyoruz ama Allah biliyor. Bu nedenle hayırlısını istemek her zaman en iyisi. Allah rahmet eylesin ve en önemlisi oğluna dayanma gücü versin.

olsun canım, geç olsun da güç olmasın...inşallah bir hamile kalalım bak gör bugünleri yaşamamış, hiç çekmemişe döneceğiz allahın izniyle.

evet canım aynen öle oluyor ben şimdi diyorum aman 7 ayda hamile kaldım büyük başarı.

Aman aralık ayındaki yazdıklarıma bakarsan benim kesin bebeğim olmayacak kısırım galiba falan diyordum.

Insan herşeyi unutuyor rabbimin verdiği en güzel özelliklerden biri bu unutmak.

Bblau ben nedense senden şüpheleniyorum bu ay

ya hiç sorma bende çok üzüldüm canım. En fazla da oğlu için üzüldüm daha 2 yaşında ve annesiz kaldı. çocuk yapmaya çalıştığımız şu günlerde insana bir çok şey düşündürtüyor ve haklı olarak duygulandırıyor. Allah herşeyin hayırlısını versin diyorum her zaman, bizler başımıza ne geleceğini bilmiyoruz ama allah biliyor. Bu nedenle hayırlısını istemek her zaman en iyisi. Allah rahmet eylesin ve en önemlisi oğluna dayanma gücü versin.

o kadar üzüldüm ki anlatamam kasıklarıma ağrılar giriyor şuan sanki çok yakınımış gibi geldi o kadar zor tutuyorum ki kendimi ağlamamak için. Bende sürekl bebeği daha ufaktı deyip duruyorum. Bu kadar canlı bir insana hiç uymuyor ölüm

Ya hiç sorma bende çok üzüldüm canım. En fazla da oğlu için üzüldüm daha 2 yaşında ve annesiz kaldı. Çocuk yapmaya çalıştığımız şu günlerde insana bir çok şey düşündürtüyor ve haklı olarak duygulandırıyor. Allah herşeyin hayırlısını versin diyorum her zaman, bizler başımıza ne geleceğini bilmiyoruz ama Allah biliyor. Bu nedenle hayırlısını istemek her zaman en iyisi. Allah rahmet eylesin ve en önemlisi oğluna dayanma gücü versin.

Ben de çok üzüldüm canım ya. Şok oldum.
Ailesine, bebeğine, kendine de...
Gencecik, neşe dolu bir kızdı.
Ölüm ne kadar yanıbaşımızda dedirtiyor insana böyle haberler, ve hayatı sorgulatıyor...
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Ailesine de sabırlar versin Rabbim.

evet canım aynen öle oluyor ben şimdi diyorum aman 7 ayda hamile kaldım büyük başarı.

Aman aralık ayındaki yazdıklarıma bakarsan benim kesin bebeğim olmayacak kısırım galiba falan diyordum.

Insan herşeyi unutuyor rabbimin verdiği en güzel özelliklerden biri bu unutmak.

Bblau ben nedense senden şüpheleniyorum bu ay

Birden son cümleni okuyunca şaşırdım canım. Böyle bi şok oldum.
Hamilelerin hislerine çok güvenmişimdir nedense, birden dondum kaldım sen böyle yazınca...:KK16:
Ay inşallah, ben de çok istiyorum ama umut etmekten bile korkar haldeyim...Rabbim daha fazla aratmasın inşallah :KK49:

o kadar üzüldüm ki anlatamam kasıklarıma ağrılar giriyor şuan sanki çok yakınımış gibi geldi o kadar zor tutuyorum ki kendimi ağlamamak için. Bende sürekl bebeği daha ufaktı deyip duruyorum. Bu kadar canlı bir insana hiç uymuyor ölüm

İnsan sanki tanıyormuş gibi oluyor dimi exporter...Ben de duyduğumda, tansiyonum çıktı bayılacak gibi oldum bir an...

Birden son cümleni okuyunca şaşırdım canım. Böyle bi şok oldum.
Hamilelerin hislerine çok güvenmişimdir nedense, birden dondum kaldım sen böyle yazınca...:KK16:
Ay inşallah, ben de çok istiyorum ama umut etmekten bile korkar haldeyim...Rabbim daha fazla aratmasın inşallah :KK49:

Ay inşallah canım ya, o kadar sevinirim ki anlatamam. Aylardır burada birbirimize üzülüp duruyoruz, inşallah artık birbirimiz için seviniriz. Bu ay senden şöyle binli değerlerde beta hcg sonucu görelim inşallah :KK71:

Ay inşallah canım ya, o kadar sevinirim ki anlatamam. Aylardır burada birbirimize üzülüp duruyoruz, inşallah artık birbirimiz için seviniriz. Bu ay senden şöyle binli değerlerde beta hcg sonucu görelim inşallah :KK71:

İnşallah be Belgiselcim. İnsan kendini kaptırmaktan da korkuyor, umut etmeden de duramıyor....
Çok karışık duygular....
İnşallah çok isterim ben de size bir mutlu haber vermeyi.
Yarın babamın vefatının senesi. Bu ay, mutlu bir haber alsak, bana ve aileme çok iyi gelirdi. Acımıza merhem olurdu belki. :KK59:

birden son cümleni okuyunca şaşırdım canım. Böyle bi şok oldum.
Ay inşallah, ben de çok istiyorum ama umut etmekten bile korkar haldeyim...rabbim daha fazla aratmasın inşallah :KK49:

canım birden öyle yazdım bilmiyorum ama içimden ne geldiyse yazdım. Inşallah doğru hissetmişimdir.

insan sanki tanıyormuş gibi oluyor dimi exporter...ben de duyduğumda, tansiyonum çıktı bayılacak gibi oldum bir an...

saat 08:00 miydi neydi öğrendiğimde arkadaşlar söledi kasıklarıma bir ağrı girdi sadece şaka olsun ya daha bebeği çok küçük benimle aynı yaşa falan dedim gidip yerime oturdum ağlamamak için hala kendimi zor tutuyorum

X