Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Belgisel, bu arada dün akşam kan testi yaptırdım ve negatif çıktı. Artık adetimin gelmesini bekliyorum. Doktor ilaç vermek istemedi, ( bu başka bir doktor ) kendi haline bırakıp bir hafta bekleyelim dedi. Öyle işte... Fakat içime doğan bir şey var ki o da bu konuya yazan arkadaşlardan en az ikisi bu ay iyi haber alacak ( inşallah ). İyi düşünelim iyi olsun :)

O zaman iyi bir doktora git canım, kesinlikle neden böyle olduğunu öğrenmen lazım. Ayrıca yumurta kalitesi için bal-çörek otu ve tarçın karışımını bir araştır, kullanıp çok iyi sonuçlar alanlar var. Ayrıca hayıt tohumuna da bakabilirsin. En önemlisi stres yapma belki bu ay yumurtlama olmadığı için böyle olmuştur ve bildiğim kadarıyla her kadın zaman zaman yumurtlamıyor ama bizim gibi takip etmedikleri için bilmiyorlar. İnşallah önümüzdeki ay olur.

Bak şimdi bende umutlandım, gerçekten hamile misin acaba :KK52: Ovulasyonun üzerinden kaç gün geçti canım?

Bugün 27. günüm canım, tahmini ovulasyon 19.gündü.
Bir hafta geçti yani. Bugün kasıklarımda ağrı var biraz, batmalar şeklinde.
Bir de bir akıntım gelmiş, ama ne renk onu anlayamadım.

Bugün 27. günüm canım, tahmini ovulasyon 19.gündü.
Bir hafta geçti yani. Bugün kasıklarımda ağrı var biraz, batmalar şeklinde.
Bir de bir akıntım gelmiş, ama ne renk onu anlayamadım.

8 gün olmuş bence artık yavaş yavaş belirtiler başlamalı. Bu son günler geçmek bilmiyor bir türlü bekle ki şimdi 8 gün geçsin. Şu işi erken öğrenmenin bir yolu olsa ne güzel olacak. Gerçi erken öğrenince de kimyasal mı değil mi diye bekleyeceğiz çünkü bir kere dilimiz yandı. İsterden eğlence olsun diye fortelle bir bak. Gerci 25 TL biraz pahalı bir test ama parasını önemsemezsen ciddiye almadan eğlence olsun diye bakabilirsin. Çünkü her ne kadar ilişkiden bir hafta sonra kesin sonuç deseler bile daha çok erken.

Belgisel, bu arada dün akşam kan testi yaptırdım ve negatif çıktı. Artık adetimin gelmesini bekliyorum. Doktor ilaç vermek istemedi, ( bu başka bir doktor ) kendi haline bırakıp bir hafta bekleyelim dedi. Öyle işte... Fakat içime doğan bir şey var ki o da bu konuya yazan arkadaşlardan en az ikisi bu ay iyi haber alacak ( inşallah ). İyi düşünelim iyi olsun :)

Kim peki kim kim :KK37:

ya arkadaşlar biraz önce ovulasyon testi yaptım. T çizgisi C çizgisinden belirgin olarak koyu çıktı. dün yaptığımda c çizgisine daha yakın koyulukta çıkmıştı bugün T çizgisi daha koyu.. ya şimdi ben ne zaman yumurtlıcam.hangi yaptığım test geçerli.

ve bugün 30. günüm geçen ay doktora kasık ağrısından gitmiştim 28. günde ovulasyon ağrısını olduğunu ve yumurtamın çatladığını sölemişti. bu ay 30. gün oldu hala kasık ağrım var.yani henüz yumurta çatlamadı ve ovulasyon testide bugün ilk defa T çizgisi belirgin olarak koyu çıktı.

ve bugün 30. günüm geçen ay doktora kasık ağrısından gitmiştim 28. günde ovulasyon ağrısını olduğunu ve yumurtamın çatladığını sölemişti. bu ay 30. gün oldu hala kasık ağrım var.yani henüz yumurta çatlamadı ve ovulasyon testide bugün ilk defa T çizgisi belirgin olarak koyu çıktı.

Her an çatlayabilir canım. Teoride ertesi gün deniyor.
Bugün yaptığın test geçerli, T çizgisi C'den koyu olacak, o zaman tam pozitif.
Ama bence 1-2 gün de sürebilir yumurtlama, o yüzden gün aşırı devam edin siz birkaç gün daha.
Bugünü de değerlendirin.
Her ay aynı gün çatlamayabilir.
Geçen ay 21. gündü benim bu ay kuvvetle muhtemel 19. gün. 1-2 gün sapmalar olabilir.

Son düzenleme:
ya arkadaşlar biraz önce ovulasyon testi yaptım. T çizgisi C çizgisinden belirgin olarak koyu çıktı. dün yaptığımda c çizgisine daha yakın koyulukta çıkmıştı bugün T çizgisi daha koyu.. ya şimdi ben ne zaman yumurtlıcam.hangi yaptığım test geçerli.

Bugünkü testi pozitif kabul edecek ve bu gece ve yarın gece ilişkide bulunacaksın canım. Testte pozitif görünce 2 gece üst üste ilişki öneriyorlar. Demek ki bu ay geç yumurtluyorsun.

arkadaşlar çok teşşekkür ederim ya, yazdıklarınızı okuyunca dahada rahatlıyorom. bu kadar geç yumurtladığımı bilmiyordum. hep 14. - 20. günlere takılı kaldığımdan bugünleri değerlendirmiyodum bile belkide o yüzden hamile kalamıyodum. hayırlısı ne diyelim. inşhl tez zamanda güzel haberler bizlerded alırız

arkadaşlar çok teşşekkür ederim ya, yazdıklarınızı okuyunca dahada rahatlıyorom. bu kadar geç yumurtladığımı bilmiyordum. hep 14. - 20. günlere takılı kaldığımdan bugünleri değerlendirmiyodum bile belkide o yüzden hamile kalamıyodum. hayırlısı ne diyelim. inşhl tez zamanda güzel haberler bizlerded alırız

Ben de aynı hatayı yaptım canım zamanında. Ovulasyon testleri bana bu açıdan faydalı oldu. Hayırlı olsun inşallah o:KK16:vulasyonun

arkadaşlar ovülasyon gününün bugün 7.günü ve ben 2gündür gaz problemi yaşıyorum ve bugün akıntım başladı belirti için erkenmi bi ışık işte acamı diye sizlerede sormak istedim

kızlar selam hepinize. girmiycem dedim ama dayanamadım az önce bir şey oldu sizinle paylaşmak isedim. paylaşcak kimsem yok çünkü.:18:

anlatmıştım karın ağrılarım arttı adet olucem diye. iki gün karın agrısı oldu sonra ağrı geçti kasık ağrısı başladı. görevden eve geldm az önce dedim elimde son bir tane gebelik testi var yapayım bari nasılsa bu aydan ümidi kestim. yaptım bekliyorum elimden düştü test idrar kabının içine hemen aldım. tekrar bekledim. bi baktım silik çizgi çıktı.
bu ne şimdi kızlar yaaaa :KK14::KK14:

kızlar selam hepinize. girmiycem dedim ama dayanamadım az önce bir şey oldu sizinle paylaşmak isedim. paylaşcak kimsem yok çünkü.:18:

anlatmıştım karın ağrılarım arttı adet olucem diye. iki gün karın agrısı oldu sonra ağrı geçti kasık ağrısı başladı. görevden eve geldm az önce dedim elimde son bir tane gebelik testi var yapayım bari nasılsa bu aydan ümidi kestim. yaptım bekliyorum elimden düştü test idrar kabının içine hemen aldım. tekrar bekledim. bi baktım silik çizgi çıktı.

Olabilir canım, belki de hamilesindir. Sadece karnın ağrıyor diye hemen olumsuz düşüncelere kapılmıştın sen ama gebelik belirtileri de aynı...
Eğer üşenmezsen gidip farklı marka bir test de alıp dene istersen?
Onda da silik çıkarsa, süper olur :KK16:

inş olumludur bir test daha yapsan yada kan tahlili karın ve kasık ağrısıda gebelik belirti diyorlar inş. vardır güzel haberlerde gelmeye başladı galiba

Olabilir canım, belki de hamilesindir. Sadece karnın ağrıyor diye hemen olumsuz düşüncelere kapılmıştın sen ama gebelik belirtileri de aynı...
Eğer üşenmezsen gidip farklı marka bir test de alıp dene istersen?
Onda da silik çıkarsa, süper olur :KK16:

cnm seninle adet tarihimiz aynı daha 5 gün var. erken gebelik testi yaptım ben şimdi normal testte çıkarmı acaba. gecen yaptıklarımda hep boştu. sinirden hepsini idrara batırıp sonra attığım ve ağlayarak tekrar tekrar çöpe bi umutla baktığım oldu hep negatifti. bi umut işte. artık olmasada çok üzmez çünkü kenimi alıştırdım.
allahım inşallahhh doğrudur sonuç

cnm seninle adet tarihimiz aynı daha 5 gün var. erken gebelik testi yaptım ben şimdi normal testte çıkarmı acaba. gecen yaptıklarımda hep boştu. sinirden hepsini idrara batırıp sonra attığım ve ağlayarak tekrar tekrar çöpe bi umutla baktığım oldu hep negatifti. bi umut işte. artık olmasada çok üzmez çünkü kenimi alıştırdım.
allahım inşallahhh doğrudur sonuç

Hayırlısı inşallah canım. Ama test bozuk değilse, başka birşeyden dolayı silik çizgi çıkmaz.
Başka bir testle kontrol edersen ve onda da silikse, bu bhcg yüksekliğinden başka birşeye işaret etmez diye düşünüyorum.
Bu arada bak benim de bugün karnım ağrımaya başladı. Adet görecek gibi. Ve benim bu kadar erken karnım ağrımaz.Hiç de olumsuz düşünmüyorum, sen de düşünme...
Bebişin sana tutunmaya çalışıyor olabilir ve stres şu an en zararlı şey olur...

X