-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #13.781
Siz sanırım bu hikayenin başını bilmediğinizden yorum yaptınız böyle. Ben kendisinin pek çok derdini dinledim ve de ilaç olmaya çalıştım zamanında.
Sadece benim sahip olmadığım bir şeye sahip olduğundan değil tepkim. O kadar sığ bir insan değilim şükürler olsun.
Açık yarama tuz basmaya çalışanı, bozarım ama. Yine de gayet kibarım hak ettiği tavrı göz önüne alırsanız.
Tek bir derdimi dinlemediği gibi, bebeğimi kaybettiğim gün gülerek iyi olmuş dedi.
Bir gün derdimi dinlemesi gerekirse, ben anlatsam bile mümkünse dinlemesin, kendisinden dost olmaz çünkü.
Tam pozitif sanırım dimi bugün
son yazdıklarınıza istinaden öyle söylemiştim..
bi geçmişi olduğunu bilmiyordum..size ettiğinin affı bile zor..
ee ozman neden böyle insanları yanınıza yaklaştırıyorsunuz ki?
sanırım.aslında 15. ve 16.gün benziyolar gibi:)))
Valla doğrusunu istersen, belki eleştiren olabilir ama, ben de bu tarz davranışları fazla rahat buluyorum. Yani bunlar mahrem konulardır, yetiştiğimiz ortamları da göz önünde bulundurarak ben tasvip etmiyorum...Ayrıca da kimseyi ilgilendirmez, dost meclisine konu olacak şeyler değildir. Bırak erkeklerin olduğu ortamları, bayan topluluklarında bile gereksiz ve seviyesiz buluyorum,bu tarz söylemleri...
Bizim şirketteki arkadaş da (böyle birşeyi söylerken bile hicap duyuyorum ama) biz ev aldıktan sonra başladı beni böyle yaralamaya çalışmaya. Oysa tek bir kez bile ağzımdan evle alakalı kelime çıkmadı. Zaruri bir ihtiyaçtır barınma, bununla alakalı bir tasarruf yaptık, söze konu edecek birşey görmüyorum. Bunu bebek istemiyle eş kategoriye nasıl koyar, neden yaralamaya çalışır sürekli, benim vicdanım almıyor.
C çizgisinden daha koyu mu şu an?
Fotoğraftan fazla belli olmuyor.
15 ve 16. günler en koyu halini almış sanırım. LH pik yapmış 16.gün ve 12-24 saat içinde ovulasyon gerçekleşebilir. Ateşini de ölçüyorsan eğer, ateşin yarın veya bir gün sonra yükselebilir. Hayırlı olsun ovulasyonun. Umarım muradına kavuşursun.
dün yani 15.gün daha koyuydu.bugün biraz daha açık ama yine de kontrol çizfisi gibi.ayyyyy öle bişe umarım işe yarar
Baksana, bu tip insanlar nereye giderlerse gitsinler demek ki aynı şeyleri abartılacak, bahsedilecek birşeymiş gibi düşünebiliyorlar. Yani şunu anladım, senin iş arkadaşınla beni rahatsız eden iş arkadaşım, aynı şeyleri dert edip kendilerini benzer konularda üstün/aşağı yere koyup bunu problem ederek konuşuyorlar, etraflarına bunları düşünerek yaklaşıyorlar. Demek ki herkesin etrafında bu tip insanlar var ve maalesef bizim yerimizde başkası da olsa aynı davranacaklar. Benim için de mahrem konular vardır, herkesin içinde konuşulmaz bazı meseleler. Bebek vs. konular da hassas konular. Sana sorulursa cevaplandırırsın bebeğinin nasıl olduğunu, normalde bizim için böyledir. Anne olan bir insan daha hassas olmalı bize göre. Ama demek ki bu bahsettiğimiz tipte insanlar için değil. Ben uzak durmaya çalışıyorum ama gelip buluyor beni sağolsun. Bir arkadaşımız demiş ya neden bunları yanınıza yaklaştırıyorsunuz diye, iş arkadaşı olmasak ben asla bu tür insanlarla görüşmem, iş yerinde de kaçmaya çalıştığım halde beni bulup kendini ve bebeğini anlatmayı becerebiliyor. Demek ki bu konuda anlatması gereken bir derdi var, derdini bu şekilde atabiliyor. Allah böyle dert vermesin kimseye, mahrem konularını bile herkese anlatacak kadar yalnızlık mı, eksiklik mi, adı her neyse bir duygu içinde demek ki... Allah'a şükür öyle insanlar değiliz...
Günaydın kızlar,
Nasılsınız? ben iyiyim sadece baş dönmelerim var o kadar başka bir sıkıntım yok allaha çok şükür, 2 hafta geçsede kalp atışları için doktora gitsem şimdide bunu bekliyorum yani kızlar kısaca beklemek hiç bitmiyor endişelerde..............
Günaydın kızlar,
Nasılsınız? ben iyiyim sadece baş dönmelerim var o kadar başka bir sıkıntım yok allaha çok şükür, 2 hafta geçsede kalp atışları için doktora gitsem şimdide bunu bekliyorum yani kızlar kısaca beklemek hiç bitmiyor endişelerde..............
Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Kendisini hayatımdan çıkarmak gibi bir imkanım maalesef yok.
Kendisiyle selamlaşmak dışında hiç bir şekilde muhattap olmamaya özen gösteriyorum.
Ama kendisi bana bişey ablatmak istediğinde, bir konu açılması gereğini duymuyor. Masasından kalkıp masama geliyor, sanki ortada saatlerdir konuşulan bir konu varmış da devamını anlatıyormuşcasına, gayet alakasız bir zamanda yani, söylemek istediğini söyleyip gidiyor.
Kendisine kendi üslubuyla cevap verecek kalitede bir insan değilim.
İmalarla anlatmaya çalışıyorum. Kendisi bir anne olduğu için, en azından bana empati yapmasını bekliyorum. Kendisinden bir destek, bir teselli de beklemiyorum. Tek istediğim benden uzak durması.
Canımı yakmak için kasıtlı davrandığını bildiğim için, kızıyla alakalı tek bir kelime bile duymak istemiyorum.
Günaydın kızlar. Nasılsınız?
exporter, endişelenmekte haklısın, sonuçta bir can daha taşıyorsun, iç güdülerinle onu korumak istiyorsun, Allah'ın izniyle kucağına alınca huzuruna da kavuşacaksın. Bu dönem biraz sıkıntılı geçebilir. Dualarla beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Allah'a emanetsiniz, bebeğinle sen canım...
bblau bugün düşüş olduğuna göre bugün ovulasyon olabilir, yarın ve sonraki 2 gün ateşin yüksek devam ederse olmuş demektir. Senin ovulasyonun da hayırlı olsun. :)
Ben memlekete gitmek için hazırlıklarımı yapıyorum. Aileme kavuşma heyecanı içindeyim. Soğan kürünü araştırdım. Kist ve miyomlar için faydalı olduğunu okudum birçok yerde. Nasılsa eşimden uzağım diye yapmaya karar verdim. Bebek çalışmalarının yoğun olduğu bir ay olsaydı korkardım belki denemeye ama nasılsa ondan uzak olacağım. Bu ay dinlenme ayı olsun, inşallah kistimden ve miyomumdan kurtulma ayı olsun. :97:
anladım canım..gerçekten işin zor..
bukadar kişiliği bozuk insanlar varmı gerçekten?yani bende bi çok arızalı tiple çalıştım ama böylesini
ilk kez duydum..sabır diliyorum sana.. ben tahammül edemezdim sanırım..
Günaydın kızlar. Nasılsınız?
exporter, endişelenmekte haklısın, sonuçta bir can daha taşıyorsun, iç güdülerinle onu korumak istiyorsun, Allah'ın izniyle kucağına alınca huzuruna da kavuşacaksın. Bu dönem biraz sıkıntılı geçebilir. Dualarla beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Allah'a emanetsiniz, bebeğinle sen canım...
bblau bugün düşüş olduğuna göre bugün ovulasyon olabilir, yarın ve sonraki 2 gün ateşin yüksek devam ederse olmuş demektir. Senin ovulasyonun da hayırlı olsun. :)
Ben memlekete gitmek için hazırlıklarımı yapıyorum. Aileme kavuşma heyecanı içindeyim. Soğan kürünü araştırdım. Kist ve miyomlar için faydalı olduğunu okudum birçok yerde. Nasılsa eşimden uzağım diye yapmaya karar verdim. Bebek çalışmalarının yoğun olduğu bir ay olsaydı korkardım belki denemeye ama nasılsa ondan uzak olacağım. Bu ay dinlenme ayı olsun, inşallah kistimden ve miyomumdan kurtulma ayı olsun. :97: