Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ben de bakınıyorum arada, kimse yok diye, sessizce çıkıyorum. Yemekteyiz'i izliyorum, kocişi bekliyorum... Canım sıkılıyor bu aralar. Hiçbir şey yapmak istemiyor canım... Sizler napıyorsunuz? Belgisel gelmedi bugün... O çok yoğun bugünlerde... Sizler nasılsınız?

Benim yine tepem atık...Bugün dikkatimi toplayıp çalışamadım hiç...
Biraz önce şirketteki o anlattığım kız geldi yine masama. Tamamen alakasız bi şekilde kızını anlattı gitti, surat ifademden de dinlemek istemediğimi anlamadı sanırım, ya da anlamazdan geldi...
Kızı güya sütlaca elini sokmuş, bu da ayağını da soksaydın kızım demiş, kızı da sokmuş ayağını. Konu bu ama, anlatması 15 dk.filan sürdü. Kızının espri anlayışı henüz oluşmamış desene dedim, gayet soğuk ve isteksiz, o da hemen kızdı. yoooo o da bana espri yapıyo işte diye, çemkirerek gitti. Of offff demek istiyorum. Bir başka arkadaş da şimdi (hamile) çocuğuna amerikadan alacağı bilmemneden bahsediyo. İçim şişti

Hep şikayet ederdim ofiste tek bayanım diye, galiba mutlu olmalıyım

puff ne sinir bi durumm bazen insanların kasıtlı yaptığını düsünüyorum ve üzülüyorum Sendeki problemi kullanıp kendi egolarını seni üzmeye çalısarak tatmin ediyolar yazık!!!
Bende şimdilik çocuk denediğimden kimseye bahsetmiyorum çünkü başıma gelecekleri tahmin edebiliyorum.Sürekli sorular,meraklı bakıslar blaaa blaa..Yalnız ben bahsetmiştim çikolata kistimden ameliyat oldum 2 kez.Geçenlerde okuldan çok samimi arkadasım ( bu ameliyattan filan hbri var ama çocuk olayını henüz bilmio) bana dedi ki aynen aktarıyorum ' yaa cnm seni üzmek istemem ama gecenlerde bi arkadasımla konusuodum onunda aynı senin gibi sağlık problemleri var ameliyat filan olmus yıllar önce,14 yıldır çocuğu olmuyoorr aklıma hemen sen geldin çok üzüldüm'
Güler misin ağlar mısın? Bu arada kendide 5 aylık evli.Bende dedimki cnm tıp çok ilerledi hem sebepsiz infertilite cok yaygın, bi kalıverdi.O an dedim kimseye güvenmicen -ailen hariç ( o da annen,kız kardesin) Böle iste cnm..Sende cnnı sıkma ben Allaha havale ediyorum.Kimse kendi başına gelmeden malesef anlamıyorr ama ben kesinlikle kimseye böle davranamam

Son düzenleme:

İnanır mısın ben de o bahsettiğim ve daha doğmamış kızından bahseden iş arkadaşımı görmemek için köşe bucak kaçıyorum. Çünkü beni gördüğünün 2.dakikasında bebeğinden bahsediyor. Bana bıraksa önce sen nasılsın, sonra bebek nasıl diye sorarım. Ama nasılsın diye sormama fırsat bile vermiyor. Erkek öğretmenlerin yanında filan göbeğinden, gece bir taraftan bir tarafa dönemediğinden, karnıyla ilgili kocasının espirilerinden bahsediyor. Ya ayıptır, bizde hamile bir kadın erkeklerin arasında basbas bağırarak göbeğinden, yatağından, kocasından bahsetmez. Çok ayıp karşılanır. Normalde o da doğulu bir bayan, örf adetlerinden bahseder ve batılıları çok geniş bulur. Ben de Karadenizliyim mesela, bana diyor, sizin oralarda kız-erkek ilişkileri çok rahat, biz de yapsa bir kız onu, babası bacaklarını kırar filan diyor. düşün yani bu kadar ailesi tutucu insanlar, yaptığına bak, erkeklerin yanında bağıra bağıra göbeğinden bahsetmek ayıp değil herhalde onlarda. Yani o kadar gıcık ediyor ki beni, bu kadar tutarsız olamaz bir insan. Dediğiyle yaptığı ayrı, ayarı yok zaten. Sürekli kendinden bahseden bir insan. Bu geçenlerde ev aldı, bütün herşeylerini sattılar, ev aldılar. Sonra bana diyor ki, tavsiye ederim, mutlaka kendi evini al. Kira çok kötü. Ben de dedim ben zaten kendi evimde oturuyorum. Eşimin evine evlenerek geldim ben. Ama sonuçta şuan benim de evim. Bu beni kirada oturuyor sanıyormuş. Sonra bozuldu filan. Ya Hu kirada da oturabilirsin, ev de alabilirsin. Niye sürekli kendinden bahsediyorsun. Basbas bağırarak ev aldığını anlatıyorsun herkese. Ya gıcık oluyorum. Gıcık. Günaha girmemek için, yanyana bulunmamaya çalışıyorum. Bana selam verdiğinde merhaba deyip kafamı çeviriyorum. Uzatmasın diye. Ayy düşün yani gerisini... Aman ya neden var ki bu insanlar etrafımızda?

Ne kadar kalpsiz insanlar var. Kalpsiz dışında bir kelime bulamıyorum.
Bu bahsettiğim kız da bilerek yapıyor. Düşün ki bebek istediğimi filan bilmiyor, bahseder miyim. Bilse kimbilir neler yapar. Ama kendi kendine benimle bir yarış olduğu için, önde olduğu konu olarak bunu seçti sanırım. Ben muhattap almadıkça, yarış istemine karşılık vermedikçe daha da üzerime geliyor.
Geçen ay düşük yaptığımı biliyor, insan bunun için bile susar. Bir yarası var, ben de çocuğumdan bahsedip incitmiyeyim, yarasını kanatmayayım der, kötü niyetli olmasa...Bir anneden bunu beklerim ben.
Kesinlikle ailenden başka kmseyle paylaşmama kısmına katılıyorum, canı gönülden.

O kendine üzülsün töbe ya Rab. Allah'ın işine karışan insanları, Allah hakketikleriyle cezalandırır gibime geliyor. Bebek sahibi olmak herhangi bir sebebe bağlanmıyor. Tamamiyle Allah'ın nasip etmesiyle ilgili. Doktorların asla bebek sahibi olamazsın dedikleri hamile kalıyor da doğurabilirsin dedikleri hamile kalamıyor. Bunu kimse bir hastalığa, bir sebebe bağlayamaz. Allah'ın bileceği bir meseleyi, sanki bunlar tevbe haşa daha iyi biliyorlarmış gibi ahkam kesiyorlar. Bu gücü nereden alıyorlar acaba? Ayy bir kaşık suda boğmak istiyorum bazı insanları ama Allah'a havale ediyorum... Rabbim onları bildiği gibi yapsın. Bana hamileliği nasip edecek olan Allah'ım dilerse istediği zamanda benim evlat sahibi olmamı nasip eder... Gerisine kim ne karışır...

insanları anlamak zor... bir de belkide birşeyleri yaşamadan anlayamıyorsundur... çok iyi hatırlıyorum bundan 2 sene önce 2 arkadaşım vardı çocuk düşünen (tabi ben o zamanlar düşünmüyorum) ilk ay regl gördükten sonra ağlamaya başlamışlardı ve ben onlara bunun o kadar çabuk olamıcağını, yaptıklarının yanlış olduğunu filan anlatıyordum ama şimdi bende aynı durumdayım ve bana bunu söyleyenlere (başta eşim) sinir oluyorum...

kesinlikle haklısın,ne güzel yazmışın içimdekileri ifade etsem aynen bunları yazarım.Allahım büyük ol derse olur bize de sabretmek,inanmak ve dua etmek kalıyor..Herseyin bir vakti var ve hepimiz adına o zamanın çabuk gelmesini-hayırlısıyla- ve bu zor süreci hafif sancılarla atlatmamızı diliyorum.

bence arkadaşınıza ayıp etmişsiniz..gün gelir derdinizi anlatmak istediğinizde
yine sizi ilk dinleyecek kimbilir o bayandır..

Valla doğrusunu istersen, belki eleştiren olabilir ama, ben de bu tarz davranışları fazla rahat buluyorum. Yani bunlar mahrem konulardır, yetiştiğimiz ortamları da göz önünde bulundurarak ben tasvip etmiyorum...Ayrıca da kimseyi ilgilendirmez, dost meclisine konu olacak şeyler değildir. Bırak erkeklerin olduğu ortamları, bayan topluluklarında bile gereksiz ve seviyesiz buluyorum,bu tarz söylemleri...
Bizim şirketteki arkadaş da (böyle birşeyi söylerken bile hicap duyuyorum ama) biz ev aldıktan sonra başladı beni böyle yaralamaya çalışmaya. Oysa tek bir kez bile ağzımdan evle alakalı kelime çıkmadı. Zaruri bir ihtiyaçtır barınma, bununla alakalı bir tasarruf yaptık, söze konu edecek birşey görmüyorum. Bunu bebek istemiyle eş kategoriye nasıl koyar, neden yaralamaya çalışır sürekli, benim vicdanım almıyor.

bence arkadaşınıza ayıp etmişsiniz..gün gelir derdinizi anlatmak istediğinizde
yine sizi ilk dinleyecek kimbilir o bayandır..

Siz sanırım bu hikayenin başını bilmediğinizden yorum yaptınız böyle. Ben kendisinin pek çok derdini dinledim ve de ilaç olmaya çalıştım zamanında.
Sadece benim sahip olmadığım bir şeye sahip olduğundan değil tepkim. O kadar sığ bir insan değilim şükürler olsun.
Açık yarama tuz basmaya çalışanı, bozarım ama. Yine de gayet kibarım hak ettiği tavrı göz önüne alırsanız.
Tek bir derdimi dinlemediği gibi, bebeğimi kaybettiğim gün gülerek iyi olmuş dedi.
Bir gün derdimi dinlemesi gerekirse, ben anlatsam bile mümkünse dinlemesin, kendisinden dost olmaz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…