- 29 Ekim 2010
- 2.527
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #13.801
Günaydın canım. Hadi Allah kavuştursun ailene, ne heyecanlısındır şimdi
İnşallah çok güzel geçer tatilin
Aminnnn. İnşallah güzel bir tatil olur. Şimdiden çok heyecanlıyım. Biraz sonra okula gidicem ve son yapmam gereken işlerimi yapacağım. Malum kişiyle karşılaşabilirim, sinir kalkanımı alayım da gideyim. Ailemin yanına gidiyorum dediğimde, ahh ne güzel ben de gidebilseydim keşke ama bu halde nasıl gideyim, karnım burnumda diyeceğine kalıbımı basarım. Okuyanlar da yanlış anlayacak, çekemediğimi falan düşünecek. Henüz anne değilim ama bir bebek sahibi olmanın kutsallığına inanıyorum. Yani Allah'ın nasip ettiği bu olay karşısında ben sadece dua ederim. Allah kavuştursun, Allah kucağına almayı nasip etsin derim. Rabbim düşmanımı bile evlat hasretiyle sınamasın. Kendimden ve duygularımdan o kadar eminim ki iyi niyet beslediğim konusunda. Keşke bu tip kişilerin de iyi niyet beslediğini düşünebilsem. Ama maalesef bblau'nun dediği gibi dünyevi kıskançlıkları yüzünden herşeylerini heba ediyorlar. Yazık sadece... Sinirlerim bu konuda çok bozuk. Çok üzerime geldiği ve bilerek yaptığı için bazı şeyleri, gardımı alıp gidiyorum artık okula. O derece yani. Şu tatilde bu tip insanlardan uzak olurum umarım. Yine karşılaşırım beni gıcık edecek tiplerle, ondan eminim. Paratoner gibi çekiyorum yav ben bu insanları. Benim de imtihanım bu olsa gerek. Ama takmayacağım bunları ve omzumu silkeleyip geçeceğim önlerinden.