- 1 Aralık 2010
- 999
- 71
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #13.721
aslinda adet gunlerimi not aldi benimki duzensiz oldugu icin 38 dedim sanirim ona gore dedi 21. gunu ben bu ay ovulasyon testinde 25. gunde gordum... ay ben gecen sene trde doktora gittim bi kez vjndan bakti sanirim smear testiydi 2-3 gun kanamam oldu.. simdi subat 1 de bakarsa ya kanamam olursa yine hsg cekilirmi..ingilizce bilmiyorum kendim konusamiyorum esim konustu bisey bile soramadim.
yani ayirt anlatim subat 1 de tvs vajinal
subat 3 hsg
iste birde adetin ilk gununden 21. gunu gelmemi soyledi ama ne icin bilmiyorum vede nasil bakicak
aslinda adet gunlerimi not aldi benimki duzensiz oldugu icin 38 dedim sanirim ona gore dedi 21. gunu ben bu ay ovulasyon testinde 25. gunde gordum... ay ben gecen sene trde doktora gittim bi kez vjndan bakti sanirim smear testiydi 2-3 gun kanamam oldu.. simdi subat 1 de bakarsa ya kanamam olursa yine hsg cekilirmi..ingilizce bilmiyorum kendim konusamiyorum esim konustu bisey bile soramadim.
Eger regl günün 38 günse doğru zamanda çağırmış bu durumda 24. günde yumurtluyorsun demektir ve yumurtlamadan 3 gün önce kontrolünü başlatacak. 2 günde bir çağırıyorlar ve yumurta olgunlaşınca çatlatma iğnesi yapıyor sonra 3 gün üst üste ilişki öneriyorlar. Ama belki sana çatlatma iğnesi yapmaz her dr. yapmayabilir bazıları sadece yumurtanın büyüklüğüne göre ilişki zamanlarını öneriyor. Bu smear testi gibi bir şey değil yani ağrı, kanama olmaz. Sadece vajinal ultrasonla yumurtlalara bakıyor yani korkacak bir şey değil.
subat 3 hsg
iste birde adetin ilk gununden 21. gunu gelmemi soyledi ama ne icin bilmiyorum vede nasil bakicak[/QUO
yazmayi unuttum 21.gunumde subatin 7 sine denk geliyo
subat 3 hsg
iste birde adetin ilk gununden 21. gunu gelmemi soyledi ama ne icin bilmiyorum vede nasil bakicak
21. gün progesterona bakacaktır yumurtlaman olmuşmu diye. Bir kan testi vereceksin bende ona çok baktırdım. Yumurtlama olup olmadığını o testle anlıyorlar. tvs vajinal nedir bilmiyorum ama hsg rahim filmi denilen şey. Onu da çektirdim bende bir ağrı falan olmadı ama bazı insanların canı yanıyormuş. Yeni teknoloji olan yerlerde ağrı, acı olmuyor ama eski teknolojiyse o biraz zorlayabilir. Giderken ağrı kesici falan iç bence. Tüplerinde bir tıkanıklık var mı diye bakacaklar. Netten rahim filmi diye araştırırsan zaten anlayacaksın ne olduğunu. İnşallah sonuçların iyi çıkar.
subat 3 hsg
iste birde adetin ilk gununden 21. gunu gelmemi soyledi ama ne icin bilmiyorum vede nasil bakicak[/QUO
yazmayi unuttum 21.gunumde subatin 7 sine denk geliyo
cok tsk ederim sana belgisel ben pek anlayamiyodum elimde kagitlar var ama yabanci dil oldugu icin anlayamamistim cok sagol Allah razi olsun....
eğer 2.çizgi 1.çizgiye göre daha koyu çıkarsa yumurtlama 36-48 saat içinde gerçekleşecek demektir.:))kzılar ben bişey sorabilir miiym bu testlerdce 2 çizgi görünce yumurtala oldu mu olacak mı anlamına geliyor?
sabah 2 çizgi görünce
akşam ilşkiye girince geç olmuyor mu?
ben 2 gün üst üste gördüm sonra uygulamadım çatlatma iğnesi vurunca 2 gün sonra uyguladım 36 saat sonra ertesi günde uyguladım 2side çift çizgiydi
bir de pazar sabahı uzayan akıntı da vardı, bu bende genelde ovulasyona 2 gün kala falan gelir di, yumurtlama olduktan sonra da uzayan akıntısı gelen var mı?
Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben iyiyim. Güzel bir haftasonu geçirdim. O yüzden bu haftaya güzel başladım, güzel devam eder inşallah. Sizin de haftanız, günleriniz güzel olsun inşallah... bblaucum henüz ovulasyon gerçekleşmemiş. Ama zaten gün aşırı "aşk yapıyorsanız" ovu.nu kaçırmak gibi bir durumunuz yok, Allah nasip ederse gerisi gelir zaten... :97:
Ben de bu hafta soğan kürünü araştırıyorum. Kistim ve miyomum için. Araştırdığım kadarıyla yan etkisi olmayan bir kür. Antibiyotik gibi iltihabı filan temizliyormuş. Kistleri 15 günlük kürle temizlenenler varmış. Benim de aklıma yattı. Yan etkisi olmaması beni cezbetti zaten. Haftaya denemeye başlayabilirim. Araştırma aşamasındayım. Belgisel'cim senin bir bilgin var mı soğan kürü hakkında?