Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bizde de yok kimse gelmedi çeyiz filan görmeye ama valide sultan istediyse olacak
Bir de annem cam,ahşap boyama kurslarına filan gitti, ne boyadıysa ne yaptıysa getirdi onları da koydu
Ben de kaldırıpdolaplara tıktım, görsen tıklım tıklım bir iğne koyacak yerim kalmadı :26:

Haha benim de annem aynı tepkiyi vermişti bazı nadide çeyiz parçalarına. Ama o gidince kaldıramadım biliyor musun? Baktıkça annem annemm diyorum. Çok özledim yavvv.

Benim de hala makinanın üstündeki örtü duruyor. Üstelik taşınınca bir dolabın içine girdi makina, ama ona rağmen örtüyü örttüm yine
Bazılarını kaldırdım ama, "nadide" parçaların.
Ay yirim ben onu ya canım benim, anne gibi var mı ya...
Belki beni ayıplarsın ama, demeden duramayacağım. Düşükten sonra, üstüne bir de hasta oldum kayınvalidem 2 km ötedeki evinden gelemedi de, anacığım 400 km yoldan gelip de baktı bana. Dur gaza geldim şu ahşap boyamaları bi çıkarayım ben

Ayy hakikaten anne gibisi var mı... Telefonda sesini duysam kendimi iyi hissediyorum. Hele gelse sarılsa boynuma o gerdanını koklayıp, başımı yaslamak... Off bin yıllık derdimi alır götürür... Canım tontişim benim. Haftaya bol bol koklıcam inşallahhhh. Canım annem... Rabbim inşallah bizlere de bizim gibi düşkün kız çocukları verir.:97:

İnşallah yarabbim. Kız çocuğu başka, derler ya Allah sevdiği kuluna kız evlat verirmiş diye.
Eskiden erkek isterdim, ama şimdi kız bambaşka diyorum.
Tabi sağlıklı olsun, hayırlı olsun da, kız da olsa fena olmaz hani

Bilmezmiyim canım benim. O tahlillerim boyunca her akşam beklediniz beni forumda, benim kadar merak ettiniz.Dua ettiniz, bana yoldaş oldunuz.Burada gerçekten yüreği çok güzel insanlar var. Sen ve SevdeBilge ile daha özel paylaşımlar yaptık. İnan ben de kendim kadar heyecanla bekliyorum sizin güzel haberlerinizi. Dualarımdan eksik etmiyorum. Hele senin kimyasalda ne dua ettim. Anneme bile anlattım.Sizlerin regl tarihlerinizi bile ezberlemişim geçen onu farkettim, yaklaştıkça aynen kendimi merak eder gibi heyecan yapıyorum

Erkek olsa da hayır demem tabi Sağlıklı, hayırlı evlat olsun da. :97: Ama bir kızım olsun çok istiyorum. Kıvır kıvır saçları, pembe puantiyeli elbisesi, pembe tokası. Yerim onu ben.:97:

Erkek olsa da hayır demem tabi Sağlıklı, hayırlı evlat olsun da. :97: Ama bir kızım olsun çok istiyorum. Kıvır kıvır saçları, pembe puantiyeli elbisesi, pembe tokası. Yerim onu ben.:97:

Saçının kıvırcık olması ihtimali bizde pek yok
Eşimin saçı çok hafif dalgalı (tanıştığımızda saçları epey uzundu aşkımınnnn ) benimki pırasa gibi, föne bile gerek yok

Benim bir kızım var ve ikincisi de kız diye geçiyor gönlümden. Gerçi sağlıklı olsun da kız, erkek hiç fark etmez ama bende kız çocuğu seviyorum galiba. Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar versinde kız, erkek hiç fark etmez aslında. İnşallah hamile kalırız da birlikte cinsiyet tahmini falan yaparız, ne güzel olur

ahahahhahhahah
ok güldüm Allah razı olsun :)
ahşap boyamaları çıkart hemen :)
Ana gibi yar asla olmaz başka boyut onlarınki Allah hiçbirimize eksikliğini vermesinn
annemde der hep "Allah sevdiği kuluna kız evlat verir" diye
kayınvalidenin de kızı yoktur anlamamıştır ne çektiğini
hoş bazen bende düşünüorum annem ve kayınvalidem ...
o nedenle bize yaptıkları ufak tefek hatalara göz yummuyo değilim :)

Ayyyyy süper olur yaaaaaa
Cicilerinin fotğraflarını filan göndeririz birbirimize

Kızlar nette araştırıyordum ve hamile kalmak için bir dua buldum. Başka bir sitede buldum ama çok etkili diyorlar. Burada dua yazmak yasak bildiğim kadarıyla isteyen varsa özelden göndereyim. Ben çok inanıyorum duaya ve bu duadan da fayda görenler olmuş.

Saçının kıvırcık olması ihtimali bizde pek yok
Eşimin saçı çok hafif dalgalı (tanıştığımızda saçları epey uzundu aşkımınnnn ) benimki pırasa gibi, föne bile gerek yok

Kızım olursa annesi, annanesi, babannesi dalgalı saçlı. Büyük ihtimal kıvır kıvır olur saçları. Ayy ben o saçlarını tararım... Mis gibi koklarım... Hayali bile güzel. İnşallah sağlıkla gerçek olur hayallerimiz... En hayırlısı olsun da kız erkek fark etmez tabi...

Evet Allah sağlıklısını versin. İnsan olsun da kız erkek fark etmez diyor ama gönlünden geçeni de söylemeden edemiyor. Sağlıklı, hayırlı evlat versin de Rabbim...:97:

2 kızı var ama ben kızı olmadığım için anlamamış olabilir
Aman neyse dedikodu etmiyim ben
Anne ve kayınvalide aynı cümlede olmaları bile yanlış dermişimmmm

Ayy yasak mı ben geçenlerde paylaştım burda. Umarım bişey demezler. Bilmiyordum yasak olduğunu. Bana göndersene çok merak ettim aynısı mı.

ben isterimmmm

2 kızı var ama ben kızı olmadığım için anlamamış olabilir
Aman neyse dedikodu etmiyim ben
Anne ve kayınvalide aynı cümlede olmaları bile yanlış dermişimmmm

haklısın ayıp etmişim :)

size bir soru daha sorsammmm
benim şimdi 3-4 güne kadar tedavim başlar nasipse
dr demedi ama folic asid alsam mı
alırsam günde kaç tane almalıyım

ben isterimmmm

Bugün doktorum Folbiol'umu bırakmamı söyledi. Fazla folik asit yüklemesinin de zararları olduğunu söyledi. Başka bir vitamin verdi, istersem kullanabileceğimi söyledi. Ama çok da gerek olmadığını söyledi. Beslenmemize dikkat etmek daha önemli sanırım.

ondan danışmak istedim bende
en iisi ona bırakayım bişi almayayım
Allah korusun hepimizi de benim arkadaşım bebeğini folic asit fazlalığından kaybetmişti
elevit mi verdi peki sana dr

ben isterimmmm

1o dak. bir mesaj atabiliyorum süre dolsun sana da göndereceğim. Bence folic asite başla canım. Eğer folbiol alırsan dr. bana günde 1 tane demişti. 5 mg lik zaten hapları ama başka markaları bilmiyorum. Ben diyetisten kontrolünde olduğum için çok sağlıklı besleniyorum zaten. Yeteri kadar fokik asit aldığımı düşünüyorum ama bu ay kimyasal gebelik yaşayınca yeniden başladım. Bir ay daha devam edelim bakalım.

O zaman bende içmeyeyim zaten iyi besleniyorum. Folik asit baklagillerde, yeşillikte ve cevizde falan bol var. Bende hergün bol salata yiyorum, baklagil haftada 3-4 kere alıyorum ve genelde menumde cevizde oluyor yani zaten alıyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…