- 29 Ekim 2010
- 2.527
- 44
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #13.641
İlahi SevdeBilge bir kocaman kahkaha patlattım
Haklısın vallaÇalışma ne ya
Sorma, eşime bir şeyi anlatırken "Kadınlar Kulubü ağzıyla" konuştuğumu fark ettim. "O günkü çalışmamız var ya" filan dediğimde bana garip garip baktı. "Ne çalışması ya? Buna çalışma mı diyorsun sen?" dediğini gözlerinden okudum.Bıraktım artık bu kelimeyi. Beni negatif etkileyen herşeyi çıkartıyorum hayatımdan.
İlk zamanlar forum da beni çok etkiliyordu. Stres oluyordum, sürekli aklımda hamilelik fikrini gündemde tutuyordu. Rahatlatamıyordum kendimi. Hatta bi ara foruma girmeme kararı almıştım ama sonra geçti. Yol katediyoruz aslında
Belgisel sanki bizi öğrencileri gibi eğitiyor farkında mısın? Yakında biz de onun gibi mantıklı düşünebilen insanlar olacağız inşallah.Ben bu ay test konusundaki tavrımı takdir ediyorum. Test delisi olmadım ilk defa. Demek ki öğreniyorum ben bu işi. Yavaş yavaş ama olsun ilerliyoruz sonuçta. :97:
Belgisel ve çekirgeleri
evet yavaş yavaş törpülüyor bu yollar bizi. Ama bakıyorum da diğer topiklere bizden çok var
"Çekirge" haha kesinlikle bizi ifade ediyor. 1 sıçrıyoruz yine geliyoruz buraya, 2 sıçrıyoruz yine geliyoruz buraya. Belgisellll bir yorum yapp lütfen diye. Kendimizi burda buluyoruz. Ağlayan çocuğa şeker verdiğinde susar ya onun yorumları da bizi rahatlatıyor, sakinleşiyoruz.
Evet ya siz yokken gidiyorum başka başlıkları geziniyorum sanki tutmasam kendimi eski halime döneceğim ben de. Hatta geçenlerde yazdım, siz daha az girdiğinizde foruma ben sapıttım, panikledim, meydanı boş buldum diye.Zaten musaitim şaftımın kaymasına. Siz hep gelin bu başlığa e mi? Çok uzun süre ayrı kalmayın.
Biz birbirimizi sakinleştiriyoruz gerçekten.Ben artık pek hamilelik konularını gezmiyorum ama, şöyle bir göz atıyorum fazla takılmıyorum yoksa her an bir referans sıkıntı bulabilirim kendime
Çeyiz topiklerini geziyorum ben, eğlenceli onlar, zararsız sakin mecralar
Belgisel sanki bizi öğrencileri gibi eğitiyor farkında mısın? Yakında biz de onun gibi mantıklı düşünebilen insanlar olacağız inşallah.Ben bu ay test konusundaki tavrımı takdir ediyorum. Test delisi olmadım ilk defa. Demek ki öğreniyorum ben bu işi. Yavaş yavaş ama olsun ilerliyoruz sonuçta. :97:
Ay hiç güleceğim yoktu bbalu. Ne işin var çeyiz topiklerinde? Benim gençliğim o çeyiz baskısı yüzünden ziyan oldu.Evime istediğim gibi bir örtü, nevresim takımı alamadım. Hepsi annemin zevki. El emeği de var tabi sağolsun, onun yaptığı herşey güzel ama azıcık da bana seçim şansı bıraksaydı.
Estağfurullah canım sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Bu benim 8. denemem olacak ve aylardır yaşadığım deneyimlerle kendimi bir parçada olsa eğittim. Şimdi bunları sizinle de paylaşıyorum yoksa eğitimek haddime değilBende senin gibi ilerliyorum, yavaş yavaş öğreniyorum bakalım önümüzdeki ay çok daha sakin olacağız inşallah.
Kafam dağılıyor
Bakıyorum kızlar neler almış diye
Sorma bize aslında pek karışan olmadı, eşyaları, beyaz eşyaları filan zevkimize göra aldık ama tam ev yerleşirken annem bir çöktü atmaca gibi, ne kadar örtüdür, nevresimdir filan varsa donattı
Bişey diyemedim
Tabi sağolsun özenmiş, el emeği de var dediğin gibi ama,...
Estağfurullah canım sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Bu benim 8. denemem olacak ve aylardır yaşadığım deneyimlerle kendimi bir parçada olsa eğittim. Şimdi bunları sizinle de paylaşıyorum yoksa eğitimek haddime değilBende senin gibi ilerliyorum, yavaş yavaş öğreniyorum bakalım önümüzdeki ay çok daha sakin olacağız inşallah.
Eminim ki sen kendini geliştirmeye devam ediyorsun. Bizden daha önce kendini geliştirmeye başladığın için biz senin yolundan geliyoruz inşallah.Sadece biz daha şanslıyız ki seni tanıdık, senin bilgilerinden faydalanıyoruz. Çok sağol ki sen bizden hiç bilgilerini esirgemedin. En yoğun zamanlarında bile girip yorum yazıp çıkıyorsun. Annen yanındaydı sanırım. Ne güzel ben de annişimin yanına gidicem inşallah kısa bir zaman sonra. Çok özledim onu. Neyse konuyu dağıtmadan teşekkürlerimi ziyadesiyle tekrar sunarım Belgiselcim. Allah gönlünün muradını versin. Biz de sana bol bol dua ederek teşekkür ederiz inşallah.
Canım benim ya sen gerçekten insan psikolojisinden çok iyi anlayan, amiyane tabirle empatinin dibine vurmuşkendine çok hakim, mantıklı ve çok bilgili bi insansın. Gerçekten bende hakkın çok, Allah inşallah temiz kalbinin, bol gönlünün mükafatını verecek sana
yorumuna + 5 bin :)
bende belgisel çekirgesiyim
s"empatisinin" etrafında dönen ateş böceğiyim :)
sevioruz seni belgiselim
iyi ki varsın
Biz de tam evi zevkimize göre döşedik. Eşim çok beğendi salon takımımızı. Annem geldi, çeyizimi bir serdi. El nakışlı örtüleri tv ünitesinin üzerine!Eşim bir şey de diyemedi anneme. O gittikten sonra "aşkım bunlar burada mı kalacak hep?" diyebildi. Ben de "onlar annemin el emeği göz nuru yaptığı şeyler tabi ki kalacak" dedim. Anasının kızı demiştir herhalde eşim içinden.
Belgisel'i Sevenler Kulubü!
Seni seviyoruz Belgisel.Ne kadar çok sevenin var, ne güzel.
Tahmin edebiliyorum
Bizim de öyle bir çamaşır makinası krizimiz var. Annem getirip örttü üstüne örtüyü, "Anne" dedim "Bu neBen ona bir maaş bıraktım ya üstüne bunu mu örtücen", "Şimdi elleme beğenmiyorsan ben gidince kaldırırsın." buyurdu.
Tahmin edebiliyorum
Bizim de öyle bir çamaşır makinası krizimiz var. Annem getirip örttü üstüne örtüyü, "Anne" dedim "Bu neBen ona bir maaş bıraktım ya üstüne bunu mu örtücen", "Şimdi elleme beğenmiyorsan ben gidince kaldırırsın." buyurdu.
Canım benim ya sen gerçekten insan psikolojisinden çok iyi anlayan, amiyane tabirle empatinin dibine vurmuşkendine çok hakim, mantıklı ve çok bilgili bi insansın. Gerçekten bende hakkın çok, Allah inşallah temiz kalbinin, bol gönlünün mükafatını verecek sana