Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

1o dak. bir mesaj atabiliyorum süre dolsun sana da göndereceğim. Bence folic asite başla canım. Eğer folbiol alırsan dr. bana günde 1 tane demişti. 5 mg lik zaten hapları ama başka markaları bilmiyorum. Ben diyetisten kontrolünde olduğum için çok sağlıklı besleniyorum zaten. Yeteri kadar fokik asit aldığımı düşünüyorum ama bu ay kimyasal gebelik yaşayınca yeniden başladım. Bir ay daha devam edelim bakalım.

en çok yer fıstığı ve mandalina da varmış
2-3 gün onları yiyip bekleleyim barim ben
dr ne dicek bakarım sonra
bi yandan da şehir efsaneleri dolanıo kafamda
ffolic tüp bebek iğneleri ile etkileşime fln geçer de olmaz die :)

Kızım olursa annesi, annanesi, babannesi dalgalı saçlı. Büyük ihtimal kıvır kıvır olur saçları. Ayy ben o saçlarını tararım... Mis gibi koklarım... Hayali bile güzel. İnşallah sağlıkla gerçek olur hayallerimiz... En hayırlısı olsun da kız erkek fark etmez tabi...

Ben bebeğimin nasıl olabileceğini kestiremiyorum aslında. Eşim ve ailesi minyon tipler. Eşim bir erkeğe göre öyle çok uzun değil. İnceler, neredeyse kilolu hiç insan yok ailelerinde, hatta sülalerinde.
Eşim sarışın/kumral renkli gözlü ama annesi,ablaları, abisi esmerler.
Benim ailemse kiloya meyilli, boylu poslu tipler. Kız kardeşim 1.80 mesela, kilolu değil ama yapılı. Ben de uzunum,yapılıyım, hatta fazla kilom da var :26:. Rahmetli babam da çok uzundu,yapılıydı....Hepimiz sarışınız, kardeşim renkli gözlü. Tam bir dünya karması olabilir bizim çocuk :KK60:

Kızlar nette araştırıyordum ve hamile kalmak için bir dua buldum. Başka bir sitede buldum ama çok etkili diyorlar. Burada dua yazmak yasak bildiğim kadarıyla isteyen varsa özelden göndereyim. Ben çok inanıyorum duaya ve bu duadan da fayda görenler olmuş.

Bana da yollar mısın canım?

Ben bebeğimin nasıl olabileceğini kestiremiyorum aslında. Eşim ve ailesi minyon tipler. Eşim bir erkeğe göre öyle çok uzun değil. İnceler, neredeyse kilolu hiç insan yok ailelerinde, hatta sülalerinde.
Benim ailemse kiloya meyilli, boylu poslu tipler. Kız kardeşim 1.80 mesela, kilolu değil ama yapılı. Ben de uzunum,yapılıyım, hatta fazla kilom da var :26:. Rahmetli babam da çok uzundu,yapılıydı....Hepimiz sarışınız, kardeşim renkli gözlü. Tam bir dünya karması olabilir bizim çocuk :KK60:

hımmmmmmm
esmer mavi gözlü uzun ve zayıf
süper karışım :)

Ay benim eşim de öyle. Evlendiğimizde aynı kilodaydık. :KK9: Ben ona biraz kilo aldırdım, sonra ben zayıfladım, derken aradaki farkı biraz açtım. Yoksa çok uzun değil ama zayıf birisi, kilo verdikçe iyice hayalet gibi oluyor. :KK9: Şimdi tam kıvamında. :21: Benim ailem de iri yarı, uzun boyludur. Bu kadar benzerlik olmaz bblau yaa. :KK9: Ailemizin boy ve kilo ortalaması baya yüksek bizim. Eşimin tarafı karışık, zayıfı da var kilolusu da. Çocuğumuz kime benzeyecek çok merak ediyorum. :KK9: Erkek olursa babası gibi yakışıklı olsun, kızımız olursa benim gibi güzel olsun.:21:

Bence rahat olmaya çalış canım. Benim bir arkadaşım yaptırdı ve ilkinde çok stresliydi sonuç negatif oldu. İkincisini yapmayacaktı bile ama eşi ısrar etti o da nasılsa bu da olmayacak diye başladı ve çok rahat davrandı. Şimdi ikizlere hamile ve çok iyi gidiyor hamileliği. Bu işte rahat olmak çok önemli, bir şekilde bedenini ve zihnini rahatlatmaya çalış. Eğer rahat olursan bence olacak çünkü sende bir sorun yok ve eşinin en sağlıklı spermlerini seçecekleri için gerisi sadece tutunmasına kalmış. O noktada da stres yapmaman çok önemli. yoga, reiki, akupunktur falan bir araştır bence bu günlerde sana çok faydası olabilir.

Geçen forumda birini daha okudum ben, folik asit fazlalığından bebeğini kaybeden.
Şimdi de SevdeBİlgeye folbiolu bıraktırmış bak doktor.
Ben de alıyorum folik asit günde 3 tane (folic plus), çünkü pek dengeli beslenmiyorum bence ben.
Şu sıralar biraz düzensiz oldu ama bir aldım bir almadım.
Ben önce günde 1 tane alıyordum, birkaç doktora sordum, 3 tane dediler, 3e çıkardım.
Eksikliği de fena ama, omurilik sorunları sebebiyle gebeliği sonlandırılanları da okuyoruz...
Doktor sitesinden bir sorsam mı acab bir daha .

1314. sayfada seninki, eğer ararsan :KK34:

Ay ben de diyorum nereye yazdım acaba. O kadar sayfadan nasıl bulurum diyordum. Sağol canım. :KK19:

o kadar dua okudum ki netten çare olur diye
bi sevdenin paylaştığı ya vaaris aklımda kaldı hatırladım :)
aklıma geldikçe çekiorum

Ya Varis günde 707 kere diyorlar ama ben saymadan aklıma geldikçe çekiyorum. İnşallah işe yarar...:97:

Ay benim eşim de öyle. Evlendiğimizde aynı kilodaydık. :KK9: Ben ona biraz kilo aldırdım, sonra ben zayıfladım, derken aradaki farkı biraz açtım. Yoksa çok uzun değil ama zayıf birisi, kilo verdikçe iyice hayalet gibi oluyor. :KK9: Şimdi tam kıvamında. :21: Benim ailem de iri yarı, uzun boyludur. Bu kadar benzerlik olmaz bblau yaa. :KK9: Ailemizin boy ve kilo ortalaması baya yüksek bizim. Eşimin tarafı karışık, zayıfı da var kilolusu da. Çocuğumuz kime benzeyecek çok merak ediyorum. :KK9: Erkek olursa babası gibi yakışıklı olsun, kızımız olursa benim gibi güzel olsun.:21:

İnşallah canım :KK69:
Benim eşim de evlendikten sonra 10-12 kilo filan aldı. Düşün ne kadar hayaletti :KK37:
Şimdi iyi oldu. Diyorum ki çocuğumuzun kilo yapısı size, boy yapısı bize çeksin. Eğer tam tersi boyca size, kiloca bize benzerse yandık :KK37:

Geçen forumda birini daha okudum ben, folik asit fazlalığından bebeğini kaybeden.
Şimdi de SevdeBİlgeye folbiolu bıraktırmış bak doktor.
Ben de alıyorum folik asit günde 3 tane (folic plus), çünkü pek dengeli beslenmiyorum bence ben.
Şu sıralar biraz düzensiz oldu ama bir aldım bir almadım.
Ben önce günde 1 tane alıyordum, birkaç doktora sordum, 3 tane dediler, 3e çıkardım.
Eksikliği de fena ama, omurilik sorunları sebebiyle gebeliği sonlandırılanları da okuyoruz...
Doktor sitesinden bir sorsam mı acab bir daha .

O zaman biraz ara ver canım, folik asit olan gıdaları beslenmene koyarsan zaten sorun olmaz. Her gün biraz ceviz, fındık falan ya, mandalina, portakal zaten yiyorsundur. Salata da yiyorsan alırsın bence folik asiti. Yine sen bilirsin ama madem fazlasının zararı varmış dikkat etmek lazım.

İnşallah canım :KK69:
Benim eşim de evlendikten sonra 10-12 kilo filan aldı. Düşün ne kadar hayaletti :KK37:
Şimdi iyi oldu. Diyorum ki çocuğumuzun kilo yapısı size, boy yapısı bize çeksin. Eğer tam tersi boyca size, kiloca bize benzerse yandık :KK37:

Ayy koptum resmen. Aynen yaa bizim de öyle. Eğer boy onlara kilo bize çekerse yusyuvarlak bişey olur çocuk. Ay hala gülüyorum. Koptum ya. :KK9: Umarım tam tersi olur, boyu bize kilosu onlara çeker. :21:

Kızlar çok tatlısınız. Sohbetinize doyum olmuyor. Benim kociş gelmek üzere. Ben hazırlanayım.:21: saç baş dağıldı. Yataktayım hala pijamalarla.:KK23: Size iyi akşamlar. Görüşmek üzere...:KK71:

Ayy koptum resmen. Aynen yaa bizim de öyle. Eğer boy onlara kilo bize çekerse yusyuvarlak bişey olur çocuk. Ay hala gülüyorum. Koptum ya. :KK9: Umarım tam tersi olur, boyu bize kilosu onlara çeker. :21:

Sağlıklı olsun inşallah bebeklerimiz :KK1:
Uygun karşımı tuttururuz herhalde :KK23:

Benim için sağlıklı ve hayırlı evlat olsun da boyu, posu, gözü falan hiç fark etmiyor. İnsana kendi çocuğu zaten dünya güzeli geliyor. İnşallah kucağımıza bir alalım gözlerimiz kamaşacak güzelliğinden :emir_bebek:

Benim için sağlıklı ve hayırlı evlat olsun da boyu, posu, gözü falan hiç fark etmiyor. İnsana kendi çocuğu zaten dünya güzeli geliyor. İnşallah kucağımıza bir alalım gözlerimiz kamaşacak güzelliğinden :emir_bebek:

Ayyyy öyle olur dimi Belgiselcim.İnşallah ya, Allah bizlere de nasip etsin...

X