- 29 Ekim 2010
- 2.527
- 44
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #13.461
Kızlar ya benim akıntım çok arttı. Yedek günlük ped almamışım yanıma. O kadar rahatsız etti ki adete 2 gün kala bu kadar akıntım olacağı aklıma gelmezdi. Sizce normal mi bu durum? Hamile değilsem eğer sizce iltihap falan olabilir mi? Kokusuz, hafif sarı, daha çok krem gibi, beyaz losyon gibi. Kaşıntı yok. Ama yine de iltihap olabilir mi sizce?
bence iltihap deildir iltihap olsa kokulu olurdu cnm ama hamilelikte olurmus sanirim belki ondandir cnm
arkadaslar ben bisey daha danismak istiyorum sizlere benden 3 gundur gunde bi defaya mahsus pembe akintimi desem camasirimin icine pecete koyarim onda boyle minnacik bi pembelik var aslinda once onemsemedim ama bugunde gorunce acaba sitresten adetim geciktide ondanmi boyle geliyo gunde 1 defa oluyo oda cok az bisey 3 gundur ilkin dedigim gibi onemsemedim ha adet olucam falan derken bugunde az once baktim yine hafiften vardi boyle toz pembe gibi yaa anlayamadim acaba bi fikriniz varmi??????
ben kaset tipi ovulasyon testi aldım gitti gidiyordan bugün 11.günüm çizgi silik çıktı.adet döngüm 29 günde bir oluyor.acaba gittikçe koyulaşıcak mı?napsam bilemedim :))
hasretimsin geçmiş olsun canım. İnşallah önümüzdeki aylarda muradına kavuşursun. Umutla beklemeye devam...
sgl cnm ins ama cok uzuldum cok umutlanmistim ilk defa bu kadar uzuldum ins senin olur cnm hayal kirikligi yasamazsin....
Biliyorum canım, çok ümitleniyoruz, her ay hayaller kuruyoruz, kırmızıları görünce üzülüyoruz. Çok zor çünkü tekrar hayal kurmak, yeni bir aya kendini hazırlamak. Yoruluyoruz. Yıpranıyoruz. Ama umudumuzu kaybetmeden devam etmemiz gerekiyor, bebek isteyenlerin yüzde kaçı bebek istediği ilk ay hayaline kavuşmuştur ki? Herkesin hayalinin yıkıldığı bir ay olmuştur. Umarım bizimkiler son olur ve en yakın, en hayırlı zamanda kavuşuruz bebişlerimize.
mantıklı tabi. her beden farklı yaşıyo bence gebeliği. herkesin hormonal yapısını bir tutmamız mümkün değil. onlarca farklı markada test var bu da ayrı bir konu tabi, etkisi olabilir yani
malesef adet oldummm cok uzgunum yaa cok umutlanmistim bu ay
Kızlar günaydın. Nasılsınız? Benim 31.günüm. Sabah ateşimi ölçtüm ama her zaman ölçtüğüm saatten 2 saat erken uyandım. 05:00te ölçtüm. 36.4 çıktı. Ateşim düştü diye üzüldüm ve uyuyamadım. 06:00da ölçtüm 36.5 çıktı. Saat 07:00de ölçtüm 36.6 çıktı. Şimdi hangisini baz alayım sizce? Normalde 07:00 de uyanıyorum ve uyandığım saatte ölçüyorum. Ama bugün 05:00te uyandım ve bir daha uyuyamadım. Sadece 05:00te lavaboya gidip geldim. Sonra 2 saat yataktan kalkmadım. Ateşim yükselecek mi, düşecek mi diye düşünmekten uyuyamadım. Her saat başı ölçtüm. Yukarıda dediğim gibi çıktı. Sizce her zaman 07:00de ölçtüğüm için 36.6yı mı işaretleyeyim chart'ımda, yoksa uyandığımda çıkan 36.4ü mü? Son günlerde 36.7 36.7 36.7 36.6 36.6 36.7 36.7 şeklindeydi. Bugün 36.6 ya mı düştü, 36.4e mi? İkisi arasında çok fark var.Bir de Laboq..kten kalma bir gebelik testim kalmış. Belgisel'e yanlış sonuç çıkardığı için yapmıyordum, unutmuşum çekmecede, eşim buldu. Bu sabah onu yaptım. Hayalet çizgi bile yok. Ateşim de düşecek sanırım. Kırmızılarım geliyor benim herhalde. O kadar belirti niyeydi çok merak ediyorum. son 4 gündür aşırı akıntım var. İltihap filan mı acaba? Yaza kadar doktora gitmeyeceğim diyordum ama gideceğim sanırım.
exporter ın bugün bebeğiyle buluşma günü :) ne heyecanlıdır şimdi :)
İnşallah güzel haberlerle gelir :)
sen ovulasyon testlerine başladın mı?