Günaydın kızlar. Nasılsınız?
exporter yarın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Allah gönlüne göre versin. İnşallah sağlıkla büyütürsün bebişini ve kucağına alırsın inşallah. Dualarımızdasın inşallah.
bblaucum düne göre daha iyiyim. Daha güçlüyüm. İnsan kendini nasıl hissedeceğini ya da düşüneceğini belirleyebiliyor demek ki. Bu zor ama imkansız değil. Dün çok duygusaldım ve gördüm ki bu bana zarar veriyor. Kendimi şartladım şimdi. Eğer adet olursam da insanların dedikleriyle üzülmeyeceğim. Hala hamile değil misin gibi sorulara da senin yaptığın gibi net cevaplar vereceğim. Onların beni üzmesine izin veremem. Sanki hamile kalmak herkesin kendi elindeymiş gibi. Allah nasip ederse eder, buna insanlar neden bir yetenek gözüyle bakıyor ki, bizim sahip olamadığımız bir yetenek sanki. Neyse artık daha iyiyim. Ateşim geçen ay 31.gün düşmüştü. Bakalım bu ay ne olacak. Yarın düşer gibime geliyor. Hayırlısı bakalım.
Belgisel sen nasılsın? Ağrın filan var mı? Geçen ay üçümüz de 7li, 5li, 8li bHcgkeri gördük. İnşallah önümüzdeki günlerde, aylarda yüksek bHcg haberleri verip birlikte seviniriz. Ardarda kimyasalı becerebildiğimize göre ardarda sağlıklı bir gebeliği de müjdeleyebiliriz.
İnşallah tabi ve hayırlısıyla. Ne güzel olur hep beraber hamilelik günlerimizi konuşsak burada.
mylife35,
hasretimsin,
denizde inşallah hepimiz gönlümüzün muradına kavuşuruz en kısa ve hayırlı zamanda. Dualarımdasınız.