- 14 Nisan 2009
- 498
- 0
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #13.441
YARIN SAAT 16:00 da randevum var canım doktor 1 hafta sonra gel dedi yoksa ben çoktan gitmiştim
Günaydın kızlar. Nasılsınız? exporter yarın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Allah gönlüne göre versin. İnşallah sağlıkla büyütürsün bebişini ve kucağına alırsın inşallah. Dualarımızdasın inşallah.bblaucum düne göre daha iyiyim. Daha güçlüyüm. İnsan kendini nasıl hissedeceğini ya da düşüneceğini belirleyebiliyor demek ki. Bu zor ama imkansız değil. Dün çok duygusaldım ve gördüm ki bu bana zarar veriyor. Kendimi şartladım şimdi. Eğer adet olursam da insanların dedikleriyle üzülmeyeceğim. Hala hamile değil misin gibi sorulara da senin yaptığın gibi net cevaplar vereceğim. Onların beni üzmesine izin veremem. Sanki hamile kalmak herkesin kendi elindeymiş gibi. Allah nasip ederse eder, buna insanlar neden bir yetenek gözüyle bakıyor ki, bizim sahip olamadığımız bir yetenek sanki. Neyse artık daha iyiyim. Ateşim geçen ay 31.gün düşmüştü. Bakalım bu ay ne olacak. Yarın düşer gibime geliyor. Hayırlısı bakalım. Belgisel sen nasılsın? Ağrın filan var mı? Geçen ay üçümüz de 7li, 5li, 8li bHcgkeri gördük. İnşallah önümüzdeki günlerde, aylarda yüksek bHcg haberleri verip birlikte seviniriz. Ardarda kimyasalı becerebildiğimize göre ardarda sağlıklı bir gebeliği de müjdeleyebiliriz. İnşallah tabi ve hayırlısıyla. Ne güzel olur hep beraber hamilelik günlerimizi konuşsak burada. mylife35, hasretimsin, denizde inşallah hepimiz gönlümüzün muradına kavuşuruz en kısa ve hayırlı zamanda. Dualarımdasınız.
slm nasilsiniz arkadaslar...bugun yine test yaptim yine ayni golge sanirim bu testin cizgisidir esimede gosterdim o da kendi cizgisidir diyo adette olmadim....belirtilerimde yok anlamadim gitti....:44:
bazen silik çizgi pozitif olabiliyo arkadaşlar. bende karşılaştım aynı durumla. gözle görülmesi için ışıkta bakmam gerekiyodu, o kadar belirsizdi ve adet günüme 4 gün kala yapmıştım. ertesi gün tekrar yaptım yine aynı şekilde silik çıktı. gidip kan tahlili yaptırdım 350 çıktı. umarım silik çizgileriniz mutluluğa dönüşür...bende geçen ay kendi çizgisini 2. çizgi sanmıştım. yüksek ihtimal sende aynı çizgiyi görüyosun ama biz tereddütümüzü aynı markanın kullanmadığım testini açınca anladık. kullanılmamış testle karşılaştır bak o çizgi diğerinde de var...
bazen silik çizgi pozitif olabiliyo arkadaşlar. bende karşılaştım aynı durumla. gözle görülmesi için ışıkta bakmam gerekiyodu, o kadar belirsizdi ve adet günüme 4 gün kala yapmıştım. ertesi gün tekrar yaptım yine aynı şekilde silik çıktı. gidip kan tahlili yaptırdım 350 çıktı. umarım silik çizgileriniz mutluluğa dönüşür...
bazen silik çizgi pozitif olabiliyo arkadaşlar. bende karşılaştım aynı durumla. gözle görülmesi için ışıkta bakmam gerekiyodu, o kadar belirsizdi ve adet günüme 4 gün kala yapmıştım. ertesi gün tekrar yaptım yine aynı şekilde silik çıktı. gidip kan tahlili yaptırdım 350 çıktı. umarım silik çizgileriniz mutluluğa dönüşür...
merhabalar konuyla alakasız biliyorum ama sizin eski mesajlarınızda KARDEŞİNİ SEÇ ile ilgili yazılar gördüm. sanırım bblau ve exporter dı... bilgisi olan varsa bana kısa bi bilgi geçebilimi?
Selam canım..Kardeşini seç bir kampanya, aslında uzun zaman olmuş başlayalı ama benim yeni haberim oldu. Bu site doğu illerinde eğitimi için desteğe ihtiyaç duyan kardeşlerimizi belirlemiş, listelemiş. Girip seçebiliyorsun, çocuklar hakkında önbilgiler var onlara bakabilirsin. Daha sonra onay geliyor (bana halen gelmedi neden bilmem) öğretmeniyle irtibata geçerek ihtiyaçlarını gönderiyorsun. Nakit yardımı yasak. Kırtasiye vs. gibi eğitimle alaklı yardımlar bunlar. Arama motoruna kardeşini seç yazarsan siteye erişebilirsin.
siteye girdim ben de güvenemedim. yani sen görüşüyormusun yapıyormusun diye sormak istedim. birde tarihler 2009 en erken. yani güncel değil galiba. gerçi öğretmeni arayarak görüşebiliriz ama... şu hayatta birilerine biraz faydam olsun diyorum....
sağol bilgilendirdiğin için...
Günaydın kızlar. Nasılsınız? exporter yarın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Allah gönlüne göre versin. İnşallah sağlıkla büyütürsün bebişini ve kucağına alırsın inşallah. Dualarımızdasın inşallah.bblaucum düne göre daha iyiyim. Daha güçlüyüm. İnsan kendini nasıl hissedeceğini ya da düşüneceğini belirleyebiliyor demek ki. Bu zor ama imkansız değil. Dün çok duygusaldım ve gördüm ki bu bana zarar veriyor. Kendimi şartladım şimdi. Eğer adet olursam da insanların dedikleriyle üzülmeyeceğim. Hala hamile değil misin gibi sorulara da senin yaptığın gibi net cevaplar vereceğim. Onların beni üzmesine izin veremem. Sanki hamile kalmak herkesin kendi elindeymiş gibi. Allah nasip ederse eder, buna insanlar neden bir yetenek gözüyle bakıyor ki, bizim sahip olamadığımız bir yetenek sanki. Neyse artık daha iyiyim. Ateşim geçen ay 31.gün düşmüştü. Bakalım bu ay ne olacak. Yarın düşer gibime geliyor. Hayırlısı bakalım. Belgisel sen nasılsın? Ağrın filan var mı? Geçen ay üçümüz de 7li, 5li, 8li bHcgkeri gördük. İnşallah önümüzdeki günlerde, aylarda yüksek bHcg haberleri verip birlikte seviniriz. Ardarda kimyasalı becerebildiğimize göre ardarda sağlıklı bir gebeliği de müjdeleyebiliriz. İnşallah tabi ve hayırlısıyla. Ne güzel olur hep beraber hamilelik günlerimizi konuşsak burada. mylife35, hasretimsin, denizde inşallah hepimiz gönlümüzün muradına kavuşuruz en kısa ve hayırlı zamanda. Dualarımdasınız.
Demek herkesin idrara çıkışı farklı tezim doğrulanıyor...SevdeBilgenin bhcgsi 7 iken, kolay görünen bir silik çizgisi vardı...Sizin 350 olmasına rağmen ışıkta görünecek kadar silikmiş...
silik çizgi ile 350 çıkan kan tahlilim arasında 1 hafta geçmişti yalnız, bhcg yükselmiş olmalı. ayrıca silik çizgi testini dediğim gibi daha günüm geçmeden yapmıştım.ondan olabilir.
O zaman durum farklı...Ama yine de bu tezimin arkasındayım, çünkü benim bhcg SevdeBilgeden çok daha yüksekken idrar kitinde çıkmamıştı. Silik çizgi bile yoktu. Sanırım idrara geçme zamanları farklı oluyor...
slm kizlar vallahi anlayamadim ayni testin yapilmamisina baktim puruzsuz ama bana kalirsa negatif cunku adetlerim duzensiz gecen ay 38. gun olmustum ama 38 de pek asmaz bugun 42 oldu ovulasyondanda 15 gun gecti olsaydi eminim cikardi belimde agriyo ama baska biseydendir demekki ben en iyisi fazla kaptirmiyim kendimi manyak gibi oldum zatenn
canım bence tekrar yap testi yine silik çıkarsa bi kan tahlili ver derim nacizane...
bilsemki kantahlinin sonucu hemn cikicak yaptiririm ama cikmazki 4,5gunde verirler sonucu anca bide ucuz test kullandim pahalisini deneyim adetten 4 gun oncesini gosteriyo aslinda simdi evde var ama en son yaparim die tutuyodum hep ucuz testlerden yaptim sabah ondan yapiyim bakalim ne cikacak negatifse o da demekki kesin yoktur