Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

slm arkadaslar nasilsinizz??? henuz adet olmadim...3 gun sonra test yapicam adet olmazsam....ins hamileyimdir birde son iki sabah belimin agrisina uyaniyorum sizce belirti olabilirmii????

Günaydın canım...İnşallah sağlıklı bir şekilde hamilesindir. Belirtiler kişiden kişiye değişir aslında. Ben hamile kalmadan önce de ağrımıştı hafiften belim, düşük yapmadan önce de. Düşükten 2 gün önce başladı ve hayatımda kendimde bildiğim en şiddetli bel ağrısıydı.......
Belirtilere fazlaca takılma canım bence....Regl geçerse, test yap.

Arkadaşlar, buarada doktorumdan aldığım bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. Kendisine biyokimyasal gebelikten sonra adet gecikmesi/düzensizliği yaşandığı doğru mudur ve düşükten sonra korunma gereği var mıdır diye sordum. Adet gecikmesi/düzensizliği bilgisinin yanlış olduğunu ve korunmaya gerek olmadığını söyledi.
Bir bilgi olarak paylaşayım istedim.

Bence de regl geçmesini bekle... çünkü insanın beklentisi olduğu zaman kendi kendine belirti üretebiliyor. belim ağrıyor, midem bulanıyor, çok acıkıyorum gibi.... bende yaşadım ordan biliyorum. o yüzden bence regl geçmesini bekle. umarım müjdeli haberi alırsın, umarım isteyen herkes bebek sahibi olur...

senin adına sevindim canım çalışmalara ara vermek zorunda kalmıcaksın aynı hızla devam buarada senin beklenen adet tarihin ne zaman?

Ne kadar güzel yazmışsın ekleyecek bir şey bulamıyorum

dualarınıza arada bizi de eklersiniz dimi

dualarınıza arada bizi de eklersiniz dimi

Ben buradaki herkes için dua ediyorum canım. Daha öncede yazdığım gibi biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz. İnşallah sen de en kısa zamanda hamile kalırsın. Şurada birisinin hamile kaldığını okuyunca o kadar seviniyorum ki. İnşallah Allah hepimize bu mutluluğu yaşatır ve isteyenlerin güzel haberlerini almayı nasip eder.

Benim doktorda hiö korunma demişti

kızlar

dün adet günümde geçti, idrar testinde çizgi dahada koyulaştı bugün doktorumu aradım 1 hafta bekle öyle gel dedi kasık ve bel ağrım var dedim normal olacak dedi. bende haberler bu kadar kızlar

Biliyorum canım, şaka yaptım... Allah inşallah hepimize yaşatır bu mutluluğu...

kızlar

dün adet günümde geçti, idrar testinde çizgi dahada koyulaştı bugün doktorumu aradım 1 hafta bekle öyle gel dedi kasık ve bel ağrım var dedim normal olacak dedi. bende haberler bu kadar kızlar

Çok sevindim, idrar testi koyulaştığına göre demek ki hormon artıyor bu iyi bir işaret. İnşallah gidince kesesini de görürsün ve tamamen için rahatlar.

senin adına sevindim canım çalışmalara ara vermek zorunda kalmıcaksın aynı hızla devam buarada senin beklenen adet tarihin ne zaman?

Evet canım ara vermek yok
Benim düşük (regl) 7 ocakta başladı. Herhalde 8 Şubat oluyor bu durumda. Yani benim daha çok var. Siklusun başındayım...

Kızlar günaydın. Forum mu bozuk, benim pc mi bozuk bilemiyorum. Alıntı ile cevaplara tıkladım ama bir türlü cevap yazamadım. Alıntısız cevaplayayım ben de. Bugün 24.günüm ve bu gece çok ilginç bir geceydi. Bacaklarımın ağrısına uyuyamadım. O kadar kötü bir şekilde ağrıdı ki anlatamam. 2 gündür evden dışarı çıkmıyorum. Yorulmuş ya da üşütmüş olmam mümkün değil. Geceleyin sanki üzerimden kamyon geçmiş gibiydim. Kafamı kaldıramadım. Uyuyamadım da ama gözlerimi de açamadım. Belim koptu sanki. Sabah yataktan kalkamadım. Bel ağrısı duyan birisi daha varmış alıntı ile cevaplasaydım cevaplar karışmayacaktı ama sanırım dileksirkeli, senin belin ağrıyordu değil mi? Kaçıncı günündesin? Benim adetime 8 gün kaldı. Göğüslerimde biraz hassasiyet hissediyorum ama abartılacak kadar değil. Bugün chart'a not düşebileceğim en belirgin belirti şiddetli bel ve bacak ağrısı. Bir de aşırı yorgunluk. Hadi hayırlısı Allah'tan. Umarım bunlar hayırlı belirtilerdir.

exporter çizginin koyulaşmasına çok sevindim. Hayırlı olsun tekrar. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir ve kucağına alırsın sağlıkla. Dualarımızdasın inşallah.

Belgisel günün yaklaşıyor sanırım. Sen nasılsın? Yorgunluk ve bel ağrısı belirti olabilir mi sence? :44: Allah'tan bu hafta okulum yok. Evdeyim. Yoksa okula gidemezdim. O derece bitkinim ve gece bacaklarımı bedenimden ayıracaktım. Nereye koyacağımı bilemedim. Yorganla savaştım resmen. Bacak ağrısı, bel ağrısı belirti olabilir mi sence? Ay evet de n'olur. Geçen ayki notlarıma baktım 25.gün yorgunluk yazmışım. O vakitlerde de böyle mi hissediyordum acaba. Çok da hatırlamıyorum ama neyse. Bu hafta belirtileri analiz etme haftası. Umarım hayırla sonuçlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…