- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #13.061
Herkese günaydın
slm arkadaslar nasilsinizz??? henuz adet olmadim...3 gun sonra test yapicam adet olmazsam....ins hamileyimdir birde son iki sabah belimin agrisina uyaniyorum sizce belirti olabilirmii????
Günaydın canım, naber?
Günaydın canım...İnşallah sağlıklı bir şekilde hamilesindir. Belirtiler kişiden kişiye değişir aslında. Ben hamile kalmadan önce de ağrımıştı hafiften belim, düşük yapmadan önce de. Düşükten 2 gün önce başladı ve hayatımda kendimde bildiğim en şiddetli bel ağrısıydı.......
Belirtilere fazlaca takılma canım bence....Regl geçerse, test yap.
Arkadaşlar, buarada doktorumdan aldığım bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. Kendisine biyokimyasal gebelikten sonra adet gecikmesi/düzensizliği yaşandığı doğru mudur ve düşükten sonra korunma gereği var mıdır diye sordum. Adet gecikmesi/düzensizliği bilgisinin yanlış olduğunu ve korunmaya gerek olmadığını söyledi.
Bir bilgi olarak paylaşayım istedim.
Günaydın canım. Kesinlikle katılıyorum. Biz birbirimizi çok daha iyi anlıyoruz. Beklentilerimiz, isteklerimiz, sevinçlerimiz, dualarımız aynı. Amacımız aynı. Ve aynı şeyi yaşayan insanlar anlar gerçekten ancak birbirlerini. Hoca eşeğinden düşmüş, biri gelmiş demiş ya şu komşun sana geçmiş olsun diyor hocam diye. Sormuş hoca, o da mı eşşekten düşmüş diye. Yooo demişler. Bana demiş eşşekten düşmüş birini getirin, eşşekten düşenin halini eşşekten düşen anlar. O hesap :44:
Ben de geçen ay sen regl oldum ama iyiyim dediğinde bi buruldum, bi moralim bozuldu, dağıldım. Ama sen de güçlüsün ya, o da bana moral oldu...Sen nasılsan ben onu yaşadım sanki. Güçlüysen güçlü, buruksan buruk...Kendim için bir dua ederken hemen ekliyorum sizi de, hiç eksik etmiyorum...Değişik bir bağlılık, güzel bir paylaşım bu
Günaydın canım. Kesinlikle katılıyorum. Biz birbirimizi çok daha iyi anlıyoruz. Beklentilerimiz, isteklerimiz, sevinçlerimiz, dualarımız aynı. Amacımız aynı. Ve aynı şeyi yaşayan insanlar anlar gerçekten ancak birbirlerini. Hoca eşeğinden düşmüş, biri gelmiş demiş ya şu komşun sana geçmiş olsun diyor hocam diye. Sormuş hoca, o da mı eşşekten düşmüş diye. Yooo demişler. Bana demiş eşşekten düşmüş birini getirin, eşşekten düşenin halini eşşekten düşen anlar. O hesap :44:
Ben de geçen ay sen regl oldum ama iyiyim dediğinde bi buruldum, bi moralim bozuldu, dağıldım. Ama sen de güçlüsün ya, o da bana moral oldu...Sen nasılsan ben onu yaşadım sanki. Güçlüysen güçlü, buruksan buruk...Kendim için bir dua ederken hemen ekliyorum sizi de, hiç eksik etmiyorum...Değişik bir bağlılık, güzel bir paylaşım bu
dualarınıza arada bizi de eklersiniz dimi
Arkadaşlar, buarada doktorumdan aldığım bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. Kendisine biyokimyasal gebelikten sonra adet gecikmesi/düzensizliği yaşandığı doğru mudur ve düşükten sonra korunma gereği var mıdır diye sordum. Adet gecikmesi/düzensizliği bilgisinin yanlış olduğunu ve korunmaya gerek olmadığını söyledi.
Bir bilgi olarak paylaşayım istedim.
dualarınıza arada bizi de eklersiniz dimi
Ben buradaki herkes için dua ediyorum canım. Daha öncede yazdığım gibi biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz. İnşallah sen de en kısa zamanda hamile kalırsın. Şurada birisinin hamile kaldığını okuyunca o kadar seviniyorum ki. İnşallah Allah hepimize bu mutluluğu yaşatır ve isteyenlerin güzel haberlerini almayı nasip eder.
kızlar
dün adet günümde geçti, idrar testinde çizgi dahada koyulaştı bugün doktorumu aradım 1 hafta bekle öyle gel dedi kasık ve bel ağrım var dedim normal olacak dedi. bende haberler bu kadar kızlar
senin adına sevindim canımçalışmalara ara vermek zorunda kalmıcaksın aynı hızla devam buarada senin beklenen adet tarihin ne zaman?
Evet canım ara vermek yok
Benim düşük (regl) 7 ocakta başladı. Herhalde 8 Şubat oluyor bu durumda. Yani benim daha çok var. Siklusun başındayım...