Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

amin inş. bütün isteyenlere verir Rabb'im sağlıklı ve hayırlı evlat.
benimkisi yüksek tansiyon değil gebelikte ortaya çıkan yüksek tansiyon.o nedenle 2. gebeliğimde gözetim altında tutulmam gerekiyormuş.önemli olan sağlıklı ve hayırlı bebişlerimizi kucağımıza almak.

korkma inş. bebişin sana tutunacak!içini ferak tut,yönünü Rabb'ine çevir,elimizden geleni yapalım ve tevekkül Allah diyelim.

biraz araştırma yaptım daha da kafam karıştı, hangisini alayım sizce?

Ben iki markayı da kullanmadım canım. Medi- smart ve fortel kullandım genelde. Bir kere de galenic almıştım. Bunlar daha pahalı ama iyi markalar. Önerimi burada okuduğum şeylere göre yaptım. Sen crafty'nin dediğini al, o kullandıysa daha iyi bilir.

gg
den core al canım
ii o merak etme

çok teşekkür ederim yardımlarınız için arkadaşlar, hemen sipariş veriyorum. selamlar..

Ateşin ne durumda canım, var mı bir yükselme?

Selam kızlar nasılsınız

Merhaba bblau hoş geldin. Forum bugünlerde oldukça sessiz. Başlıklara sorduğum sorulara günler sonra cevap geliyor ya da gelmiyor. Yeni yıl rehaveti midir nedir... Sen nasılsın?

Bu arada çok güzel bir söz okudum. Sizinle paylaşayım.

"Kendini bir duada bilmek gerek.
Bir duanın tam orta yerinde durmak gerek.
Dilemeyi bilmek, bilmeyi dilemek,
gözyaşını gözyaşına eklemek,
necâtı münacâtta bulmak gerek..."

(Necat:kurtuluş Münacat:yakarış demekmiş. Sözlükten baktım. Bilmiyordum. )

32 günde bir adet görüyorum. 20 Ocak beklenmeyen adet tarihim. İnşallah gelmez. 9-10 günüm var. Senin kaç günün kaldı? Ateşini filan ölçüyor muydun?

Ben artık ateş ölçmüyorum canım oluruna bıraktım ve 3 yada 4 günüm kaldı. Bu ay 2 kere yumurtladığım için tam günden de emin olamıyorum. Ama senin daha çok var bu sürede ateşin değişebilir. Bence sen ölçmeye devam et bakalım nasıl şekillenecek.

Ayy çok az kalmış Belgisel. Hadi hayırlısı inşallah. 2 yumurta 2 şans demek. İnşallah tutunmuştur bebiş. İnşallah güzel haberler verirsin bize. Benim ateşim baya bir değişken bu ay. Bi ileri iki geri Tam yorum yapamıyorum. Arada kasıklarım da ağrıyor. Yorgunluk, halsizlik var ama onun dışında göğüs hassasiyeti yok. Yani daha erken zaten belirti olsa bile çıkmaz. Ha belirtileri önemsiyor musun diye bir sor? Şuan hamile bir arkadaşımız var. Karnı ağrıdığında korkuyormuş düşecek mi bebeğim diye, ağrımadığında neden hiç belirti yok diyormuş. Ben de onun gibiyim. Karnım ağrıdığında adet belirtisi mi diyorum, ağrımadığında hiç belirti yok diyorum. Hem daha erken diyorum. Bu haftayı böyle geçiririm herhalde. Haftaya hayırlısı artık...

2.aşama en keyifli ama aynı zamanda en stresli aşamalardan bir tanesi canım. Bir taraftan belirti arıyorsun, oldu mu diye umutlanıyorsun bir taraftan da yine olmadı galiba korkuları oluyor. Ama en azından günü kaçırmayayım telaşı olmuyor bu tarafını seviyorum. Ben reglimin geçmesini bekleyeceğim eğer geçerse o zaman bir idrar testi ile bakarım ve hafif bile olsa 2. çizgiyi görürsem kan testine giderim. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Bu nedenle olsa bile pazartesiden erken öğreneceğimi sanmıyorum. Hatta belki salı yada çarşambayı beklerim reglim gecikirse. Artık hayırlısı diyorum. Bu ay inşallah hepimizden güzel haberler gelir

Evet kesinlikle en keyifli ve en zor aşama. Adetin geçmesini beklemek en mantıklısı. Soru işaretleriyle beklemek, eli kulağında belirtiler var mı yok mu diye vücudumuzu dinlemek hem zor hem güzel ama adetten önce yapılan her test "acaba doğru mu" sorusunu da birlikte getiriyor. Pozitif çıksa emin olamıyoruz, negatif çıksa daha günüm gelmedi, çıkmamış olabilir diyoruz. En iyisi adetin geçmesini beklemek. Tabi gecikir mi bilemem. İnşallah beklenmeyen adetlerimiz gelmez bu ay da güzel haberler gelir.

Ben iyiyim. Her gün biraz daha iyi oluyorum...
Evet bu aralar herkeste bir rehavet var galiba...

İyiyim canım saol, sen nasılsın? ağrıların var mı hala?

Pek ağrım kalmadı canım artık. Reglim de azalıyor gibi. Normalden uzun sürecek ama öyle 10 günleri bulmayacak sanırım. Benim zaten öyle çok uzun sürmez, çok yoğun olmazdı, eskiden beri...Normal zaman olsa şimdiye kahverengiye dönmesi lazımdı...
Forumda biraz araştırdığım kadarıyla kimyasal gebelik yaşayanların daha sonraki bir veya birkaç adetinde de gecikmeler oluyormuş. O yüzden önümüzdeki ayın 2. aşaması benim açımdan değişik olabilir Gecikme olsa da neye yoracağını bilemez insan
O yüzden bu ay ateş takip edeceğim ve ovulasyon testi yapacağım. Durum karışık olduğu için kaçırmak istemem ovulasyon gününü...Adet de gecikirse neye göre bir gecikme onu da bilemiyorum.Acaba yumurtlama mı geç olacak, yoksa başka sebepten mi gecikecek bilemiyorum ama doktora bir sorayım olmazsa...

Merhaba arkadaşlar, bende topiğinizi okuyorum 1 saattir 3 aydır bebek düşünüyoruz ama bi gelişme yok malesef. bu ay ovülasyon testi aldım one step markalı gg dan. (eşimin haberi yok çünkü çok kafama takıyorum diye kızıyor :18: ) 31 günde 1 adet görüyorum. 14. gün başlayın yazıyor ama ben kaçırmamak için 12. gün başlamayı düşünüyorum. ama hamilelik için tabiki sadece ovülasyon gününü belirlemek yetmiyor. tecrübeli arkadaşlar hamilelik için bi kaç taktik söyleyebilir mi acaba....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…