- 16 Ekim 2010
- 1.047
- 36
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #13.021
allah razı olsun canım benim inşallah sağlıklı bir gebeliltir, allah en kısa zamanda sanada nasip etsin.
Anneminde yüksek tansiyonu var en küçük kardeşimi doğurduktan sonra ortaya çıktı gerçi hep varmış ama bilmiyormuş sıkıntı olmaz sen merak etme
benim 12-5 lerde çünkü başım dönüyor pazar günü ölçürtürmüştüm.
Kızlar bugün adet günüm korkuyorum ya adet olursam
biraz araştırma yaptım daha da kafam karıştı, hangisini alayım sizce?
biraz araştırma yaptım daha da kafam karıştı, hangisini alayım sizce?
gg
den core al canım
ii o merak etme
Ben iki markayı da kullanmadım canım. Medi- smart ve fortel kullandım genelde. Bir kere de galenic almıştım. Bunlar daha pahalı ama iyi markalar. Önerimi burada okuduğum şeylere göre yaptım. Sen crafty'nin dediğini al, o kullandıysa daha iyi bilir.
exportercım bence endişelenme. Stres yapma. İnşallah adet olmazsın. Bol bol dua et. Rabbim gönlüne göre versin. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir.
Kızlar günaydın.Nasılsınız? Benim 23.günüm beklemedeyim...
Ovu.testi tavsiyesi isteyenler GGden tanesi 1 lira olanlardan alabilirler bence. Eğer adet sonrası her gün yapmak istiyorsanız ucuz olanlarından en mantıklısı. Ovu.gününüzü kaçırmamış olursunuz her gün yaparsanız. Labo...ck diye bir marka var. Ben onu kullandım. Bircoğu bozuk çıktı. O yüzden kimseye tavsiye etmiyorum.
Ateşin ne durumda canım, var mı bir yükselme?
Belgiselcim ya ateşim çok garip. Bir ileri bir geri. Kademe kademe ilerleyemiyor sanki.Tablom aşağıdaki şekilde. İnşallah düşmez yaaa.
Çok ilginç gidiyor gerçekten bende merak ediyorum sonuç ne olacak. Kaç günün kaldı regle canım?
Selam kızlar nasılsınız
32 günde bir adet görüyorum. 20 Ocak beklenmeyen adet tarihim. İnşallah gelmez.9-10 günüm var. Senin kaç günün kaldı? Ateşini filan ölçüyor muydun?
Selam kızlar nasılsınız
Ben artık ateş ölçmüyorum canım oluruna bıraktım ve 3 yada 4 günüm kaldı. Bu ay 2 kere yumurtladığım için tam günden de emin olamıyorum. Ama senin daha çok var bu sürede ateşin değişebilir. Bence sen ölçmeye devam et bakalım nasıl şekillenecek.
Ayy çok az kalmış Belgisel. Hadi hayırlısı inşallah. 2 yumurta 2 şans demek. İnşallah tutunmuştur bebiş. İnşallah güzel haberler verirsin bize. Benim ateşim baya bir değişken bu ay. Bi ileri iki geriTam yorum yapamıyorum. Arada kasıklarım da ağrıyor. Yorgunluk, halsizlik var ama onun dışında göğüs hassasiyeti yok. Yani daha erken zaten belirti olsa bile çıkmaz. Ha belirtileri önemsiyor musun diye bir sor? Şuan hamile bir arkadaşımız var. Karnı ağrıdığında korkuyormuş düşecek mi bebeğim diye, ağrımadığında neden hiç belirti yok diyormuş. Ben de onun gibiyim. Karnım ağrıdığında adet belirtisi mi diyorum, ağrımadığında hiç belirti yok diyorum. Hem daha erken diyorum. Bu haftayı böyle geçiririm herhalde. Haftaya hayırlısı artık...
2.aşama en keyifli ama aynı zamanda en stresli aşamalardan bir tanesi canım. Bir taraftan belirti arıyorsun, oldu mu diye umutlanıyorsun bir taraftan da yine olmadı galiba korkuları oluyor. Ama en azından günü kaçırmayayım telaşı olmuyor bu tarafını seviyorum. Ben reglimin geçmesini bekleyeceğim eğer geçerse o zaman bir idrar testi ile bakarım ve hafif bile olsa 2. çizgiyi görürsem kan testine giderim. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Bu nedenle olsa bile pazartesiden erken öğreneceğimi sanmıyorum. Hatta belki salı yada çarşambayı beklerim reglim gecikirse. Artık hayırlısı diyorum. Bu ay inşallah hepimizden güzel haberler gelir
Merhaba bblau hoş geldin. Forum bugünlerde oldukça sessiz. Başlıklara sorduğum sorulara günler sonra cevap geliyor ya da gelmiyor. Yeni yıl rehaveti midir nedir... Sen nasılsın?
Bu arada çok güzel bir söz okudum. Sizinle paylaşayım.
"Kendini bir duada bilmek gerek.
Bir duanın tam orta yerinde durmak gerek.
Dilemeyi bilmek, bilmeyi dilemek,
gözyaşını gözyaşına eklemek,
necâtı münacâtta bulmak gerek..."
(Necat:kurtuluş Münacat:yakarış demekmiş. Sözlükten baktım. Bilmiyordum.)
İyiyim canım saol, sen nasılsın? ağrıların var mı hala?