- 19 Ağustos 2009
- 1.235
- 36
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #13.081
Kızlar günaydın. Forum mu bozuk, benim pc mi bozuk bilemiyorum. Alıntı ile cevaplara tıkladım ama bir türlü cevap yazamadım. Alıntısız cevaplayayım ben de. Bugün 24.günüm ve bu gece çok ilginç bir geceydi. Bacaklarımın ağrısına uyuyamadım. O kadar kötü bir şekilde ağrıdı ki anlatamam. 2 gündür evden dışarı çıkmıyorum. Yorulmuş ya da üşütmüş olmam mümkün değil. Geceleyin sanki üzerimden kamyon geçmiş gibiydim. Kafamı kaldıramadım. Uyuyamadım da ama gözlerimi de açamadım. Belim koptu sanki. Sabah yataktan kalkamadım. Bel ağrısı duyan birisi daha varmış alıntı ile cevaplasaydım cevaplar karışmayacaktı ama sanırım dileksirkeli, senin belin ağrıyordu değil mi? Kaçıncı günündesin? Benim adetime 8 gün kaldı. Göğüslerimde biraz hassasiyet hissediyorum ama abartılacak kadar değil. Bugün chart'a not düşebileceğim en belirgin belirti şiddetli bel ve bacak ağrısı. Bir de aşırı yorgunluk. Hadi hayırlısı Allah'tan. Umarım bunlar hayırlı belirtilerdir.
exporter çizginin koyulaşmasına çok sevindim. Hayırlı olsun tekrar. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir ve kucağına alırsın sağlıkla. Dualarımızdasın inşallah.
Belgisel günün yaklaşıyor sanırım. Sen nasılsın? Yorgunluk ve bel ağrısı belirti olabilir mi sence? :44: Allah'tan bu hafta okulum yok. Evdeyim. Yoksa okula gidemezdim. O derece bitkinim ve gece bacaklarımı bedenimden ayıracaktım. Nereye koyacağımı bilemedim. Yorganla savaştım resmen. Bacak ağrısı, bel ağrısı belirti olabilir mi sence? Ay evet de n'olur.Geçen ayki notlarıma baktım 25.gün yorgunluk yazmışım. O vakitlerde de böyle mi hissediyordum acaba. Çok da hatırlamıyorum ama neyse. Bu hafta belirtileri analiz etme haftası. Umarım hayırla sonuçlanır.
Kızlar günaydın. Forum mu bozuk, benim pc mi bozuk bilemiyorum. Alıntı ile cevaplara tıkladım ama bir türlü cevap yazamadım. Alıntısız cevaplayayım ben de. Bugün 24.günüm ve bu gece çok ilginç bir geceydi. Bacaklarımın ağrısına uyuyamadım. O kadar kötü bir şekilde ağrıdı ki anlatamam. 2 gündür evden dışarı çıkmıyorum. Yorulmuş ya da üşütmüş olmam mümkün değil. Geceleyin sanki üzerimden kamyon geçmiş gibiydim. Kafamı kaldıramadım. Uyuyamadım da ama gözlerimi de açamadım. Belim koptu sanki. Sabah yataktan kalkamadım. Bel ağrısı duyan birisi daha varmış alıntı ile cevaplasaydım cevaplar karışmayacaktı ama sanırım dileksirkeli, senin belin ağrıyordu değil mi? Kaçıncı günündesin? Benim adetime 8 gün kaldı. Göğüslerimde biraz hassasiyet hissediyorum ama abartılacak kadar değil. Bugün chart'a not düşebileceğim en belirgin belirti şiddetli bel ve bacak ağrısı. Bir de aşırı yorgunluk. Hadi hayırlısı Allah'tan. Umarım bunlar hayırlı belirtilerdir.
exporter çizginin koyulaşmasına çok sevindim. Hayırlı olsun tekrar. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir ve kucağına alırsın sağlıkla. Dualarımızdasın inşallah.
Belgisel günün yaklaşıyor sanırım. Sen nasılsın? Yorgunluk ve bel ağrısı belirti olabilir mi sence? :44: Allah'tan bu hafta okulum yok. Evdeyim. Yoksa okula gidemezdim. O derece bitkinim ve gece bacaklarımı bedenimden ayıracaktım. Nereye koyacağımı bilemedim. Yorganla savaştım resmen. Bacak ağrısı, bel ağrısı belirti olabilir mi sence? Ay evet de n'olur.Geçen ayki notlarıma baktım 25.gün yorgunluk yazmışım. O vakitlerde de böyle mi hissediyordum acaba. Çok da hatırlamıyorum ama neyse. Bu hafta belirtileri analiz etme haftası. Umarım hayırla sonuçlanır.
Çok sevindim, idrar testi koyulaştığına göre demek ki hormon artıyor bu iyi bir işaret. İnşallah gidince kesesini de görürsün ve tamamen için rahatlar.
doktorda gelince herşeyini görürsün dedi canım yavaş yavaş alışıyorum hamile olduğuma herkes bağırarak söylemek istiyorum ama bekleyecem
Senin bu heyecanına bayılıyorum canım bana enerji veriyorsunBenim 2 günüm kaldı ama çok sakinim, herhalde hamile olsam da sakinliğimi kaybetmeyeceğim diyorum. Bazı belirtilerim var ama bunları daha öncede yaşadığım için çok takılmıyorum.
Eğer ymurtlamanın üzerinden 7 gün civarı geçtiyse ağrıların olması çok iyi. Bebek tutunmaya çalışıyor olabilir yani implantasyon esnasında bir çok kişi bel ağrısı, kasık ağrısı hatta adet ağrısı gibi deneyimlerden söz ediyor. Yorgunlukta gebelikte oluyor ve en önemli belirtileri bence göğüsler ve kasıklarda, belde ağrılar, yorgunluk, iştah artması yada azalması hatta mide bulantısı piskolojik de olabilir. Ama şiddetli bel ağrısı tutunmayla ilgili olabilir canım. Artık 8 gün sabırla bekleyeceksin, inşallah bu ay güzel bir haber alacağız senden
Bekle canım, üzücü bir durum olursa başkalarına da durumu anlatmak zorunda kalacağına kalp atışlarını duyunca söylemen daha akıllıca olur. Şu kimyasal olayını okudukça ve yaşayanları gördükçe anladım ki kalp atışını duyana kadar kimseye söylemeyeceksin. Bende hamile kalırsam kesinleşinceye kadar kimseye söylemeyeceğim.
Ben de kendime şaşırıyorum ama umutla beklediğim şeyde şiddetle, heyecanla beklerken, görenler beni "uçmuş" bu diye tabir edebilir. Umudum hat safhadayken mutluluğum da o derece artıyor. Ama olumsuz bir durumda da hemen kolları sıvıyorum. Geri vitese alıyorum bir nevi."Olabilir, ne var ki bunda" diye kendimi anında teselli moduna sokabiliyorum. Bu kadar git-gel normal mi bilmiyorum ama anın tadını çıkaranlardan olmak güzel bir duygu. "Deliye vuruyorsun" başka deyişle. Bu heyecanla eğer hamile olursam ben de senin gibi 40 gün kutlama yaparım herhalde. Olmazsa da adet olduğum gün hani bizim sözümüz vardı ya 3.aşamayı güzel geçireceğiz diye, direkt "buna da şükür" moduna geçip yeni bir tablo hazırlıyorum kendime. Yeni bir tarih, ovulasyon ne zaman, haftasonuna geliyorsa, bütün planlar iptal, işlem tamam.
Yaa tutunma belirtileridir inşallah bu yaşadıklarım. Bu kadar şiddetli bel ağrısına sevinir mi insan? Ben gece bu yorgunlukta ve bel ağrısında onu düşünüyorum. Acaba tutunmaya mı çalışıyor bebiş diyorum. Mutlu oluyorum.Forumun delisi ilan edileceğim yakında. Ama napıyım? Çok umutluyum Allah'ın izniyle. İnşallah güzel haberler vereceğiz bu ay birbirimize. En azından bu ay olmasa da 2011 içinde hepimiz hamiş kalırız inşallah da kucaklarımız bebişlerle dolar bu yıl.
hamilelikte bacak ağrısını tek geçerim benimde çok ağrıyor özellikle bileklerim canım hadi inşallah 2011 uğurlu gelsn bize
slm... bel ağrısı çeken hasretimsinn di ben ona beklentimiz olduğu için fazlasıyla vücudumuzu dinliyoruz ve yoktan yere bel ağrısı mide bulantısı gibi belirtiler yaratırıyoz dedim... yani umarım hamilesinizdir ama sonraki hayal kırıklığı çok kötü oluyo o yüzden tam da kendimizi kaptırmamamız gerek...
kızlar
dün adet günümde geçti, idrar testinde çizgi dahada koyulaştı bugün doktorumu aradım 1 hafta bekle öyle gel dedi kasık ve bel ağrım var dedim normal olacak dedi. bende haberler bu kadar kızlar
cümleten paranoyak olduk farkında mısınız :)
kanda çıkacak, değer katlanacak, kese görülecek, kalp atışı duyulacak, 3 ay tamamlanacak,
2li 3 lü testler temiz çıkacak
anca derin bi nefes alıp hamileyiz diyebileceğiz sanırım :)
takip amaçlı sormuştum... 2 - 3 gün oynuyo aramızda da...
Bekle canım, üzücü bir durum olursa başkalarına da durumu anlatmak zorunda kalacağına kalp atışlarını duyunca söylemen daha akıllıca olur. Şu kimyasal olayını okudukça ve yaşayanları gördükçe anladım ki kalp atışını duyana kadar kimseye söylemeyeceksin. Bende hamile kalırsam kesinleşinceye kadar kimseye söylemeyeceğim.
kanda çıkacak, değer katlanacak, kese görülecek, kalp atışı duyulacak, 3 ay tamamlanacak,
doktorda gelince herşeyini görürsün dedi canım yavaş yavaş alışıyorum hamile olduğuma herkes bağırarak söylemek istiyorum ama bekleyecem
Cidden ha kendimde şizofrenik belirtiler görüyorum ben
Doğurduğumda bile emin olmayabilirim o derece
Doğum esnasında emin oluyorsun canım. O acıyla durumu tam olarak algılıyorsunBen normal doğum yaptım ve çok zor geçti, inan hamileliğim çok rahattı karnım olmasa hamile olduğumu anlamayacaktım ama doğuma girince herşey bir anda netleşti ve bebek geliyor dedim
İnşallah hayırlısıyla hamilesindir...Ben de gebelik varsa, yadsınmayacak belirtiler yaşandığı konusunda seninle hemfikirim, en azından kendimi analiz edersem... Özellikle yorgunluk ve mide bulantısı benim yaşadığım en belirgin belirtilerdi. Adet gününe 1-2 gün kala başladı ve bhcg düşüşe geçene kadar da devam etti...Ara ara da baş dönmesi.
Ağrılar diğer aylardan pek de farklı değildi.
Benim o sebeple itibar edeceğim belirtiler, halsizlik ve mide bulantısı.Belki baş dönmesi...
Hayırlı haberlerini bekliyoruz,inşallah...