Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Senin bu heyecanına bayılıyorum canım bana enerji veriyorsun Benim 2 günüm kaldı ama çok sakinim, herhalde hamile olsam da sakinliğimi kaybetmeyeceğim diyorum. Bazı belirtilerim var ama bunları daha öncede yaşadığım için çok takılmıyorum.

Eğer ymurtlamanın üzerinden 7 gün civarı geçtiyse ağrıların olması çok iyi. Bebek tutunmaya çalışıyor olabilir yani implantasyon esnasında bir çok kişi bel ağrısı, kasık ağrısı hatta adet ağrısı gibi deneyimlerden söz ediyor. Yorgunlukta gebelikte oluyor ve en önemli belirtileri bence göğüsler ve kasıklarda, belde ağrılar, yorgunluk, iştah artması yada azalması hatta mide bulantısı piskolojik de olabilir. Ama şiddetli bel ağrısı tutunmayla ilgili olabilir canım. Artık 8 gün sabırla bekleyeceksin, inşallah bu ay güzel bir haber alacağız senden

hamilelikte bacak ağrısını tek geçerim benimde çok ağrıyor özellikle bileklerim canım hadi inşallah 2011 uğurlu gelsn bize

Çok sevindim, idrar testi koyulaştığına göre demek ki hormon artıyor bu iyi bir işaret. İnşallah gidince kesesini de görürsün ve tamamen için rahatlar.

doktorda gelince herşeyini görürsün dedi canım yavaş yavaş alışıyorum hamile olduğuma herkes bağırarak söylemek istiyorum ama bekleyecem

doktorda gelince herşeyini görürsün dedi canım yavaş yavaş alışıyorum hamile olduğuma herkes bağırarak söylemek istiyorum ama bekleyecem

Bekle canım, üzücü bir durum olursa başkalarına da durumu anlatmak zorunda kalacağına kalp atışlarını duyunca söylemen daha akıllıca olur. Şu kimyasal olayını okudukça ve yaşayanları gördükçe anladım ki kalp atışını duyana kadar kimseye söylemeyeceksin. Bende hamile kalırsam kesinleşinceye kadar kimseye söylemeyeceğim.

slm... bel ağrısı çeken hasretimsinn di ben ona beklentimiz olduğu için fazlasıyla vücudumuzu dinliyoruz ve yoktan yere bel ağrısı mide bulantısı gibi belirtiler yaratırıyoz dedim... yani umarım hamilesinizdir ama sonraki hayal kırıklığı çok kötü oluyo o yüzden tam da kendimizi kaptırmamamız gerek...

Ben de kendime şaşırıyorum ama umutla beklediğim şeyde şiddetle, heyecanla beklerken, görenler beni "uçmuş" bu diye tabir edebilir. Umudum hat safhadayken mutluluğum da o derece artıyor. Ama olumsuz bir durumda da hemen kolları sıvıyorum. Geri vitese alıyorum bir nevi. "Olabilir, ne var ki bunda" diye kendimi anında teselli moduna sokabiliyorum. Bu kadar git-gel normal mi bilmiyorum ama anın tadını çıkaranlardan olmak güzel bir duygu. "Deliye vuruyorsun" başka deyişle. Bu heyecanla eğer hamile olursam ben de senin gibi 40 gün kutlama yaparım herhalde. Olmazsa da adet olduğum gün hani bizim sözümüz vardı ya 3.aşamayı güzel geçireceğiz diye, direkt "buna da şükür" moduna geçip yeni bir tablo hazırlıyorum kendime. Yeni bir tarih, ovulasyon ne zaman, haftasonuna geliyorsa, bütün planlar iptal, işlem tamam.

Yaa tutunma belirtileridir inşallah bu yaşadıklarım. Bu kadar şiddetli bel ağrısına sevinir mi insan? Ben gece bu yorgunlukta ve bel ağrısında onu düşünüyorum. Acaba tutunmaya mı çalışıyor bebiş diyorum. Mutlu oluyorum. Forumun delisi ilan edileceğim yakında. Ama napıyım? Çok umutluyum Allah'ın izniyle. İnşallah güzel haberler vereceğiz bu ay birbirimize. En azından bu ay olmasa da 2011 içinde hepimiz hamiş kalırız inşallah da kucaklarımız bebişlerle dolar bu yıl.

cümleten paranoyak olduk farkında mısınız :)
kanda çıkacak, değer katlanacak, kese görülecek, kalp atışı duyulacak, 3 ay tamamlanacak,
2li 3 lü testler temiz çıkacak
anca derin bi nefes alıp hamileyiz diyebileceğiz sanırım :)

aminnnnnnn

hamilelikte bacak ağrısını tek geçerim benimde çok ağrıyor özellikle bileklerim canım hadi inşallah 2011 uğurlu gelsn bize

Hadi hayırlısı inşallah.

Bu aşamada insan ister istemez kendini dinliyor. Adetim yaklaştıkça, kasıklarım, karnım ağrıdıkça acaba tuttu mu diye düşünmemek imkansız. Ha bunlar psikolojik mi bilemiyorum. En azından geçen ay kendimde oluşan belirtileri boşuna yaşamadığımı bHcg'nin 7.07 olduğunu görünce anladım. Yani birşeyler oluşursa belirti hissediyorsun. Bu sağlıklı bir gebelik başlangıcı mı önemli olan o tabi. Rabbim hiçbirimizin hayallerini boşa çıkarmasın. İnşallah en hayırlı zamanda kavuşuruz bebişlerimize.

kızlar

dün adet günümde geçti, idrar testinde çizgi dahada koyulaştı bugün doktorumu aradım 1 hafta bekle öyle gel dedi kasık ve bel ağrım var dedim normal olacak dedi. bende haberler bu kadar kızlar

Hadi canım inşallah, Allah tamamına erdirsin, güzel haberlerini bekliyoruz

Kesinlikle aynı fikirdeyim.

Cidden ha kendimde şizofrenik belirtiler görüyorum ben
Doğurduğumda bile emin olmayabilirim o derece

Farkındayım canım ama kalp atışlarını bekleyeceğim yine de. Sonra kimyasal olursa kendi üzüntümü unutup ailemi teselli etmeye çalışırım. Ne kadar istediğimi herkes biliyor ve hamile kalırsam çok sevinecekler. Sonra kimyasal falan olursa oturup üzüntümü yaşayacağıma onlar üzülmesin diye rol yapıp iyi gibi davranmam gerekebilir ki bunu da başaramayabilirim. Kalp atışlarından sonra ben rahatlarım ama dediğin gibi testlerin falan da stresi olur herhalde. Ay bir hamile kalsam da sonra o stresler bile bana iyi gelir

Bence de iyi fikir. Herhangi olumsuz bir durumda üzüntünü kendi içinde yaşamak daha az yıpratıcı, bir de insanların üzüldüğünü görmek ya da onlara önce sevindirici sonra üzücü haberi vermek gerçekten çok yıpratıyor. O yüzden inşallah bir süre bekledikten sonra herkesi mutlu edecek durumu onlara bildirirsin. Ve kucağınıza aldığınızda bu mutluluk on binlere katlanır. Dua ile bekleyelim. İnşallah güzel haberler bekliyoruz senden.

Cidden ha kendimde şizofrenik belirtiler görüyorum ben
Doğurduğumda bile emin olmayabilirim o derece

Doğum esnasında emin oluyorsun canım. O acıyla durumu tam olarak algılıyorsun Ben normal doğum yaptım ve çok zor geçti, inan hamileliğim çok rahattı karnım olmasa hamile olduğumu anlamayacaktım ama doğuma girince herşey bir anda netleşti ve bebek geliyor dedim

İnşallah hayırlısıyla hamilesindir...Ben de gebelik varsa, yadsınmayacak belirtiler yaşandığı konusunda seninle hemfikirim, en azından kendimi analiz edersem... Özellikle yorgunluk ve mide bulantısı benim yaşadığım en belirgin belirtilerdi. Adet gününe 1-2 gün kala başladı ve bhcg düşüşe geçene kadar da devam etti...Ara ara da baş dönmesi.
Ağrılar diğer aylardan pek de farklı değildi.
Benim o sebeple itibar edeceğim belirtiler, halsizlik ve mide bulantısı.Belki baş dönmesi...
Hayırlı haberlerini bekliyoruz,inşallah...

Ayyy inşallah o ağrıyı biz de yaşarız hayırlısıyla. Ben geçen ay rüyamda doğum sancısı hissediyordum ve normal doğumla bir bebeğim oluyordu. Çok ilginçti. Gerçeği nasıldır kim bilir. İnşallah sağlıkla yaşarız hepimiz o anı.

Ayy inşallah bblaucum, inşallah hamileyimdir. İnşallah hepimiz bu heyecanla beklediğimiz sonuca en hayırlı zamanda kavuşuruz. Psikolojik belirtileri ben önceki aylarda hissediyordum aslında. Yani tam emin olamadığın, forumda okudukça acaba bende de mi var dediğin belirtiler oluyor. Aslında emin olamadan diyorsun ki "göğüslerim mi ağrıyor ne?" "kasıklarımda bir gerilme mi var ne?" böyle diyorsun. Ama ben o aylarda hiçbir zaman kesinlikle göğüslerim ağrıyor, kasıklarım geriliyor, midem bulanıyor, bunlardan kesinlikle eminim diyemiyorsun. Dediğin zaman da psikolojik olmuyor. Benim geçen ay kahverengi lekelenmemden 3 gün sonra şiddetli mide bulantım olmuştu. Psikolojik falan değil bildiğin mide bulantısı, zor tutuyorsun kendini ve tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorsun. Yani belki bu derece psikolojik yaşayanlar da vardır. Onu bilemem ama kendimi ölçüp biçtiğimde gerçeğiyle sahtesinin arasında bariz fark var bence. Allah'ım hayırlısıyla o belirtileri sağlıkla yaşayıp, sağlıkla gebeliğimizin tamamını görüp, bebişimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin. Zor bir süreç. Ama bu ihtimali yaşatan, bize gebe kalma ümidini yaşatan Rabbimize sonsuz hamd olsun. İnşallah dualarımızın karşılığını alacağız en güzel zamanda bblaucum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…