- 19 Ağustos 2009
- 1.235
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #13.081
Kızlar günaydın. Forum mu bozuk, benim pc mi bozuk bilemiyorum. Alıntı ile cevaplara tıkladım ama bir türlü cevap yazamadım. Alıntısız cevaplayayım ben de. Bugün 24.günüm ve bu gece çok ilginç bir geceydi. Bacaklarımın ağrısına uyuyamadım. O kadar kötü bir şekilde ağrıdı ki anlatamam. 2 gündür evden dışarı çıkmıyorum. Yorulmuş ya da üşütmüş olmam mümkün değil. Geceleyin sanki üzerimden kamyon geçmiş gibiydim. Kafamı kaldıramadım. Uyuyamadım da ama gözlerimi de açamadım. Belim koptu sanki. Sabah yataktan kalkamadım. Bel ağrısı duyan birisi daha varmış alıntı ile cevaplasaydım cevaplar karışmayacaktı ama sanırım dileksirkeli, senin belin ağrıyordu değil mi? Kaçıncı günündesin? Benim adetime 8 gün kaldı. Göğüslerimde biraz hassasiyet hissediyorum ama abartılacak kadar değil. Bugün chart'a not düşebileceğim en belirgin belirti şiddetli bel ve bacak ağrısı. Bir de aşırı yorgunluk. Hadi hayırlısı Allah'tan. Umarım bunlar hayırlı belirtilerdir.
exporter çizginin koyulaşmasına çok sevindim. Hayırlı olsun tekrar. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir ve kucağına alırsın sağlıkla. Dualarımızdasın inşallah.
Belgisel günün yaklaşıyor sanırım. Sen nasılsın? Yorgunluk ve bel ağrısı belirti olabilir mi sence? :44: Allah'tan bu hafta okulum yok. Evdeyim. Yoksa okula gidemezdim. O derece bitkinim ve gece bacaklarımı bedenimden ayıracaktım. Nereye koyacağımı bilemedim. Yorganla savaştım resmen. Bacak ağrısı, bel ağrısı belirti olabilir mi sence? Ay evet de n'olur. Geçen ayki notlarıma baktım 25.gün yorgunluk yazmışım. O vakitlerde de böyle mi hissediyordum acaba. Çok da hatırlamıyorum ama neyse. Bu hafta belirtileri analiz etme haftası. Umarım hayırla sonuçlanır.
Senin bu heyecanına bayılıyorum canım bana enerji veriyorsun Benim 2 günüm kaldı ama çok sakinim, herhalde hamile olsam da sakinliğimi kaybetmeyeceğim diyorum. Bazı belirtilerim var ama bunları daha öncede yaşadığım için çok takılmıyorum.
Eğer ymurtlamanın üzerinden 7 gün civarı geçtiyse ağrıların olması çok iyi. Bebek tutunmaya çalışıyor olabilir yani implantasyon esnasında bir çok kişi bel ağrısı, kasık ağrısı hatta adet ağrısı gibi deneyimlerden söz ediyor. Yorgunlukta gebelikte oluyor ve en önemli belirtileri bence göğüsler ve kasıklarda, belde ağrılar, yorgunluk, iştah artması yada azalması hatta mide bulantısı piskolojik de olabilir. Ama şiddetli bel ağrısı tutunmayla ilgili olabilir canım. Artık 8 gün sabırla bekleyeceksin, inşallah bu ay güzel bir haber alacağız senden