- 19 Ağustos 2009
- 1.235
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #13.041
Pek ağrım kalmadı canım artık. Reglim de azalıyor gibi. Normalden uzun sürecek ama öyle 10 günleri bulmayacak sanırım. Benim zaten öyle çok uzun sürmez, çok yoğun olmazdı, eskiden beri...Normal zaman olsa şimdiye kahverengiye dönmesi lazımdı...
Forumda biraz araştırdığım kadarıyla kimyasal gebelik yaşayanların daha sonraki bir veya birkaç adetinde de gecikmeler oluyormuş. O yüzden önümüzdeki ayın 2. aşaması benim açımdan değişik olabilir Gecikme olsa da neye yoracağını bilemez insan
O yüzden bu ay ateş takip edeceğim ve ovulasyon testi yapacağım. Durum karışık olduğu için kaçırmak istemem ovulasyon gününü...Adet de gecikirse neye göre bir gecikme onu da bilemiyorum.Acaba yumurtlama mı geç olacak, yoksa başka sebepten mi gecikecek bilemiyorum ama doktora bir sorayım olmazsa...
Yumurtlama gününü tespit edebilirsen yumurtlamadan tam 14 gün sonra regl görüyorsun canım. Sende luteal faz defecti olduğunu sanmıyorum bu nedenle tam 14 gün olacaktır. Buna göre gecikme olur mu anlayacaksın. Daha iyi olmana sevindim. Bedenin kendini toplar eminim ama duygusal olarak kendine biraz zaman tanı. Senin kimyasal gebelik çok zor oldu, çoğu insan regl gecikmesi olmadan en fazla 2-3 gün gecikme ile yaşar kimyasal gebeliği ama sen 10 gün yaşadın. Bu sürede kendini hamile hissetmen, bebeğinle kurduğun bağ, umutların, korkuların hepsi zorlayıcı şeyler. Bu yüzden duygusal olarak toplaman önemli, beden bir şekilde ritmine döner zaten. İçimden bir ses bu ay olacak ve senin sağlıklı hamileliğin başlayacak diyor, bakalım doğru mu hislerim