- 16 Ağustos 2010
- 7.208
- 9
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #12.661
merhabaalr kızlar kulaklarım çınladı geldim
sevdebilgecim benim tablomda ovulasyon mikroskobunda pozitifi gördüğüm günden 2 yada 3 gün sonra ateşim yükseldi sebebi ise pozitifi gördüğüm gün değil 2 gün sonra yumurtamın çatlamış olması.. ateşimin ortalamanın üzerine çıkması bunu gösteriyor.. mikroskobun kullanma kılavuzunda bile yazıyor pozitifi gördükten 36-48 saat içinde ovulasyon gerçekleşir(yumurta çatlar)
siz siz olun pozitiften sonraki ilk 5 günü sıkı değerlendiğin ne zamn çatlayacağı belli değil çünkü.
ısıklı kız cokdsogru soyluyorsun ben hep 14 . gnden sonra ve çift cızgıde cıft cızgıden bı gun sonra calıstım
ve test yaptım ovulasyon bıtmıısse daha calısmadım
hatayı burda yaptım galıba son ıkı ayda da
Evet canım haklısın. Ben yarın yine yaptırayım.
Sizce ne kadar zamanda normale girer bu değerler.
SAT'a göre olması gereken haftaya hiç bir zaman yetişemeyecek herhalde değil mi?
slm kızlar.
ben bu ovul. işini çözemedim bir türlkü.
ovulasyon günüm geçtikten sonra yaptığım testlerde hep 2. çizgiyi belirgin ama 1. sinden silik görüyorum.
aralığın 29 ve 30 unda 2. çizgi oldukça koyuydu.
akıntımda vardı.şuanda sadece kasığıma iğne gibi bir batma söz konusu.
gögüslerimde bir belirti yok.gayet normal!
işin içinden çıkamıyorum.
bana yardımmmmm!
merhabaalr kızlar kulaklarım çınladı geldim
sevdebilgecim benim tablomda ovulasyon mikroskobunda pozitifi gördüğüm günden 2 yada 3 gün sonra ateşim yükseldi sebebi ise pozitifi gördüğüm gün değil 2 gün sonra yumurtamın çatlamış olması.. ateşimin ortalamanın üzerine çıkması bunu gösteriyor.. mikroskobun kullanma kılavuzunda bile yazıyor pozitifi gördükten 36-48 saat içinde ovulasyon gerçekleşir(yumurta çatlar)
siz siz olun pozitiften sonraki ilk 5 günü sıkı değerlendiğin ne zamn çatlayacağı belli değil çünkü.
lightlife adetine yakin ovulasyon testi yaptin mi hic ?? pozitif cikti mi?? bide kizlar pozitif gorup hamile olmayan var miydi duydugunuz??
slm kızlar.
ben bu ovul. işini çözemedim bir türlkü.
ovulasyon günüm geçtikten sonra yaptığım testlerde hep 2. çizgiyi belirgin ama 1. sinden silik görüyorum.
aralığın 29 ve 30 unda 2. çizgi oldukça koyuydu.
akıntımda vardı.şuanda sadece kasığıma iğne gibi bir batma söz konusu.
gögüslerimde bir belirti yok.gayet normal!
işin içinden çıkamıyorum.
bana yardımmmmm!
Canım LH ovulasyondan sonra da sanırım sıfırlanmıyor, belli bir seviyede duruyor. O yüzden bazen silik de olsa kontrol çizgisi beliriyor.
Bizim dikkate almamız gereken kontrol çizigisi kadar koyu olduğü günler...
Pozitif görüp hamile olmayanlardan birisi benim, ama benim hormon sorunlarım olduğu için o etkilemiş olabilir. Bir de forumda birisini daha görmüştüm pozitif olup hamile olmayan. Eğer hormonel bir sorunun yoksa gebelik işareti olabilir ama yine de çok heveslenmemek gerekli sonra hayal kırıklığı olabilir. İnşallah hamilesindir.
Bblau'cuğum idrar testi yapacakmısın bu ara. Hani diyorum o iki çizgiyi görmek için bir test yapsan da bu kadar zamandır gördüğün negatiflerin acısını çıkartsan. Ben hamile kalınca kesin yapacağım hem de bir kaç tane
belgiselcim hormonlarimda bi sorun yok diye biliyorum yumurtlama zamaninda koyu cikti sancim da oldu anladim yumurtladigimi sonraki gunler silik cikti simdi yumurtlama gununden bile koyu cikmaya basladi ufff pazartesiyi beklemek cok zor:) insallah blau gibi guzel haberler aliriz hepimiz
benimde öyle hatta ovulasyon zamanımdan bile daha koyu çıktı, bekliyoruz ama umarım seviniriz
belgiselcim hormonlarimda bi sorun yok diye biliyorum yumurtlama zamaninda koyu cikti sancim da oldu anladim yumurtladigimi sonraki gunler silik cikti simdi yumurtlama gununden bile koyu cikmaya basladi ufff pazartesiyi beklemek cok zor:) insallah blau gibi guzel haberler aliriz hepimiz
benimde ayni senin gibi oluyo bugun 27.gunum ve yine kopkoyu. umutlanmak istemiyorum ama elimde degil.doktorum pazartesi kan verirsen cikar diyo dayanamiyorum.
gribim bide ilac almiyorum hayır ogrensem hemen antibiyotik falan basliycam iyilescem.
normalde benimde adet oncesi davul gibi olurdum hic oyle degilim bide cok sivilcem oldu??
Canım LH ovulasyondan sonra da sanırım sıfırlanmıyor, belli bir seviyede duruyor. O yüzden bazen silik de olsa kontrol çizgisi beliriyor.
Bizim dikkate almamız gereken kontrol çizigisi kadar koyu olduğü günler...
Al bendende o kadar hatat çerçeve yapıp bebeğimin odasına bile asmayı düşünüyorum bak anneciğim sen böyle ortaya çıktın diye hatta pazar günü yaptığım ovulasyon testini bile atmadım
Bblau'cuğum idrar testi yapacakmısın bu ara. Hani diyorum o iki çizgiyi görmek için bir test yapsan da bu kadar zamandır gördüğün negatiflerin acısını çıkartsan. Ben hamile kalınca kesin yapacağım hem de bir kaç tane
lightlife adetine yakin ovulasyon testi yaptin mi hic ?? pozitif cikti mi?? bide kizlar pozitif gorup hamile olmayan var miydi duydugunuz??