- 30 Aralık 2009
- 5.450
- 2
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #12.681
sanirim senle ayni zamanlarda ogrencez icimden bi ses oldu diyo ama bakalim:))))
İnşallah canım ya allah güldürsün bizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanirim senle ayni zamanlarda ogrencez icimden bi ses oldu diyo ama bakalim:))))
offf bilmiyorum yaaa....!
bi gebelik geçirdim bebeğimi kalp durması sonucu düşürdüm ve kürtaj oldum.
o zamanlar aynı adet belirtisi gibi belirtilerim vardı.
ama kürtajdan sonra hiç adet belirtisi yaşamıyordum.
ne kasık ağrısı ne de gögüs şişliği...!
yaklaşık 3 ay olacak kürtajıma ama bu ay kasık ağrım çok şiddetli.
belki de üşüttüm.çünkü bebeğim sol tarafımdaydı ve sol tarafımda ağrı ve iğne batması gibi bişey var.
iştahım hiç yok!
uykuya eğilimim oldukça fazla.ilk gebeliğimde de böyleydim.
belki de hava değişimi malum ist. un durumu!
bende hormun bozukluğu ve pko var.
reglime de daha 11 gün var....!
kendimi ümitlendirmiyorum.Rabb'im en kısa ve en hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder.
Anlamı olmaz olur mu. Silik çizgiler çıkabiliyor ama giderek koyulaşıyorsa, yada kontrol çizgisi gibi mosmorsa, o zaman iyiye işaret canım.yani 2. çizginin çıkmasının artık bir önemi yok!
15 ocağı bekleyeceğim...!
offf bilmiyorum yaaa....!
bi gebelik geçirdim bebeğimi kalp durması sonucu düşürdüm ve kürtaj oldum.
o zamanlar aynı adet belirtisi gibi belirtilerim vardı.
ama kürtajdan sonra hiç adet belirtisi yaşamıyordum.
ne kasık ağrısı ne de gögüs şişliği...!
yaklaşık 3 ay olacak kürtajıma ama bu ay kasık ağrım çok şiddetli.
belki de üşüttüm.çünkü bebeğim sol tarafımdaydı ve sol tarafımda ağrı ve iğne batması gibi bişey var.
iştahım hiç yok!
uykuya eğilimim oldukça fazla.ilk gebeliğimde de böyleydim.
belki de hava değişimi malum ist. un durumu!
bende hormun bozukluğu ve pko var.
reglime de daha 11 gün var....!
kendimi ümitlendirmiyorum.Rabb'im en kısa ve en hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder.
yani 2. çizginin çıkmasının artık bir önemi yok!
15 ocağı bekleyeceğim...!
nasılsın canım?
geçen ay senden çok umutluyduk.
inş. bu ay umutlarımız boşa çıkmaz ve hamiş haberlerimizi peşpeşe veririz.
bblau başı çekti ayağını sürttü bizde devamını getiririz inş.
İnşallah hamilesindir canım. Eğer hormon sorunun yoksa ovulasyon testinde pozitif çıkması iyi bir işaret. Ama yine de kendini fazla inandırma sonra negatif çıkarsa çok kötü oluyor. İlk denemelerimde hamile olduğuma çok inanıyordum ve regl görünce günlerce ağladığımı bilirim. O yüzden artık rahat davranıyor ve umutlanmıyorum, böylece fazla üzülmemiş oluyorum.
Belgiselcim iyice kendi derdimize düştük. Sen de dert babası oldun, hep bizi dinliyosun sen anlatmıyosun.
Sen şimdi Ovulasyon dönemlerinde olmalısın, sizin SevdeBilgeyle yakın gidiyordu. Sen biraz daha öndesin sanırım. Doktor takibine devam ediyorsun ama ateş filan ölçmüyorsun dimi bu ay?
Böyle daha iyi canım sizinle ilgilenirken kendi derdimi unutuyorum iyi geliyor bana Ovulasyonum bitti doktora gittiğim için biliyorum. Artık 2. aşamadayım ve bekliyorum. Bu ay iki kere yumurtladığım için reglim normalden daha uzun zaman sonra gelecek. Normalde 27 günde bir olur ama bu ay 17. günde bir yumurtlamam daha oldu ve üzerine 14 gün koyarsak 31. günde olması lazım yani daha 10 gün var. Biliyorsun ben bu konuda rahatım olması gereken zamanda zaten olacak. Sakin sakin bekliyorum artık kısmet.
İnşallah canım, Allahın izniyle en tez zamanda olacağına inanıyorum ben
İnşallah senden de bu ay müjdeli haber alırız, birlikte birlikte hamileler oluruz, ne güzel
Kızlar ben de sizi okuyorum bir yandan, ders işliyorum öbür yandan. Öğrencilerime yanlışlıkla ovulasyon, belirti, gebelik filan demekten korkuyorum. Ağzımdan yanlışlıkla bir şey çıkacak diye korkuyorum. bblau doğru söylemiş, kendi derdimizden Belgisel'i unuttuk. Herşeyi biliyor diye ona soruyoruz, her sabah kalkınca, Belgisel şöyle oldu, böyle oldu diye, ama sormuyoruz sen ne alemdesin diye. Kusurumuza bakmıyorsun değil mi Belgiselcim? Sen 15 Aralık'ta adet oldun diye biliyorum, benden 5 gün önce. Ben de 16.günümdeyim şuan. Sanırım sen ikinci aşamaya benden 5 gün önce girmiş oldun. Ben de 2. aşamaya girmek üzereyim. Gün aşırı çalışmalara devam edelim diyoruz. Sen çalışmaları bıraktın mı? Ne olur ne olmaz diye devam ediyor musun? Bu ay ilaç kullanacak mısın? Ya da hangi ilacı kullanıyorsun? Rabbim inşallah hepimizin gönlüne göre verir. Ve senin herşey gönlünce olur inşallah Belgiselcim. Doktorumuza sorduğumuz ya da soramadığımız, cevap alamadığımız herşeyi senden öğreniyoruz. Senin doktorunda maşallah çok iyi birisi sanırım. Herşeyi cevaplıyor. Yurtdışında mıydın sen? Öyle hatırlıyorum. Doktorunu klonlasak, şöyle her şehire 1er tane koysak ondan ve hepimiz ona gitsek ne güzel olur. Doktor dediğin öyle olacak di mi? Soru işaretlerini giderecek, umut verecek, akılcı da olacak, gerçekçi de olacak ama insanın duygularından da anlayacak. Benimkisi öyle mi?
Bu 21.günüm canım ama daha reglime 10 gün var bu ay geç regl olacağım. Biraz öncede yazdığım gibi sizinle ilgilenirken kendi derdimi unutuyorum bana iyi geliyor. İstanbul'dayım ve doktorumun muayenehaneside şişlide. Gerçi çok soruma yanıt vermiyor o da çok yoğun ama her seferinde bir şeyler öğreniyorum. Daha fazla okuyorum, araştırıyorum, insan bir şeye odaklanmaya görsün her yerden bir şeyler öğreniyorsun. Ben çalışmaları bıraktım sayılır, doktora gidince yumurtlama gününü kesin biliyorsun bu büyük avantaj. Bu ayda ilaç kullanadım ama adını buradan vermeyeyim. Bakalım artık oluruna bıraktım, kendimi rahat olmak için şartlıyorum, olursa ne güzel olmazsa da yola devam canım
İstanbul'da olman ne güzel. Ben seni niyeyse yurtdışı diye hatırlıyorum. Senin bu sakinliğine hayranım. Bunun sana çok şey kazandırdığını ve inşallah çok şey de kazandıracağını düşünüyorum. Evet, insan başına gelen şeylerle ve merakı sayesinde zamanla çok şey öğreniyor. Buna inanıyorum. İnşallah bildiklerimizle ve bilmediklerimizle de olsa umduğumuz şeylere kavuşuruz.
Belgiselin İstanbulda olduğunu biliyordum ben Hatta galiba da Mecidiyeköy civarında
Peki sen ne öğretmenisin canım? Bizim zamanımızda öğretmenlerimizin pc.leri yoktu valla önlerinde
Biraz önce beta hcg topicinde biri bana dedi ki benim de değerlerim senin gibiydi 49da durdu, regl oldum biyokimysal gebelikmiş….
İçime bir kurt düştü ama, herhalde bu kadar gecikmezdi biyokimyasal olsa dimi.
:2:
I'm an English Teacher. Benim okulum oldukça modern bir okul ve önümüzde pc, internet vs. herşey var. Çok şükür.
Düşünme bunu lütfen. Olumlu düşün, olumlu olsun. Çok güzel gidiyor senin belirtilerin, ateşin, 5 kat artışın. Geç döllenme olup doğuranlar var, düşüneceksen bunları düşün. Eğer başına kötü birşey gelirse ki Allah muhafaza, o zaman zaten o duruma alışacaksın, kabulleneceksin, ama şuan için sebep yokken kendini boşuna üzme bence. Şuan güzel gidiyor ve güzel düşün devamı için, güzel olsun. No Stress! Relax!
Çok güzel. Özeldesin o zaman
Allah daim etsin
Keşke ben de öğretmen olsaydım
Çok da fazla takılmadım zaten canım. Kimyasal gebelikte bu kadar uzun süre regl gecikeceğini sanmıyorum ben de
İnşallah, Allahın izniyle herşey güzel olacak
Biraz önce beta hcg topicinde biri bana dedi ki benim de değerlerim senin gibiydi 49da durdu, regl oldum biyokimysal gebelikmiş….
İçime bir kurt düştü ama, herhalde bu kadar gecikmezdi biyokimyasal olsa dimi.
:2:
Devlet okulu canım. Maşallahımız var bizim ya. Herkese nasip olmayacak bir okul. Keşke bütün okullar böyle olsa Türkiye'de.
Takılmamana sevindim. Hep böyle ol. İnşallah herşey güzel olacak.
Eminim bunu söyleyen de iyi niyetlidir ama yine de olumsuz düşüncenin ve konuşmanın şu anda sana faydası değil zararı olur. Ben kendimi örnek veriyorum canım, reglimi 10 gün geçince idrar testinde var gibi demişlerdi yani düşün sevdebilgenin değeri 7 iken silik gösteriyordu test demek ki benim de öyle bir şeydi ama gayet sağlıklı bir şekilde kızımı doğurdum, Allah' a şükür. Senin değerin gayet güzel arttı ve bundan sonrada artacak lütfen olumlu düşün ve kendini böyle olumsuz yorumlara ve düşüncelere de kapat, bebek geliyor
Devlet okulu demek. Vallahi maşallah
Allah isteyen herkese nasip etsin
Bu saat oldu ben hala çıkamadım. Gerçi biraz da ağırkanlı arkadaşlarımız yüzünden çıkamıyoruz, iş yoğunluğundan da değil de...