- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #12.641
Ben de şimdi onları inceliyordum. lightlife yeni hamilelerimizden birisi onun da tablosu ilginç geldi bana.
25.gün ovu. olmuş ve ateş hemen artmamış. Belki de dediğin gibi kış aylarında ateş yanıltabiliyor. En azından adet gününe doğru belki değişmeler olur. Sakince beklemek her zaman en hayırlısı. Zaten bütün merak ettiklerimin ardından bu cevaba ulaşıyorum. "Sakince bekle". Ah bir de yapabilsem.
Ben geçen aylarda regle 10 gün kala bile test yaptım, bekleyemedim de. Eylülde, siklusun yarısında korunmayı bırakmıştım. Ne ovulasyon zamanı diye birşey biliyorum ne birşey. Korunmadık ya, gidip hemen test yaptım Hemen çıkacak yani, ama içim içimi yiyordu beklemek öyle zor geliyordu.
Rabbim dedi ki, beklemek öyle olmaz bak böyle olur Şimdi paşa paşa bekliyorum
Bu arada akıntım geçen ay bu kadar belirgin değildi. Hatta emin bile değildim akıntım var mıydı yok muydu. Bu ay o kadar eminim ki. İlk defa bu kadar emin oldum akıntımdan. Bugün de daha şeffaf ve biraz daha az olmak üzere devam ediyor. 3 gündür devam ediyor diyebilirim akıntım. Demek ki bu aralar ovu. oldu diyebiliriz. Umarım sağlıklı bir yumoştur da sağlıklı bir spermle buluşurlar. Sonra da sağlıkla gelişirler. Bu arada bu gece çok güzel bir rüya gördüm. Eğer hamile kalırsam bu ay. İlk işaret bu rüya diyebilirim. O derece güzeldi. Hayırlısı Allah'tan...
Allah hayırlara çıkarsın canım. Ben rüyalara inanıyorum, bazen malum olabiliyor sevdiklerimize veya kendimize. Ben bu ay 2 kişiden beni rüyalarında gördüklerini duydum. Biri eski ev arkadaşım, bebeğim olduğunu görmüş. Kızmış. Diğeri de Eskişehir’deki komşumuz, o da oğlum olduğunu ve sünnet düğünü yaptığımızı görmüş. En son da kardeşim görmüş rüyasında bebek ve doğum
İnşallah senin rüyan da hayırlara çıkar
Son düzenleme: