- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #12.481
Çok teşekkür ederim canım akşam haberini bkleyeceğim dört gözle.
bende başka durumlarda var mesela kasıklarım çok ağrıyor ve şiş gibiler dün başım çok dönüyordu ama ben fazla aç kaldım diye düşündüm gögüs uçlarım sızlıyor kabartılar gibi.
sende yapıyormusun yumurtlama testlerinden
Günaydın canım. Biraz araştırma yaptım da geç döllenme doğum zamanını hesaplamada zorluk dışında sorun yaratmıyormuş. Bugün akşam testi tekrar yaptıracağım bakalım. Halen regl olmadım. 37. gündeyim. Bugün de olmayacağım, ateş düşmedi.
yumurtlama dönemimde bile bu kadar koyu bir çizgi çıkmamıştı canım ama ilk çizgi kadar koyu değil ama bayağı belirgin, bende yumurtlamam bitti diye sırtımı dönüp uyuyorum, acil akşam kocamla ilgileneyim
evet yapıyorum exporter
ovulasyon gecelı cok oldu benım ama
bıttımı dıye tekrar bı yapmıstım
bı baktım pozitif ondan sordumdu
Bugün de bir ovulasyon testi yap ve dünküyle karşılaştır bakalım bir değişim var mı. Bu topic bu ay coşacak galiba arkadaşlar
evet yapıyorum exporter
ovulasyon gecelı cok oldu benım ama
bıttımı dıye tekrar bı yapmıstım
bı baktım pozitif ondan sordumdu
Ya ikinci kez yumurtluyorsun yada hamilesin o zaman canım. Sen yine ne olur ne olmaz bugünü bir değenlendir ama 22. gün bayağı geç bir zaman bana yumurtlama gibi de gelmedi. İnşallah senden de güzel bir haber alırız.
hepimiz hamileyiz galiba yaaaaa
heyyy belgiselciğim canım,
tüp bebek kararı verildi şekerim bizeee
25 Ocak regl imi beklioruz. Başlıcaz ilaçlara :)
haber vereyim didim
Bende seni bekliyordum canım test yaptın mı diye. Geç döllenme sorun olmaz olsa bende olurdu o konuda rahat ol. Hala ateşinin düşmemesi çok iyi bu eğer o değer düşseydi çoktan regl görürdün. 5 zaten düşük bir değer ya düşecek regl olacaksın yada yükselecek. Bugünde ateşin düşmediğine göre ay benim umudum git gide artıyor. Testi yaptırınca hemen yaz harika bir haber geliyor sanki
mediii
msj alanın dolu boşaltsana
heyyy belgiselciğim canım,
tüp bebek kararı verildi şekerim bizeee
25 Ocak regl imi beklioruz. Başlıcaz ilaçlara :)
haber vereyim didim