- 1 Aralık 2010
- 999
- 71
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #12.461
mrb ben bisey sorcam size ben bugun ovulasyon testi yaptim idrardan olan sanirim 2 cizgi cikti ikincisi birinciye nazaran biraz daha hafif ama yani hemen hemen ayni tondalar dunde karnimda sanci vardi adet sancisi gibi dun aksam ve bu sabah beyaz ve uzayan akintim oldu baya sizce yumurtlama gunum gecmismidir esimle iliskiyede girmedim hic bugun girsek tutarmi dersiniz....
bu testten 2 gun once yapmistim dun ve ondan oneceki gun yapmadim ama hemen hemen aynilar mesela oncekiler de 2 cizgi cok az belirgindi bu ayni gibi yani kacirdimmi diyosunuz offff bi tutturamadim su gunu yaaa
benim adetlerim duzensiz bugun 24.gunum 21 ve 22 de bu testlerden yaptim ama negatif dunde yapacaktim ama yoktu testim bugun aldim nerdeyse 5 gundur iliskiye girmedik esimle dun kasik agrim olmustu oglen acaba o zamn catlamis olabilirmi yada catladiysa bugun girsem iliskiye tutarmi sence
Günaydın kızlar,
ben dün ovulasyon testi yaptım ve 2. çizgi koyu olarak ama ilk çizgi kadar değil anında çıktı acaba hamilemiyim ya yoksa yeniden mi yumurtluyorum
Günaydın kızlar,
ben dün ovulasyon testi yaptım ve 2. çizgi koyu olarak ama ilk çizgi kadar değil anında çıktı acaba hamilemiyim ya yoksa yeniden mi yumurtluyorum
Günaydın kızlar,
Hamile olanlarda iki çizgi aynı koyulukta hatta ikinci daha koyu çıkıyormuş. Bence takip et yarın daha da koyulaşırsa hamilelik olabilir. Bir de 2. kere de yumurtluyor olabilirsin bu ay bende oldu yani hiç belli olmuyor bu ihtimali de düşünerek bu günleri de değerlendirebilirsiniz. İnşallah hamilesindir.
Kızım 10 gün geç doğdu canım ve 3 kilo doğdu, gelişiminde bir sorun yoktu. Demek ki geç döllenme olunca da geç doğabiliyor yani gelişimini tamamlıyor. Bence bu kadar karamsar olma, tamam fazla ümitlenmek de iyi değil ama karamsarlıkta iyi değil. İnsanın korktuğu başına gelir derler biliyorsun. En azından kendini kaptırmadan olumlu düşünmeye çalış.
exporter sıklusunun kacıncı gununde yaptın testi canım?
22 günü bugün adetimin 29-30 günde bir adet görüyorum
Günaydın canım. Malum benim şu anda şüpheli bir gebeliğim var ve bende de kontrol çizgisi kadar koyu olmasa da koyu gösteriyor ovulasyon testi.
Sanırım beta hcg arttıkça da koyulaşma miktarı artıyor.
Bugün daha net cevaplar verebilirim size çünkü 48 saat bugün akşam dolacak ve ben kanda gebelik testini tekrarlayacağım. Eğer düştüyse de yaparım bir ovulasyon testi yükseldiyse de. Bir veri olabilir...
bende aynen canım
hadı hayırlısı