Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

mrb ben bisey sorcam size ben bugun ovulasyon testi yaptim idrardan olan sanirim 2 cizgi cikti ikincisi birinciye nazaran biraz daha hafif ama yani hemen hemen ayni tondalar dunde karnimda sanci vardi adet sancisi gibi dun aksam ve bu sabah beyaz ve uzayan akintim oldu baya sizce yumurtlama gunum gecmismidir esimle iliskiyede girmedim hic bugun girsek tutarmi dersiniz....

Eğer iki çizgi aynı koyulukta hatta 2. ci daha koyu çıkmadıysa test pozitif değil demektir. Ama daha önce test yapmadıysan günü kaçırmışta olabilirsin. O testler ovulasyondan 24-36 saat önce pozitif verir, belki dün pozitif vermiştir bu durumda yumurtlama günün bugün yada yarın sabah olacak demektir. Yumurtlama olduktan sonra 24 saat yumurta döllenebilir durumda oluyor, siz bu geceyi değerlendirin, eğer yumurtlamanın üzerinden 24 saat geçmediyse hala şansın devam eder.

bu testten 2 gun once yapmistim dun ve ondan oneceki gun yapmadim ama hemen hemen aynilar mesela oncekiler de 2 cizgi cok az belirgindi bu ayni gibi yani kacirdimmi diyosunuz offff bi tutturamadim su gunu yaaa

bu testten 2 gun once yapmistim dun ve ondan oneceki gun yapmadim ama hemen hemen aynilar mesela oncekiler de 2 cizgi cok az belirgindi bu ayni gibi yani kacirdimmi diyosunuz offff bi tutturamadim su gunu yaaa

Ovulasyon testinin kalitesi de çok önemli. Ben medi-smart yada fortel marka kullandım. Biraz pahalı ama net olarak yumurtlama günümü gösterdi, bazı kalitesiz testlere de güven olmuyor yani kaçırmamış olabilirsin. Ayrıca reglinin 10. ile 20. günleri arası 2 günde bir ilişki olursa gün kaçırman mümkün olmaz. Spermler ortalama 72 saat yaşadığı için bu şekilde mutlaka günü yakalarsın. Bence bu günü değerlendirin bu işler hiç belli olmaz daha yumurtlamamışta olabilirsin. 20. güne kadar gün aşırı çalışın bence.

benim adetlerim duzensiz bugun 24.gunum 21 ve 22 de bu testlerden yaptim ama negatif dunde yapacaktim ama yoktu testim bugun aldim nerdeyse 5 gundur iliskiye girmedik esimle dun kasik agrim olmustu oglen acaba o zamn catlamis olabilirmi yada catladiysa bugun girsem iliskiye tutarmi sence

Eğer çatlayalı 24 saat olmadıysa tutabilir. Bence değerlendirin.

kızlar ovulasyon testini eczaneden tıpkı prediktör gibi mi alıyoruz...???
ne kadar fiyatı acaba?

turkiyede ne kadar fiyati hic bilmiyorum zannedersem ebay.com dan alan arkadslar varmis uygunmus orda o siteye bi bak istersen cnm

turkiyede ne kadar fiyati hic bilmiyorum zannedersem ebay.com dan alan arkadslar varmis uygunmus orda o siteye bi bak istersen cnm

Günaydın kızlar,

ben dün ovulasyon testi yaptım ve 2. çizgi koyu olarak ama ilk çizgi kadar değil anında çıktı acaba hamilemiyim ya yoksa yeniden mi yumurtluyorum

Günaydın kızlar,

ben dün ovulasyon testi yaptım ve 2. çizgi koyu olarak ama ilk çizgi kadar değil anında çıktı acaba hamilemiyim ya yoksa yeniden mi yumurtluyorum

Hamile olanlarda iki çizgi aynı koyulukta hatta ikinci daha koyu çıkıyormuş. Bence takip et yarın daha da koyulaşırsa hamilelik olabilir. Bir de 2. kere de yumurtluyor olabilirsin bu ay bende oldu yani hiç belli olmuyor bu ihtimali de düşünerek bu günleri de değerlendirebilirsiniz. İnşallah hamilesindir.

Günaydın kızlar,

Günaydın canım. Malum benim şu anda şüpheli bir gebeliğim var ve bende de kontrol çizgisi kadar koyu olmasa da koyu gösteriyor ovulasyon testi.
Sanırım beta hcg arttıkça da koyulaşma miktarı artıyor.
Bugün daha net cevaplar verebilirim size çünkü 48 saat bugün akşam dolacak ve ben kanda gebelik testini tekrarlayacağım. Eğer düştüyse de yaparım bir ovulasyon testi yükseldiyse de. Bir veri olabilir...

yumurtlama dönemimde bile bu kadar koyu bir çizgi çıkmamıştı canım ama ilk çizgi kadar koyu değil ama bayağı belirgin, bende yumurtlamam bitti diye sırtımı dönüp uyuyorum, acil akşam kocamla ilgileneyim

Günaydın canım. Biraz araştırma yaptım da geç döllenme doğum zamanını hesaplamada zorluk dışında sorun yaratmıyormuş. Bugün akşam testi tekrar yaptıracağım bakalım. Halen regl olmadım. 37. gündeyim. Bugün de olmayacağım, ateş düşmedi.

Çok teşekkür ederim canım akşam haberini bkleyeceğim dört gözle.

bende başka durumlarda var mesela kasıklarım çok ağrıyor ve şiş gibiler dün başım çok dönüyordu ama ben fazla aç kaldım diye düşündüm gögüs uçlarım sızlıyor kabartılar gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…