Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Hadi hayirlisin olsun. Senin sorun eşindeydi ve erkekle ilgili sorunlarda tüp bebek daha başarılı oluyor. Sonuçta sağlıklı bir sperm buldukları anda iş bitti gibi bir şey oluyor. Ama kadındaki sorunlarda daha zor, bu nedenle ben tutacağına inaniyorum. Bir bakarsin ikiz olur çifte mutluluk yaşarsın. Bize de gelişmeleri haber ver canım.

inşallah kuşum bende dua ediorum bi problem yaşamayalım diye
haber vermem mi hem aşk olsun :)

Canım ya inşallah...Allahın izniyle bi yükselme olsa, bi güzel haber gelse. Daha evvel hiç bu kadar gecikmem olmamıştı. Bebek isteğim dışında Allaha şükür hiç bir sıkıntım yok psikolojimi etkileyecek.Hani psikolojik sebeplerden gecikti desem. Annemin filan rahatsızlığı olmuştu ama o geçen regl dönemiydi. İnşallah hayırlı ve güzel haber alırım, sizlere de müjdelerim...

5 ne kadar yavaş düşebilirki canım, düşse zaten düşmüştü ve reglin başlamıştı. Seni umutlandırmak istemiyorum ama sonuçta ciddi bir gecikme ve azda olsa yükselmiş beta hcg var. Mantıksal olarak ben bu sefer olduğunu düşünüyorum ve inşallah yanılmıyorumdur. Bugün hamileyim diye bağırmanı bekliyorum ben :KK52:

inşallah ıkız olur tabı ama ıkı embrıyo koymuyolar malesef artıkkkkkkkkkkk
koyulmayan embrıyoları donduruyolar
ıstedıgın zaman
transfer ettırıyosun bıdaha boyle ugrasmıyosun sahi craftycim

inşallah kuşum bende dua ediorum bi problem yaşamayalım diye
haber vermem mi hem aşk olsun :)

Sen rahat ol, biliyorsun rahatlik çok önemli tüp bebekte. Ben de bir ara tüp düşünüyordum ve akupunktura gitmeye karar vermiştim öncesinde. Bahçeci kliniğinde de akupunktur yapıyorlarmış, tüp bebek başarısını arttırıyormuş bir araştır istersen canım.

adszfr.jpg

Kızlar tablom da burada. Sizce bugün mü yumurtluyorum? 2 gündür kasık ağrısı çekiyorum. Dün uzayan akıntım vardı baya bi. E ben daha yumurtlamadım mı yaa sizce?

Gerçekten ateş tablon ilginç canım ama ateş yükselmediğine göre yumurtlama da olmamış olabilir. Ovulasyon testin ne gösteriyor?

İnşallah bu ay olurda bir daha teste falan gerek kalmaz ama olmazsa o testten alma canım. gg da baska bir marka daha var o iyiymiş ondan alırsın. Bana pek yumurtladın gibi gelmedi sen bugünleri değerlendir bugünde yumurtlaman olabilir.

Daha yumurtlamadım gibi de merak ettiğim yumurtlamadan 2 gün önce kasık ağrıları başlar mı?

O markadan almam bir daha ya deli etti beni.:KK37:

Son düzenleme:
günaydın kızlar.
dün ov. testi yaptım 2. çizgi çok silikti.
reglime 12 gün var.bugün kalktığımda da lekelenmem olmuş.
ciddi bir kasık ağrım var.iğne batıyormuş gibi oluyor.
ilk gebeliğimde normal adet belirtileri vardı.
2 aydır kasık ağrım olmadan adet görüyorum.ama bu ay iğne gibi batmalar fazla.
ov. günümden sonra başladı ağrılarım.
normalde iştahımda felaket açık olurdu o da yok.
ne oluyor bana?????????????

Daha yumurtlamadım gibi de merak ettiğim yumurtlamadan 2 gün önce kasık ağrıları başlar mı?

O markadan almam bir daha ya deli etti beni.:KK37:

Olabilir canim belki de çoklu yumurtluyorsundur. Geçen ay benim 3 tane yumurtam vardı ve hem öncesinde hem sonrasında ağrılarım olmuştu. İnşallah öyledir de şansın artar.

günaydın kızlar.
dün ov. testi yaptım 2. çizgi çok silikti.
reglime 12 gün var.bugün kalktığımda da lekelenmem olmuş.
ciddi bir kasık ağrım var.iğne batıyormuş gibi oluyor.
ilk gebeliğimde normal adet belirtileri vardı.
2 aydır kasık ağrım olmadan adet görüyorum.ama bu ay iğne gibi batmalar fazla.
ov. günümden sonra başladı ağrılarım.
normalde iştahımda felaket açık olurdu o da yok.
ne oluyor bana?????????????

Reglin kaç gün sürüyor ve normalde kaçıncı gün ovulasyon oluyor? Test kaliteli bir test değilse doğru göstermiyor olabilir ve yumurtlama gününde olabilirsin. Ama yumurtlama yeni bitmiş de olabilir. Eğer erken yumurtladıysan yerleşmede olabilir, inşallah öyledir.

Reglin kaç gün sürüyor ve normalde kaçıncı gün ovulasyon oluyor? Test kaliteli bir test değilse doğru göstermiyor olabilir ve yumurtlama gününde olabilirsin. Ama yumurtlama yeni bitmiş de olabilir. Eğer erken yumurtladıysan yerleşmede olabilir, inşallah öyledir.

30 gün sürüyor.
14. günüm ovulasyon günümdü.yani aralığın 29 u.
29 ve 30 aralıkta 2. çizgi çok fazla koyu çıkmıştı.
o günlerde çalışma yaptık zaten akıntımda yumurta akı kıvamındaydı.
2 gündür kasık ağrılarım şiddetlendi bi de üzerine bel ağrısı artı iğne batması gibi batmalar.
ağzımda tat denilen bişey yok.
iştah hiç yok.
bilmiyorum inş. boşuna ümitlenmem.

5 ne kadar yavaş düşebilirki canım, düşse zaten düşmüştü ve reglin başlamıştı. Seni umutlandırmak istemiyorum ama sonuçta ciddi bir gecikme ve azda olsa yükselmiş beta hcg var. Mantıksal olarak ben bu sefer olduğunu düşünüyorum ve inşallah yanılmıyorumdur. Bugün hamileyim diye bağırmanı bekliyorum ben :KK52:

İnşallah canım benim akşama müspet veya menfi haber vereceğim.

Olabilir canim belki de çoklu yumurtluyorsundur. Geçen ay benim 3 tane yumurtam vardı ve hem öncesinde hem sonrasında ağrılarım olmuştu. İnşallah öyledir de şansın artar.

Bunu hiç düşünmemiştim. :KK52: Ayy hayırlısı inşallah. Bu ay her gün incir yedim, her gün değil aslında adet günümün 3.günü filan başladım. Bazı günler unuttum ama yedim sayılır her gün. Sindirim problemim de vardı, belki bir işe yarar. Çoklu yumurtlamanın adı bile güzel. Birçok şans demek! :KK52: Ay hadi hayırlısı inşşşallah.

bblau ne zaman test yaptıracaksın bu arada? Çok merak ediyorum. İnşallah güzel haberler verirsin bize.

Ateş tablon ilginç canım yorumlaması zor. Ama sanırım FF de daha ovulasyon göstermedi değil mi? Ne diyor?

Henüz yükselişe geçmediği için ben de yorumlayamıyorum. FF not detected diyor. Zaten o ovu.dan 4 gün sonra gösteriyor ovu.yu. Eğer yükseliş olursa. Ben bugün yükselir mi ki derken tekrar düştü. Ona şaşırdım. Halbuki akıntım da vardı dün akşam. Ağrılarım da azaldı gibi. Cumartesi Pazar daha çoktu ağrım. Anlayamadım ovu. ne zaman olacak. Biz her gün ovu. oluyor diye çalışıyoruz. Yorulduk be ya.:KK37: Bir gün ara verelim. Ovu.olursa bile napalım artık bu sabah yaptık en son çalışmayı. 48 saat ara verelim di mi?:KK53:

bblau ateşinin düşmemesi bugün de reglinin gelmeyeceği anlamını taşıyor. Bir de beta Hcg ikiye katlandı mı değmeyin keyfimize! :KK52: Ay bana geliyor bebiş gibime geliyor. Yani inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla tabi. Maşallah diyelim de nazarımız değmesin. :KK70:

Bugün benim ateşim yine düştü. Ya bir çatlayamadı şu yumurtam gitti. :KK9: 2 gündür kasık ağrım var. Dün de yumurta beyazı akıntım gelmişti akşam. Bugün yumurtlamam gerekmiyor mu sizce? Yani o yüzden mi ateşim tekrar düştü acaba? Yarın mı yükselecek? Ovu. testi de kıpkırmızı çıktı. Bozuk yani. Off bozulacağı zamanı buldu. Geçen ay en azından 14-15.günler bozuk çıkmamıştı da ovu.görmüştük. Acaba yumurtam çatlamadıysa ki ateşim onu gösteriyor, neden kasık ağrılarım var ve neden dün akıntım geldi? Ovu.dan önce de olur mu bunlar?:44:

İnşallah hayırlı haberlerimle gelirim SevdeBilgecim akşam. Yaptıracağım bakalım beta hcg.
Senin ateş tablon demin de yazdığım gibi çok inişli çıkışlı gitmiş, mevsim kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Benim bu ay 21.gün lekelenme ile birlikte gelmişti o beyaz akıntı. Ama o gün mü oldu ovulasyon, yoksa ertesi gün mü bilemiyorum. Ama o gün çalışma yapmamıştık. Bir öncesi ve bir ertesi gün yaptık. Sanırım tuttu :KK1: Ya da belki daha da geç yumurtlamaydı, ama o lekelenmenin geldiği gün inanılmaz kasık ağrılarım vardı...Bu kasık ağrıları tüplerin salınım hareketinden ise eğer, o zaman ovulasyon gerçekleşmiş ve oosit kanallardan hareket ediyor mu demek acaba?

X