Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Çok teşekkür ederim canım akşam haberini bkleyeceğim dört gözle.

bende başka durumlarda var mesela kasıklarım çok ağrıyor ve şiş gibiler dün başım çok dönüyordu ama ben fazla aç kaldım diye düşündüm gögüs uçlarım sızlıyor kabartılar gibi.

Ben kimyasal gebelik de olsa hamileyim. :KK1: Bir gebelik tecrübe etmiş oldum yani, kendimi bundan sonra tanıyorum eğer aynı şeyler olursa tabi....
Bende belirgin mide bulantısı vardı, halen de hafiflemekle birlikte var. Sabahları daha yoğun olmak üzere, günün herhangi bir zamanında. Hafif baş dönmesi var. Regl ilk gecikirken kasık ağrılarım, batmalarım fazlaydı. Regl olmam gereken günler, olacakmışım gibi karın ağrısı oldu. Bel ağrısı oldu.
Bende yemeye düşkünlük azaldı. Ağzımın hiç tadı yok.
Sürekli yorgunluk hissi ve uykuya eğilim de var.

Günaydın canım. Biraz araştırma yaptım da geç döllenme doğum zamanını hesaplamada zorluk dışında sorun yaratmıyormuş. Bugün akşam testi tekrar yaptıracağım bakalım. Halen regl olmadım. 37. gündeyim. Bugün de olmayacağım, ateş düşmedi.

Bende seni bekliyordum canım test yaptın mı diye. Geç döllenme sorun olmaz olsa bende olurdu o konuda rahat ol. Hala ateşinin düşmemesi çok iyi bu eğer o değer düşseydi çoktan regl görürdün. 5 zaten düşük bir değer ya düşecek regl olacaksın yada yükselecek. Bugünde ateşin düşmediğine göre ay benim umudum git gide artıyor. Testi yaptırınca hemen yaz harika bir haber geliyor sanki :KK52:

yumurtlama dönemimde bile bu kadar koyu bir çizgi çıkmamıştı canım ama ilk çizgi kadar koyu değil ama bayağı belirgin, bende yumurtlamam bitti diye sırtımı dönüp uyuyorum, acil akşam kocamla ilgileneyim :KK3:

Ya ikinci kez yumurtluyorsun yada hamilesin o zaman canım. Sen yine ne olur ne olmaz bugünü bir değenlendir ama 22. gün bayağı geç bir zaman bana yumurtlama gibi de gelmedi. İnşallah senden de güzel bir haber alırız.

sende yapıyormusun yumurtlama testlerinden

Bugün de bir ovulasyon testi yap ve dünküyle karşılaştır bakalım bir değişim var mı. Bu topic bu ay coşacak galiba arkadaşlar :KK49:

belgısel dun yaptıgım oncekı gunden koyuydu
vede kurala uymadan yaptım yanı sıvı alımını fılan kısıtlamadım ıdrarımı da tutmadım
umarımhayırlı haber verırırım sıze:KK71:

Ya ikinci kez yumurtluyorsun yada hamilesin o zaman canım. Sen yine ne olur ne olmaz bugünü bir değenlendir ama 22. gün bayağı geç bir zaman bana yumurtlama gibi de gelmedi. İnşallah senden de güzel bir haber alırız.

ben sanırım 9. gün yumurtladım ve o haftayı hiç kaçırmadık dur bakalım ne çıkacak şüpheleniyorum kendimden

bblau ateşinin düşmemesi bugün de reglinin gelmeyeceği anlamını taşıyor. Bir de beta Hcg ikiye katlandı mı değmeyin keyfimize! :KK52: Ay bana geliyor bebiş gibime geliyor. Yani inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla tabi. Maşallah diyelim de nazarımız değmesin. :KK70:

Bugün benim ateşim yine düştü. Ya bir çatlayamadı şu yumurtam gitti. :KK9: 2 gündür kasık ağrım var. Dün de yumurta beyazı akıntım gelmişti akşam. Bugün yumurtlamam gerekmiyor mu sizce? Yani o yüzden mi ateşim tekrar düştü acaba? Yarın mı yükselecek? Ovu. testi de kıpkırmızı çıktı. Bozuk yani. Off bozulacağı zamanı buldu. Geçen ay en azından 14-15.günler bozuk çıkmamıştı da ovu.görmüştük. Acaba yumurtam çatlamadıysa ki ateşim onu gösteriyor, neden kasık ağrılarım var ve neden dün akıntım geldi? Ovu.dan önce de olur mu bunlar?:44:

heyyy belgiselciğim canım,
tüp bebek kararı verildi şekerim bizeee
25 Ocak regl imi beklioruz. Başlıcaz ilaçlara :)
haber vereyim didim

haber vereyim didim

Hayırlı olsun. İnşallah tutunur bebişin. Ya da bebişlerin. İkiz olur belki, belli mi olur. :KK9: Allah gönlüne göre versin inşallah. :KK71:

Bende seni bekliyordum canım test yaptın mı diye. Geç döllenme sorun olmaz olsa bende olurdu o konuda rahat ol. Hala ateşinin düşmemesi çok iyi bu eğer o değer düşseydi çoktan regl görürdün. 5 zaten düşük bir değer ya düşecek regl olacaksın yada yükselecek. Bugünde ateşin düşmediğine göre ay benim umudum git gide artıyor. Testi yaptırınca hemen yaz harika bir haber geliyor sanki :KK52:

Canım ya inşallah...Allahın izniyle bi yükselme olsa, bi güzel haber gelse. Daha evvel hiç bu kadar gecikmem olmamıştı. Bebek isteğim dışında Allaha şükür hiç bir sıkıntım yok psikolojimi etkileyecek.Hani psikolojik sebeplerden gecikti desem. Annemin filan rahatsızlığı olmuştu ama o geçen regl dönemiydi. İnşallah hayırlı ve güzel haber alırım, sizlere de müjdelerim...

adszfr.jpg

Kızlar tablom da burada. Sizce bugün mü yumurtluyorum? 2 gündür kasık ağrısı çekiyorum. Dün uzayan akıntım vardı baya bi. E ben daha yumurtlamadım mı yaa sizce?

günaydın kızlar.
dün ov. testi yaptım 2. çizgi çok silikti.
reglime 12 gün var.bugün kalktığımda da lekelenmem olmuş.
ciddi bir kasık ağrım var.iğne batıyormuş gibi oluyor.
ilk gebeliğimde normal adet belirtileri vardı.
2 aydır kasık ağrım olmadan adet görüyorum.ama bu ay iğne gibi batmalar fazla.
ov. günümden sonra başladı ağrılarım.
normalde iştahımda felaket açık olurdu o da yok.
ne oluyor bana?????????????

Son düzenleme:
haber vereyim didim

Hadi hayirlisin olsun. Senin sorun eşindeydi ve erkekle ilgili sorunlarda tüp bebek daha başarılı oluyor. Sonuçta sağlıklı bir sperm buldukları anda iş bitti gibi bir şey oluyor. Ama kadındaki sorunlarda daha zor, bu nedenle ben tutacağına inaniyorum. Bir bakarsin ikiz olur çifte mutluluk yaşarsın. Bize de gelişmeleri haber ver canım.

X