Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canım hayırlısı Allahtan. Bu değer düşük değil, istersen Belgiselin de dediği gibi bugün bir doktora danış. Allahın izniyle yükselecektir inşallah...Haberlerini bekliyorum, habersiz bırakma bizi.

Kızlar gelip gidip size bakıyorum. Sizi bugün gördüğüme sevindim. Yorumlarınızı bekliyordum. Doktorumu aradım yarın tekrar test yaptır dedi. Sağolsun çok ilgili bir ses tonuyla!!! Ben de değer 2 günde 2 katına çıkarsa sana gelmem zaten diyecektim demedim. Dünden beri moralim gayet iyi. Sakinim. Yani hayırlısını istiyorum. Rabbim hayırlısını, sağlıklısını, güzelini versin. Beklemedeyim. Adetim gelmezse yarın tekrar aynı yerde test yaptırmayı düşünüyorum. Kimyasal gebelik mi değil mi artışa göre belli olur ki belki adet olurum o zamana kadar. Hayırlısı Allah'tan. Bu ay belirtilerimi o kadar net hissettim ki birşeyler olduğu belliydi. Tek dileğim bu belirtilerin sağlıklı bir gebeliğin başlangıcı olmasıydı... Halen de öyle... Nasip artık. Bekliyorum. Adet olursam ya da test yaparsam ilk size haber veririm inşallah merak etmeyin.

Ben de bu sabah işe gelirken, düşündüm seni. Bugün büyük gün, inşallah iyi bir haber okurum SevdeBilgiden diye. Allahın izniyle de hayırlı bir haber olacak. Erken bakıldı sonuçta beta hcg'ye.
Yarın da yaptır, eğer yükselme varsa hemen iyi bir doktora git canım. Çünkü artık mevcut doktorunla yürümeyecek bu iş belli. Biz de bekliyoruz seninle birlikte, vallahi heyecanlıyım

Siklusun uzunluğuna bağlı. 14. gün teorik olarak düzenli olarak 28 günde bir adet görenler için geçerli. Daha uzun veya daha kısa sürede adet görüyorsan, beklenen adet tarihinden 14 gün geriye geleceksin, ortalama olarak o zamanlar oluyor yumurtlama. 1-2 gün erken yada geç de olabilir. ateş ölçerek yada ovulasyon testleriyle daha hassas yaklaşabilirsin.

Evet doktor araştırmasına başladım. Hamileysem yani sağlıklı bir gebelik başlangıcındaysam yeni bir doktor bulmam lazım. İnşallah iyi birini bulabilirim. Senin kanama olayına cevap yazdım ama cevabım uçmuş, göremedim. Neyse ovulasyonda hafif pembe kanama olabilir diye duymuştum. İltihaplanma konusnu bilmiyorum ama. Umarım güzel haberler veririz birbirimize bblaucum. Dua etmekten başka çaremiz yok. Rabbim ol derse olacak. İnşallah.

İnşallah canım benim, dualarım seninle...
İdrar yolları enfeksiyonu da olabilir, ya da kum döküyor da olabilirim. Daha önce yaşadım, böyle pembe kanamalı idrar oluyor.
Kasıklarım da ağrıyor ama onu da yoramıyorum. Ovulasyonda da ağrır, idrar yolları enfeksiyonunda da
Enfeksiyonda yanma da olur ama o yok. Hafif atlatıyor da olabilirim.
Hayırlısı bakalım...Hepimiz için...

Bence bu ay gidince doktoruna bir sor canım. Yumurtlama esnasında bazen hafif kanama olabilir ama ovalüasyonun geç olup olmadığını bilmiyoruz. Ayrıca 21. gün diyorsun eğer yumurtlaman 13 yada 14. günde olduysa implantasyon kanaması da olabilir biliyorsun. İnşallah da öyledir

Geçmiş olsun canım. İnşallah sağlıklı yumoşların olur, sağlıkla gelişip çatlarlar, sonra da sağlıklı bebişlerin habercisidir bu gelişmeler. Rabbim hepimize hayırlısını versin dediğin gibi. Dualarını eksik etmediğin için teşekkür ederim. Senle Belgisel de benim dualarımdasınız. Allah yeni yılda hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun.

Ben bunu hiç düşünmemiştim Bu ay hiç umutlu olmadığımdan mıdır nedir...
Ama sanmam ya, kasık ağrısı ve akıntı da oldu ama?

İnşallah canım benim. Tüm dualarına yürekten ortağım. Bakalım önce güzel haber senden inşallah

Zaten impantasyondan sonra alıntı olur canım. Progesteron rahim gebelige hazırlamak icin artınca akıntı da artar. Implantasyon ağrılı da olabilir bu konuda kesin bilgim yok ama kızımda implantasyon kanamam olmuştu ve geç döllenme olduğundan mıdır nedir regl günümde yaşamıştım ve ağrım vardı. Yani bir ihtimalde implantasyon kanaması ama biliyorsun bu iş belli olmuyor en iyisi sabırlı olmak. Zaten gününe az kaldı artık sabırla bekleyeceğiz.

Ben de düşünmemiştim. Hakikaten olabilir! Ben de 25.gün ateşim düştü, 26.gün kahverengi-pembemsi lekelenmem oldu. Belki sen de erken ovulasyon olduysan implantasyon yaşabilirsin. Sonraki günler ateşim artarak devam etti, akıntım da arttı. Bir süre sarı gibi geldi sonra beyaz, şeffaf akıntım oldu. Ay hadi hayırlısı.

Eğer hamileysem bu işin sırrını çözdüm ben arkadaş
Herşeyi boşver, 2günde bir çalış
Ama sanmıyorum be Belgiselcim ben. Ne bileyim, değildir gibime geliyor...

Evet ihtimal dahilinde canım ama sanmam erken ovulasyon olacağını...Yani ne bileyim, başka belirtim de yok...

Implantasyon kanaması genellikle regl ile hemen hemen aynı günlerde oluyormuş ama...Benim daha 1 hafta var...

cnm merhaba bende sen gıbıyım hatırladıysan yazmıstımovulasyon cıft cıkıyor dıye daha dogrusu 5 gunkala yabmaya basladım ehrgun koyulastı
cnm bence sevınebılrısın kesın hamılesın cunku gorunce tanıdım laboquıck sanırım testlerın ovulasyon testı cok basarılı ve gebelık varsaadet gunlerınde cıft cızgı cıkarıyor ve gebelık testıde gecmeden asla sonuc vermıyor o yuzden ovulasyon testıne guvenebılırsın aynılarını bende yasadım cunku bende burda hatırlarsan yazmıstım ovulasyon testlerımcıft dıye aynı boyleydı ıste ama gebelık testı nagatıf cıkıyordu adet gunumden bır gun once yanı dun yıne labaguıck yaptım cıkmadı ovulasyon testı yabtım hemen ıkıncı cızgıde belırdı baska bır test aldım

ılk test reglıme 2 gun varken yabtıgım gebelık testı
ortadakı resım reglıme 1 gun varken yabtıgım ovulasyon testı
son testte dun aksam yanı bır gun varken yabtıgım gebelık testı
ama dedıgım gıbı yarım saatten sonra belıren testler
bugun reglı gunum ıns yanılmıyorumdur ıns reglı olmayız sende bende ısteyen herkes hamıle kalır ıns

Son düzenleme:
Implantasyon kanaması genellikle regl ile hemen hemen aynı günlerde oluyormuş ama...Benim daha 1 hafta var...

Hayır canım, benim okuduğum bütün yabancı sitelerde implantasyon, ovulasyonla reglinin ortasında olur genellikle, renginden ve yoğunluğundan anlaşılır bir de zamanlamasından yazıyor. Regliyle ov. arası olurmuş genelde. İstersen web sitelerini gönderirim sana. Ama bence gerek yok zaten implantasyonsa haftasonu anlaşılır olup olmadığı.

Canım inşallah sağlıklı gebeliklerdir bunlar. Benim gebelikten şüphem kalmadı. Beta Hcg dün 7 çıktı. Sağlıklı bir gebelik mi onu bilemiyorum ama. Değer git gide artarsa sorun yok. Artmazsa adet olurum sanırım. Beklemedeyim yani. İdrar testi yapmıyorum artık. Adetimin gelip gelmeyeceğine bakacağım artık bir de değerin artıp artmayacağına. Hayırlısı Allah'tan. Umarım yeni yılda kucaklarımız bebişlerle dolar Boncukcum. Senden de güzel haberler bekliyoruz. İnşallah sağlıklı gebelikler yaşarız hepimiz.

oylemı cok tebrık ederım cnm ıns dıledıgın gıbı olurhersey
umarım bende reglı olmam
ve ısteyen herkese rabbım en kısa zamanda nasıpe tsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…