- 6 Ağustos 2010
- 3.190
- 10
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #12.001
Amin canım. Evet bu kadar duygusallık da hamilelik belirtisi olabilir. Bu ruh hali de zor. Bir bekleyiş, belirsiz bir bekleyiş. Hayatımda hiç bu kadar belirsiz bir dönem yaşamamıştım. Düşünsene dua etmekten başka çaren yok. Acizsin. Hayatımda hiç bu kadar aciz olduğum, elimden gelen bir şey olmadığı dönem de yok.
İnanç bizi ayakta tutuyor böyle dönemlerde.
Dün ben de hönküre hönküre ağladım desem artık pes, bu kadar da benzerlik olmaz der misin
Kızlarrr merhaba,
bu sabah idrar testi yaptım, 2. çizgi silik çıktı ama 3 gün önce hiç çıkmamıştı :) Hcg yükseliyor diyebilirmiyim acaba?
Sevdebilge canım kan testi yaptırdın mı?
Kesinlikle aciz olduğumu zerrelerime kadar hissediyorum. Aslında her konuda ve mekanda öyleyiz. Ama bu konuda tamamiyle fark ediyoruz ve O'na güvenerek bekliyoruz. Bebek tamamen bir mucize. Rabbim nasip ederse eder, etmezse yapılacak hiçbir şey yok. Boyun eğmek zorundayız. Hayırlısı Allah'tan. Hönkürmek konusuna gelince hiç şaşırmadım. Bu kadar benzerlik oluyor demek ki.
Kesinlikle her konuda aciziz ama hani uğraşır, çabalar, gayret edersin ya, bir nebze de olsa umut etmeni, kendine güvenmeni sağlar bu, ama burda o da yok. Tamamen boyun eğmek ve Rabbimizin "yaratmasını" beklemek. İşte insana "gel de inanma" dedirten mucize bu.......
Hönkürmek konusuna gelince benimki sebepsiz olmadı...Dün Babam ve Oğlum'u izledim. Sinemada izlediğimde çok etkilenmemiştim...Hatta herkes ağlıyordu, ben de duygusalımdır aslında, filmin çok duygusal olduğunu da söylemişlerdi, bekledim ben ne zaman ağlayacağım diye, ben beklerken kast geçmeye başladı film bitti :26:
Dün izlediğimde ise, hassas olduğum iki konu birden işleniyor öyle vurdu ki beni. O babasıyla oğlunun avluda sonra hastanede konuşma sahnesi...Babamı yeni kaybetmişim, evlada bu kadar hasretim. Önce gözümden yaşlar süzülmeye başladı...:2: Sonra fazlalaştı...Sonra birden kendimi tutamadım hönküre hönküre ağlamaya başladım...
Bir de diyorum iyi ki sinemada filan değilim, rezil olmuştum şimdi diye :18:
Kıyamam... Allah rahmet eylesin babacığına, kucağını da en kısa zamanda sağlıklı bir bebişle doldursun. Ben de şimdi eşime In th Womb (Anne Rahminde) belgeselini indirtiyorum. Alt yazısını daha doğrusu. Orjinali vardı ama anlayamadık, alt yazısıyla izlicez inşallah. İzlerken her aşamasında ağlamazsam neyim!
canım yerleşme düşüşü denen bir olay var ..
belki ateşin bu yüzden düşmüştür....
ovülasyon testine aldırma çünkü geçen ay bendede öyle oldu sonra adetim geldi...
gebelik testini tekrarla ama farklı bir marka ile......
SevdeBilgecim bence güçlü olup kendini her türlü sonuca hazırlamalısın. Sonucun 7.07 çıkması da zor yorumlanabilir bir durum bana göre. Dua edip hayırlısını dilemek ve beklemekten başka çare yok görünüyor tatlım.25.gündeki düşüşü implantasyon düşüşü olarak değerlendirmiştim ben. Bu düşüşü adet yaklaşıyor gibi yorumladım. Ovulasyon testini çok önemsemiyorum. Yaptığım gebelik testleri 16-17-18 Aralık'ta hep silik çıktı ve hepsi başka markaydı. Bugün başka bir markayla silik çizgiyi bile göremedim. Bir de ateşim düşünce adetimin geleceğini düşünmeye başladım. Hayırlısı artık...
Kızlar şimdi hastaneye gittim bir koşu. Ateşim düşünce ve gebelik testinde silik bile çıkmayınca iyice merak ettim, neler oluyor diye. Kan testi yaptırdım. Sonuç; Beta Hcg (koriyonik 7.07 Pozitif mlU/ml) yazıyor. Koriyonik ne demek bilmiyorum. Sonuç 7.07. Çok sınırda bir değer değil mi? Acaba ateşim de düştü, beta Hcg de düşüşe geçti ondan idrarda çıkmadı bu sabah ve yarın adet mi olacağım acaba? Kimyasal bir gebelik mi sizce? Uff ne düşüneceğimi şaşırdım. Tek dileğim hayırlısının olması. Rabbim en hayırlı zamanda en güzelini göstersin diye dua ediyorum hep. Umarım hayırlı bir sonuca bağlanır bu değer. Ne düşüneceğimi, ne hissedeceğimi bilmiyorum şuan. Çok az bir değer. Kritik bir noktada. Gebelik var diyebilmek için çok erken sanırım. 2 günde 1 artarsa ki adetim gelmezse zaten öyle anlayacağım. Ateşim düştüğüne göre adetim gelir mi sizce?
25.gündeki düşüşü implantasyon düşüşü olarak değerlendirmiştim ben. Bu düşüşü adet yaklaşıyor gibi yorumladım. Ovulasyon testini çok önemsemiyorum. Yaptığım gebelik testleri 16-17-18 Aralık'ta hep silik çıktı ve hepsi başka markaydı. Bugün başka bir markayla silik çizgiyi bile göremedim. Bir de ateşim düşünce adetimin geleceğini düşünmeye başladım. Hayırlısı artık...
Kızlar şimdi hastaneye gittim bir koşu. Ateşim düşünce ve gebelik testinde silik bile çıkmayınca iyice merak ettim, neler oluyor diye. Kan testi yaptırdım. Sonuç; Beta Hcg (koriyonik 7.07 Pozitif mlU/ml) yazıyor. Koriyonik ne demek bilmiyorum. Sonuç 7.07. Çok sınırda bir değer değil mi? Acaba ateşim de düştü, beta Hcg de düşüşe geçti ondan idrarda çıkmadı bu sabah ve yarın adet mi olacağım acaba? Kimyasal bir gebelik mi sizce? Uff ne düşüneceğimi şaşırdım. Tek dileğim hayırlısının olması. Rabbim en hayırlı zamanda en güzelini göstersin diye dua ediyorum hep. Umarım hayırlı bir sonuca bağlanır bu değer. Ne düşüneceğimi, ne hissedeceğimi bilmiyorum şuan. Çok az bir değer. Kritik bir noktada. Gebelik var diyebilmek için çok erken sanırım. 2 günde 1 artarsa ki adetim gelmezse zaten öyle anlayacağım. Ateşim düştüğüne göre adetim gelir mi sizce?
Değerin 7 olması döllenmenin olduğunu gösteriyor hatta yerleşme bile olmuş ama henüz hormon seviyen yükselmemiş. Şimdi sakin bir şekilde reglinin gecmesini bekleyecek ve yeniden test yaptıracaksın canım. Daha hormon kana yeterince karışmamış da olabilir. Burada regl gününü geçince 3 değer gören sonra artanlarda var. Yani o değer birden yükselebilir. Ayrıca imkanın varsa yarın bir doktora git belki sana progesteron takviyesi falan yapabilir. İnşallah bebeğin tutunur ve bir kaç gün sonra senden müjdeli haberi alırız. Şimdi sakin ve olumlu olmaya çalış, kötü şeyler düşünme ve stres yapma lütfen. Stres bu süreci daha kötü etkiler.
Değerin 7 olması döllenmenin olduğunu gösteriyor hatta yerleşme bile olmuş ama henüz hormon seviyen yükselmemiş. Şimdi sakin bir şekilde reglinin gecmesini bekleyecek ve yeniden test yaptıracaksın canım. Daha hormon kana yeterince karışmamış da olabilir. Burada regl gününü geçince 3 değer gören sonra artanlarda var. Yani o değer birden yükselebilir. Ayrıca imkanın varsa yarın bir doktora git belki sana progesteron takviyesi falan yapabilir. İnşallah bebeğin tutunur ve bir kaç gün sonra senden müjdeli haberi alırız. Şimdi sakin ve olumlu olmaya çalış, kötü şeyler düşünme ve stres yapma lütfen. Stres bu süreci daha kötü etkiler.
Belgiselcim çok güzel ve açıklayıcı bir cevaptı. Senin cevabını okurken aklıma geldi. Bizim okuldan bir arkadaşın kan tahlili 11 çıkmıştı. Doktora gitti. Dört gözle arkadaşımın doktordan gelmesini beklemiştik.
Doktor ona gebelik olmadığını , hamileliği çok istemesi ile psikolojik olarak betahcg nin yükseldiğini söylemişti. Hatta doktora gitmeyip kendini hamile olarak hissetmeye devam etseymiş bir kaç ay sonra karnının gerçek bir hamile gibi kocaman şişebileceğini söylemişti. Bize de ilginç gelmişti. Ama tabi bu demek değildir ki SevdeBilge de aynı olacak diye bir şey yok. Belki gerçekten senin dediğin gibi de olabilir. SevdeBilgecim inşaallah hamilesindir.
Yalancı gebeliği duymuştum. Kimyasal gebelik, dış gebelik vs. bir sürü çeşidi varmış. :) Rabbim hayırlı olanı versin. Bugün adet günüm. Bekliyorum bakalım... Hayırlısı Allah'tan.
Yalancı gebeliği duymuştum. Kimyasal gebelik, dış gebelik vs. bir sürü çeşidi varmış. :) Rabbim hayırlı olanı versin. Bugün adet günüm. Bekliyorum bakalım... Hayırlısı Allah'tan.