Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

cnm benım bır kızım var 6 aydır ıkıncı ıcın ugrasıyoruz adetlerım 30 ıle 34 arası olur ovulasyon kıtınde cıft cızgıyı 3 4 gun goruyorum bende pkomu vardır?

Bence adetlerin düzenliyse pko ihtimali zor canım. Doktor kontrollerimde hiçbirşey çıkmadı benim vajinal ultrasonla da bakıldı. ovulasyon kitinde 3-4 gün çift çizgi çıkıyor. Öyle kopkoyu olmasa da, yine kontrol çizgisine yakın koyulukta. Bence değildir.
Ama yine de doktor kontrolünde olmakta fayda var.
Pkolular bazen 2 ayda adet görüyorlar, bazen normal oluyor, bazen ara daha da açılıyor bildiğim kadarıyla...

Sevgili arkadaşlar,

bende bu testleri her ay günümde önce yapıp kendimi göya adet olmaya hazırlayanlardanım. Bende her ay günüm gelmeden test yapmayacağım diyorum ama adet 5 gün kala başlıyorum test yapmaya. Yapmayalım kızlar hatta bir topik açalım adet günü gelene kadar test yapmamaya söz verenler diye ben bu akşam açayım bu topiki.

kimyasal gebelik yaşayan biri olarak söylüyorum hamile olduğunu 5 gün kala öğrenip tüm dünyaya yayıp sonra adet zamanı adet olarak tüm dünyaya neden düşük olduğunu anlatmaya çalışmak çok zor. Tabi bunu kusur olarak görenlerde var kimyasal gebeliğin doğurganlıkla alakalı olduğunu bilmyene yani aslında sorun yok her ana hamile kalınabilinir ama bunu bilemeyen insanlara anlatmak ne kadar zor yaşayan bilir.

TÜm dünyada adet günün geçmesi gebeliğin başlaması olara kabul ediliyor, bu yüzden üzmeyin kendinizi bekleyin arkadaşlarım yapmayalım. hepimiz inançlı insanlarız rabbim kime ne vereceğini çok iyi bilir sabırla bekleyip üzmeyelim rabbimizi.

Canım geçmiş olsun. Biraz uyumaya gayret et. Eğer geçmezse bi doktora git istersen. Zaten orda başağrısına da çözüm bulunur, gebelik var mı mecburen o da bakılır.
Sen de benim gibisin işte. Türk gibi başla, İngiliz gibi bitir diye bir söz vardır. Çok doğru. Turtarlı değiliz aldığımız kararlarda. Test yapmayacağız diyoruz, elimiz yine gidiyor teste.
Ben de ateş tablosuna da ovulasyona da pek yorum yapamıyorum. Çünkü bir ay yaptım sadece, iki aydır yapmıyorum.Ama böyle ucundan kıyısından bulaşmak da olmuyor. Ya yapacaksın, sonucuna katlanacaksın, ya da hiç yapmayıp fikrini tavrınla destekleyeceksin. Bak Belgisel yapıyor bunu biz yapamıyoruz, onun gibi dirayetli değiliz.
Bir daha ki ay ne yapacaksam başından yapacağım. Hamile kalmazsam. Zaten kalacağımı da sanmıyorum, umudum yok bu ay için, beklentim de yok.
Dur konuyu değiştireyim de kafan dağılsın azıcık :KK34:
Sen ne burcusun bana çok benziyor düşündüklerin, yaptıkların :KK76:
Oğlak burcuyum bblaucum. Bir hafta sonra doğum günüm var. Allah'ım inşallah doğum günü hediyesi olur bana koyulaşan çift çizgiler.:KK9: Ay bir uyumuşum bu arada anlatamam. Kafamı yastığa koydum. Uyudum mu bayıldım mı kendimde mi geçtim bilmiyorum, telefona kalktım şimdi. 2 saat geçmiş. Hemen tuvalete koştum ama sanki adet oldum sandım. Acayip bir akıntım var. Beyaz gibi. Kırmızıya dönmez inşallah. :KK17: Evet ya Belgisel maşallah nasıl da kararlı. Ben öyle olcam, böyle olcam diyorum 2 gün sürüyo. 3.gün özüme dönüyorum. Nolacak benim bu halim bilmiyorum.:KK9:
seni ümitlendirmek istemem ama başağrısı hamilelik belirtisi tatlım :KK1:
Ay gerçekten mi? Hani çift çizgilere falan bakmamız gerekmese, baş ağrısının şiddetine göre karar verilseydi bu hamileliğe, kesin bugün hamileyim diye bağırırdım.. Beynim çıktı yerinden sanki.:KK37: Ay inşallah boşuna çekmiyorumdur bu garip belirtileri.:KK17:
Ben diyecektim de, ümitlendirmiyeyim diye demedim :KK34:
Canımsın ya.:KK70:Sizi seviyorum KK kadınları. Kendimi iyi hissetmemi sağlıyorsunuz.:KK70::KK71::KK71:

Son düzenleme:
Sevgili arkadaşlar,

bende bu testleri her ay günümde önce yapıp kendimi göya adet olmaya hazırlayanlardanım. Bende her ay günüm gelmeden test yapmayacağım diyorum ama adet 5 gün kala başlıyorum test yapmaya. Yapmayalım kızlar hatta bir topik açalım adet günü gelene kadar test yapmamaya söz verenler diye ben bu akşam açayım bu topiki.

kimyasal gebelik yaşayan biri olarak söylüyorum hamile olduğunu 5 gün kala öğrenip tüm dünyaya yayıp sonra adet zamanı adet olarak tüm dünyaya neden düşük olduğunu anlatmaya çalışmak çok zor. Tabi bunu kusur olarak görenlerde var kimyasal gebeliğin doğurganlıkla alakalı olduğunu bilmyene yani aslında sorun yok her ana hamile kalınabilinir ama bunu bilemeyen insanlara anlatmak ne kadar zor yaşayan bilir.

TÜm dünyada adet günün geçmesi gebeliğin başlaması olara kabul ediliyor, bu yüzden üzmeyin kendinizi bekleyin arkadaşlarım yapmayalım. hepimiz inançlı insanlarız rabbim kime ne vereceğini çok iyi bilir sabırla bekleyip üzmeyelim rabbimizi.

exporter, bu ay kendimden o kadar emindim ki test yapmayacağım konusunda, eşim sordu bir ara yapmayacak mısın dedi, hayır dedim, o an o kadar kararlıydım ki, koysalar önüme bir sürü test hepsini elimin tersiyle itecektim o derece yani.:KK9: Sonra perşembe günü yataktan kalkar kalkmaz, sanki biri beni uykumda hipnotize etti sanırsın, direk gittim çekmeceyi açtım, test aldım, lavaboya gittim. Ama düşünmüyorum pozitif çıkarsa daha erken dersin, geçen ayki gibi olursun, negatif çıkarsa daha çok erken, çıkmaz ki dersin, içten içe moralin bozulur, olacağı varsa da olmaz, diye düşünmedim. Ki bunları aklımın bir köşesinde bulunduruyordum bir aydır. Adet yaklaştı. Ben değiştim. Eski halimi aldım. Kendimi tanıyamıyorum! Resmen idaresiz, akılsız birisi gibi davranıyorum.:KK37:

Ama dediklerin çok doğru. Ben yapamıyorum ama sizin yapmanız için elimden gelen bütün desteği veririm. Kendim uygularım sanıyordum bu ay, kendimi tanıyamıyorum şuan.:44:

Oğlak burcuyum bblaucum. Bir hafta sonra doğum günüm var. Allah'ım inşallah doğum günü hediyesi olur bana koyulaşan çift çizgiler. Ay bir uyumuşum bu arada anlatamam. Kafamı yastığa koydum. Uyudum mu bayıldım mı kendimde mi geçtim bilmiyorum, telefona kalktım şimdi. 2 saat geçmiş. Hemen tuvalete koştum ama sanki adet oldum sandım. Acayip bir akıntım var. Beyaz gibi. Kırmızıya dönmez inşallah. Evet ya Belgisel maşallah nasıl da kararlı. Ben öyle olcam, böyle olcam diyorum 2 gün sürüyo. 3.gün özüme dönüyorum. Nolacak benim bu halim bilmiyorum.

Aynı burcuz sandım ama değilmişiz. Ben aslanım. Annem oğlaktır benim, çok kararlıdır halbuki ama :KK37:
Geçti mi bari başının ağrısı?
Aslında akıntı da belirti, bildiğim kadarıyla :KK9:

Vallahi ben bi dahaki aya eğer hamile kalmazsam tabi, hormon tahlillerimi yaptırıcam, sonra ateş ölçücem, tablo tutucam, ovulasyon testi yapıcam, hemen gebelik testi yapıcam :KK37:
Of ya, yapsam geriliyorum, yapmasam geriliyorum :KK37:
Sürekli fikrim değişiyor.
Mesela daha 1-2 saat önce kuruntudan kaygıdan ölmek üzereydim, şimdi amaaaannnnn salla moduna geçtim.
İçimde iki de değil bikaç kişi birden yaşıyor benim :KK9: Gamsız, çok gamlı, biraz kuruntulu biraz rahat, az mantıklı, çok mantıklı, duygusal, sağlamcı, kaderci.... Var benim içimde en az 7-8 kişi :KK37:

Aynı burcuz sandım ama değilmişiz. Ben aslanım. Annem oğlaktır benim, çok kararlıdır halbuki ama :KK37:
Geçti mi bari başının ağrısı?
Aslında akıntı da belirti, bildiğim kadarıyla :KK9:

Benim annem de oğlaktır ve o da kararlıdır. Ben niye böyle olduysam?:KK37: Geçti başımın ağrısı çok şükür. 2 saat deliksiz uyuyunca kendime geldim. Ben bütün belirtileri yaşıyorum:nazar: da çizgilerim giderek silikleşiyor.:63: Hayırdır inşallah. Pazartesiyi bekleyeceğim mecburen. Adet olmazsam doğğğruuuu kan testine. Ay inşallah doğum günü hediyesi olur bana.:emir_bebek:

Vallahi ben bi dahaki aya eğer hamile kalmazsam tabi, hormon tahlillerimi yaptırıcam, sonra ateş ölçücem, tablo tutucam, ovulasyon testi yapıcam, hemen gebelik testi yapıcam :KK37:
Of ya, yapsam geriliyorum, yapmasam geriliyorum :KK37:
Sürekli fikrim değişiyor.
Mesela daha 1-2 saat önce kuruntudan kaygıdan ölmek üzereydim, şimdi amaaaannnnn salla moduna geçtim.
İçimde iki de değil bikaç kişi birden yaşıyor benim :KK9: Gamsız, çok gamlı, biraz kuruntulu biraz rahat, az mantıklı, çok mantıklı, duygusal, sağlamcı, kaderci.... Var benim içimde en az 7-8 kişi :KK37:

Elif Şafak'ın Siyah Süt kitabındaki gibi, içimizde minik minik kadınlar yaşıyor bizim sanırım. :21::KK20::18::82::84::86::KK68: Bu suratlara benziyor onlar da! Bi biri konuşuyor, bi diğeri. Bazen çıldırıp susuuuun diye bağırıyoruz, susturuyoruz onları, ama çoğu zaman onlar konuşuyor.:KK37: Burçlarımız da aynı değilmiş, niye benziyoruz ki biz bu kadar?

Son düzenleme:
Elif Şafak'ın Siyah Süt kitabındaki gibi, içimizde minik minik kadınlar yaşıyor bizim sanırım. :21::KK20::18::82::84::86::KK68: Bu suratlara benziyor onlar da! Bi biri konuşuyor, bi diğeri. Bazen çıldırıp susuuuun diye bağırıyoruz, susturuyoruz onları, ama çoğu zaman onlar konuşuyor.:KK37: Burçlarımız da aynı değilmiş, niye benziyoruz ki biz bu kadar?

Vallahi bi yerlerden kardeşim mi yazıyor acaba bunları diyorum ama kardeşimle bu kadar benzeşmiyoruz:KK33:

Benim annem de oğlaktır ve o da kararlıdır. Ben niye böyle olduysam?:KK37: Geçti başımın ağrısı çok şükür. 2 saat deliksiz uyuyunca kendime geldim. Ben bütün belirtileri yaşıyorum:nazar: da çizgilerim giderek silikleşiyor.:63: Hayırdır inşallah. Pazartesiyi bekleyeceğim mecburen. Adet olmazsam doğğğruuuu kan testine. Ay inşallah doğum günü hediyesi olur bana.:emir_bebek:

İnşallah canım ya, bana Allahın izniyle hamileymişsin gibi geliyor ama kan testiyle de onaylansın, bayram yaparız o zaman :KK76:

Vallahi bi yerlerden kardeşim mi yazıyor acaba bunları diyorum ama kardeşimle bu kadar benzeşmiyoruz:KK33:

Hahah ben de kardeşime bu kadar benzemiyorum. O da oğlak burcudur. Alakamız bile yok. Acaba doğum tarihimi mi yanlış biliyor annem?:86: Ayyy bblau içimdeki kadınlardan birisi :KK37:git akşam bi daha test yap diyo, diğeri de boşver diyo:94:, sabah ilk idrarla yaparsın diyo, ama diyo ki gece çişini tut, 7-8 saat yapma, sabah öyle yap diyo. İçlerinden en akıllısı pazartesiyi bekle diyo.:82: Bu arada bence sen düzgün bir çetele tut ateş ve ovulasyon testi için. Adetten hemen sonra ölçmeye başla, tabi yapmak istiyorsan, yapmak istemiyorsan aralarda filan bakma, kaçırdım mı ovulasyonu vs. böyle strese gireceksin. Bu ay bence hiç bakma, nasılsa 20.günündesin. Diğer aya gerek kalmaz inşallah ama kalırsa da her gün aynı saatte yap. Tavsiyem bu. İçimdeki en akıllı kadının tavsiyesi bu. Ya sevdim ben bu deliye yatma işini. Hahah!:KK52:

Hahah ben de kardeşime bu kadar benzemiyorum. O da oğlak burcudur. Alakamız bile yok. Acaba doğum tarihimi mi yanlış biliyor annem?:86: Ayyy bblau içimdeki kadınlardan birisi :KK37:git akşam bi daha test yap diyo, diğeri de boşver diyo:94:, sabah ilk idrarla yaparsın diyo, ama diyo ki gece çişini tut, 7-8 saat yapma, sabah öyle yap diyo. İçlerinden en akıllısı pazartesiyi bekle diyo.:82: Bu arada bence sen düzgün bir çetele tut ateş ve ovulasyon testi için. Adetten hemen sonra ölçmeye başla, tabi yapmak istiyorsan, yapmak istemiyorsan aralarda filan bakma, kaçırdım mı ovulasyonu vs. böyle strese gireceksin. Bu ay bence hiç bakma, nasılsa 20.günündesin. Diğer aya gerek kalmaz inşallah ama kalırsa da her gün aynı saatte yap. Tavsiyem bu. İçimdeki en akıllı kadının tavsiyesi bu. Ya sevdim ben bu deliye yatma işini. Hahah!:KK52:

Yok bu ay bakmayacağım artık ama bir dahaki aya gerek olursa şu fertilityfriend den bir tablo yapayım kendime. Bu ay zaten hiç umudum yok, beklentim yok nedense. Gerçi öyle diyorum da, ateş yükselmeyince filan bi tutuşmuşum :KK9: sonra forumda hamilelerin ateş tabloları var baktım, onlarda da böyşe seyredenler var, hatta çoğunluktalar dedim hocam sakin ol :KK51:
Bir bakarmışsın bu beklentisizlik içinde hamileymişim :KK23:

Yok bu ay bakmayacağım artık ama bir dahaki aya gerek olursa şu fertilityfriend den bir tablo yapayım kendime. Bu ay zaten hiç umudum yok, beklentim yok nedense. Gerçi öyle diyorum da, ateş yükselmeyince filan bi tutuşmuşum :KK9: sonra forumda hamilelerin ateş tabloları var baktım, onlarda da böyşe seyredenler var, hatta çoğunluktalar dedim hocam sakin ol :KK51:
Bir bakarmışsın bu beklentisizlik içinde hamileymişim :KK23:

Ayyy inşallahhhh. Ben de hamilelerin ateş tablolarına bakıp bakıp kendime en uygun tabloyu seçip hah bu benimkine benziyor, ben de bu ay hamile olabilirim dediğimi hatırlıyorum.:KK37: Umarım öyle de oluruz bblau ya. Ne güzel olur değil miiii?:97: Bu arada senin tavsiye ettiğin hastane var ya kayınvalidemlerin evinin ordaymış. Yürüyerek 5 dakika o kadar yakın. Memnun musun sen? Ben yazın gitmeyi düşünüyordum inşallah gerek kalmaz da:KK9: sen memnun musun doktorundan? Bir kez mi gittin? Sormayı unutmuşum.

Ayyy inşallahhhh. Ben de hamilelerin ateş tablolarına bakıp bakıp kendime en uygun tabloyu seçip hah bu benimkine benziyor, ben de bu ay hamile olabilirim dediğimi hatırlıyorum.:KK37: Umarım öyle de oluruz bblau ya. Ne güzel olur değil miiii?:97: Bu arada senin tavsiye ettiğin hastane var ya kayınvalidemlerin evinin ordaymış. Yürüyerek 5 dakika o kadar yakın. Memnun musun sen? Ben yazın gitmeyi düşünüyordum inşallah gerek kalmaz da:KK9: sen memnun musun doktorundan? Bir kez mi gittin? Sormayı unutmuşum.

Ciddi mi :KK52: Ben de yakın oturuyorum oraya :KK34:
Yürüme mesafesi değil ama, arabayla 5dk filan sürüyor. Neden bu kadar sevindiysem :KK37:
Ben memnunum canım valla, bir kez gittim evet. Daha önce başka bir hastaneye gidiyordum Küçükbakkalköyde. Hastaneden çok memnundum. Doktorum eh idare eder bi tipti, sıradandı. Doktorum ayrılınca oradan ben de gitmedim bir daha. Bu doktoru buldum, netten araştırıp. Özgeçmişini filan inceledim, memnuniyet mektupları filan vardı, hoşuma gitti, deneyeyim dedim, gittim yaklaşımından memnun kaldım.
Epey tecrübeli, zaten doçent olması da etkiledi beni doğrusu, akademik çalışmaları severim :KK33:
Sonra bir tanıdığımı yönlendirdim, kistleri filan vardı, o da memnun kalmış. Bundan sonra da ona giderim herhalde, ben beğendim yaklaşımını. Ama hastane kalabalık biraz.

kızlar banada bır el atın yawwww
benım reglımın 30.cu gunu bugun 3 gun sonra reglı olmam lasım 3 gun once ovulasyon testı yabmıstımne olur olmaz dıye 2.cızgı varla yok arasıydı sımdı bugun tukuruk tetsı yabtım otları gordum bırde ovulasyon yabıyım dedım 2.cızgı kadar koyu olmasada bır cızgı var bu sekılde olup hamıle olan yada olmayan vaarmı

Ciddi mi :KK52: Ben de yakın oturuyorum oraya :KK34:
Yürüme mesafesi değil ama, arabayla 5dk filan sürüyor. Neden bu kadar sevindiysem :KK37:
Ben memnunum canım valla, bir kez gittim evet. Daha önce başka bir hastaneye gidiyordum Küçükbakkalköyde. Hastaneden çok memnundum. Doktorum eh idare eder bi tipti, sıradandı. Doktorum ayrılınca oradan ben de gitmedim bir daha. Bu doktoru buldum, netten araştırıp. Özgeçmişini filan inceledim, memnuniyet mektupları filan vardı, hoşuma gitti, deneyeyim dedim, gittim yaklaşımından memnun kaldım.
Epey tecrübeli, zaten doçent olması da etkiledi beni doğrusu, akademik çalışmaları severim :KK33:
Sonra bir tanıdığımı yönlendirdim, kistleri filan vardı, o da memnun kalmış. Bundan sonra da ona giderim herhalde, ben beğendim yaklaşımını. Ama hastane kalabalık biraz.

Ya aslında abartmışım biraz bizimki de arabayla 5 dkk filan. :KK70: Ay yoksa komşu musunuz kayınvalidemlerle? :KK70: Bir ortak noktamız da mahallemiz mi? Hiç şaşırmamak lazım. :KK37: Memnun olmana sevindim. Ben de burda bir doktor araştırıyorum şimdi. Eğer hamileysem:nazar: doktora gitmem gerekecek ve o kadına tekrar gitmek istemiyorum. Başka doktor bulamıyorum. Hamileysem:nazar: şehirdışına gidip gelmem zor olacağı için buradan bir doktor bulmam lazım ama bir türlü güvenemiyorum. Bu kadına hemen güvenmiştim halbuki. Son randevudaki tavırları ve en son telefonda aradığımda verdiği cevaplar benim sinirimi bozdu. :KK20:Umarım içime sinen bir doktor bulabilirim.

kızlar banada bır el atın yawwww
benım reglımın 30.cu gunu bugun 3 gun sonra reglı olmam lasım 3 gun once ovulasyon testı yabmıstımne olur olmaz dıye 2.cızgı varla yok arasıydı sımdı bugun tukuruk tetsı yabtım otları gordum bırde ovulasyon yabıyım dedım 2.cızgı kadar koyu olmasada bır cızgı var bu sekılde olup hamıle olan yada olmayan vaarmı

Ben dün akşam Lh testi yaptım. Benim de 20Aralık beklenmeyen adet tarihim. Dün ov.dan sonra 12.günümdü. Test baya belirgin çıktı. Neredeyse kontrol çizgisine yakın. Az sonra bir daha yapmayı düşünüyorum.:KK53:

Kızlar bu arada bende tuhaf bir durum var. Bu ay regl başlangıcından ateş ölçmedim ama, 2-3 gündür ateş ölçüyorum ovulasyon olmuş mu diye. Şu an siklusun 20. günündeyim. Ateşim hala 36,5. Sikluslarım 32 bazen de 33 gün sürüyor. Bu durumda dün yumurtlamış olmam lazım.
Yalnız dün sabah 6buçukta ölçtüğümde 36,2 idi, 8'e doğru ölçtüğümde 36,4 olmuştu. Bu ay fazla akıntım olmamakla birlikte, 2-3 gündür kasık ağrım var. Batma şeklinde.
Hala var...
Acaba 36,2 yumrutlamadan hemen önceki düşüş müydü? Bir saat içinde hemen yükselir mi ama?
Bu ay böyle 36,5 seviyesinde mi seyredecek acaba?
Ama o 36,2 havanın soğuk olmasından, benim biraz üşümüş olmamdan da kaynaklanıyor olabilir belki. Üşüyünce bazal metabolizma sıcaklığında 0,2-0,3 C düşüş olurmu acaba? Öyle çok da üşümemiştim ama....

Daha önce 1 kez ateş ölçmüştüm, bir siklus. Onda da araya grip girmişti, ama yine de iyileştikten sonra da 37 ve üzerinde devam etmişti. Sonra da regle 1 gün kala 36,5a düşmüştü.

Ovulasyon testi de yapmadım bu ay, hiçbirşeyle uğraşmıyayım da kafam rahat olsun diye (ama yine duramadım gördüğünüz gibi :KK57:). Acaba yumurtlama olmadı mı ki? Yoksa bugün mü olur...
Yanımda ov. testi var yapacağım şimdi.

Canım , bugün benim de siklusumun 20. günü. Aynı gün adet olmuşuz. (28 Kasım ) Siklusumuz da aşağı yukarı aynı devam ediyor. Belki ovulasyonun senin tahmininden daha önce olmuş olabilir. Ovu testi yapmamışsın , ateş de ölçmemişsin. Burada bir arkadaş 40 günde bir adet görüyormuş , 9. gününde yumurtlamış. Kendi bile inanamadı.
Hepimiz biliyoruz ki ovulasyonun da hamileliğin de bir çok belirtisi var . Ancak hiçbiri bize kesin bilgi vermiyor. Evdeki halimi görsen gülmekten kendinden geçersin. Bir yandan ovu test yapıyorum. Bir yandan ateşe bakıyorum. Sabah uyanır uyanmaz mikroskoptan bakıyorum. Sürekli kendimi dinliyorum. Ne gibi değişiklikler yaşıyorum diye. Elimdeki verilerin hiç biri birbirini tutmuyor. Ovu testinde çift çizgiyi görüyorum. Ama mikroskopta eğrelti otu desenini göremiyorum. Ateşim başını aldı gidiyor. Bir yükseliyor bir iniyor. Profösör bile yorumlayamaz herhalde. :KK52:
Bizim önce şu kafacağızımızı feraha çıkarmamız lazım :KK1:

Yapmayın kızlar bu kadar uğraşmak gerçekten hamile kalmayı olumsuz etkiliyor. Ben bu ay hormon testlerimi bile yaptırmadım rahat olmak için. Son 6 aydır bunların hepsini bende yaptım. Ateş ölçümü, idrar kiti ile ovalüasyon takibi, tükürük ile takip, rahim ağzı kontrolü ne varsa uyguladım. Regl günü yaklaştıkça çeşit çeşit marka ile test yaptım, yetmedi kan testi yaptırdım o da yetmedi ertesi gün yeniden testlere başladım. Yapmadığım şey kalmadı ama sonuçta sadece stres, üzüntü, gerginlik yaşadım. Geçen ay ilaç kullandım ve 3 yumurtam oldu, tam yumurtalama günleri çalıştık ama olmayınca olmuyor işte. Bu ay kararlıyım test yok, kafaya takmak yok, ateş yok.... Doktora yine gideceğim yarım kalsın istemiyorum, dediği günlerde ilişki olacak ama sonrasını bırakacağım. İnsan isteyince oluyor yeter ki siz rahat olmak isteyin. Zaten ancak böyle hamile kalabilirim diye düşünüyorum, kendinizi yıpratmayın. Keyifli keyifli yapalım şu bebekleri :KK49:

X