Kızlar bu arada bende tuhaf bir durum var. Bu ay regl başlangıcından ateş ölçmedim ama, 2-3 gündür ateş ölçüyorum ovulasyon olmuş mu diye. Şu an siklusun 20. günündeyim. Ateşim hala 36,5. Sikluslarım 32 bazen de 33 gün sürüyor. Bu durumda dün yumurtlamış olmam lazım.
Yalnız dün sabah 6buçukta ölçtüğümde 36,2 idi, 8'e doğru ölçtüğümde 36,4 olmuştu. Bu ay fazla akıntım olmamakla birlikte, 2-3 gündür kasık ağrım var. Batma şeklinde.
Hala var...
Acaba 36,2 yumrutlamadan hemen önceki düşüş müydü? Bir saat içinde hemen yükselir mi ama?
Bu ay böyle 36,5 seviyesinde mi seyredecek acaba?
Ama o 36,2 havanın soğuk olmasından, benim biraz üşümüş olmamdan da kaynaklanıyor olabilir belki. Üşüyünce bazal metabolizma sıcaklığında 0,2-0,3 C düşüş olurmu acaba? Öyle çok da üşümemiştim ama....
Daha önce 1 kez ateş ölçmüştüm, bir siklus. Onda da araya grip girmişti, ama yine de iyileştikten sonra da 37 ve üzerinde devam etmişti. Sonra da regle 1 gün kala 36,5a düşmüştü.
Ovulasyon testi de yapmadım bu ay, hiçbirşeyle uğraşmıyayım da kafam rahat olsun diye (ama yine duramadım gördüğünüz gibi
). Acaba yumurtlama olmadı mı ki? Yoksa bugün mü olur...
Yanımda ov. testi var yapacağım şimdi.