Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Erken gebelik testi değil sanırım. Galiba onlar 15 lira filan oluyor. Benimkiler 3-4liralık olanlardan. Erken gebelik testi almayı düşünmüyorum. Onun yerine kan yaptırırım daha iyi diye düşünüyorum.

canım bence sen o zaman kesin hamilesin erken cıkmış ama senin adet tarihin ne merak ettim şimdi ben yapsam cıkarmı acaba :26:

Akşam sonucu bize de yaz canım. Ben de heyecanla bekliyorum

canım bence sen o zaman kesin hamilesin erken cıkmış ama senin adet tarihin ne merak ettim şimdi ben yapsam cıkarmı acaba :26:

İnşallah hamileyimdir ve inşallah sağlıklı bir bebeğe hamileyimdir. Rabbim kimyasal, dış, boş vs. gibi sonu kötü gebeliklerden muhafaza etsin hepimizi.

Benim son adet tarihim 19 Kasım.Tahmini yumurtlama günüm 04 Aralık. 13 Aralık'ta ateşim 0.3 düştü, ertesi gün çıktı ve ertesi gün 14 Aralık'ta kahverengi-pembe lekelenmem oldu. İlk o zaman şüphelendim. Bugün test yaptım, 28.günüm. Ama ben 32 günde bir adet olduğum için adetime 4 gün var. Özeti bu. İnşallah hamileyizdir, sağlıkla, sıhhatle, ya Rabbim...

Akşam sonucu bize de yaz canım. Ben de heyecanla bekliyorum

Allah razı olsun Belgiselcim, inşallah mutlu günlerimizi hep paylaşırız. Zor günlerimizde, psikolojimizin bozulduğu, dengemizin sarsıldığı anlarda hep destek olmaya çalıştık ve Rabbim en hayırlı zamanda mutlu haberlerimizi paylaşmayı da nasip etsin. İnşallah en kısa zamanda size güzel haberi veririm. Benimle bu heyecanı paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Allah hepimizin gönlüne göre versin. İnşallah 2011'de hepimizin yüzü güler, hayallerimize, umutlarımıza ulaşırız. İnşallah...

inşallah canım amin 6 sında yumurtladım beklicem ben dah inşallah hamileyizdir ama bence sen hamilesin inşallah bebişşin sana sımsıkı tutunur canım hayırlıssıyla kucağına alırsın

inşallah canım amin 6 sında yumurtladım beklicem ben dah inşallah hamileyizdir ama bence sen hamilesin inşallah bebişşin sana sımsıkı tutunur canım hayırlıssıyla kucağına alırsın

İnşallah gamzecim. Bebişlerimiz bize sımsıkı tutunmuştur inşallah. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Senden de güzel haberler bekliyoruz o zaman. İnşallah en kısa zamanda en güzel haberi paylaşmak dileğiyle...

Canım bize mutlaka haber ver ben de çok merak ediyorum. Hepimize moral olacak inşallah senin güzel haberlerin. Allah tamamına erdirsin inşallah, iyi haberler olsun...

Canım bize mutlaka haber ver ben de çok merak ediyorum. Hepimize moral olacak inşallah senin güzel haberlerin. Allah tamamına erdirsin inşallah, iyi haberler olsun...

Geçen ay ben çok umutlanmıştım hele de pozitifi görünce. Bu ay yine pozitifi gördüm ve Belgisel demişti ki aynı şeyi tekrar yaşayacaksın diye bir kural yok ve tekrar yaşarsan da doktora gidip soracağın bir şey olur. O öyle deyince benim moralim o kadar yükseldi ki anlatamam. Yine korkuyorum ama bu umutsuz olmamı gerektirmiyor. Geçen ay çok üzülmüştüm, ama bu ay ümidimi korudum. Allah nasip ederse kucağıma alırım bebişimi. Ve inşallah sizler de benim dualarımdasınız ve inşallah en hayırlı zamanda Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Rabbim hiçbir hevesimizi yarım bırakmasın, tamamına erdirsin, hepimizin umutlarını boşa çıkarmasın, güzelliklerle tamamlasın. Amin.

Şimdi benim derse gitmem gerek. İyi haberlerle görüşmek üzere.

merhaba arkadaslar
bırsey sormak ıstıyorum.ovulasyon testınde cıft cızgı gorenler sonradan hamıle olduqunu ogrenmısler bu reglıye kac gun kala acaba
benım bugun reglıme 4 gun var ovulasyon testı yabtım sılık cızgı cıktı sılık olunca bırsey olmuyordu degılmı

kızlar bana yardımcı olur musunuz ovulasyon testleri konusunda ilk kez kullanacağım

Testin kullanma klavuzunda nasıl kullanacağın yazıyor. Regl döngünün süresine göre uygun günde yapmaya başlayacaksın. Netten senin için gün çizelgesini buldum.

Siklus dönemi uzunluğunuz 21 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak beşinci gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 22 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak altıncı gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 23 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak yedinci gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 24 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak sekizinci gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 25 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak dokuzuncu gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 26 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onuncu gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 27 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onbirinci gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 28 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onikinci gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 29 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onüçüncü gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 30 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak ondördüncü gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 31 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onbeşinci gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 32 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onaltıncı gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 33 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onyedinci gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 34 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak onsekizinci gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 35 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak ondokuzuncu gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 36 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak yirminci gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 37 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak yirmibirinci gün İlk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 38 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak yirmiikinci gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 39 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak yirmiüçüncü gün ilk testi yapınız

Siklus dönemi uzunluğunuz 40 gün ise
adet kanamanızın birinci gününden sayarak yirmidördüncü gün ilk testi yapınız

Her gün aynı saatte yapacaksın ve sabah ilk idrarla yapmayacaksın. En uygun saatler akşam üzere 3-6 arası. Yapmadan en az 2 saat önce sıvı almayacaksın yani su, çay falan yok. Testi yapınca tam 5 dakika bekleyeceksin. İki çizgi çıkacak, eğer 2. cizgi ilkinden daha açık renkse sonuç negatiftir yani o gün yumurtlama yoktur. Ama iki çizgi aynı renkteyse yada 2. çizgi ilk çizgiden daha koyuysa o zaman sonuö pozitiftir LH piki vardır. Yani ortalama 24-36 saat içinde yumurtlama olacaktır. Pozitif sonucu görünce arka arkaya iki gün cinsel ilişki öneriyorlar. Ama sen yine de sadece testle hareket etme, reglinin 10. ile 20. günleri gün aşırı çalışın. Testte pozitif sonucu görünce ise iki gün üst üste çalışmak lazım.

Ovalüsasyon testine de çok güvenme canım benim 2 ay önce reglime 3 gün kala tam pozitif verdi ama hamile değildim. LH hormonu başka bir nedenle de artabilir. Ama tam pozitif görenlerde yani iki çizgi aynı kalınlıkta hatta 2. ci daha kalın görenlerde hamile kalanlar var. Senin pozitif olmaması hamile olmadığınu göstermez yani fazla takılma.

Canım bence yaptırma. Bak ben 4 gün kala mecburen yaptırdım sonuç 17,7 çıktı. Şimdi de emin olamıyorum.Değer düşükmü filan acaba diye!!

Mutlaka adet gününü bekle canım...

Canım bence yaptırma. Bak ben 4 gün kala mecburen yaptırdım sonuç 17,7 çıktı. Şimdi de emin olamıyorum.Değer düşükmü filan acaba diye!!

tsk ederım cnm ıns hamıleyımdırya belırtımde yok bırde yetmezmıs gıbı ıshal oldum karnım guruldamaktan patlıycak ıns hepımız gonullerımızdekıne kavusurus

cnm ıns ıkınızınde hamıle haberlerını alırız
ama 4 gun kala degerın bence ıyı Allah tamamına erdırsın darısı basımıza

Valla düşük gibi geliyor başta ama bugün mide bulantım çok fazlalaştı. Hatta öğle yemeğinden sonra kusma girişiminde bile bulundum. Şu anda da öyle...Umarım değer artmıştır..

ıns cnm artmıstır mıdenın bulanmasıda ıyıye ısaret belırtılerın nelerdı cnm

Canım ilk belirtim kasıkta batma ve göğüs uçlarında iğnelenme. Birde akıntım artmıştı,idrarımda daha önce hissetmediğim garip bir koku oluşmuştu. Kasıklarımda ki batmalar hemen hemen her an hissediliyordu ve git gide arttı. Şu anda göğüslerim şişti ve dokunamıyorum acıyor...

Bence senin hormon degerin normal canım. Bildigim kadarıyla sağlıklı bir gebelikte regl günü 100 civari olması gerekir. Senin 4 gün kala 17 cikmis. Her gun 2 katında çıksa regl günü 80 olur ki bu hiç düşük değil. Ayrıca iki kattan da fazla artabilir çok daha yüksek seviyelere de çıkabilir. Regl günü 3-5 gibi değerleri görüp sonradan çok yükselenler bile var. Olumlu düşünmeye çalış, stres sana da bebeğine de zarar verir. Görürsün bak değerin gayet güzel çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…