Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

İnşallah canım benim...
Sana birşey itiraf edeyim, benim bu ruh halimde senin güçlü durmanın çok etkisi var. Bana çok büyük moral oldu.
Ne tuhaf. Hiç görmediğin, sesini duymağın, nerde nefes alıyor bilmediğin, hatta adı hakkında bile en ufak fikir sahibi olmadığın bir insan seni hayatının belki de en büyük dehlizinden çekip alıveriyor...
İnsan çok karmaşık, çok grift bir varlık...
Sana çok teşekkür ediyorum, ve bu mübarek, pek çok peygambere mucize gönderilmiş gecede senin için taa yüreğimden bir mucize diliyorum Belgiselcim. Allah sana, senin istediğin yoldan evlat verecek, bunu ben yürekten hissediyorum.

Ben baby start focus ovu mikroskobunu daha yeni aldım. Pek bir şey anlayamadım. Halbuki Biyoloji mezunuyum. Üniversitede 4 yıl lab da mikroskop kullandım ama bunu kullanmaktan pek hoşlanmadım. Belki de eğrelti otu desenine daha rastlayamadığım içindir. 16. günümde ovu testinde çift çizgiyi yakaladığım halde mikroskopta eğrelti otu desenine rastlayamadım. Bir yerde bir yanlışlık var ama hangisinde kestiremedim. Ovulasyon testinde mi , yoksa mikroskopta mı?

Kızlar bu kadar duygusallık yeter
Bugün benim ov. günüm diye tahmin ediyorum. Hem teorik olarak, hem de sabah -bu ay ilk kez- ateşimi ölçtüm henüz çıkmamıştı. Geçen aylardan artık az çok tahmin de edebiliyorum yarın yükselecektir. Çünkü bu öğleye doğru kasık ağrılarım başladı.
Dün çalışmıştık (gün aşırı çalışmalara göre), ama bugün de çalışayım diyorum (Belgiselin dokorunun tavsiyesine uyayım ben de :79:)
O yüzden hepinize iyi akşamlar diliyorum

Canım , sana da iyi geceler. Tatlı rüyalar

Günaydın kızlar. Yazışmalarınızı uykulu gözlerle sabahın bu saatinde okumaya çalıştım. Harika bir enerji ortamı oluşmuş. Tebrik ediyorum. Maşallah harikasınız. Rabbim bblau'nun da dediğ gibi kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Hz.Zekeriyya'nın duası ne kadar da insani "Rabbim beni evlatsız bırakma, Sen Varislerin en hayırlısısın." ve Rabbim bu dua gibi bizim de dualarımızı kabul etsin bu mübarek günde.

Kızlar, yaramazlık yapmış bir çocuk gibiyim şuanda. Ben bu sabah uyandım ve lavaboya giderken çekmeceden bir gebelik testi aldım. Sanki şartlanmış bir robot gibi. Düşünmedim; negatif çıkarsa üzüleceksin, yetmeyecek her gün yapacaksın, test çılgınlığını başlatma yine diyemedim kendime. Gittim yaptım. Saat 6:30 gibi kalktım, ateşimi ölçtüm 36.7, gittim testimi yaptım, saat 06:43 gibi baktım. Silik ama gözle görülebilen bir T çizgisi vardı. Tatmin oldum mu? Bilmiyorum.:26: Geçen ay da görüştüm böyle silik bir çizgi ve sonra adet olmuştum. O yüzden tedirginliğim halen devam etmekle birlikte sanki biraz rahatladım. Her sabah yapar mıyım bilmiyorum. Giderek artar mı bilmiyorum. Bu sabah midem bulanmadı dünki gibi, kasıklarım da ağrımıyor. Ne düşüneceğimi de bilmiyorum ama sabır(sızlık)la bekliyorum. Şuanki durum, geçen ayki gibi içi boş bir durum mu yoksa sonunu görebileceğim güzel bir başlangıç mı? Ama dediğiniz gibi burada tevekkül etmem gerekiyor. Ben elimden geleni yapıyorum. Gerisi Allah'a kalmış. Eğer olmazsa elimden geleni yine yapmaya devam edeceğim Allah izin verdiği sürece, eğer Rabbim bir mucize bağışlamışsa bana bu ay inşallah onun da şükrünü eda edebilirim... Kızlar n'olur dualarınızı eksik etmeyin, ben de sizler için dua edeyim. Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetne Rabbim bize en hayırlı zamanda en güzelini nasip etsin.

inşallah canım senin testinde benimki gibi çıkr ve pozitifi görürsün ben iki hamişliğimide ilk önce ovülasyon testinden öğrendim AMA DÜŞÜKLE SONLANDI
bi kaçgün önce sormuştum hatta buıraya sonucu yazarım diyede söz vermiştim evet ben öncewki gün test yaptımYİNE hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiM

Son düzenleme:
17.11.2010 1.gün regl 36,2
18.11.2010 2gün regl 36,1
19.11.2010 3.gün regl 36,2
20.11.2010 4.gün regl 36,2
21.11.2010 5.gün regl 36.3
22.11.2010 6.gün regl 36,2
23.11.2010 7.gün 36.3
24.11.2010 8.gün 36.4
25.11.2010 9.gen 36.4
26.11.201010.gün 36.3
27.11.201011.gün 36.3
28.11.201012.gün36.2*çalışma
29.11.201013.gün36.2
30.11.201014.gün36.3 2. cizgi silik *calışma
01.12.201015.gün36.2
02.12.201016.gün36.2 2. cizgi silik
03.12.201017.gün36.0 2.cizgi silik *calışma
04.12.201018.gün36.1 2.cizgi silik
05.12.201019.gün36.1 2. cizgi net *calışma
06.12.201020.gün36.2 2.cizgi silik *calışma
07.12.201021.gün36.4 2.cizgi silik
08.12.201022.gün36.4
09.12.201023.gün36.4
10.12.201024.gün36.6
11.12.201025.gün36.5
12.12.201026.gün36.6
13.12.201027.gün36.4
14.12.201028.gün36.6
15.12.201029.gün36.6
16.12.201030.gün36.5

kızlar yablomu yorumlayabilirmisiniz bu arada cizelgeyi nasıl yüklüyorsunuz :26:

Tebrik ederim. Hayırlı olsun. Bende de ovulasyon testleri var halen ama onlardan yapmadım. Hcg yaptım. Yarın da yapacağım koyulaşacak mı bakalım. Hayırlısı Allah'tan.

inşallah canım allah emeklerini boşa cıkarmıyacaksın bir bakmışsın hamilesin kurban olduğum allahım büyüktür bence hamilesin rtestin pozitif cıkmış bence kan testi de yaptın kocanın karşısında belgende olsun inşallah arkadaşım gönlünce olur..

gamze81, günaydın. Ben ilk kez bu ay ölçtüm ve tablodan çok da anlamadım. Diğer arkadaşlar güzel yorumlar yapıyorlar, daha bilgili olanlar. Ben sana tabloyu eklemeyi anlatayım. Klavyedeki PrtScreen tuşundan ekranı Paint'e kaydediyorum. Sonra etrafını kırpıyorum öyle kaydediyorum. Sonraa imageshack.us'a yüklüyorum bu resmi ve linki alıp buraya kopyalıyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgiler.

canım cok sevindim allah tamamını erdirsin cok güzelyaa sabah sabah moralim geldi ovulasyon testi pozitif verirse hamilemi oluyoruz anlamadım :44:

Teşekkür ederim gamzecim. İnşallah sağlıklı bir gebeliğin başlangıcıdır bu silik çizgi. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

Adet günüme 4 gün var ve beklemek istiyorum. Daha önce çok kan testi yaptırdım hep 0'ı gördüm. Adet günüm geçerse kan testi yaptırmak istiyorum ki şöyle yüksek betaHcg değeri çıksın İNŞALLAH.

canım olmuyor PrtScreen dan ekranı kaydedemiyorum

Günaydın canım...Ben öyle hissediyorum ki sen hamilesin, Allahın izniyle
Güzel haberlerini bekliyorum, bundan sonrası dua ve beklemekten ibaret...

canım olmuyor PrtScreen dan ekranı kaydedemiyorum

Canım ekranda tablon açık dursun. FertilityFriend'i aç. Tablon açıkken 1 kere PrtScreen tuşuna bas sonra basma. Sonra Paint'i aç. Üzerine hiçbirşeye tıklamadan Ctrl tuşuyla birlikte bir elinde V tuşunda olsun. Aynı anda CTRL+V yapmış ol. Kopyaladığını yapıştır yani. Ekran Paint'e aktarılmış olacak. Sonra onu Farklı Kaydet. Microsoft Office Picture Manager'dan Kırp. Etrafındakieri temizle yani. O haliyle Imageshack.us'a yükle.

Günaydın canım...Ben öyle hissediyorum ki sen hamilesin, Allahın izniyle
Güzel haberlerini bekliyorum, bundan sonrası dua ve beklemekten ibaret...

Günaydın bblau. Ya inan şuan ağlayabilirim. Ben de güzel şeyler hissediyorum ama bir o kadar da korkuyorum. Güzel Allah'ım bize hayırlısını nasip etsin. Dediğin gibi dua ile beklemem gerek. İnan dualarımda sen ve Belgisel, ikiniz de varsınız. Bana çok yardım ettiniz. Desteğinizi, yorumlarınızı eksik etmediniz. Allah ikinizden de razı olsun. Ne muradınız varsa versin. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

Kızlar size bişey soracağım. Eğer bu ay hamile değilsem kavitasyona gitmek istiyorum.
Ama gebelik öncesi kavitasyonun hamile kaldıktan sonra zararı var mı bilmiyorum doğrusu.
Radyofrekansla yapılıyor malum... Bilen var mı?

öncelikle tebrik edrim.bir şey merak ettim.hamile oldugunuzu yumurtlama testiyle mi anladınız?

Hayır canım,
kan testi yaptırdım. Kanda beta hcg hormonuna baktırdım. 0-3 arası negatifmiş benim 17,7 çıktı.
Yumurtlama gününü tespit etmek için ovulasyon testi kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…