- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #11.861
Harika şeyler düşünmüşsün ve farkındaysan çok olumsuz bir durumu olumlu bir duruma çevirmişsin. Hele kendini daha fazla sevme fikrini bayıldım. Galiba olduğumuz halimizle kendimizi sevmemiz ve kendimizle barışık olmamız lazım. Geçen ay regl gördüğümde ağlamaktan ve üzüntüden mavfolmuştum. Bu ay ise çok rahatım ve keyfim yerinde, bunun nedeni düşüncelerimi doğru noktaya odakladım. Bir aydır kendime hamile kalacağım sadece doğru zamanı var. O zaman gelene kadar da kendime hayatı zehir etmeyeceğim, mutlu mutlu bebeğimi bekleyeceğim diyorum. Zihnimi sürekli olumlu düşüncelerle meşgul ediyorum. Diyet yapıyorum, kitap okuyorum, güzel filmler seyrediyorum. Beni mutlu edecek şeylere odaklanıyorum. Bunun çok faydasını gördüm en azından böyle bir günde keyfim yerinde. Düşündüklerini yapacağına eminim sana hesap sormamıza ihtiyacın yok canım, sen zaten senin için neyin iyi olduğunu anlamışsın. Hatta kimbilir bu güzel ruh haliyle belki bu ay iyi haberlerini alırız
Kızlar sohpetinizi bölüyorum ama birşey sormak istiyorum tükürükle yapılan mikroskoplu ovülasyon testlerinde en güvenilir hangi markanınki sizce almak istiyorum hangisini almalıyım tavsiyede bulunabilir misiniz_?
Kızlar bu kadar duygusallık yeter
Bugün benim ov. günüm diye tahmin ediyorum. Hem teorik olarak, hem de sabah -bu ay ilk kez- ateşimi ölçtüm henüz çıkmamıştı. Geçen aylardan artık az çok tahmin de edebiliyorum yarın yükselecektir. Çünkü bu öğleye doğru kasık ağrılarım başladı.
Dün çalışmıştık (gün aşırı çalışmalara göre), ama bugün de çalışayım diyorum (Belgiselin dokorunun tavsiyesine uyayım ben de :79:)
O yüzden hepinize iyi akşamlar diliyorum
Günaydın kızlar. Yazışmalarınızı uykulu gözlerle sabahın bu saatinde okumaya çalıştım. Harika bir enerji ortamı oluşmuş. Tebrik ediyorum. Maşallah harikasınız.Rabbim bblau'nun da dediğ gibi kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Hz.Zekeriyya'nın duası ne kadar da insani "Rabbim beni evlatsız bırakma, Sen Varislerin en hayırlısısın." ve Rabbim bu dua gibi bizim de dualarımızı kabul etsin bu mübarek günde.
Kızlar, yaramazlık yapmış bir çocuk gibiyim şuanda. Ben bu sabah uyandım ve lavaboya giderken çekmeceden bir gebelik testi aldım.Sanki şartlanmış bir robot gibi. Düşünmedim; negatif çıkarsa üzüleceksin, yetmeyecek her gün yapacaksın, test çılgınlığını başlatma yine diyemedim kendime. Gittim yaptım. Saat 6:30 gibi kalktım, ateşimi ölçtüm 36.7, gittim testimi yaptım, saat 06:43 gibi baktım. Silik ama gözle görülebilen bir T çizgisi vardı. Tatmin oldum mu? Bilmiyorum.:26: Geçen ay da görüştüm böyle silik bir çizgi ve sonra adet olmuştum. O yüzden tedirginliğim halen devam etmekle birlikte sanki biraz rahatladım. Her sabah yapar mıyım bilmiyorum. Giderek artar mı bilmiyorum. Bu sabah midem bulanmadı dünki gibi, kasıklarım da ağrımıyor. Ne düşüneceğimi de bilmiyorum ama sabır(sızlık)la bekliyorum. Şuanki durum, geçen ayki gibi içi boş bir durum mu yoksa sonunu görebileceğim güzel bir başlangıç mı? Ama dediğiniz gibi burada tevekkül etmem gerekiyor. Ben elimden geleni yapıyorum. Gerisi Allah'a kalmış. Eğer olmazsa elimden geleni yine yapmaya devam edeceğim Allah izin verdiği sürece, eğer Rabbim bir mucize bağışlamışsa bana bu ay inşallah onun da şükrünü eda edebilirim... Kızlar n'olur dualarınızı eksik etmeyin, ben de sizler için dua edeyim. Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetne Rabbim bize en hayırlı zamanda en güzelini nasip etsin.
inşallah canım senin testinde benimki gibi çıkr ve pozitifi görürsün ben iki hamişliğimide ilk önce ovülasyon testinden öğrendim AMA DÜŞÜKLE SONLANDI
bi kaçgün önce sormuştum hatta buıraya sonucu yazarım diyede söz vermiştim evet ben öncewki gün test yaptımYİNE hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiM
Günaydın kızlar. Yazışmalarınızı uykulu gözlerle sabahın bu saatinde okumaya çalıştım. Harika bir enerji ortamı oluşmuş. Tebrik ediyorum. Maşallah harikasınız.Rabbim bblau'nun da dediğ gibi kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Hz.Zekeriyya'nın duası ne kadar da insani "Rabbim beni evlatsız bırakma, Sen Varislerin en hayırlısısın." ve Rabbim bu dua gibi bizim de dualarımızı kabul etsin bu mübarek günde.
Kızlar, yaramazlık yapmış bir çocuk gibiyim şuanda. Ben bu sabah uyandım ve lavaboya giderken çekmeceden bir gebelik testi aldım.Sanki şartlanmış bir robot gibi. Düşünmedim; negatif çıkarsa üzüleceksin, yetmeyecek her gün yapacaksın, test çılgınlığını başlatma yine diyemedim kendime. Gittim yaptım. Saat 6:30 gibi kalktım, ateşimi ölçtüm 36.7, gittim testimi yaptım, saat 06:43 gibi baktım. Silik ama gözle görülebilen bir T çizgisi vardı. Tatmin oldum mu? Bilmiyorum.:26: Geçen ay da görüştüm böyle silik bir çizgi ve sonra adet olmuştum. O yüzden tedirginliğim halen devam etmekle birlikte sanki biraz rahatladım. Her sabah yapar mıyım bilmiyorum. Giderek artar mı bilmiyorum. Bu sabah midem bulanmadı dünki gibi, kasıklarım da ağrımıyor. Ne düşüneceğimi de bilmiyorum ama sabır(sızlık)la bekliyorum. Şuanki durum, geçen ayki gibi içi boş bir durum mu yoksa sonunu görebileceğim güzel bir başlangıç mı? Ama dediğiniz gibi burada tevekkül etmem gerekiyor. Ben elimden geleni yapıyorum. Gerisi Allah'a kalmış. Eğer olmazsa elimden geleni yine yapmaya devam edeceğim Allah izin verdiği sürece, eğer Rabbim bir mucize bağışlamışsa bana bu ay inşallah onun da şükrünü eda edebilirim... Kızlar n'olur dualarınızı eksik etmeyin, ben de sizler için dua edeyim. Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetne Rabbim bize en hayırlı zamanda en güzelini nasip etsin.
inşallah canım senin testinde benimki gibi çıkr ve pozitifi görürsün ben iki hamişliğimide ilk önce ovülasyon testinden öğrendim AMA DÜŞÜKLE SONLANDI
bi kaçgün önce sormuştum hatta buıraya sonucu yazarım diyede söz vermiştim evet ben öncewki gün test yaptımYİNE hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiM
inşallah canım allah emeklerini boşa cıkarmıyacaksın bir bakmışsın hamilesin kurban olduğum allahım büyüktür bence hamilesin rtestin pozitif cıkmış bence kan testi de yaptın kocanın karşısında belgende olsun inşallah arkadaşım gönlünce olur..
gamze81, günaydın. Ben ilk kez bu ay ölçtüm ve tablodan çok da anlamadım. Diğer arkadaşlar güzel yorumlar yapıyorlar, daha bilgili olanlar. Ben sana tabloyu eklemeyi anlatayım. Klavyedeki PrtScreen tuşundan ekranı Paint'e kaydediyorum. Sonra etrafını kırpıyorum öyle kaydediyorum. Sonraa imageshack.us'a yüklüyorum bu resmi ve linki alıp buraya kopyalıyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgiler.
canım olmuyor PrtScreen dan ekranı kaydedemiyorum
Günaydın canım...Ben öyle hissediyorum ki sen hamilesin, Allahın izniyle
Güzel haberlerini bekliyorum, bundan sonrası dua ve beklemekten ibaret...
öncelikle tebrik edrim.bir şey merak ettim.hamile oldugunuzu yumurtlama testiyle mi anladınız?
Kızlar size bişey soracağım. Eğer bu ay hamile değilsem kavitasyona gitmek istiyorum.
Ama gebelik öncesi kavitasyonun hamile kaldıktan sonra zararı var mı bilmiyorum doğrusu.
Radyofrekansla yapılıyor malum... Bilen var mı?
canım Imageshack.us'a nerde