- 21 Ağustos 2009
- 1.935
- 42
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #11.921
Bence senin hormon degerin normal canım. Bildigim kadarıyla sağlıklı bir gebelikte regl günü 100 civari olması gerekir. Senin 4 gün kala 17 cikmis. Her gun 2 katında çıksa regl günü 80 olur ki bu hiç düşük değil. Ayrıca iki kattan da fazla artabilir çok daha yüksek seviyelere de çıkabilir. Regl günü 3-5 gibi değerleri görüp sonradan çok yükselenler bile var. Olumlu düşünmeye çalış, stres sana da bebeğine de zarar verir. Görürsün bak değerin gayet güzel çıkacak
anladım cnms agol benım belırtım yok ne akıntımda artma nede baska bırsey sadece her reglı olcagım zaman bacagım agrır yıne o agrıyor bırde koltuk altından gogus yanlarım acıyor oda reglıde ıken oluyor sısme acıma vs yok hayırlısı kısmet ne yabalım
Bence senin hormon degerin normal canım. Bildigim kadarıyla sağlıklı bir gebelikte regl günü 100 civari olması gerekir. Senin 4 gün kala 17 cikmis. Her gun 2 katında çıksa regl günü 80 olur ki bu hiç düşük değil. Ayrıca iki kattan da fazla artabilir çok daha yüksek seviyelere de çıkabilir. Regl günü 3-5 gibi değerleri görüp sonradan çok yükselenler bile var. Olumlu düşünmeye çalış, stres sana da bebeğine de zarar verir. Görürsün bak değerin gayet güzel çıkacak
anladım cnms agol benım belırtım yok ne akıntımda artma nede baska bırsey sadece her reglı olcagım zaman bacagım agrır yıne o agrıyor bırde koltuk altından gogus yanlarım acıyor oda reglıde ıken oluyor sısme acıma vs yok hayırlısı kısmet ne yabalım
Canım ne güzel konuşuyorsun,çok mutlu ettin beni. Pazar günü kan testi yaptırmayı planlıyorum, yazarım burdan.İnşallah dediğin gibi olur...Allah sana da nasip etsin :)
Amin canım, Allah isteyen herkese versin. Sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bence hamileliğin tadını çıkart ve kendine iyi bak, aklına kötü bir şey getirme. Sonucu bizimle paylaş ki biz de sevinelim
inşallah canım senin testinde benimki gibi çıkr ve pozitifi görürsün ben iki hamişliğimide ilk önce ovülasyon testinden öğrendim AMA DÜŞÜKLE SONLANDI
bi kaçgün önce sormuştum hatta buıraya sonucu yazarım diyede söz vermiştim evet ben öncewki gün test yaptımYİNE hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiM
bende aldım test bu bide bunu deneyeceğim adet döngüm 29 30 gün arasında değişiyor ne zaman başlasam acaba bugün reglimin 4. günü
Kızlar kafayı yemek üzereyim.Bu sabah test yaptım iki tane farklı marka aldım. Birisi çok silik çıktı. Diğerinde de eser miktarda var-yok. Yani yok desek yeridir. Çok ama çok ama çok az bir belirti var. Fotoğrafını çeksem çıkmaz, çıplak gözle çok dikkatli bakarsanız ancak çıkıyor o da 15.dakikadan sonra çıktı. Diğerinde görülebilen ama çok silik, dünkünden de silik bir çizgi var. Anlamadım ben bu durumu ya. Sanırım hamile değilim ben ya. Geçen ayki gibi olucam sanırım. Tek bir ümidim var dünkini 6-7 saatlik idrarla yapmıştım saat 6:30da. Bugün gece 1de lavaboya kalktım. Sonra 5:50de test yapmaya kalktım. 4 saat 50 dakikalık bir idrarla yaptım. Tek ümidim bu ama zorla kendimi hamile gibi hissetmeye mi çalışıyorum nedir? Bu testler de bozuk galiba. Yani su damlatsanız o kadar silik çizgi çıkar zaten herhalde. Off ne düşüneceğimi şaşırdım. Ama kendimi fazla kaptırdım sanırım. Dün kasıklarım çok ağrıdı. ADet sancısı gibi de değil ama ne bileyim kendi kendime belirti yaşıyorum herhalde. Sabahın bu saatinde off uykum kaçtı. Çok üzgünüm.
Bu arada
Nova Gebelik Testi 12Dpo (Adetten 4 gün önce): Silik
One Step Rapid Test 13 Dpo(Adetten 3 gün önce): Daha Silik
Miratech Test 13 Dpo(Adetten 3 gün önce): Daha da silik
Durum bu.
bende aldım test bu bide bunu deneyeceğim adet döngüm 29 30 gün arasında değişiyor ne zaman başlasam acaba bugün reglimin 4. günü
Kızlar kafayı yemek üzereyim.Bu sabah test yaptım iki tane farklı marka aldım. Birisi çok silik çıktı. Diğerinde de eser miktarda var-yok. Yani yok desek yeridir. Çok ama çok ama çok az bir belirti var. Fotoğrafını çeksem çıkmaz, çıplak gözle çok dikkatli bakarsanız ancak çıkıyor o da 15.dakikadan sonra çıktı. Diğerinde görülebilen ama çok silik, dünkünden de silik bir çizgi var. Anlamadım ben bu durumu ya. Sanırım hamile değilim ben ya. Geçen ayki gibi olucam sanırım. Tek bir ümidim var dünkini 6-7 saatlik idrarla yapmıştım saat 6:30da. Bugün gece 1de lavaboya kalktım. Sonra 5:50de test yapmaya kalktım. 4 saat 50 dakikalık bir idrarla yaptım. Tek ümidim bu ama zorla kendimi hamile gibi hissetmeye mi çalışıyorum nedir? Bu testler de bozuk galiba. Yani su damlatsanız o kadar silik çizgi çıkar zaten herhalde. Off ne düşüneceğimi şaşırdım. Ama kendimi fazla kaptırdım sanırım. Dün kasıklarım çok ağrıdı. ADet sancısı gibi de değil ama ne bileyim kendi kendime belirti yaşıyorum herhalde. Sabahın bu saatinde off uykum kaçtı. Çok üzgünüm.
Bu arada
Durum bu.
Ben de ilk defa bu ay deniyorum. 12. gün başladım. Sen testlerini nereden aldın exporter?
Bu arada
Durum bu.
Kızlar kafayı yemek üzereyim. Bu sabah test yaptım iki tane farklı marka aldım. Birisi çok silik çıktı. Diğerinde de eser miktarda var-yok. Yani yok desek yeridir. Çok ama çok ama çok az bir belirti var. Fotoğrafını çeksem çıkmaz, çıplak gözle çok dikkatli bakarsanız ancak çıkıyor o da 15.dakikadan sonra çıktı. Diğerinde görülebilen ama çok silik, dünkünden de silik bir çizgi var. Anlamadım ben bu durumu ya. Sanırım hamile değilim ben ya. Geçen ayki gibi olucam sanırım. Tek bir ümidim var dünkini 6-7 saatlik idrarla yapmıştım saat 6:30da. Bugün gece 1de lavaboya kalktım. Sonra 5:50de test yapmaya kalktım. 4 saat 50 dakikalık bir idrarla yaptım. Tek ümidim bu ama zorla kendimi hamile gibi hissetmeye mi çalışıyorum nedir? Bu testler de bozuk galiba. Yani su damlatsanız o kadar silik çizgi çıkar zaten herhalde. Off ne düşüneceğimi şaşırdım. Ama kendimi fazla kaptırdım sanırım. Dün kasıklarım çok ağrıdı. ADet sancısı gibi de değil ama ne bileyim kendi kendime belirti yaşıyorum herhalde. Sabahın bu saatinde off uykum kaçtı. Çok üzgünüm.
Bu arada
Durum bu.