- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #11.681
bblaucum tabloda web sitesinin adresi var ya ona giriyorsun. Kayıt oluyorsun. My Chart kısmından her gün ateşini kaydediyorsun. Akıntın, ağrın, ilacın varsa kullandığın hepsini yazıyorsun. İlişki günlerini de kaydediyorsun. Hem güzel bir ajanda olmuş oluyor. Hem de ateşin 3-4 gün yüksek giderse Ov. gününü detektör yakalıyor ve işaretliyor. OPK yani ov.testlerini de yazabilirsin. Negatif pozitif diye. O yorumluyor. Altında mesela bana diyor ki Ov. gününden önce 3 gün ve sonra bir gün çalıştığımız için High puan verdi. Low-Good-High diye puan veriyor. İhtimalden bahsediyor yani. Güzel bir site. Üye olmanı tavsiye ederim. Bu arada öğrenciler derste alıştırma çözerken ben KKya girip mesajlarıma cevap gelmiş mi diye bakıyorum. Öğrencinin biri yanıma gelip baksa KKyı görse hoca çıldırmış olmalı diyecek.Ben derse döneyim. :79:
kızlarr bısı sorucammm bennn yumurtlama donemımı anlıorum kasık agrım oluyoo bı ay sagda oluyosa bı ay sol tarafta oluyo ıkı tarafta oluyomu bu yumurtlama yoksa benım kı normla mı bıde yumurtlamayı ben bu sekılde anlamakla hata mı yapıorum bariss belli bir kasık agrısı
bende üyeyim ama yorumlarımı göremedim nerde yazıyor??
Ben de üye olayım o zaman canım, güzel bir siteymiş :) Gerçi pek de ateş ölçmek filan içimden gelmiyor bu ay ama bakalım...
Ben de şirketten giriyorum, arada görenler de oluyor
Ekranlarımız da çok büyük, çizimleri filan iyi görebilmemiz için, parıl parıl parlıyor KK
Ya bence ölçmelisin bblau. Bence sen zaten biliyorsundur yumurtlama tarihini vs. çok araştırıyorsun ve çok bilinçlisin ama belki bu ay farklı olabilir. İnsan vücudu saat gibi olmuyor bazen, çeşitli sebeplerle daha erken veya daha geç yumurtlayabilirsin. Bence bunu kaçırmamak için ateşini ölçmeye devam et. Bu tabloda da görüyorsun ne zaman ilişki günlerin, akıntın varsa onun yoğunluğunu bile kaydedebiliyorsun. Bence güzel bir arşiv oluşturuyorsun. Bu aydan sonra gerek kalmaz inşallah da bir daha yapmamıza gerek kalmaz. Son tablomuz olur. En azından son 9 ay için son tablo, ha ne dersin? Harika olur inşallah.
Ya bence ölçmelisin bblau. Bence sen zaten biliyorsundur yumurtlama tarihini vs. çok araştırıyorsun ve çok bilinçlisin ama belki bu ay farklı olabilir. İnsan vücudu saat gibi olmuyor bazen, çeşitli sebeplerle daha erken veya daha geç yumurtlayabilirsin. Bence bunu kaçırmamak için ateşini ölçmeye devam et. Bu tabloda da görüyorsun ne zaman ilişki günlerin, akıntın varsa onun yoğunluğunu bile kaydedebiliyorsun. Bence güzel bir arşiv oluşturuyorsun. Bu aydan sonra gerek kalmaz inşallah da bir daha yapmamıza gerek kalmaz. Son tablomuz olur. En azından son 9 ay için son tablo, ha ne dersin? Harika olur inşallah.
İnşallah canım. Aslında ölçtüğün zaman kafandaki soru işaretleri azalıyor ama, bu sefer de konudan hiç uzak tutamıyorsun zihnini...
Orta yolu nasıl bulacağız bilmiyorum ki...
Ben orta yolu bulamadım canım, forumu girmeyeyim unuturum belki diyorum ama olmuyor, sizinle konuşmasam günler hiç geçmeyecek. Ateşimi ölçmeyeyim diyorum ama merak işte bu sabah yine baktım 36.8 di. Test yapmıyayım diyorum ama şu çatlatma iğnesinin etkisi geçsin eczane görünce kendimi kaybederim ben biliyorumArtık hamile kalsam da psikolojim düzelse benim
cANIM BU AY BENDE İĞNE OLDUM KAÇ GÜN SONRA TEST YAPMAK LAZIM SENİN ADET TARİHİN GECTİMİ??
kızlar ben bişey sorcam. ben bu ay klomen kullanıcam ve yumurtalar da doktor kontrolünde olacak. ama benim yine de yumurtlama testi kullanmama gerek var mı, ne dersiniz??
Ben orta yolu bulamadım canım, forumu girmeyeyim unuturum belki diyorum ama olmuyor, sizinle konuşmasam günler hiç geçmeyecek. Ateşimi ölçmeyeyim diyorum ama merak işte bu sabah yine baktım 36.8 di. Test yapmıyayım diyorum ama şu çatlatma iğnesinin etkisi geçsin eczane görünce kendimi kaybederim ben biliyorumArtık hamile kalsam da psikolojim düzelse benim
Aynen canım ben de foruma girmeyeyim diyorum ama sizlerle de konuşmak istiyorum. Ateş takip etmiyorum, onu kestim. Ama ov.dan sonra ara ara bakarım kendimi biliyorum.
Bu aralar nasıl bir ruh halindeysem artık, yaşam kalitemi etkilemeye başladı. Sürekli çok sinirliyim (özellikle beni zamanında bebek konusunda yaralayanlara karşı), normalde sakin bir mizacım olmasına rağmen hemen parlıyorum, sert söylemlerde bulunuyorum, kalp kırmaktan kaçınmıyorum, tahammülsüzüm, yalnız hissediyorum, kaygılı ve endişeli oluyorum çok zaman.
Nasıl normale döneceğim acaba....
Başka insanları kafana hiç takma canım, asıl senin canını sıkmalarına izin verirsen onların istediğini yapmış olursun. Hayatta herkesin sorunları oluyor biz hamile kalma konusunda sorun yaşıyoruz onlar da başka konularda yaşayacaklar. Bir gün birisi onların da bam teline basar o zaman anlarlar nasıl oluyormuş başkasını hassas noktalardan vurmak. Bir hamile kalalım bak nasıl normale döneceğiz. Biz yine olumlu olmaya çalışalım, ben ikimizin de hamile kalacağına ve sağlıkla doğum yapacağımıza inanıyorum. Bak o zaman da o kişiler 2. ci ne zaman diye soracaklar çünkü bana da aynısını yaptılar. En iyisi umursamamak bu insanları
19 Kasım 1.gün 36.7
20 Kasım 2.gün 36.7
21 Kasım 3.gün ----
22 Kasım 4.gün 36.2
23 Kasım 5.gün 36.2 (07:20)
24 Kasım 6.gün 36.3 (07:10)
25 Kasım 7.gün 36.3 (06:30)
26 Kasım 8.gün 36.1 (05:50)-(ç)
27 Kasım 9.gün 36.3 (06:00)-(ç)
28 Kasım 10.gün 36.3 (06:50)-(ç)
29 Kasım 11.gün 36.1 (06:20)-(ovulasyon testi 2.çizgi silik 16:00)
30 Kasım 12.gün 36.1 (06:30)-(ovulasyon testi 2.çizgi daha silik 13:15)
01 Aralık 13.gün 36.1 (06:30)-(ovulasyon testi 2.çizgi daha da silik 14:45)(ç)
02 Aralık 14.gün 36.3 (06:30)-(ovulasyon testi 2.çizgi oldukça koyu 12:00 ve 20:00)(ç)
03 Aralık 15.gün 36.2 (06:30)-(ovulasyon testi 2.çizgi oldukça koyu 14:10)(ç)
04 Aralık 16.gün 36.2 (06:30)-(ovulasyon testi 2.çizgi silik 14:50 ve 20:00)
05 Aralık 17.gün 36.4 (06:30)-(ovulasyon testi 2.çizgi silik 14:00)(ç)
06 Aralık 18.gün 36.4 (06:30)-(ovulasyon testi bozuk :))
07 Aralık 19.gün 36.4 (06:30)-(ovulasyon testi çok silik 20:00)
Bugün test yaptım tekrar. Ne olur ne olmaz diye. 19.gün belki çift çizgi çıkar da 20.gün yumurtlamam olur belki diye. Artık pek şüphem kalmadı ki FF de öyle diyor; benim 16.gün yumurtlamam oldu sanırım. Umarım tutmuştur. Artık dua vakti... Sabırla beklicez. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz...
Aslında insanları umursamamayı öğrendim.
Sadece şu an birşey yapmasalar da, zamanında yaptıkları için affedemiyorum onları ve içinde bulunduğum yoksunluk hali de onlara büyük bir kin beslememe ve sürekli canlarını yakmak istememe sebep oluyor....
Yoksa bundan sonra yapılanları takmam, takmıyorum canım.
Ben de inanmak istiyorum sağlıklı bir şekilde hamile kalacağımıza, ama içinde bulunduğum psikolojiyle umut etmek, düşünmek bile zor geliyor
Yapma canım ya Allah'tan umut kesilir mi. Bak bana doktorlar normal yolla % 5 şans verdi ama aynen çalışmaya ve inanmaya devam ediyorum. Umudumu kaybetsem elimde başka bir şey kalmayacak. İnancımı hiç kaybetmeden yola devam ediyorum. Bu ay olmazsa önümzdeki ay diyorum, doktorları dinleseydim şimdiye tüp bebeğin yolunu tutmuştum ama kalbimi dinliyorum ve inancımı koruyorum. Sırf bu inançla bana normal olur diyen bir doktor buldum ama onu bulana kadar kaç doktora gittim. Yapma lütfen umudunu kaybetme, olması gereken zamanda gelecek bebeklerimiz. Sonuçta canı verecek olan Allah, o dilemezse dünyanın en iyi doktoru bile bir şey yapamaz, isterse de en olmaz denen insanlar hamile kalır. Ben senin için de dua ediyorum ve eminim bir gün buradan hamileyim diye bağıracaksın. Yeter ki umudunu kaybetme ben senin de bebeğinin olacağına tüm kalbimle inanıyorum.
mrb kızlar ben bişe sorcam. Bu ay hem ateşimi ölçmeye başladım hemde ovülasyon testi aldım. Ovülasyon testinde 5 tane kit var onlar yumurtlamayı tespit etmeye yetiyo mu acaba? Sanki bana yetmiycek gibi geliyo :44:
Evet canım görünen o ki 16. gün ovulasyon gerçekleşmiş. Ateş 36,4e kada yükseliyor demek ki...