-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #11.641
Bana da yastık olayı ters geliyor canım. Belim yükselince spemlerin yukarı doğru çıkması gerekir ki mantık olarak yukarı çıkmak daha zordur ama belki bir mantığı vardır. Ama yatakta 15 dakikadan daha fazla yatmak gerekliymiş. Benim doktorum 1 saat dedi ben de o kadar yatıyorum.
geçen ay 27 gün dü ama normalde 28-30 arası değişir ama geçen ayda 9. gün 36.6
10. gün 36.1 ve 11. gün 36. 5 oldu ateşim yani eğer 11. gün yumurtladıysam , yumurtladıktan 16 gün sonra adet oldum. yani hep yumurtladıktan 14 gün sonra adet olursun tazi sanırı bende tutmuyor.
Kızlar selam,
cumartesi günü yumurtlama günümdü. Çok net biliyorum çünkü ovulasyon testi kullandım. Bebek çalışması yaptık. Bugün göğüs uçlarımda ince ince ağrılar hissediyorum. Çok mu erken belirti vermesi için?
Ovulasyondan yaklaşık 24 saat sonra döllenme oluyor. Çok erken gibime geldi ama bilemem tabi.
Ovulasyondan yaklaşık 24 saat sonra döllenme oluyor. Çok erken gibime geldi ama bilemem tabi.
Kızlar selam,
cumartesi günü yumurtlama günümdü. Çok net biliyorum çünkü ovulasyon testi kullandım. Bebek çalışması yaptık. Bugün göğüs uçlarımda ince ince ağrılar hissediyorum. Çok mu erken belirti vermesi için?
bele mi???bele değil poponun altına koyacaksın belgisel. bele koyarsan tabikiçıkar..
erken diil cnm takılma teste sen gün aşırı çalış cnm
Buarada ovulasyon testi pozitif verdiğinde, 24-36 saat içerisinde ovulasyon olacak diyor prospektüslerinde ama pratikte her zaman öyle olmuyor. Bence testle %100 rmin olma. Ancak yumurta takibi yaptırırsan emin olabilirsin.
kızlar selam. beta hcg sonucunu aldım. beklendiği üzere negatif. 0,4 çıktı....artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
peki ovülasyon testini de günaşırı mı yapmak lazım. nasıl olsa pozitif çıksa da çalışmaya yapamayız diye. yoksa her gün yapalım mı?
Canım adetlerim çok düzenli olur benim. 17 Eylül 17 Ekim 17 Kasım... Yumurtlama olduğu zaman hissediyorum. Testle de bunu tescilledim. 3 Aralık gecesi başladı 4 Aralık öğlene kadar sürdü. Biz de 2 Aralık 3 Aralık ve 4 aralıkta full çalışma yaptık. Dün göğüslerde ve kasıkta batma vardı. Bugünde kasıklarımda batma oluyor. Gerçi bunlar psikolojikte olabilir. Bekleyip görücez :)
Hayırlısı olsun canım. Senin de dediğin gibi artık önümüze bakmamız lazım.