Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

geçen ay 27 gün dü ama normalde 28-30 arası değişir ama geçen ayda 9. gün 36.6
10. gün 36.1 ve 11. gün 36. 5 oldu ateşim yani eğer 11. gün yumurtladıysam , yumurtladıktan 16 gün sonra adet oldum. yani hep yumurtladıktan 14 gün sonra adet olursun tazi sanırı bende tutmuyor.

bele mi??? bele değil poponun altına koyacaksın belgisel. bele koyarsan tabikiçıkar..

Canım onu ben de çözemedim. Her zaman ovulasyondan sonra 14 gün değil sanırım, okuduğum birkaç siteden yorumladıklarıma göre. 1-2 gün oynayabiliyor ama iyi araştırmak lazım.

Kızlar selam,
cumartesi günü yumurtlama günümdü. Çok net biliyorum çünkü ovulasyon testi kullandım. Bebek çalışması yaptık. Bugün göğüs uçlarımda ince ince ağrılar hissediyorum. Çok mu erken belirti vermesi için?

Ovulasyondan yaklaşık 24 saat sonra döllenme oluyor. Çok erken gibime geldi ama bilemem tabi.

Buarada ovulasyon testi pozitif verdiğinde, 24-36 saat içerisinde ovulasyon olacak diyor prospektüslerinde ama pratikte her zaman öyle olmuyor. Bence testle %100 rmin olma. Ancak yumurta takibi yaptırırsan emin olabilirsin.

kızlar merhaba, bişey sormak istiyorum. bugün reglimin üzerinden 10 gün geçti ve yumurtlama belirtileri gösteriyorum. yoğun yumurtlama akıntım oldu, ama test yaptım bişey çıkmadı. çok sıvı almıştım bugün, 10 gün erken mi sizce, test doğru mudur acaba?:S

kızlar selam. beta hcg sonucunu aldım. beklendiği üzere negatif. 0,4 çıktı....artık önümüzdeki maçlara bakıcaz

peki ovülasyon testini de günaşırı mı yapmak lazım. nasıl olsa pozitif çıksa da çalışmaya yapamayız diye. yoksa her gün yapalım mı?

Buarada ovulasyon testi pozitif verdiğinde, 24-36 saat içerisinde ovulasyon olacak diyor prospektüslerinde ama pratikte her zaman öyle olmuyor. Bence testle %100 rmin olma. Ancak yumurta takibi yaptırırsan emin olabilirsin.

Canım adetlerim çok düzenli olur benim. 17 Eylül 17 Ekim 17 Kasım... Yumurtlama olduğu zaman hissediyorum. Testle de bunu tescilledim. 3 Aralık gecesi başladı 4 Aralık öğlene kadar sürdü. Biz de 2 Aralık 3 Aralık ve 4 aralıkta full çalışma yaptık. Dün göğüslerde ve kasıkta batma vardı. Bugünde kasıklarımda batma oluyor. Gerçi bunlar psikolojikte olabilir. Bekleyip görücez :)

peki ovülasyon testini de günaşırı mı yapmak lazım. nasıl olsa pozitif çıksa da çalışmaya yapamayız diye. yoksa her gün yapalım mı?

Her gün yapman lazım canım. Bu test sadece bir gün tam pozitif verebiliyor. Eğer bir gün yapmazsan ve o gün test LH pikini gösterirse, daha sonraki gün tam pozitif vermeyebilir ve bu durumda kafan karışır. Bu testi tam pozitifi görene kadar her gün yapmak gerekli.

arkadaşlar benim ovulasyon testi ve ateş tablomu da yorumlarmısınız ?
1.gün 36.4
2.gün 36.3
3.gün 36.2
4.gün 36.2
5.gün 36.3
6.gün 36.2
7.gün 36.4
8.gün 36.3
9.gün 36.4
10.gün 36.5 akşam 21 de tek çizgi
11.gün 36.1 öğlen 12 de silik çizgi akşam 18 : 30 da tek çizgi
12.gün 36.4
kızlar benim ateşim 11. gün düştü ve 12. gün bir yükselme oldu ama testlerde çift çizgiyi göremedim . acaba yumurtlamadımmı yoksa estlerde mi bir problem var anlayamadım. öğlen tekrar test yapıcam bakalım. lütfen bir yorumda bulunun.

Canım eğer her ayın 17sinde adet görüyorsan, siklusların hep eşit değildir. Bazı aylar 31 gün bazı aylar 30 gün. Demek ki bazen 1 gün erken bazen 1 gün geç oluyorsun.
Ama bu düzensiz demek değil tabi ki. Her ay adet gören kadına düzenli adet görüyor denir zaten. Adet düzensizliği senede birkaç kez adet gören, ya da bir ay görüp bir ay göremeyen, vs. sorunlar yaşayana deniyor. O ayrı konu.
Zaten konu da bu değil de, inşallah hamile kalmışsındır ama bence belirtiler için oldukça erken.

Hayırlısı olsun canım. Senin de dediğin gibi artık önümüze bakmamız lazım.

Evet ama canım ne çalışma yapmak istiyor ne başka bişey. Sanırım depresyondayım.
Boşversem herşeyi diyorum.
Geceleri (eskiden olurdu bir ara) sebepsiz kaygılara düşüyorum. Sanki kötü birşey olacakmış gibi içimde bir üzüntü, bi sıkıntı oluyor. Sabahları geçiyor. Akşama doğru yine çöküyor.
Acaba birkaç aydır yaşadığım (daha doğrusu kendime yaşattığım) stres ve hayal kırıklıklarından kaynaklanıyor olabilir mi şu anki ruh halim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…