- 19 Ağustos 2009
- 1.235
- 36
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #11.721
Sonuçlarımı fakslayacaklar şimdi, stres yaptım.
Smear testi sonucu mu canım?
Evet canım smear testi. Dün akşam faksladılar, ama doktorum çıkmıştı, yorumlatamadım. Tüm gecem netten araştırmakla geçti. İlk kez yaptırıyorum da :82:
Ah bu evhamlılık ne zor şey ya, bir kez daha anladım :26:
Bir de özellikle kanser söz konusu olduğunda, rutin bir tarama,kontrol de olsa tüm dengem bozuluyor, alt üst oluyorum... Babamı aniden, 20-25 gün içinde kaybettim bu sene kanserden. Daha önce de dedemi. Herhalde bilincimde yer etmiş, kabusum, fobim benim....
Allahtan eşim çok anlayışlı, ben bile kendime tahammülde zorlanıyorum, canım benim çok iyi idare ediyor beni yılmadan, usanmadan
Neyse netten araştırmamın sonunda, tam emin olamasam da sorun olmadığı kanaatine vardım.
Sabah da doktorumu aradım, öğrendim hiçbir sorun yokmuş şükür ki. Gayet iyi dedi.
Başka bir doktora daha yorumlattım, o da endişelenecek birşey olmadığını ve aynı şeyleri söyledi.
Bunu da böylece atlattık
Ama her basamak da biraz daha sakin olmayı öğreniyorum, biraz daha yeniyorum evhamlı halimi...
Artık tekrar bebek meselesine dönüp, kendime yeni evhamlar bulabilirim
O smear işi gerçekten stresli bir iş canım. Bende ağustosta yaptırdım ve sonucu öğrenene kadar stres yaptım. Sonucunun iyi olmasına sevindim. Bebek konusu da çok önemli ama Allah sağlık sorunu vermesin onlar çok çok zor işler. Benim son 6 günüm ama daha sakinim. Olmazsa da çok üzülmeyeceğim bu ay, üzerime bir rahatlık geldi. Bugün 21. günüm kanda bir progesteron baktırayım diyorum, kesin yumurtaladığımı biliyorum ama yumutlayınca bu değer ne oluyor bilirsem elimde iyi bir veri olur. Ay yine gidiyor benim aklım galiba
bblaucum, Belgiselcim merhabalar. Nasılsınız? bblau sonucun iyi çıkmasına sevindim. Dediğin gibi Allah bugünlerimizi aratmasın ve bizlere sağlıklı, huzurlu, güzel bir hayat nasip etsin. Ben 21.günümdeyim. 11 günüm kaldı. İnşallah adet olmam da mutlu haberi verebilirim size. Bu sabah eşim kahvaltı yaparken yüzümün pembe/kırmızı olduğunu söyledi. Aynya baktım. Hakikaten pespembe. Dün spordan sonra da olmuştu ama o spor yüzünden, terlemişimdir falan diye düşünmüştüm. Uzun bir süre de geçmedi. Yanaklarım, alnım, burnum pespembe. Nokta nokta gibi de değil. Her yeri öyle. Acaba hamilelik belirtisi mi diye geçirdim içimden.Hapşırsam hamile miyim diye düşünüyorum. Bu 2.aşama çok komik geçiyor bende. Herşeyi belirti mi acaba diye yorumluyorum. Birkaç gündür bel ağrım var ve hafif hafif adet sancısına benzer bir sancım var. Her dakika yok tabi ama arasıra hissediyorum. Bugün ilk kez sabah göğüslerim ağrıdı. Bilmiyorum neden... Belki üşüttüm vs. ama ben kendimde belirti aradığım için buluyorum belki de. Not ediyorum bunları bir kenara. Hamileysem belirti olmuş olur, değilsem kafayı üşüttüğümün belgesi olur.
bblaucum, inşallah 1. ve 2. aşamaları psikolojik olarak zararsız bir şekilde atlatırız da 3.aşamada çifter çifter çizgiler görürüz. Ben şuan 2.aşamadayım ve resmen kendimi dinliyorum. Kasıklarımda az önce 2-3 dakika süren bi sızı oldu. Sol kasığım pıt pıt attı sızı şeklinde, bişey batıyo çıkıyo gibi hissettim ve resmen bundan mutlu oldum. Kesilince üzüldüm. Resmen psikopata bağlamaya hazırım. sabah göğüslerim ağrıdı, daha doğrusu yere eğilirken sanki kopacak gibi hissettim ve bundan mutluluk duydum. Manyadım ben ya. Allah'ım şu aşamayı sağ salim atlatabilsem ve sonunda çift çizgiyi, yüksek beta hcg değerleri görebilsem ve hayırlısıyla kucağıma alsam ne güzel olur. Biliyorum çok şey istiyorum ama Allah'ım Senin gücün buna yeter. Lütfen hepimize "Ol" de ve olsun bebişlerimiz. Lütfeennnn.
Hey kızlar neredesiniz? bblau? Belgisel? Neden yoksunuz? Herşey yolunda mı?:26:
kızlar hiç merak etmeyin hepinizin olucak bebişleri yeter ki allaha dua edin. bende sizin gibiydim bir ay doktora gittim bana kum döküyosun ilişki yasak dedi. inanırmısınız ben o ay hamile kaldım allahım istesin yeter olur dua edin sadece
Kızlar nerdesiniz yaaaaaaaaa :96:
Kızlar nerdesiniz yaaaaaaaaa :96:
bblaucum, inşallah 1. ve 2. aşamaları psikolojik olarak zararsız bir şekilde atlatırız da 3.aşamada çifter çifter çizgiler görürüz. Ben şuan 2.aşamadayım ve resmen kendimi dinliyorum. Kasıklarımda az önce 2-3 dakika süren bi sızı oldu. Sol kasığım pıt pıt attı sızı şeklinde, bişey batıyo çıkıyo gibi hissettim ve resmen bundan mutlu oldum. Kesilince üzüldüm. Resmen psikopata bağlamaya hazırım. sabah göğüslerim ağrıdı, daha doğrusu yere eğilirken sanki kopacak gibi hissettim ve bundan mutluluk duydum. Manyadım ben ya. Allah'ım şu aşamayı sağ salim atlatabilsem ve sonunda çift çizgiyi, yüksek beta hcg değerleri görebilsem ve hayırlısıyla kucağıma alsam ne güzel olur. Biliyorum çok şey istiyorum ama Allah'ım Senin gücün buna yeter. Lütfen hepimize "Ol" de ve olsun bebişlerimiz. Lütfeennnn.
Kızlarrr bir türlü karşılaşamadık bugün. Ben de yolculuğa çıkıyorum şimdi. Ailemizin yanına gidicez inşallah. Kar da geldi. Sağ salim gider döneriz inşallah. Geldiğimde güzel haberler almak istiyorum inşallah. Belgisel senin günün yaklaşıyor değil mi? İnşallah önce senden haber alırız. Sonra 20 Aralık'ta benden, sanırım ay sonuna doğru da bblau'nun günü gelmesi gerekiyor, bblaucum inşallah sonra da senden güzel haber alırız inşallah. Rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda bu mujdeli haberi nasip etsin, sağlıkla inşallah. Dua ile kızlar. Öpüyorum hepinizi.
SevdeBilgecim güle güle git gel inşallah, sağlıkla kazasız belasız.
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyorum, birbirimize güzel moral olacağız Allahın izniyle. Ben henüz 1. aşamadayım. 13. günüm bugün. Pek birşey yapmıyorum, gün aşırı çalışmak haricinde. Ona da yeni başladık zaten, kontroller filan derken pek yoğunlaşamadım
Bakalım kısmet, nasip ne olacak bu ay. Olmazsa da üzülmeyeceğiz, kutlayacağız, yolumuza bakacağız Allahın izniyle, başaracağız bunu
Hadi bakalım ilk olarak Belgiselciğimden gelecek güzel haber.
Vallahi Allah söyletti. İlk olarak Belgiselden gelecek haber yazacaktım, güzel haber çıkmış elimden...Haydi inşallah, Allah söyletmiş olsun