- 29 Ekim 2010
- 2.527
- 44
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #11.621
Evet canım çalışıyorum, iş yerindeyim şu an...
Bu aralar nedense çok gerginim, inşallah bugün bana bulaşan kimse olmaz. Terör estirir vaziyetteyim zaten, patlamam umarım kimselere
Kolay gelsin sana o zaman. Sinirini bozan olursa hiç affetme.Beni de sinir eden çok da yakındır benim patlama da. Hiç bulaşmasınlar bize. Pişman olurlar yoksa.
Ay benim ovulasyonu bi anlasam...Bu arada o uzayan akıntıyı dün bir kere gördüm. Ama dün ovulasyon olması imkansız. Akıntıya, ateşe ve teste göre farklı zamanlarda yumurtuyorum ben. Dediğiniz gibi bu ay böyle geçsin eğer olmazsa ki inşşşşşallah olur, yumurtlama takibi yaptırmayı düşünüyorum. Ne zaman yumurtluyorum bilmem lazım değil mi? İş orda başlıyor. Sen çalışıyor musun bu arada? İş yerinde misin? O uyuz edenler etrafındaysa benden selam söyle. Bugün benim dersim yok, rahatım. Ama yarın kesin "hamile misin" diyen bir iki uyuz çıkar.
Ayy inşallah kaçırmamışımdır Belgiselcim. 13. gün de testim bozuk gibi çıkmıştı. Başka test yapmak aklıma gelmemişti. Belki o gün yumurtladım ama 32 günde bir adet görüyorum. Çok erken olmaz mı acaba?:44: Gerçi bu işin kuralı yok ki. Hayırlısı Allah'tan. Kociş de yoruldu artık ama az kaldı inşallah. Hayırlı bir sonuç alsak o da rahatlıcak ben de.
Eveeettt. 6.ayımız doldu. Birkaç gün sonra tanışma yıldönümümüz.Evet bence de bulaşanı pişman ederiz
Bu arada bugün sizin 6. ayınız mı canım, Ticker da öyle görünüyor?
Eğer adetin 32 günse daha yumurtlamamış olabilirsin canım. Ben 28 gün üzerinden düşündüğüm için yorum yaptım ama 33 gün durumu değiştirir. Sen testlere ve ateş ölçümüne devam et ve iki günde bir çalışın bence. Eger luteal faz sorunun yoksa adetin düzenli olarak 33 günde bir oluyorsa yumurtlama günün 19. gün olacaktır. Yumurtadıktan 14 gün sonra adet görülür canım. Yani bu geceyi de değerlendir ama luteal faz defekti varsa daha gec bile yumurtlayabilirsin. Yani çalışmaya devam edin bence ve ateşini de ölç ki yumurtlayınca görelim.
Hadi bakalım, 6. ayınız kutlu olsun canım, inşallah en güzel hediyeyi alırsınız da mutluluğunuz tam olur
Ben bu bele yastık koyma olayını çözemedim bir türlü, sanki bele yastık konunca olmuyor gibi geliyor bana ama??
Yataktan 15 dk. kalkmamak yeterli diyorlar ama, ben de daha fazla yatıyorum, tembellik işime geliyor
Hadi bakalım, 6. ayınız kutlu olsun canım, inşallah en güzel hediyeyi alırsınız da mutluluğunuz tam olur
Ben bu bele yastık koyma olayını çözemedim bir türlü, sanki bele yastık konunca olmuyor gibi geliyor bana ama??
Yataktan 15 dk. kalkmamak yeterli diyorlar ama, ben de daha fazla yatıyorum, tembellik işime geliyor
Aminnnn inşallah.
Ben de ilk başlarda koymuyordum. Ama sonra dışarı çıktığını fark ettim spermlerin. İçeride daha fazla kalması için belin altına koyuyorsun hatta. Ebe bir tanıdığımız da dizlerini kırıp yat demişti. Kalçanı biraz yukarı doğru kaldırarak. Zaten belinin alt kısmına yastık koyunca havada kalıyor ve dizlerini kırınca da daha eğim kazanıyor. 1 saat öyle duruyorum. Bazen uyuyamıyorum. Bazen uyuyakalıyorum. Her türlü yöntemi deniyorum bakalım. Amuda kalk deseler kalkıcam. O derece.
Bana da yastık olayı ters geliyor canım. Belim yükselince spemlerin yukarı doğru çıkması gerekir ki mantık olarak yukarı çıkmak daha zordur ama belki bir mantığı vardır. Ama yatakta 15 dakikadan daha fazla yatmak gerekliymiş. Benim doktorum 1 saat dedi ben de o kadar yatıyorum.
Aminnnn inşallah.
Ben de ilk başlarda koymuyordum. Ama sonra dışarı çıktığını fark ettim spermlerin. İçeride daha fazla kalması için belin altına koyuyorsun hatta. Ebe bir tanıdığımız da dizlerini kırıp yat demişti. Kalçanı biraz yukarı doğru kaldırarak. Zaten belinin alt kısmına yastık koyunca havada kalıyor ve dizlerini kırınca da daha eğim kazanıyor. 1 saat öyle duruyorum. Bazen uyuyamıyorum. Bazen uyuyakalıyorum. Her türlü yöntemi deniyorum bakalım. Amuda kalk deseler kalkıcam. O derece.
Fazla kasma canım kendini, benim ilk hamileliğimde hiç bir şeyden haberim yoktu ve hemen kalkıyordum ama olmuştu. Şimdi ben de 1 saat yatıyorum, bazen bacaklarımı duvara dayıyorum, herşeye dikkat ediyorum ama olmuyor. Yeni olacağı varsa sen ne yaparsan yap oluyor. Bu şekilde kendimize zarar veriyoruz ben bu ay rahatım. Ama regl günü yaklaştıkça ne olacağım onu bilmiyorum. Olmazsa da biliyorsun kutlama yapacağım ve önümüzdeki aya bakacağım. Sen de rahat olmaya calış
Bu yastık koyma işini stres yaparak yapmıyorum aslında.İçim rahat etsin diye. Çünkü birkaç kere koymadım ve dışarı kaçtı çoğu. Sanki boşa gitti onca emek gibi hissettim. Şimdi içim rahat etsin diye koyuyorum ve neredeyse hiç kaçak olmuyor. Eşim de bekliyor bir süre. Bu şekilde içime siniyor. En azından bu konuda stres yapmadığımı ve rahat olduğumu görmek ne güzel. Zaten ondan sonra da uyuya kalınca bir bakıyorsun ki sabah olmuş. Diyorsun tutmuşsa tutmuştur. Hayırlısı Allah'tan...
17.11.2010 1.gün regl 36,2
18.11.2010 2gün regl 36,1
19.11.2010 3.gün regl 36,2
20.11.2010 4.gün regl 36,2
21.11.2010 5.gün regl 36.3
22.11.2010 6.gün regl 36,2
23.11.2010 7.gün 36.3
24.11.2010 8.gün 36.4
25.11.2010 9.gen 36.4
26.11.201010.gün 36.3
27.11.201011.gün 36.3
28.11.201012.gün36.2*çalışma
29.11.201013.gün36.2
30.11.201014.gün36.3 2. cizgi silik*calışma
01.12.201015.gün36.2
02.12.201016.gün36.2 2. cizgi silik
03.12.201017.gün36.0 2.cizgi silik*calışma
04.12.201018.gün36.1 2.cizgi silik
05.12.201019.gün36.1 2. cizgi net *calışma
06.12.201020.gün36.2
günaydın arkadaşlar yorumlarmısınız??
arkadaşlar benim ovulasyon testi ve ateş tablomu da yorumlarmısınız ?
1.gün 36.4
2.gün 36.3
3.gün 36.2
4.gün 36.2
5.gün 36.3
6.gün 36.2
7.gün 36.4
8.gün 36.3
9.gün 36.4
10.gün 36.5 akşam 21 de tek çizgi
11.gün 36.1 öğlen 12 de silik çizgi
acaba bu akşam ya da yarın mı yumurtlamam yorumlarınızı bekliyorum. akşama ovulasyon testi çift çizgi çıkarmı acaba ?
Günaydın gamze81. Sanırım senin ovulasyon hafta sonunda gerçekleşmiş.
Yani ayın üçünde bir düşüş olmuş, sonrasında da yükselme var. Teste göre de bugün sanki...
Peki adet döngün kaç gün?