Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Evet canım çalışıyorum, iş yerindeyim şu an...
Bu aralar nedense çok gerginim, inşallah bugün bana bulaşan kimse olmaz. Terör estirir vaziyetteyim zaten, patlamam umarım kimselere

Kolay gelsin sana o zaman. Sinirini bozan olursa hiç affetme. Beni de sinir eden çok da yakındır benim patlama da. Hiç bulaşmasınlar bize. Pişman olurlar yoksa.

Kolay gelsin sana o zaman. Sinirini bozan olursa hiç affetme. Beni de sinir eden çok da yakındır benim patlama da. Hiç bulaşmasınlar bize. Pişman olurlar yoksa.

Evet bence de bulaşanı pişman ederiz
Bu arada bugün sizin 6. ayınız mı canım, Ticker da öyle görünüyor?

Eğer adetin 32 günse daha yumurtlamamış olabilirsin canım. Ben 28 gün üzerinden düşündüğüm için yorum yaptım ama 33 gün durumu değiştirir. Sen testlere ve ateş ölçümüne devam et ve iki günde bir çalışın bence. Eger luteal faz sorunun yoksa adetin düzenli olarak 33 günde bir oluyorsa yumurtlama günün 19. gün olacaktır. Yumurtadıktan 14 gün sonra adet görülür canım. Yani bu geceyi de değerlendir ama luteal faz defekti varsa daha gec bile yumurtlayabilirsin. Yani çalışmaya devam edin bence ve ateşini de ölç ki yumurtlayınca görelim.

Evet bence de bulaşanı pişman ederiz
Bu arada bugün sizin 6. ayınız mı canım, Ticker da öyle görünüyor?
Eveeettt. 6.ayımız doldu. Birkaç gün sonra tanışma yıldönümümüz. Ondan birkaç gün sonra da benim doğum günüm. Ayh bu ay çok güzel bir ay. İnşallah güzel haberler alırız da daha da güzel olur.

Evet adetim 32 gün ve takvimlerde yarın ovulasyon günüm diye gözüküyor. Bugün bakalım ateşim düşe de yarın çıkar mı ki dedim ama bugün ateşim 36.4. Yarın peak yaparsa 36.7 filan olursa acaba ovulasyonum bugün filan mı olur ki? Ayh ben bu ovulasyon olayını pek anlamadım ama nasılsa devam ediyoruz çalışmalara. Belimin altına yastık koyuyorum. Yataktan en az 1 saat kalkmıyorum. Elimden gelen herşeyi yapıyorum yani. Gerisi tevekkül... Hayırlısı Allah'tan... Ya kızlar çok sağolun yorumlarınızla kafa karışıklığım dağılıyor. İyi ki varsınız. Çok teşekkür ederim. Bu Belgiselciğime Bu da bblaucuma İkinizi de kocaman öpüyorum.

Hadi bakalım, 6. ayınız kutlu olsun canım, inşallah en güzel hediyeyi alırsınız da mutluluğunuz tam olur
Ben bu bele yastık koyma olayını çözemedim bir türlü, sanki bele yastık konunca olmuyor gibi geliyor bana ama??
Yataktan 15 dk. kalkmamak yeterli diyorlar ama, ben de daha fazla yatıyorum, tembellik işime geliyor

Bana da yastık olayı ters geliyor canım. Belim yükselince spemlerin yukarı doğru çıkması gerekir ki mantık olarak yukarı çıkmak daha zordur ama belki bir mantığı vardır. Ama yatakta 15 dakikadan daha fazla yatmak gerekliymiş. Benim doktorum 1 saat dedi ben de o kadar yatıyorum.

Aminnnn inşallah.

Ben de ilk başlarda koymuyordum. Ama sonra dışarı çıktığını fark ettim spermlerin. İçeride daha fazla kalması için belin altına koyuyorsun hatta. Ebe bir tanıdığımız da dizlerini kırıp yat demişti. Kalçanı biraz yukarı doğru kaldırarak. Zaten belinin alt kısmına yastık koyunca havada kalıyor ve dizlerini kırınca da daha eğim kazanıyor. 1 saat öyle duruyorum. Bazen uyuyamıyorum. Bazen uyuyakalıyorum. Her türlü yöntemi deniyorum bakalım. Amuda kalk deseler kalkıcam. O derece.

Yok belin altına koyunca evet bel yükseliyor ve daha zor. Aslında poponun altına koyuyorsun. Rahminin eğim kazandığını ve aşağı doğru eğildiğini fark ediyorsun. Zaten kalın bir yastık olmayacak. İnce olması gerekiyor. Ben koymadığım zamanlar spermlerin aktığını hissettim. Bu şekilde içeride kalıyor ve tuvalete gidince 1-2 saat sonra o zaman ancak dışarı çıkıyor bir kısmı. Yeterli kısmı içeride kalıyordur inşallah.

Fazla kasma canım kendini, benim ilk hamileliğimde hiç bir şeyden haberim yoktu ve hemen kalkıyordum ama olmuştu. Şimdi ben de 1 saat yatıyorum, bazen bacaklarımı duvara dayıyorum, herşeye dikkat ediyorum ama olmuyor. Yeni olacağı varsa sen ne yaparsan yap oluyor. Bu şekilde kendimize zarar veriyoruz ben bu ay rahatım. Ama regl günü yaklaştıkça ne olacağım onu bilmiyorum. Olmazsa da biliyorsun kutlama yapacağım ve önümüzdeki aya bakacağım. Sen de rahat olmaya calış

Evet dimi bel yükselirse daha zorlaşacak spermlerin ilerlemesi. Acaba bel derken kast edilen kalçanın altına koymak mı? Kalçayı yükselterek yokuş aşağı mı gitsinler deniyor acaba
Ben 15 dk.nın kafi geleceğini yine nette okudum sanırım. Ama ben daha fazla yatıyorum.
Ama spermlerin yolculuğu aşağı yukarı 15 dk. kadar sürüyormuş, neden 1 saat acaba?

Ben bir yerde okumuştum cenin pozisyonu spermlerin hareketi için en uygun pozisyon diye, ben öyle yatıyorum canım. Gerçekten de önceden daha fazla çıkardı meni (ki ben önceleri sadece bana öyle oluyor sanıyordum ) şimdi daha az kaçak oluyor. Bir de eşin hemen geri çekilmesin 1-2 dakika beklesin. Bunu da okumuştum.

İnşallah 3. faza geçmeyiz canım bu ay ama geçersek de daha hazırlıklı olacağız gibime geliyor.
Ben de ayaklarımı duvara dayıyordum bir ara, sonra ondan vazgeçtim. Yastığı denedim ama saçma geldi.
Şimdi cenin pozisyonunda yatıyorum, hemen kalkmıyorum.
Bu ay da acaba şu keçi boynuzu kürünü mü denesem diyorum, ne dersiniz? Daha önce pekmez içirmiştim eşime ama düzenli içmedi pek.

Bu yastık koyma işini stres yaparak yapmıyorum aslında. İçim rahat etsin diye. Çünkü birkaç kere koymadım ve dışarı kaçtı çoğu. Sanki boşa gitti onca emek gibi hissettim. Şimdi içim rahat etsin diye koyuyorum ve neredeyse hiç kaçak olmuyor. Eşim de bekliyor bir süre. Bu şekilde içime siniyor. En azından bu konuda stres yapmadığımı ve rahat olduğumu görmek ne güzel. Zaten ondan sonra da uyuya kalınca bir bakıyorsun ki sabah olmuş. Diyorsun tutmuşsa tutmuştur. Hayırlısı Allah'tan...

Tabi içine nasıl siniyorsa öyle yapmak lazım canım. En azından kafan rahat ediyor.
Ben bu kaçak meselesini sadece bana oluyor sanıyordum, bir ara da onu stres etmiştim kendime
Meğerse meni bir şekilde çıkıyormuş zaten herkeste, eğer hemen o an çıkmazsa, parça parça ertesi gün filan çıkıyormuş. Zaten kalsa karın zarında iltihap yaparmış ve tehlike arz edermiş :26:
Böylece stres edeceğim konulardan birinden kurtulmuş olmuştum

17.11.2010 1.gün regl 36,2
18.11.2010 2gün regl 36,1
19.11.2010 3.gün regl 36,2
20.11.2010 4.gün regl 36,2
21.11.2010 5.gün regl 36.3
22.11.2010 6.gün regl 36,2
23.11.2010 7.gün 36.3
24.11.2010 8.gün 36.4
25.11.2010 9.gen 36.4
26.11.201010.gün 36.3
27.11.201011.gün 36.3
28.11.201012.gün36.2*çalışma
29.11.201013.gün36.2
30.11.201014.gün36.3 2. cizgi silik*calışma
01.12.201015.gün36.2
02.12.201016.gün36.2 2. cizgi silik
03.12.201017.gün36.0 2.cizgi silik*calışma
04.12.201018.gün36.1 2.cizgi silik
05.12.201019.gün36.1 2. cizgi net *calışma
06.12.201020.gün36.2

günaydın arkadaşlar yorumlarmısınız??

arkadaşlar benim ovulasyon testi ve ateş tablomu da yorumlarmısınız ?
1.gün 36.4
2.gün 36.3
3.gün 36.2
4.gün 36.2
5.gün 36.3
6.gün 36.2
7.gün 36.4
8.gün 36.3
9.gün 36.4
10.gün 36.5 akşam 21 de tek çizgi
11.gün 36.1 öğlen 12 de silik çizgi
acaba bu akşam ya da yarın mı yumurtlamam yorumlarınızı bekliyorum. akşama ovulasyon testi çift çizgi çıkarmı acaba ?

Günaydın gamze81. Sanırım senin ovulasyon hafta sonunda gerçekleşmiş.
Yani ayın üçünde bir düşüş olmuş, sonrasında da yükselme var. Teste göre de bugün sanki...
Peki adet döngün kaç gün?

Berracım adet döngün kaç gün?
Sanki ateş tablona göre yumurtlama yarın olacak gibi, bugün bir düşüş olmuş...

canım 30-35 günde bir oluyorum bügünde calışmalımıyım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…