- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #11.441
Benim bir ayım 3 aşamadan oluşuyor. Birinci aşama yumurtlama zamanını takip ve doğru zamanı yakalama çabası, bu aşamada rahatım çünkü dikkatim doğru zamanı yakalama üzerinde, 2. aşama yumurtlama zamanı bitince umutla bekleme ve kendimde belirti arama aşaması ki bu aşamada hem ümitliyim hem de kafama takmamaya çalışıyorum. 3. aşama regl aşaması ki bu aşama tam bir bunalım ve sıkıntı aşaması. Daha sonra döngü başa dönüyor. Ama bu ay kararlıyım bu döngüyü kıracağım hamile kalırsam harika olur ama kalmazsam da regl görünce kutlama yapacağım böylece bir daha aynı döngüyü belki yaşamam. Sen şimdi 3. aşamadasın ve bunalımın normal, yumurtlama dönemine az kalsın 2.aşamaya gireceksin canım. İnşallh bu ay 3. aşamamız mutluluk ve heyecan aşaması olur. Ay ne bilimsel konuştum tez yazar gibi oldu
19 Kasım 1.gün 36.7
20 Kasım 2.gün 36.7
21 Kasım 3.gün ----
22 Kasım 4.gün 36.2
23 Kasım 5.gün 36.2 (07:20)
24 Kasım 6.gün 36.3 (07:10)
25 Kasım 7.gün 36.3 (06:30)
26 Kasım 8.gün 36.1 (05:50)-(ç)
27 Kasım 9.gün 36.3 (06:00)-(ç)
28 Kasım 10.gün 36.3 (06:50)-(ç)
29 Kasım 11.gün 36.1 (06:20)-(ovulasyon testi 2.çizgi silik 16:00)
30 Kasım 12.gün 36.1 (06:30)-(ovulasyon testi 2.çizgi daha silik 13:15)
01 Aralık 13.gün 36.1 (06:30)-(ovulasyon testi 2.çizgi daha da silik 14:45)(ç)
02 Aralık 14.gün 36.3 (06:30)-
Bugünki test nasıl çıkacak bilmiyorum. Dünki bozuk olduğu için anlayamamıştım ama biz ne olur ne olmaz diye çalıştık. Ateşim de biraz yükseldi bu sabah. Kasıklarımdaki ağrı acaba yumurtlamaya hazırlandığının bir işareti mi?
Ay maşallah. Ne kadar güzel. Allah ayırmasın. Nazarlardan korusun. 6 yıl... Ne kadar güzel. İnşallah 6.yılınızda yaşayacağınız sürprizler, Mevlamın hediyeleri bol olur.Allah mesut mutlu eylesin, mutluluğunuzu bir evlatla katlasın inşallah SevdeBilgecim. Bizim 5 yıl oldu tam. Ocakta 6ya gireceğiz kısmetse. Yine ocakta da evliliğimizin 2,5 senesi dolacak inşallah.
Aynı iş yerinde çalışırken tanıştık, zaten tanıştıktan hemen 1-2 ay içerisinde de birlikte olmaya başladık. Sonra da bir daha hiç ayrılmadık
Sen de tam 6.ayınızda güzel bir sürpriz hazırla eşine, size pozitif enerji katar
Muhtemelen yumurtlanma hazırlıklarındaki ağrılar canım....
Sanki ateşin de artmış Lh artıyor herhalde, bugün yarın pozitifi görürsün sanırım...
Regllerin ağrılı olur mu peki?
Ay maşallah. Ne kadar güzel. Allah ayırmasın. Nazarlardan korusun. 6 yıl... Ne kadar güzel. İnşallah 6.yılınızda yaşayacağınız sürprizler, Mevlamın hediyeleri bol olur.
Bizim de 6.ayımızda alacağımız hediyeler güzel olur inşallah.Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın, bizleri en hayırlı zamanda anne-baba yapsın. Amin.
Evet reglim çok ağrılı geçer benim. İlk gün özellikle çok şiddetli olur. Majezik almadan duramam. Bu ağrı adet sancısına benzer ama sanki kasıklarımın içinde birisi yumurtalıklarımı sıkıp sıkıp bırakıyor. Ağrıyı da böyle tarif eden görülmemiştir herhalde.Biz bu akşam da mı çalışsak acaba ya?:44:
İnşallah canım....Allah bize yeni seneye en güzel hediyeyle girmeyi kısmet etsin
Moralim toparlandı valla, çok iyi geldi bu sohbet. Çok teşekkürler sana ve Belgiselciğime....
Benim de çok ağrılı olur. Şimdilerde ilaç almamaya çalışıyorum ama bebek düşünmeden önce kesinlikle ağrı kesicisiz atlatamazdım. İnternette ağrılı reglin bir önceki siklusta yumurtlama gerçekleştiğinin en büyük göstergesi sayılabileceğini okudum, pek çok kaynakta. Birkaç kaynakta da kaliteli yumurtanın kanıtı diye okumuştum.
Benim 2 aydır fazla ağrım olmuyor. Yine oluyor da eskisi gibi değil...Belki de ovulasyon olmadı mıdır nedir?
Bunu ilk kez duyuyorum. Eğer öyleyse çok sevindim. Yıllardır her ay çektiğim ağrıya değer o zaman. Ben de son zamanlar da Majezik içmiyorum, bebek düşündüğümüz için. Minoset alıyorum dayanmadığım zaman. Bebiş gelsin de hiç içmem, ona bile razıyım. Doktoruna sor bence cumartesi günü. Eskiden olan ağrıların azaldıysa bu neye işarettir bilmiyorum tabi. Test yapmış mıydın bu ay? Kaçıncı gün çift çizgi çıktı? Ovulasyon günümü ben henüz bilmediğim için bu testlerle öğrenicem inşallah. Umarım halen kaliteli yumurtalamamız oluyordur bblaucum. O adet sancılarını boşa çekmediğimi düşünmek beni biraz olsun rahatlatır doğrusu.
Bu ay tek bir tane test yaptım, 15. günde (bir önceki ayı referans alarak) ve pozitifti. 13-20 arası hergün çalışma yaptık ama tutmadı. Hayırlısı buymuş demek ki.
Ağrılı adet görmeyi internette bir aratırsan sen de görürsün pek çok kaynakta geçiyor. Bilimsel açıklamasını da yazmışlar. Ağrıya sebep olan hormon, yumurtlamada salgılanırmış.
Bu ay belki de yumurta takibi yaptırırım. Bakalım doktor nasıl yönlendirecek beni.
Evet iyi fikir. İnşallah doktorundan memnun kalırsın bblau. Bu ağrılı adet konusu için de tekrar teşekkürler. Hemen araştırayım. Ovulasyon günümüzü biliyor olabilmek bile güzel bence. Ben de inşallah bu ay öğreneceğim. Yumurtayı veren Allah, bebişi de verir inşallah. :) Ben yavaş yavaş kaçayım. Çok teşekkürler bblaucum sohbet için. Sayende bir sürü şey öğrendim.Görüşmek üzere.
Aklıma ne geldi. Eşimin bana birlikte olmaya başlamamızın 1. Ayında (aynı zamanda sevgililer gününe geliyordu), bundan tam 5 sene evvel, aldığı çok güzel bir kolye vardı. Ne zamandır onu takmıyordum, zinciri koptuğu için. Hatta kolye bizim aşkımızı temsil ediyordu, kızımız olursa bu kolyeyi kızıma kadar saklayacağım sonra da ona vereceğim evlenirken demiştim hatta. (Oğlum olursa geline vermem)Ona güzel bir zincir alayım da boynuma takayım ben de, kesinlikle bana pozitif enerji verecektir.
Bu ay tek bir tane test yaptım, 15. günde (bir önceki ayı referans alarak) ve pozitifti. 13-20 arası hergün çalışma yaptık ama tutmadı. Hayırlısı buymuş demek ki.
Ağrılı adet görmeyi internette bir aratırsan sen de görürsün pek çok kaynakta geçiyor. Bilimsel açıklamasını da yazmışlar. Ağrıya sebep olan hormon, yumurtlamada salgılanırmış.
Bu ay belki de yumurta takibi yaptırırım. Bakalım doktor nasıl yönlendirecek beni.
Bence kolyeyi hemen yaptır canım o en güzel pozitif enerji olur sana