Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Evet canım, hemen yaptıracağım onu.
Bir de (belki beni ayıplarsın ama) görümcemin hediye ettiği tek taş yüzüğümü de çıkardım. Alyansımla birlikte takıyordum ama, büyük görümcemin bana karşı olumsuz hisleri var, bunu sık sık farkettiriyor. O da bana negatif enerji vermesin. Çıkardım, yüzüğü beğeniyor olmama rağmen takmayacağım. İyi sardım bu pozitif enerji işine ben :KK61:

Aynen ben de çok sardım bu ara, sana gönderdiğim filmi 3 kere seyrettim, şimdi bir kaç kitap aldım onları da okuyorum. Eğer görümcenin sana olumsuz hisleri varsa kesin çıkart. Hatta geçen bir sitede okudum negatif olduğunu düşündüğün şeyleri sirke ile yıkarsan negatif enerji temizleniyormuş. Benim de şüphelendiğim bir hediye vardı dün akşam sirke ile yıkadım. Okudukça daha neler öğreneceğiz bakalım ama sonuçta iyi düşünmenin kimseye zararı olmaz zaten tibbi olarak herşeyi yapıyorum biraz da böyle şeyleri deneyeceğim, en azından daha keyifli oluyorum.

Bence kesin yumurta takibini yapar o çok önemli. Hatta belki benim gibi ilaç bile verebilir bazen sorunu olmayanlara da şansı arttırmak için ilaç veriyorlar sonra bir kaç tane yumurtan oluyor ve ikiz hatta üçüz şansın bile oluyor. Sonra bir bakarmışız iki tanesi birden olmuş istermisin :emir_bebek: :emir_bebek:

Ayyyyy canımmmm, ne güzel konuşuyosun sen yaaaa :KK61:
Ağzından bal damlıyor. :emir_bebek:
İnşallah ya...İnşallah hepimize gönlümüze göre versin Rabbim :emir_bebek:

Aynen ben de çok sardım bu ara, sana gönderdiğim filmi 3 kere seyrettim, şimdi bir kaç kitap aldım onları da okuyorum. Eğer görümcenin sana olumsuz hisleri varsa kesin çıkart. Hatta geçen bir sitede okudum negatif olduğunu düşündüğün şeyleri sirke ile yıkarsan negatif enerji temizleniyormuş. Benim de şüphelendiğim bir hediye vardı dün akşam sirke ile yıkadım. Okudukça daha neler öğreneceğiz bakalım ama sonuçta iyi düşünmenin kimseye zararı olmaz zaten tibbi olarak herşeyi yapıyorum biraz da böyle şeyleri deneyeceğim, en azından daha keyifli oluyorum.

Evet çok haklısın canım, bence insan maneviyatına çok olumlu etkileri var iyiyi düşünmenin. Pozitif bakışın.
Görümcem beni istemediğini ve sevmediğini açıkça belirtti zamanında, dil ile ikrar etti yani.
Zamanla, diğer aile bireylerinin de engel olmaya çalışmalarıyla biraz daha örtbas etti tavırlarını, davranışlarına dikkat etmeye başladı ama, içten duygularının pek değiştiğini sanmıyorum. O yüzden negatif enerjisi olabilir hediyelerinde.

Son düzenleme:
Kızlar derse geç kalıcam biraz daha burada kalırsam ama yazmadan gidemedim. Ben 32 günde bir adet oluyorum demiştim ya bugün 14.günüm ve dünki testim bozuk çıkmıştı. Biz yine de gece çalışmıştık. Bugün test yaptım şimdi. Testim kontrol çizgisine yakın denecek kadar kırmızı çıktı. Ay çok heyecanlandım. Ama şöyle bir durum var. Sabah geç kalktım ben 9.00 gibi. Sonra işte 10'da kahvaltım bitti. Su filan içtim. Son kez tuvalete gittim ve 10dan beri bekliyorum. 12de test yaptım. Akşam fotoğraflarını gösteririm ama baya koyu renkte bir çizgi çıktı. Sabah ateşim de 36.1den 36.3e çıkmış. 14.gün yumurtluyor olabilir miyim? Acaba bu akşamı da değerlendirelim mi biz? Akşam bir test daha yapayım mı sizce? Yarın mı yapayım? Ay çok heyecanlıyım.:KK52:

Evet çok haklısın canım, bence insan maneviyatına çok olumlu etkileri var iyiyi düşünmenin. Pozitif bakışın.
Görümcem beni istemediğini ve sevmediğini açıkça belirtti zamanında, dil ile ikrar etti yani.
Zamanla, diğer aile bireylerinin de engel olmaya çalışmalarıyla biraz daha örtbas etti tavırlarını, davranışlarına dikkat etmeye başladı ama, içten duygularının pek değiştiğini sanmıyorum. O yüzden negatif enerjisi olabilir hediyelerinde.

Görümceni ne ilgilendirirmiş önemli olan senin ve kocanın mutlu olması. En azından seni istemediğini belli etmiş de ne olduğunu biliyorsun bir de yüzüne gülüp arkandan konuşanlar var. Uzak durmak lazım kötü niyetli insanlardan ama tabi bilemiyorsun kim iyi düşünceli kim değil. Boşver sen kocanla mutluluğuna odaklan bir de bebek gelince herşey tamam olur :nazar:

Görümceni ne ilgilendirirmiş önemli olan senin ve kocanın mutlu olması. En azından seni istemediğini belli etmiş de ne olduğunu biliyorsun bir de yüzüne gülüp arkandan konuşanlar var. Uzak durmak lazım kötü niyetli insanlardan ama tabi bilemiyorsun kim iyi düşünceli kim değil. Boşver sen kocanla mutluluğuna odaklan bir de bebek gelince herşey tamam olur :nazar:

Canım zaten eşimi paylaşamaması değil benimle problemi. Basit bir gelin-görümce itişmesi değil bu. Kişisel olarak rakip görüyor beni kendine. Bir kadın olarak kıskanıyor yani. Görümcem olması sadece bir tesadüf. Biz onunla herhangi başka bir ortak paydada bir araya gelmiş olsaydık da, beni sevmezdi :KK33:
Neyse. Çok zor zamanlar geçirdim elbette ama artık etkilenmiyorum ve canımı sıkmıyorum. Ben en baştan mesafemi belirledim ve çizdiğim çizginin ötesine hiç geçmedim. Ne yaparsa yapsın, tavır ve davranışlarımı hiç değiştirmedim. Fazla bir samimiyetim yok zaten, mesafeliyim. Hayatımda olmak zorunda olan insanlardan birisi sadece :KK61:
Beni üzemez de, sadece hediyesi negatif enerji vermesin istedim. :KK51:
Negatif enerjiye inanıyorum çünkü.

Sabaha göre inanılmaz düzeldim yalnız. Çok ilginç, sanki tüm negatif enerjim boşaldı bedenimden. İyi hissetmeye başladım.:KK64:

Kızlar derse geç kalıcam biraz daha burada kalırsam ama yazmadan gidemedim. Ben 32 günde bir adet oluyorum demiştim ya bugün 14.günüm ve dünki testim bozuk çıkmıştı. Biz yine de gece çalışmıştık. Bugün test yaptım şimdi. Testim kontrol çizgisine yakın denecek kadar kırmızı çıktı. Ay çok heyecanlandım. Ama şöyle bir durum var. Sabah geç kalktım ben 9.00 gibi. Sonra işte 10'da kahvaltım bitti. Su filan içtim. Son kez tuvalete gittim ve 10dan beri bekliyorum. 12de test yaptım. Akşam fotoğraflarını gösteririm ama baya koyu renkte bir çizgi çıktı. Sabah ateşim de 36.1den 36.3e çıkmış. 14.gün yumurtluyor olabilir miyim? Acaba bu akşamı da değerlendirelim mi biz? Akşam bir test daha yapayım mı sizce? Yarın mı yapayım? Ay çok heyecanlıyım.:KK52:

İlk pozitif çıktığında ben de sevinçten ne yapacağımı bilememiştim. Bence bugünü değerlendirin canım. Ama ovulasyon hemen gerçekleşmeyebilir. Benim de 15.inde pozitif gösterdi ama bence 20.günde ov. oldu. (32 günden 14 gün geriye gidersen öyle yani) senin de teorik olarak daha ovulasyonun tamamlanmasına 3-4 gün var. Hergün test yapmaya devam et. Ve bence hergünü değerlendirin.
Su içmen tuvalete gitmen de olumsuz etki değil. Zaten su içmeyin, tuvalete gitmeyin diye yanlış bir negatif sonuç almayasın diye söylüyorlar. İdrar konsantrasyonu azalmasın diye.
Senin su için tuvalete gitmene rağmen pozitif çıkmış.
LH o kadar yükselmeye başlamış ki, idrara çıkmış artık.
Hadi hayırlısı inşallah :KK49:

Son düzenleme:
Ayyy çok sağol bblau. Bu haftasonu şehirdışına çıkmayı planlıyorduk. Bütün planlar iptal o zaman. Bu haftasonu evde olmalıyız.:KK52: Akşam fotoğrafları yüklerim. İlk 3-4-5 ve 10. dakikalarda fotoğrafını çektim testin. Senin testlerine benziyor mu, bakıp yorumlarsan sevinirim. Öpüyorum kocaman.:KK54: Çok sağol.:KK70::KK71:

Ayyy çok sağol bblau. Bu haftasonu şehirdışına çıkmayı planlıyorduk. Bütün planlar iptal o zaman. Bu haftasonu evde olmalıyız.:KK52: Akşam fotoğrafları yüklerim. İlk 3-4-5 ve 10. dakikalarda fotoğrafını çektim testin. Senin testlerine benziyor mu, bakıp yorumlarsan sevinirim. Öpüyorum kocaman.:KK54: Çok sağol.:KK70::KK71:

Tamam canım bakarım akşam. Bizim ikimizin de siklusları 32 gün olduğu için zamanlar benzerlik arzedebilir.
Ben de 1,5 senedir adet günlerimi tuttuğum kağıdı kaybettim iyi mi, tam da doktora gidecekken. Gerçi son 6 ay aklımda ama, geçen seneyi çıkaramıyorum günü gününe :KK30:

Bu iki gün üst üste çalışın canım sonra da 2 gün arayla 3-4 kere daha çalışın. Daha sonra biraz ara verin benim doktorum yumurta çatladıktan sonra da bir gün ilişki öneriyor sonra bir kaç gün ara diyor. Neden böyle bilmiyorum ama vardır bir bildiği. İlişki sırasında sakın bebeğe odaklanma, çocuk için yapma bu seni strese sokar ve olacağı varsa da olmaz. Doğal akışında olsun herşey. Hadi bakalım bu ay inşallah güzel haberler gelsin senden :KK16:

Sabaha göre inanılmaz düzeldim yalnız. Çok ilginç, sanki tüm negatif enerjim boşaldı bedenimden. İyi hissetmeye başladım.:KK64:

Çok sevindim canım :21: Bende bir kaç gündür çok iyiyim, sürekli iyi şeyler düşünüyorum. Bu ay diğer aylara göre çok farklıyım sonuç ne olursa olsun iyi olmaya devam edeceğim. Allah sağlık versin geri kalanı bir şekilde olur.

benim test doğru sonuç veriyor ronya.. aynı zamanda ateş ölçtüğüm için dikkat ettim ateşim yükselmedi testte otlar da görülmedi bugün otları gördüm 2 gün içinde ateşim fırlar diye tahmin ediyorum.. geçen ay adetin 23. günü çatlamıştı yumoş ve buayda öyle olacak sanırım bugün 20. günü sanırım..

kızlar ovulasyon mikroskopunun doğruluğundan emin olamayanlar için 9.11.2010 yazdığım mesaj yukarıda ve kasım ayı ateş ölçümümde aşağıda ovulasyon mikroskopunun değerlendirmesini sizde çok rahat yapabilirsiniz bu şekilde..
1.gün.... 36,6..... 20 ekim regl
2.gün.... 36,4..... 21 ekim regl
3.gün.... 36,2..... 22 ekim regl
4.gün.... 36,5..... 23 ekim regl
5.gün.... 36,3..... 24 ekim regl
6.gün.... 36,3..... 25 ekim regl ov.testi otsuz
7.gün.... 36,4..... 26 ekim
8.gün.... 36,4..... 27 ekim
9.gün.... 36,4..... 28 ekim ov.testi otsuz
10.gün... 36,4.....29 ekim ov.testi otsuz
11.gün... 36,3.....30 ekim ov.testi otsuz
12.gün... 36,3.....31 ekim ov.testi otsuz
13.gün... 36,3.....1 kasım ov.testi yarı otlu
14.gün... 36,4.....2 kasım ov.testi otsuz
15.gün... 36,3.....3 kasım ov.testi otsuz
16.gün... 36,2.....4 kasım ov.testi otsuz
17.gün... 36,2.....5 kasım ov.testi otsuz
18.gün... 36,5.....6 kasım ov.testi otsuz
19.gün... 36,3.....7 kasım ov.testi otsuz
20.gün... 36,2.....8 kasım ov.testi yarı otlu
21.gün... 36,4.....9 kasım ov.testi otlu
22.gün... 36,7....10 kasım ov.testi yarı otlu

23.gün... 36,7....11 kasım ov.testi yarı otlu
24.gün... 36,7....12 kasım ov.testi otsuz
25.gün... 36,7....13 kasım ov.testi yarı otlu
26.gün... 36,6....14 kasım ov.testi otlu
27.gün... 36,8....15 kasım ov.testi otsuz
28.gün... 36,8....16 kasım ov.testi yarı otlu
29.gün... 36,6....17 kasım
30.gün... ????....18 kasım
31.gün... 36,4....19 kasım
32.gün... ????....20 kasım

Çok sevindim canım :21: Bende bir kaç gündür çok iyiyim, sürekli iyi şeyler düşünüyorum. Bu ay diğer aylara göre çok farklıyım sonuç ne olursa olsun iyi olmaya devam edeceğim. Allah sağlık versin geri kalanı bir şekilde olur.

Evet kesinlikle önce sağlık...Önemli olan bu....
Ben bir de premenstruel sendromdan muzdaribim, kötü hissetmem bundan da kaynaklanıyor olabilir. Birkaç güne tamamen kaybolur inşallah.

kızlar ovulasyon mikroskopunun doğruluğundan emin olamayanlar için 9.11.2010 yazdığım mesaj yukarıda ve kasım ayı ateş ölçümümde aşağıda ovulasyon mikroskopunun değerlendirmesini sizde çok rahat yapabilirsiniz bu şekilde..
1.gün.... 36,6..... 20 ekim regl
2.gün.... 36,4..... 21 ekim regl
3.gün.... 36,2..... 22 ekim regl
4.gün.... 36,5..... 23 ekim regl
5.gün.... 36,3..... 24 ekim regl
6.gün.... 36,3..... 25 ekim regl ov.testi otsuz
7.gün.... 36,4..... 26 ekim
8.gün.... 36,4..... 27 ekim
9.gün.... 36,4..... 28 ekim ov.testi otsuz
10.gün... 36,4.....29 ekim ov.testi otsuz
11.gün... 36,3.....30 ekim ov.testi otsuz
12.gün... 36,3.....31 ekim ov.testi otsuz
13.gün... 36,3.....1 kasım ov.testi yarı otlu
14.gün... 36,4.....2 kasım ov.testi otsuz
15.gün... 36,3.....3 kasım ov.testi otsuz
16.gün... 36,2.....4 kasım ov.testi otsuz
17.gün... 36,2.....5 kasım ov.testi otsuz
18.gün... 36,5.....6 kasım ov.testi otsuz
19.gün... 36,3.....7 kasım ov.testi otsuz
20.gün... 36,2.....8 kasım ov.testi yarı otlu
21.gün... 36,4.....9 kasım ov.testi otlu
22.gün... 36,7....10 kasım ov.testi yarı otlu

23.gün... 36,7....11 kasım ov.testi yarı otlu
24.gün... 36,7....12 kasım ov.testi otsuz
25.gün... 36,7....13 kasım ov.testi yarı otlu
26.gün... 36,6....14 kasım ov.testi otlu
27.gün... 36,8....15 kasım ov.testi otsuz
28.gün... 36,8....16 kasım ov.testi yarı otlu
29.gün... 36,6....17 kasım
30.gün... ????....18 kasım
31.gün... 36,4....19 kasım
32.gün... ????....20 kasım

Çatlamayı nasıl anlıyorsun peki canım?

ateşim ortalamanın üstüne çıkıyor ve ani yükseliş oluyor 21. güne bakarsan ateşim 36,4 ve 22. gün 36,7 olmuş.. eğer ateş yüksek haliyle üstüste 3 gün kalırsa o yükselişe geçtiği gün çatlamış oluyor yumurta..

bak 17. günde ani yükseliş olmuş ama ortalamanın üstüne çıkmamış ve ertesi gün ateş düşmüş oyüzden ogünü çatlamış olarak görmüyoruz..

eğer ölçmeyi düşünüyosan pek anlamıyorum ama anladığım kadarı ile yardımcı olurum blau.. bunula ilgii topicde var istersen ordaki kızlarda yardımcı olurlar..

X