- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #11.321
Kızlar günaydın
33.günün akşamında önce pembe lekelenmelerim oldu. Sadece tuvalete gittiğimde gelen.Benim hiç lekelenmem olmaz. Direkt adet görmüşümdür bu güne kadar. 2 saate yakın bu pembe lekelenme oldu. Daha sonra daha koyu kan geldi. Ama yine sadece tuvalete çıktıkça. Arada kahverengi zar şeklinde pıhtı gibi bir şeyler de var. Moralim alt üst oldu tabi. Çok üzgünüm orası ayrı konu ama, bir de tuhaflık var. Gece boyu pek bir şey gelmemiş. Pedde çok az kahverengi gibi (bu durdukça kahverengiye de dönmüş olabilir) lekeler haricinde bir şey yok. Tuvalete çıktıkça oldukça koyu renkli kan geliyor ama sadece tuvalete gittikçe. Miktar çok az yani.
Böyle bir yerleşme kanaması olmaz değil mi?
Ya da üzerine görme desem, üzerine görme de bu kadar kan geliyor mu? Bildiğin kıpkırmızı kan bu ama, miktarı çok az, sadece tuvalete gittikçe.
Benim hiç azar azar gelme yada lekelenme filan olmadan direkt başlar regllerim ve ilk günü oldukça yoğun olur.
Normal regl ağrılarımdan oldukça az ama karın ağrım da var hafif hafif.
Nedir ya bu sizce?
Kızlar günaydın
33.günün akşamında önce pembe lekelenmelerim oldu. Sadece tuvalete gittiğimde gelen.Benim hiç lekelenmem olmaz. Direkt adet görmüşümdür bu güne kadar. 2 saate yakın bu pembe lekelenme oldu. Daha sonra daha koyu kan geldi. Ama yine sadece tuvalete çıktıkça. Arada kahverengi zar şeklinde pıhtı gibi bir şeyler de var. Moralim alt üst oldu tabi. Çok üzgünüm orası ayrı konu ama, bir de tuhaflık var. Gece boyu pek bir şey gelmemiş. Pedde çok az kahverengi gibi (bu durdukça kahverengiye de dönmüş olabilir) lekeler haricinde bir şey yok. Tuvalete çıktıkça oldukça koyu renkli kan geliyor ama sadece tuvalete gittikçe. Miktar çok az yani.
Böyle bir yerleşme kanaması olmaz değil mi?
Ya da üzerine görme desem, üzerine görme de bu kadar kan geliyor mu? Bildiğin kıpkırmızı kan bu ama, miktarı çok az, sadece tuvalete gittikçe.
Benim hiç azar azar gelme yada lekelenme filan olmadan direkt başlar regllerim ve ilk günü oldukça yoğun olur.
Normal regl ağrılarımdan oldukça az ama karın ağrım da var hafif hafif.
Nedir ya bu sizce?
Hemen bir kan testi yaptır canım. Kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsin ki bunu bilmen iyi olur, en azından hamile kalabildiğini görürsün. Ayrıca hamile olabilirsin ve düşük tehliken olabilir bu durumda doktor ilaç verir. Normal adet başlangıcı da olabilir ama hiç böyle olmazdı diyorsun. Bence sen hemen doktora git ya da bir kan testi yaptır artık bu merak değil tibbi olarak durumunu görmek için yaptırman gereken bir şey. Sonra bize de haber ver bende merak ederim.
Yoğunlaşmaya başladı...Normal adet şeklini alıyor. Belirtiler olağan duruma dönüyor. Hamile filan değilim. Bildiğiniz regl...Bu kez moralim anlatamayacağım kadar bozuk. Geçen aykiler filan neymiş. Çok üzgünüm, çok kötüyüm...Hiçbir yere sığamıyorum...Ne yapacağımı bilemiyorum. Aranızda bana kızanlar vardır, daha 2 aydır deniyorsun, neye üzülüyorsun diye. Ama bilmiyorum…Ben gebe kalmanın bu kadar güç olacağını bilmiyordum. Çok üzgünüm. Şu an tek istediğim iyi hissetmek kendimi,ama nasıl bilmiyorum.
Sen, çok iyi anlıyorum canım, geçen ay bayramda regl gordum ve dışarıya belli etmemeye çalışsam içimde nasıl canım yandı bir ben bilirim. Yolda hamile kadınları gördükçe gözlerimden yaşlar geldi sürekli. Ama yapacak bir şey yok, 2-3 gün acımı çektim sonra yeniden gücümü topladım ve önümüzdeki ay devam dedim. Sen de 2 ayın kısa bir zaman olduğunu biliyorsun yaşın daha genç 1 sene olmadan sorun var diyemeyiz. Bence şimdi iki şeyden birisini yapman gerekli ya doktora gidip bir baktıracaksın ya da önümüzdeki ay bu işi tamamen unutacaksin. Gerekirse buraya bile girme ama kafandan tamamen at bir de bu şekilde dene derim ben. Başka bir şeylerle ilgilen yeni bir ilgi alanı falan bu. Ne bileyim kilon varsa diyete başla, güzel kitaplar al, bir kursa falan yazıl ama dikkatini başka bir şeylere ver. Stres hamile kalmamızı iyice geciktiriyor. Kendini üzme diyeceğim ama üzülmemek mümkün değil biliyorum, biz de bir gün hamile kalacağız ama zamanı var diyorum ben. Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak
Sen, çok iyi anlıyorum canım, geçen ay bayramda regl gordum ve dışarıya belli etmemeye çalışsam içimde nasıl canım yandı bir ben bilirim. Yolda hamile kadınları gördükçe gözlerimden yaşlar geldi sürekli. Ama yapacak bir şey yok, 2-3 gün acımı çektim sonra yeniden gücümü topladım ve önümüzdeki ay devam dedim. Sen de 2 ayın kısa bir zaman olduğunu biliyorsun yaşın daha genç 1 sene olmadan sorun var diyemeyiz. Bence şimdi iki şeyden birisini yapman gerekli ya doktora gidip bir baktıracaksın ya da önümüzdeki ay bu işi tamamen unutacaksin. Gerekirse buraya bile girme ama kafandan tamamen at bir de bu şekilde dene derim ben. Başka bir şeylerle ilgilen yeni bir ilgi alanı falan bu. Ne bileyim kilon varsa diyete başla, güzel kitaplar al, bir kursa falan yazıl ama dikkatini başka bir şeylere ver. Stres hamile kalmamızı iyice geciktiriyor. Kendini üzme diyeceğim ama üzülmemek mümkün değil biliyorum, biz de bir gün hamile kalacağız ama zamanı var diyorum ben. Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak
Randevumu aldım. Araştırmalarımla bir doktora ulaştım, kendisi tüp bebek uzmanıymış. Ben öncelikle rutin kontrolüme gideceğim tabi, özellikle tüp bebek uzmanı seçmedim, tesadüf oldu. Zaten kontrol zamanım da gelmişti. Sonrası doktorun da yönlendirmeleriyle Allah kerim diyorum.
Doktorumu da değiştiriyorum bu vesileyle...Herşeye en baştan, en temiz sayfayla başlamak belki de en iyisi. Nedense doktoruma da içim ısındı, inşallah muayenede de iyi iletişim kurarız da en azından kafam rahatlar bakalım....
Kızlar ya bende bu ovulasyon testlerinden almak istiyorum da GG sitesine baktım orada 20 ovulasyon testi ve 10 tane gebelik testi var ancak ödeme kredi kartıyla mı yapılıyor hesapları felan varsa oraya göndebiliyor muyuz eşim kredi kartından çektirmek istemiyor da.. Bana bilgi verirseniz sevinirim.
bankandan sanal card al cnm
internet şubesinden tanımlıyorsun
kaç TL lik ürün alacaksan o kadarlık limiti oluyor
çok güvenli
gg de güvenli ben ne aldıysam geldi
canım bildiğim kadarıyla internetten de alınabiliyor sanal kart, yani şubeye gitmeye gerek yok, ben hiç yapmadımda eşim yapıyordu sanl kartla alışveriş oradan biliyorum. ben güveniyorum GG a kendi kartımla yapıyorum.
Hayırlısı olsun canım. En azından hormonlarına bakılır bir sorun var mı diye. Ama tüp bebek derlerse de hemen kabul etme. Bana tam 4 tane doktor normal olmaz tüp bebek dedi. Ama ben acele etmek istemedim araştırdım. Şimdi yeni bir doktora gidiyorum Cerrahpaşa'nın profesorü muayene etti ve normal yolla olur dedi. Yani tüp bebek kararını vermeden çok iyi araştırmak lazım. Ben 3 ay falan normal deneyeceğim olmazsa tüp bebeği yeniden araştıracağım. İnşallah bir sorun çıkmaz da kafan rahat denersin.
Kızlar ya bende bu ovulasyon testlerinden almak istiyorum da GG sitesine baktım orada 20 ovulasyon testi ve 10 tane gebelik testi var ancak ödeme kredi kartıyla mı yapılıyor hesapları felan varsa oraya göndebiliyor muyuz eşim kredi kartından çektirmek istemiyor da.. Bana bilgi verirseniz sevinirim.
işte bacım bende onu dedim ya
internet şubesi die :)
bankandan sanal card al cnm
internet şubesinden tanımlıyorsun
kaç TL lik ürün alacaksan o kadarlık limiti oluyor
çok güvenli
gg de güvenli ben ne aldıysam geldi