yazdım canım seni mi kıracağım :)
ama gelmio bu delibebek sanırım tüp olmak istiyor nazlı nazlı
Çok teşekkür ederim bu harika olmuş en azından pozitif enerji veriyor
Bana da tüp diyorlar ama ben bir süre daha normal deneyeceğim canım. Olmazsa da canımız sağolsun yaparız tüp bebeği. Ama onda bile iyi düşünmek önemli ilk seferde tutan da var defalarca deneyen de. Biz yine de olacağına inanalım. İnternette bir yazı okudum aşağıya koyuyorum, beni çok etkiledi, sen de bir oku canım.
ÖLECEKSİN KELİMESİYLE GELİŞEN PSİKOLOJİ
11 yıl Finlandiya'da öğretim üyesi olarak çalıştım. Aynı üniversitede uzun yıllar çocuğu olmayan bir arkadaşım karnındaki şişme nedeniyle doktora gitti ve tetkikler sonucu yumurtalıklarıyla rahminde kanser olduğu ortaya çıktı. Kanserin çok fazla yayıldığını gören doktor arkadaşımın eşine,Ben eşinizin uzun süre yaşayacağına ihtimal vermiyorum, onun için siz eşinizi alın, tatile gidin ve ne istiyorsa onu yapsın demiş. Arkadaşım bizlerle vedalaştı, daha sonra Almanya' da yaşayan en yakın arkadaşına telefonda durumu anlatmış ve Ben Hindistan'a gideceğim, orada kendimi rahatlatmak için yoga, meditasyon gibi yöntemlerle ilgileneceğim demiş. Ertesi sabah havaalanına gitmeden önce bir telefon almış ve bir gece önce vedalaştığı arkadaşının trafik kazasında öldüğünü öğrenmiş. O anda, kanser teşhisi alıp, öleceksin lafını duyduktan sonra gelişen psikolojinin, yanlış bir psikoloji olduğuna karar vermiş.
RAHİM VE YUMURTALIK KANSERİYDİ, ANNE OLDU
Arkadaşım, Hindistan'da bir süre kaldı, ancak bu arada karındaki şişme devam etmiş. Bu şişliğin kitleden kaynaklandığı düşünülürken, kontrol amacıyla doktora gitmiş. Doktor muayene ve tetkikler sonunda büyük bir şaşkınlık yaşamış, çünkü kitlelerin tamamen yok olduğunu görmüş. Üstelik arkadaşımın 5 aylık hamile olduğu anlaşılmış. Arkadaşımın bu çocuğu şu anda 17 yaşında bir genç kız ve arkadaşım hala hayatta
Şimdi buna düşünce gücü denir veya herhangi bir şekilde başka bir açıklama getirilir. Ama bu olay o zaman bilimsel olarak yayınlandı. Arkadaşımın önceki filmleri, biyopsi sonuçları ve daha sonraki filmleri ile birlikte Finlandiya'daki doktorlar tarafından bilimsel rapor haline getirildi ve yayınlandı.