Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

arkadaslar hangi ovulasyon testini önerirsiniz idrarla yapılanlar mı yoksa tükürükle yapılan ömür boyu kullanım olanlardan mı? gg de 2 side var ama tükürükle yapılanı kullanan varsa birazcık aydınlatabilir mi?

canım fiyat performans olarak en iisi
okudum yaptım araştırdım denedim
idrarla yapılan Core marka
al onu düşünme hiç

Canım zaten benim için bu tip şeyler için erken. Tabi bilemem muayenemde bir sorunla karşılaşır mıyım ama henüz 2 aydır korunmuyorum.Bebeğim olmuyor demek için çok erken. Benim amacım sadece rutin kontrolüme gitmek. Zaten 6 ayda bir gerekli malum. PCOS vs. lehine yorumlamak için de bi şikayetim de yok açıkcası, reglim düzenli, herhangi fiziksel bir şikayetim yok, daha önceki kontrollerimde bir sorun çıkmadı. Korunuyor dahi olsam kontrole gidecektim, smear testi, vajinal ultrason,vs. için.Doktora şu an sadece kontrol amaçlı gidiyorum, bebek neden olmuyor diye değil. Ama tabi bebek istediğimi de söyleyeceğim.
Benim sorunum kendimle. Zaten evvelden beri fazla evhamlıyım. Sağlıkla ilgili herşeyi kafama takarım. İçimin rahat etmesi için her detaya hakim olmam lazım. Bilinmeyen gelecek benim için hep korku nedense. Hep olumsuz düşünüyorum. "Benim bebeğim olur ya bi sorunum yok ki" demek yerine, "ya olmazsa" diye endişeye kapılıyorum. Hemen olsun istiyorum. Sorunum psikolojik bence benim...İşte burada doktor çok önemli.Doktorumun benimle iş birliği içinde olduğunu hisseder, güvenirsem kafam rahatlar. Doktorumun ismine bizim forumda da rastladım. Bilinen biriymiş. Başarı hikayeleri bol. Tecrübeli. Daha şimdiden içim ısındı, inşallah karşılaşmamızda da aynı intiba oluşur.
İşte böyle canım ya...İnşallah bugünler de geçecek.
Dün gece bir rüya gördüm. Yorumuna baktım netten tüm sıkıntıların biteceği, feraha kavuşulacağı şeklinde yorumlanıyor. İnşallah bana güzel şeyler malum olmuştur. İyi haberler olur hepimiz için önümüzdeki günlerde. İnan sizlerle, en çok da seninle güzel haber paylaşmayı çok istiyorum.

Zaten kafaya takmamayı bir başarsak eminim ilk ay olacak. Doktorum bana dün isterseniz sizin eve bir ultrason alalım dedi :KK60: Artık adamda benim araştırmalarımdan, sorularımdan bıktı. Bence de senin bir sorunun yok sadece stresten kendini olumsuz etkiliyorsun. Güvendiğin bir doktorun bir sorun yok demesi ile kafan daha da rahatlayacaktır. Inan ben de bu forumlarda en çok güzel haberi senden bekliyorum :KK71:

canım fiyat performans olarak en iisi
okudum yaptım araştırdım denedim
idrarla yapılan Core marka
al onu düşünme hiç

Crafty'cigim ne olur o "Gelmezsen Gelme Bebikk!!!" yazını değiştir canım. Ben böyle şeylere inanırım gelme deyince geleceği varsa da gelmez sonra. Batıl inanç gibi gelebilir sana ama beni etkiledi. Pozitif düşünce bence çok önemli lütfen arkadaşım kaldır onu, güzel bir şey koy onun yerine. Ne bileyim Geleceksin Biliyorum falan de benim hatrım için :KK71:

Crafty'cigim ne olur o "Gelmezsen Gelme Bebikk!!!" yazını değiştir canım. Ben böyle şeylere inanırım gelme deyince geleceği varsa da gelmez sonra. Batıl inanç gibi gelebilir sana ama beni etkiledi. Pozitif düşünce bence çok önemli lütfen arkadaşım kaldır onu, güzel bir şey koy onun yerine. Ne bileyim Geleceksin Biliyorum falan de benim hatrım için :KK71:

yazdım canım seni mi kıracağım :)
ama gelmio bu delibebek sanırım tüp olmak istiyor nazlı nazlı

Bu ovulasyon testlerinin 4 saat bekleme zorunluluğu çok kötü. Şuan wcye gitmem gerek. Tam 1 saat oldu. Bekliyorum ama 3 saat daha nasıl dayanıcam bilmiyorum. Başka bir çaresi ols keşke şunların.:44:

yazdım canım seni mi kıracağım :)
ama gelmio bu delibebek sanırım tüp olmak istiyor nazlı nazlı

Çok teşekkür ederim bu harika olmuş en azından pozitif enerji veriyor :KK71: Bana da tüp diyorlar ama ben bir süre daha normal deneyeceğim canım. Olmazsa da canımız sağolsun yaparız tüp bebeği. Ama onda bile iyi düşünmek önemli ilk seferde tutan da var defalarca deneyen de. Biz yine de olacağına inanalım. İnternette bir yazı okudum aşağıya koyuyorum, beni çok etkiledi, sen de bir oku canım.

ÖLECEKSİN KELİMESİYLE GELİŞEN PSİKOLOJİ

11 yıl Finlandiya'da öğretim üyesi olarak çalıştım. Aynı üniversitede uzun yıllar çocuğu olmayan bir arkadaşım karnındaki şişme nedeniyle doktora gitti ve tetkikler sonucu yumurtalıklarıyla rahminde kanser olduğu ortaya çıktı. Kanserin çok fazla yayıldığını gören doktor arkadaşımın eşine,Ben eşinizin uzun süre yaşayacağına ihtimal vermiyorum, onun için siz eşinizi alın, tatile gidin ve ne istiyorsa onu yapsın demiş. Arkadaşım bizlerle vedalaştı, daha sonra Almanya' da yaşayan en yakın arkadaşına telefonda durumu anlatmış ve Ben Hindistan'a gideceğim, orada kendimi rahatlatmak için yoga, meditasyon gibi yöntemlerle ilgileneceğim demiş. Ertesi sabah havaalanına gitmeden önce bir telefon almış ve bir gece önce vedalaştığı arkadaşının trafik kazasında öldüğünü öğrenmiş. O anda, kanser teşhisi alıp, öleceksin lafını duyduktan sonra gelişen psikolojinin, yanlış bir psikoloji olduğuna karar vermiş.

RAHİM VE YUMURTALIK KANSERİYDİ, ANNE OLDU

Arkadaşım, Hindistan'da bir süre kaldı, ancak bu arada karındaki şişme devam etmiş. Bu şişliğin kitleden kaynaklandığı düşünülürken, kontrol amacıyla doktora gitmiş. Doktor muayene ve tetkikler sonunda büyük bir şaşkınlık yaşamış, çünkü kitlelerin tamamen yok olduğunu görmüş. Üstelik arkadaşımın 5 aylık hamile olduğu anlaşılmış. Arkadaşımın bu çocuğu şu anda 17 yaşında bir genç kız ve arkadaşım hala hayatta

Şimdi buna düşünce gücü denir veya herhangi bir şekilde başka bir açıklama getirilir. Ama bu olay o zaman bilimsel olarak yayınlandı. Arkadaşımın önceki filmleri, biyopsi sonuçları ve daha sonraki filmleri ile birlikte Finlandiya'daki doktorlar tarafından bilimsel rapor haline getirildi ve yayınlandı.

Zaten kafaya takmamayı bir başarsak eminim ilk ay olacak. Doktorum bana dün isterseniz sizin eve bir ultrason alalım dedi :KK60: Artık adamda benim araştırmalarımdan, sorularımdan bıktı. Bence de senin bir sorunun yok sadece stresten kendini olumsuz etkiliyorsun. Güvendiğin bir doktorun bir sorun yok demesi ile kafan daha da rahatlayacaktır. Inan ben de bu forumlarda en çok güzel haberi senden bekliyorum :KK71:

İyi fikir seninle ben ortak bir ultrason cihazı alalım istersen, evde bakar bakar kafaya takarız :KK34:
Aslında stres gerçekten herşeyin başı, olumsuz düşünerek olumsuzlukları da çağırıyoruz bir yandan. Ama insan kendine hakim de olamıyor. İnşallah hepimiz bir gün bebeklerimize kavuşacağız allahın izniyle, bu umudu böyle taze tutsak içimizde, olumsuzluklardan bu kadar etkilenmesek...
Bir de seninle aynı anda hamile kalsak ne hoş olur :) Belki de öyle bir hoşluk gelir başımıza kim bilir :KK49:

İyi fikir seninle ben ortak bir ultrason cihazı alalım istersen, evde bakar bakar kafaya takarız :KK34:
Aslında stres gerçekten herşeyin başı, olumsuz düşünerek olumsuzlukları da çağırıyoruz bir yandan. Ama insan kendine hakim de olamıyor. İnşallah hepimiz bir gün bebeklerimize kavuşacağız allahın izniyle, bu umudu böyle taze tutsak içimizde, olumsuzluklardan bu kadar etkilenmesek...
Bir de seninle aynı anda hamile kalsak ne hoş olur :) Belki de öyle bir hoşluk gelir başımıza kim bilir :KK49:

Ay gerçekten ne güzel olur. Bir de crafty'nin hamile kalmasını çok istiyorum. Üçümüz aynı anda hamile kalsak ne güzel olacak. Yeni yıla hamile girdiğimizi düşünüyorum da mutlu oluyorum. Ben artık karar verdim canım, kesinlikle olumlu düşüneceğim. Bu ara olumlu düşüncenin gücüyle ilgili şeyler okuyorum. Geçen hafta secret'ı okudum, internetten yazılar falan okuyorum. Bir bilsen insanlar neler başarmışlar bu şekilde. Negatif düşünürsen negatifi hayatına çekiyorsun diyorlar. Benim hamilelikle ilgili hep korkularım var, ya olmazsa diye sürekli düşünüyordum. Şimdi artık hep olacak diyorum, zamanı gelince mutlaka olacak. Hatta ayıptır söylemesi dün iki tane bebek body'i aldim. Biri pembe birisi mavi artik cinsiyeti ne olursa... Dedim ki inanıyorum zaten olacak şimdiden bir şey almanın zararı olmaz. Akşam çıkarttım çıkarttım baktım. Baştan biraz ağladım ama sonra kendime kızdım ve gülümseyerek baktım. Yeni modum da bu olumlu düşüneceğim. Ama tabi bu ay adet görürsem bu olumlu düşünce kalır mı onu bilmiyorum, önemli olan da zaten hep olumlu olmak galiba.

"Bir de crafty'nin hamile kalmasını çok istiyorum."
samimiyetin ve iyi niyetin için çok teşekkürler tatlım.
İNŞALLAH kocaman

"Bir de crafty'nin hamile kalmasını çok istiyorum."
samimiyetin ve iyi niyetin için çok teşekkürler tatlım.
İNŞALLAH kocaman

Aşkolsun canım biz birbirimizin ne yaşadığını çok iyi biliriz, başkası anlamaz. Geçen gün hamile bir kadın ve yine gözlerim doldu. Eşim bana kızdı neden üzülüyorsun hayırlısıysa olur dedi. Düşün ki kocam bile anlamıyor ruh halimi ama sana söylesen sen çok çok iyi anlarsın. Benim eşimin anlamadığı bir şeyi anlayan bir insan bana yüzünü görmemiş olsam da bana yakın insandır. Buradaki herkesin hamile kalmasını çok istiyorum birisi hamile kalınca çok sevinirim. Ama sizlerle daha yakın paylaşımlarım olduğu için biraz daha fazla istiyorum sanki :KK49:

Ben 2 saatte yapıyordum ve doğru sonucu hep aldım. 4 saat bana da fazla geliyordu, sıkıntı yapıyordu ama yanlış yönlendirmişte olmamayım canım, sende nasıl olur bilmiyorum.

Teşekkür ederim Belgiselcim. Ben prospektüsü hiç okumamıştım. Burada hep 4 saat diye dün 4 saat bekledim de yaptım. Ama bugün dayanamıcam sanırım. :/ Prospektüste 2 saat önce sıvı almayı yavaşlatın diyor. 2 saattir hiçbir şey içmiyorum ve sanırım biraz sonra yapıcam testi. 12.günüm bugün çok da ümitli değilim. 15-17 arası yumurtlarım gibi geliyor ama hayırlısı tabiii.. Teşekkür ederi cevapladığın için. İyi öğlenler. :):KK71:

Ay gerçekten ne güzel olur. Bir de crafty'nin hamile kalmasını çok istiyorum. Üçümüz aynı anda hamile kalsak ne güzel olacak. Yeni yıla hamile girdiğimizi düşünüyorum da mutlu oluyorum. Ben artık karar verdim canım, kesinlikle olumlu düşüneceğim. Bu ara olumlu düşüncenin gücüyle ilgili şeyler okuyorum. Geçen hafta secret'ı okudum, internetten yazılar falan okuyorum. Bir bilsen insanlar neler başarmışlar bu şekilde. Negatif düşünürsen negatifi hayatına çekiyorsun diyorlar. Benim hamilelikle ilgili hep korkularım var, ya olmazsa diye sürekli düşünüyordum. Şimdi artık hep olacak diyorum, zamanı gelince mutlaka olacak. Hatta ayıptır söylemesi dün iki tane bebek body'i aldim. Biri pembe birisi mavi artik cinsiyeti ne olursa... Dedim ki inanıyorum zaten olacak şimdiden bir şey almanın zararı olmaz. Akşam çıkarttım çıkarttım baktım. Baştan biraz ağladım ama sonra kendime kızdım ve gülümseyerek baktım. Yeni modum da bu olumlu düşüneceğim. Ama tabi bu ay adet görürsem bu olumlu düşünce kalır mı onu bilmiyorum, önemli olan da zaten hep olumlu olmak galiba.

Benim annem de çok inanır olumlu düşünmeye. Bu konuda bir sürü kitaplar okudu, araştırdı. Negatif enerji, negatif olaylara sebep olur diyor. Dediğin gibi sürekli olumlu düşünceyi muhafaza etmek asıl mesele.Arada ben de kararlar alıyorum, ama olumsuzlukla karşılaştığım zaman hemen gardım düşüyor. Ben de aldım çoraplar,bodyler :KK34:
İnşallah ieş yarar bu olumlu düşünceler ...
İnşallah, sen, ben, crafty, tüm isteyen forum arkadaşlarımız, herkes herkes kavuşur bebeklerine tez zamanda :KK69:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim Belgiselcim. Ben prospektüsü hiç okumamıştım. Burada hep 4 saat diye dün 4 saat bekledim de yaptım. Ama bugün dayanamıcam sanırım. :/ Prospektüste 2 saat önce sıvı almayı yavaşlatın diyor. 2 saattir hiçbir şey içmiyorum ve sanırım biraz sonra yapıcam testi. 12.günüm bugün çok da ümitli değilim. 15-17 arası yumurtlarım gibi geliyor ama hayırlısı tabiii.. Teşekkür ederi cevapladığın için. İyi öğlenler. :):KK71:

Bana bugün doktor sitesinde yazıştığım bir doktor, eğer adetin düzenliyse 10-16. günler arası her gün ilişki öneriyorum dedi. Senin siklusların kaç gün canım?

Bana bugün doktor sitesinde yazıştığım bir doktor, eğer adetin düzenliyse 10-16. günler arası her gün ilişki öneriyorum dedi. Senin siklusların kaç gün canım?

32 günde 1 oluyorum. Düzenlidir adetim. 12.günüm bugün. Gün aşırı yapıyoruz. Çift çizgi çıkan günlerde her gün yapalım diye düşünüyorum. Her gün yaparsak sperm kalitesi düşer mi acaba? Eşimin spermlerine baktırmadık henüz. Bir sorun var mı bilmiyorum. :44:

32 günde 1 oluyorum. Düzenlidir adetim. 12.günüm bugün. Gün aşırı yapıyoruz. Çift çizgi çıkan günlerde her gün yapalım diye düşünüyorum. Her gün yaparsak sperm kalitesi düşer mi acaba? Eşimin spermlerine baktırmadık henüz. Bir sorun var mı bilmiyorum. :44:

Bildiğim kadarıyla eşinin spemlerinde bir sorun yoksa her gün yapmanın bir zararı yok ama varsa iki günde bir kere yapmak gerekli. Bence 2 günde bir kere yapın ama ovalüasyon testinde çift çizgiyi görünce iki gün üst üste yapın.

X