Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

O zaman 34. gun gecikme sayiliyor canım. Okudugum kadarıyla en uzun adet gununu bir gun gecince gecikme kabukl edilirmis. Test icin daha bayagi bekleyecegiz anlaşılan, inan çok merak ediyorum ben de

Predictor Ovülasyon Testi sizce nasıldır? Eczanede onu bulabildim. Medismart arıyorum yok. Hangisi daha iyidir sizce? Kullananlar hangisinden memnunsunuz? Fortel duydum bir de. O nasıl? Hangisini alacağız biz bu testlerin? Bir sürü marka var.:26:

Ben medismart ve fortel kullandım. Predüktörü hiç bilmiyorum. Medi smartta iyi fortel de ama fortel biraz pahalı bir paketi 49 TL. Medi smart daha ucuz 30 civarı falanda herhalde. Bir de gittigidiyor dan toplu alanlar oluyor o markalar ucuz ama güvenilir mi bilmiyorum. Bence prediktör de iyidir.

Teşekkür ederim cevap verdiğin için Belgisel. Gg'dan baktım şimdi, internetten pek alışveriş yapmam, güvenilir değil gibi gelir bana. Ama orada Laboqucik marka 24 adet ov. testi 29 lira. Acaba ondan alıp kullanan var mı? Fiyatı çok uygun geldi bana. Acaba ucuz olduğu için geçersiz filan olur mu sizce? :26: İnsan pahalı olan daha güvenilirmiş gibi düşünüyor ama para tuzağı da olabilir.:26: Zaten şu kan testlerine, gebelik testlerine verdiğim parayı biriktirseydim en iyi ovulasyon testini alabilirdim. Ayh inşallah bu ay param da, zamanım da, emeklerimiz de boşa gitmezzzz.

O markanın ovalüasyon testi nasıl bilmiyorum ama gebelik testi beni çok kötü yanılttı canım. Bana hatalı pozitif çıkarttı ve boşuna bir de kan testi yaptırdım ama belki ovalüasyon testi iyidir. Burada kullanan bir arkadaş var ovalüasyon testinden memnun. Istersen ilk ay bunu al fazla paran gitmemiş olur memnun kalmazsan sonraki ay pahalı olanı alırsın.

Evet sanırım bu en mantıklısı. Hatta gelecek ay clear blue'nun ov. testini alırım diyorum ki inşallah ihtiyacım kalmaz ona. Eğer yine olmazsa, Allah korusun tabi, sonra Clear Blue'nun monitorunu alayım diyorum. Doktora vereceğim paradan daha iyidir diye düşünüyorum. Aylardır doktora git-gel yapıyorum, bir de doğru dürüst ilgilenmiyor. Buradan daha çok şey öğreniyorum doğrusu. Allah çok bekletmeden herkese annelik duygusunu tattırsın. Burada sorularıma yanıt veren, yardımcı olan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Allah ne muradınız varsa versin. :)

kızlar bende wondfo aldım g.g den
18 tane ovülasyon testi ve 2 tanede gebelik testine 15 lira verdim...
adetten sonra hergün yapayım dedim..
bu markayı kullanan başka arkadaşlarda var..birçok pahalı markalarla aynı dediler....

Wondfo'yu da şimdi duyuyorum. Ben de az önce gg'den Laboquick 24 ad. ov. ve 3 ad. gebelik testi siparişi verdim. Umarım en kısa zamanda elime ulaşır ve bu testler işe yarar. Olmazsa pahalı olanlarından öyle alırım diye düşündüm. Eczanelerde 5 ad. ov. testi 25 lira. Çok pahalı geldi bana. Umarım bu testler işe yarar da hem maddi hem manevi olarak daha fazla yıpranmayız... Herkese hayırlı geceler.

bende o markayı kullanıyorum memnunum yumurtlama dönemini her seferinde doğru tahmin ediyorum testle.yalnız gebelik testlerine çok güvenme.bendeki gebelik testlerindede gölge gibi bi çizgi çıkıyordu ama hamile değildim.gebelik testlerinde belirgin bir çizgi çıkmadan umutlanma yani.

Progestan Hapı ovulasyon testini yanıltır mı? Bu ilacı kullanırken ov. testi doğru sonuç verir mi sizce?

Tam emin değilim ama etkilemeyeceğini düşünüyorum. Ovalüasyon testi LH hormonunu ölçüyor, progesteron hormonu ile bir ilgisi olduğunu sanmam. Ama bazen hormonlar birbirini de etkileyebilir eğer progesteron hormonu ile LH hormonu arasında bir koreleasyon varsa, biri artınca diğeri de artıyorsa bunu bilemem ama normal şartlarda etkilemez gibi geliyor bana.

bende bu ay core marka ovulason testi kullanacağım..adetlerimde düzensizlik var.bi ay 26 gün bi ay 32 gnde oldum..testi ne zaman yapmaya başlayayım...

bende bu ay core marka ovulason testi kullanacağım..adetlerimde düzensizlik var.bi ay 26 gün bi ay 32 gnde oldum..testi ne zaman yapmaya başlayayım...

:)
yakaladımmmmmmmm
11. gün başla yapmaya şekerim
bu arada diğer arkadaşlar GG güvenilir ben hep ordan alışveriş yapıorum ama sanal kartla

hayatım sana tavsiyem reglin biter bitmez başal ben öyle yaptım geçen ay hergün aynı saatte yap ve mümkün olduğu kadar sıkışmış ol 3saat önce sıvı alma

selamlar kızlar..
benimde size bir sorum olacak..
adetime 7 gün varken ovülasyon testi yaptım ilk çizgi kadar olmasada vardı..
6 gün kala yaptım yine 2. çizgi çıktı ama yine ilk çizgi kadar koyu değildi....
adetlerim düzenlidir benim...

evet aralarında bağlantı var progesteron LH hormounu tetikliyor ve artış oluyor ilk zamanlarda diye biliyorum. ama çok da ümitlememk lazım tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…