- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #10.961
Tşk ederim canım. Bilgi alıyım die interneti kurcaladıkça kafam iyice karıştı. Bu sabah ateşimi ölçmeyi de unuttum. Offffffff yaaaaaaaaaa
günaydın herkese.
benim ateşim pazar günü 36.6 ovulasyon çift çizgi
pazartesi günü 36.3 ovulasyon tek çizgi
salı 36.5
çarşamba 36.3
bugün 36.7
şimdi ben ateşimi baz almalıyım yoksa ateşimi.yardımcı olursanız sevinirim.
laboratuwara mı yanii başka yer yapmıyomu yumurtlama gnlerinimi gösteriyoo
Günaydın.
Bence de ikisini de göz önüne alarak git canım. Bu günlerde her gün, hiç değilse 2 günde bir çalışmak iyi bence.
anladım cnm illa 21. gnde gidilmesi gerekiyo pekiilab. cnm kanda bakılıo çünkü. Yumurtlama oluo mu olan çatlıo mu vs o görünüomuş
şükür iyiym sen nasılsınnSelammmmm....nasılsın?
anladım cnm illa 21. gnde gidilmesi gerekiyo pekii
tmm cnm çok sağol aklımda bulunsun bu ayda tutmassa baktırym bndeevet cnm reglin 1. gününü 1 olarak baz alıp, 21. gün yapıyorsun.
aslında p.tesi sol tarafımda çok ağrı oldu.öyleki oturamadım.yani ben p.tesi diye düşünüyorum.ama ateşim beni yanıltıyor.geçen ayda böyle oldu.acaba ovulasyondan ne kadar sonra ateş çıkar.ayrıca cevabın için teşekkür ederim.
Yumurtlama olunca ertesi gün ateşin artıyor. Mesela benim bu ay ateşim 36.3'dü. Yumurtlama oldu ertesi sabah 36.8'e çıkmıştı. Yumurtlamadan sonra 4 gün geçti bu sabah ateşim hala 36.8. Eğer hamile değilsem bu adetten bir gün önce iniyor. Hatta bir seferinde adetten 2 saat önce düştü ve adet gördüm. Hamile kalanlarda ise ısı hamilelik sonuna kadar yüksek kalıyor. Bu progesteron hormonunun etkisi canım, ısıyı yapan hormon bu ve bu hormon yumurtlamadan sonra artıyor, rahmi hamileliğe hazırlıyor. Eğer döllenme yoksa adetle birlikte düşüyor.
evet cnm reglin 1. gününü 1 olarak baz alıp, 21. gün yapıyorsun.
yaa çok soru soruyorum ama kızlar bu ateş olayı ne anlatırmısınız bn bilmiyommYumurtlama olunca ertesi gün ateşin artıyor. Mesela benim bu ay ateşim 36.3'dü. Yumurtlama oldu ertesi sabah 36.8'e çıkmıştı. Yumurtlamadan sonra 4 gün geçti bu sabah ateşim hala 36.8. Eğer hamile değilsem bu adetten bir gün önce iniyor. Hatta bir seferinde adetten 2 saat önce düştü ve adet gördüm. Hamile kalanlarda ise ısı hamilelik sonuna kadar yüksek kalıyor. Bu progesteron hormonunun etkisi canım, ısıyı yapan hormon bu ve bu hormon yumurtlamadan sonra artıyor, rahmi hamileliğe hazırlıyor. Eğer döllenme yoksa adetle birlikte düşüyor.
yani benim dünmü oldu diyorsun.
Ayrıca hamilelerde bu hormonun değeri çok artarmış bildiğim kadarıyla. Gerçi çok artmadan hamile olanlarda var araştırdım ama genelde çok yüksek çıkması hamilelik işareti olabilirmiş. Sonuçlarını alınca bize de yaz canım, ben merak ederim
Senin değerlerinde ya pazartesi ya da dün oldu. Hangi günleri değerlendirdin?
pazartesiyi.
Eğer pazartesi olduysa çok iyi, eger dün olduysa spemler 72 saat yaşadığı için yumurtanın döllenme şansı hala var. Ama bugünü iyi değerlendir. Hatta iki gün üst üste değerlendir. Ben bu ay yumurta takibi yaptırdım ve yumurtam çatladıktan sonra bile doktor 2 gün üst üste ilişki önerdi canım. Yani bu iki günü değerlendirmen önemli. Gerisi Allah'a kalmış, doğru zamanı bulsan bile olmayınca olmuyor. Ama biz elimizden geleni yapalım
yaa çok soru soruyorum ama kızlar bu ateş olayı ne anlatırmısınız bn bilmiyomm