- 22 Nisan 2008
- 8.760
- 0
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #10.701
ne kadar veriosun tannsel benim eşçik 4 kaşık içio o kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimkide pekmezi içiyor:) sabaharı veriyorum, akşamda iç diyorum ama içmiyor.. Beni şeker hastası yapıcan diyor:)
ne kadar veriosun tannsel benim eşçik 4 kaşık içio o kadar
FSH yüksek canım yani yumurta rezervim azalmış. Menopoz öncesi dönem ve tüp bebek diyorlar. Ama ben biraz daha denemek istiyorum. Eğer olmazsa ocakta tüp bebek yapmak istiyorum.
Keçiboynuzu çok faydalı tam tersine şekeri düzenliyor, şeker hastaları bile yiyor. Bence sen ısrar et canım, ben bir çok topikte görüm deneyip çok hamile kalan var. Bir de pree seed diye bir şey var onu da araştır. Spemleri koruyan bir ürün ondan da fayda gören çok.
bende bilmiorum ki ısı olayını
yine sorması ayıp yaş kaç?
Çok kolay canım. Her gün sanah uyayınca ilk iş dil altından derece ile ısını ölçecek ve yazacaksın. Sonra yumurtlamadan bir gün önce ısı bir anda düşüyor. Örneğin her gün 36.4 - 36- 3 olan ısı bir anda 36.1 e iniyor. İşte o gün çalışacaksın. Yumurtlama olunca da biraz yükseliyor örneğin 36.6 - 36.7 gibi oluyordu bende. Eğer hamile kalırsan bir daha hiç inmiyor, kalmazsan adete yakın tekrar ilk hali gibi oluyor yani düşüyor.
35 yaşındayım canım aslında çok geç değil ama durum bu :2:
Çok kolay canım. Her gün sanah uyayınca ilk iş dil altından derece ile ısını ölçecek ve yazacaksın. Sonra yumurtlamadan bir gün önce ısı bir anda düşüyor. Örneğin her gün 36.4 - 36- 3 olan ısı bir anda 36.1 e iniyor. İşte o gün çalışacaksın. Yumurtlama olunca da biraz yükseliyor örneğin 36.6 - 36.7 gibi oluyordu bende. Eğer hamile kalırsan bir daha hiç inmiyor, kalmazsan adete yakın tekrar ilk hali gibi oluyor yani düşüyor.
ölçmiim o zaman o ısı düşer benim moral düşer :) akışına bırakıorum ben artık sadece yumurta takibi yapacağım o da kendim için. Bide yumurtlamayıp kist fln oluşmasın die
ben şu an ateşimi yüksek hissediyorum, hani adet döneminde olurya öyle hissediyorum..buğün adetin 12. günü sabah çalıştık, yarında çalışıcaz bakalım
35 yaşındayım canım aslında çok geç değil ama durum bu :2:
ohoooo çok gençmişsin daha Ocak'a kalmaz bebiş olur merak etmeeeee
ben şu an ateşimi yüksek hissediyorum, hani adet döneminde olurya öyle hissediyorum..buğün adetin 12. günü sabah çalıştık, yarında çalışıcaz bakalım
35 yaş artık çok nornal.. bende craftyde 28 yaşındayız..
O zaman yumurtlamış olabilirsin sen bu geceyi iyi değerlendir
maşallah arkadaşım :) sabah en iisiymiş aslında ama ohooo ben kendimi yataktan zor kaldırıorum valla işe zor yetişiorum :)
Ağzından bal damlıyor canım
İnşallah hepimize nasip olur da yeni bir topiğe birlikte geçeriz.