- 1 Ekim 2009
- 8.170
- 2
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #10.661
canım benim adet sirkilasyonum uzun yumurtlamam ne zaman olur 14 ekimde adet oldum
canım adetinin 21. günü galiba sen yumurtlamış olabilirsin...sirkilasyonun kac günki..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim adet sirkilasyonum uzun yumurtlamam ne zaman olur 14 ekimde adet oldum
canım adetinin 21. günü galiba sen yumurtlamış olabilirsin...sirkilasyonun kac günki..
çıkmış işte çift çizgi benim çift çizgiler hep öyle çıkıyordu ardarda çift çizgiyi en fazla 2 gün gördüm ama 3. gün silikleşiyordu veya kayboluyordu kaybolduğu gün yumurtladın demektir..
oo sen yumurtlamışsın canım daha ne olsun...
hayatım silik cizgi negatifdir iki cizgininde aynı koyulukta olması gerek pozitif olması için..
canım sen hiç dr. gittinmi ne diyo bu kadar uzun sürmesine..eğer normalse bugünlerde yumurtlarsın ama sen yinede devam et testleri yapmaya..35-40 gün sürüyo bugüm adetin 21. günü
ben sanıyordum ki, sadece bir gün çift çizgi göreceğim...hatta test bozuk mu acaba demiştim
bu akşam da yapacağım , bakalım ne göreceğim
ateşimde bu sabah 35,7 den 36,0 a çıktı..
canım ben dün yaptım silik cıktı ne anlama geliyor
dün ilk defa mı yaptın? her gün yap ikisi aynı olmasa da ikinci çizgiyi net göreceksin
inşallah canım evet dün ilk yaptım biri cok net diğeri silikti eve gidince bir tane daha yapıcam dün silikti diye calışmadık bugün için bakalım hayırlısı
çalışmalara uzun süre ara vermeyin yani arada en fazla 3 gün olsun çok ara vermek de iyi değil sperm kalitesi açısından bu akşam çalışın ikinci çizgi silik bile olsa ateş ölçmeye de başlayacaksın hem iyi olacak
sağol canım evet bencede akşam başlıyayım tekrardan adam baygınlık geldi olsun eve gideyim onu güzel karşılayayım sonra calışmalara devam 3 gün ara vermiş olduk
ne test ne bişi bu ay umut 0 bende. Allah size güç umut versin kızlar.
canımcım öyle deme sen testlere ve çalışmalara devam et... Hemen umutsuzluk yok..sonuçları daha doktora göstermedin bakalım ne diyecek...
birinizden güzel haber bekliyorum modum değişsin die :)
canım inşallah diyelim. Allah hayırlısı ile nasip etsin hepimize...
yok ya bi keyfim kaçtı. öle gün vs hesabı o bu yapacak modda deilim tatlım ya