Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

çıkmış işte çift çizgi benim çift çizgiler hep öyle çıkıyordu ardarda çift çizgiyi en fazla 2 gün gördüm ama 3. gün silikleşiyordu veya kayboluyordu :KK34: kaybolduğu gün yumurtladın demektir..

oo sen yumurtlamışsın canım daha ne olsun...

hayatım silik cizgi negatifdir iki cizgininde aynı koyulukta olması gerek pozitif olması için..

ben sanıyordum ki, sadece bir gün çift çizgi göreceğim...hatta test bozuk mu acaba demiştim:KK1:
bu akşam da yapacağım , bakalım ne göreceğim:KK34:

ateşimde bu sabah 35,7 den 36,0 a çıktı..

35-40 gün sürüyo bugüm adetin 21. günü
canım sen hiç dr. gittinmi ne diyo bu kadar uzun sürmesine..eğer normalse bugünlerde yumurtlarsın ama sen yinede devam et testleri yapmaya..
ben sanıyordum ki, sadece bir gün çift çizgi göreceğim...hatta test bozuk mu acaba demiştim:KK1:
bu akşam da yapacağım , bakalım ne göreceğim:KK34:

ateşimde bu sabah 35,7 den 36,0 a çıktı..

evet ben aynen öyle 1 gün gördüm ve ertesi günü yoktu..seninkisi neden acaba iki gündür böyle acaba cokmu yumurtluyosunda ondanmı böyle cıkıyo testler...
ateşinde iyi yani yumurtladığını gösteriyo...

dün ilk defa mı yaptın? her gün yap ikisi aynı olmasa da ikinci çizgiyi net göreceksin :KK55:

inşallah canım evet dün ilk yaptım biri cok net diğeri silikti eve gidince bir tane daha yapıcam dün silikti diye calışmadık :KK17: bugün için bakalım hayırlısı

inşallah canım evet dün ilk yaptım biri cok net diğeri silikti eve gidince bir tane daha yapıcam dün silikti diye calışmadık :KK17: bugün için bakalım hayırlısı

çalışmalara uzun süre ara vermeyin yani arada en fazla 3 gün olsun çok ara vermek de iyi değil sperm kalitesi açısından :emir_bebek:bu akşam çalışın ikinci çizgi silik bile olsa ateş ölçmeye de başlayacaksın hem iyi olacak :KK19:

çalışmalara uzun süre ara vermeyin yani arada en fazla 3 gün olsun çok ara vermek de iyi değil sperm kalitesi açısından :emir_bebek:bu akşam çalışın ikinci çizgi silik bile olsa ateş ölçmeye de başlayacaksın hem iyi olacak :KK19:

sağol canım evet bencede :KK34: akşam başlıyayım tekrardan :KK12: adam baygınlık geldi :KK23: olsun eve gideyim onu güzel karşılayayım sonra calışmalara devam :KK6: 3 gün ara vermiş olduk :KK54: :KK54:

kasım uğursuz geldi cümlemize hepimizde bi hevessizlik. İstemeyince oluomuş ya bi bakarsın hepimiz müjdeyi patlatırız :)

aynı hevessizlik bende fazlasıyla var ama memnunum kendini gremektemn iyidir bence
başka şeylerle ilgileniyorum kızımla sınıfımla daha çok ilgileniyorum geçen ay neydi öyle böylesi daha iyi

Selam kızlar, Bir haftadır yogunluktan giremiyorum ve bende adetimi gordum. Adetim bitti sonra doktora gittim. Doktor rahim filmi istedi ve sukur tuplerim acik cikti. Ancak hormon duzensizligim oldugu icin tup bebek diyorlar. Ben yine de 2 ay daha normal olarak denemek istiyorum. Bu ay ovaluasyon testi falan yapmamaya karar verdim. Adetimin 10. ve 20. günleri arasinda 2 gunde bir deneyecegim. Bu testler iyice canımı sıkıyor her ay aynı sıkıntıları yaşıyorum. Bu sefer oluruna bırakacağım ve düşünmemeye çalışacağım. Bir de böyle deneyeyim :emir_bebek:

X