Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ovulasyon testi(adet sirkilasyonu 35-40gün)

2.11.2010 adetin 19.günü 2. çizgi silik cıktı :KK31:
3.11.2010 adetin 20.günü 2. çizgi silik cıktı :KK54:

Ovulasyon testi(adet sirkilasyonu 35-40gün)

2.11.2010 adetin 19.günü 2. çizgi silik cıktı :KK31:
3.11.2010 adetin 20.günü 2. çizgi silik cıktı :KK54:

Kaçıncı gün bakmaya başladın canım? Bazen çok erken yumurtlama olabiliyor mesela benim hep 13 -14. günlerde olur ama 2 ay önce 16.gün oldu. Bu nedenle bir kutu test yetmiyordu daha erken basliyordum.

Selam kızlar, Bir haftadır yogunluktan giremiyorum ve bende adetimi gordum. Adetim bitti sonra doktora gittim. Doktor rahim filmi istedi ve sukur tuplerim acik cikti. Ancak hormon duzensizligim oldugu icin tup bebek diyorlar. Ben yine de 2 ay daha normal olarak denemek istiyorum. Bu ay ovaluasyon testi falan yapmamaya karar verdim. Adetimin 10. ve 20. günleri arasinda 2 gunde bir deneyecegim. Bu testler iyice canımı sıkıyor her ay aynı sıkıntıları yaşıyorum. Bu sefer oluruna bırakacağım ve düşünmemeye çalışacağım. Bir de böyle deneyeyim :emir_bebek:

herşeyin hayırlısı canım sıkma canını kafanı da boşaltmaya çalış düşünme allahtan hayırlısını dile

Kaçıncı gün bakmaya başladın canım? Bazen çok erken yumurtlama olabiliyor mesela benim hep 13 -14. günlerde olur ama 2 ay önce 16.gün oldu. Bu nedenle bir kutu test yetmiyordu daha erken basliyordum.

canım benim daha dün elime uşlaştı adetin 19. günü yapmaya başladım benim adet düzensiz ama hayırlısı artık ben yinede calışıcam :KK6:

herşeyin hayırlısı canım sıkma canını kafanı da boşaltmaya çalış düşünme allahtan hayırlısını dile

Bende öyle yapıyorum canım. Sonuçta çocuğu veren Allah, olacaksa bir şekilde oluyor. Olmayacaksa da en son tibbi teknolojileri kullansan da olmuyor. Hepimiz için dua ediyorum ve kafamı rahat bırakıyorum. Sen nasılsın görüşmeyeli ?

canım benim daha dün elime uşlaştı adetin 19. günü yapmaya başladım benim adet düzensiz ama hayırlısı artık ben yinede calışıcam :KK6:

İnşallah daha yumurtlamamışsındır. Vücut ısısıyla da takip etmeni öneririm, ikisi bir birini destekliyor. Yumurtlamadan önceki gun vücut ısısı düşüyor, yumurtlama olunca yükseliyor. Ben ikisine birden bakıyordum. Bir de tukürük kiti de kullanıyordum ama bu ay yapmayacağım tabi dayanabilirsem :KK53:

İnşallah daha yumurtlamamışsındır. Vücut ısısıyla da takip etmeni öneririm, ikisi bir birini destekliyor. Yumurtlamadan önceki gun vücut ısısı düşüyor, yumurtlama olunca yükseliyor. Ben ikisine birden bakıyordum. Bir de tukürük kiti de kullanıyordum ama bu ay yapmayacağım tabi dayanabilirsem :KK53:

valla biz yaparız :KK9: yarından itibaaren onuda yapıcam yazarım canım inşallah hayırlısıyla habiş oluz valla sen hem kit hemde tükürük testi :KK28: neden ki :26:

valla biz yaparız :KK9: yarından itibaaren onuda yapıcam yazarım canım inşallah hayırlısıyla habiş oluz valla sen hem kit hemde tükürük testi :KK28: neden ki :26:

Takıntılıyım canım bu bebek konusu psikolojimi bozdu :KK52:

Yoksa bir tanesi yeter. Hem idrar testi, hem tukuruk hem ısı takibi hem de elle akıntı, rahim kontrolu yapıyordum. Hatta bir seferinde adetin 20. günü progesteron testi bile yaptırdım acaba yumurtladım mı diye :KK8: Bu ay hiç bir şey yapmamaya karar verdim bakalım ne olacak....

cnm spermiyogram yaptırdık "hala" dr a gidemedik ama forumda bu işin ustası olmuş kızlar ve tannsel'in eşinin (doktor) dediğine göre durum vahim azcık :) 8,000,000 sperm var ve hareketli %6

Keçiboynuzu kürünü duydun mu? Burada kullanıp çok iyi sonuçlar alanlar var, doktorlar bile inanamıyormuş. Bilmiyorsan bulup yazayım. Sperm sayısını çok dert etme erkekteki sorunlar çok daha kolay çözülüyor. Benim durum çok daha vahim ama inanıyorum olacak :KK64:

Kızlar;
Vucut ısısı yüksekse yumurtlamaolmuşmu oluyor.. Ateş ölçme ile ilgili tecrübenizi benle acill olarak paylaşın lütfennnn

Keçiboynuzu kürünü duydun mu? Burada kullanıp çok iyi sonuçlar alanlar var, doktorlar bile inanamıyormuş. Bilmiyorsan bulup yazayım. Sperm sayısını çok dert etme erkekteki sorunlar çok daha kolay çözülüyor. Benim durum çok daha vahim ama inanıyorum olacak :KK64:

senin derdin ne arkadaşım özel olmazsa . Keçiboynuzu kürünü bilorum da benim koca yanaşmıo ona pekmezini aldı onu içio :)

Takıntılıyım canım bu bebek konusu psikolojimi bozdu :KK52:

Yoksa bir tanesi yeter. Hem idrar testi, hem tukuruk hem ısı takibi hem de elle akıntı, rahim kontrolu yapıyordum. Hatta bir seferinde adetin 20. günü progesteron testi bile yaptırdım acaba yumurtladım mı diye :KK8: Bu ay hiç bir şey yapmamaya karar verdim bakalım ne olacak....[/QUOT

hadi canım :KK1: eşim bide bana diyooo abartıyon diye kız bak bende yapıcam :KK52: adam kesin beni boşar valla canım bide olucaksa olur zaten beklemek ve istemek lazım tabi cok istiyoz inşallah hayırlısıyla habiş kalırız yoksa kafayı yiyicez valla :KK53: caşışmak lazım :KK54: :KK54:

senin derdin ne arkadaşım özel olmazsa . Keçiboynuzu kürünü bilorum da benim koca yanaşmıo ona pekmezini aldı onu içio :)

benimkide pekmezi içiyor:) sabaharı veriyorum, akşamda iç diyorum ama içmiyor.. Beni şeker hastası yapıcan diyor:)

kafayı yeme olayına inanıorum :) hepimiz bir gün bakırköyde buluşacağız bu gidişle. Eşimde gelişme var :) annesi ota bitkiye pek meraklıdır ve çok çok ii bilir. Anneme anlatalım fln dedi bişi der belki dedi :) öğrenirsem yada annesine derse kesin diye düzeltiim yazarım size de mutlaka :)

X