Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ne kadar zamandır çocuk için çalışıyorsun canım

canım benim hikayem şöyle;
4 yılık evliyim.. 3.5 yıl korunduk.. Bebiş istediğimizde 4 ay çalıştık oldu fakat boş gebelik oldu.. Temmuzda kürtaj oldum.. Kürtajdan sonra ekim ayında denedik olmadı..

Bir de iliski öncesi erkegin kahve içmesi spermleri uyarıyormuş. Bir saat önce falan içecekmiş. Bir de bir yerde okumuştum soğuk suyla duş ya da testislerin üzerine bir süre buz konması iyi geliyormuş.

kahveyi bende duydum deneyeceğim de buz ne ya :) günah adamlara

canım benim hikayem şöyle;
4 yılık evliyim.. 3.5 yıl korunduk.. Bebiş istediğimizde 4 ay çalıştık oldu fakat boş gebelik oldu.. Temmuzda kürtaj oldum.. Kürtajdan sonra ekim ayında denedik olmadı..

Daha çok yeni kendini hiç üzme, doktora bile gitsen bir sene deneyin diyecek size. Zaten ilk ayda hamile kalmak ancak istemeyenlerin başına gelen bir şey :KK53:

öyle canım 6 ay olmazsa o zaman doktora gideyim diyorum...

İstersen adetin 3. günü hormon testlerini bir yaptır. Fsh, tsh, prolaktin, ostrojen ve lh istiyorlar. Hormonel sorunlarda boş gebeliğe yol açabiliyor, emin olmak için bakmanın faydası olabilir. Ya da 6 ay da bekleyebilirsin ama bence gerek kalmayacak sen yakında hamile kalacaksın :KK71:

Bence de günah canım ama öyle okudum, bilgi olsun diye söyledim ama ben de olsam yapmam. Sperm artsın diye kocadan da olmayalım :KK60:

benim eşim zaten çok kızıyor.. Keçiboynuzu bile içerken söylenip duruyor....Buz koyma fikrini bi söyleyim...

Bence de günah canım ama öyle okudum, bilgi olsun diye söyledim ama ben de olsam yapmam. Sperm artsın diye kocadan da olmayalım :KK60:

aynen eldeki bulgurdan olmak da var yani :)
bide bişi sorcam ben yine de çalışmaya devam edip dikkat edeyim değil mi? Hepten salmiim. ayağa kalkmama vs vs

aynen eldeki bulgurdan olmak da var yani :)
bide bişi sorcam ben yine de çalışmaya devam edip dikkat edeyim değil mi? Hepten salmiim. ayağa kalkmama vs vs

Kesinlikle hemen ayağa kalkma hatta mümkünse o gece öyle uyu sabah banyo yap. Yumurtanın döllenmesi için vücut ısısının yüksek olması gerekliymiş, zaten o yüzden beden ısıyı arttırırmış. Bazı insanlar ilişkiden sonra yumurtalıkların üzerine sıcak su torbası koymayı bile öneriyor. Bende deneyecektim aslında bunu iyi bir fikir gibi gelmişti. Bedeni sıcak tutmak da önemli yani, banyoda üşüyebiliyoruz.

varya direkt acıların çocuğu moduna geçmişim he :) kızmayın kendim kızıorum şimdi kendime ne o öle salma malma :) silkelenip geliorum kendime :p

İstersen adetin 3. günü hormon testlerini bir yaptır. Fsh, tsh, prolaktin, ostrojen ve lh istiyorlar. Hormonel sorunlarda boş gebeliğe yol açabiliyor, emin olmak için bakmanın faydası olabilir. Ya da 6 ay da bekleyebilirsin ama bence gerek kalmayacak sen yakında hamile kalacaksın :KK71:

inşallah dyelim canım...İlk gebeliğimde hemen olmayınca panik olup gitmiştim doktora.. Bakmıştı hormonlara normaldi.. boş gebelikten sonra genetik testleride yaptırdım normal çıktı...

Kesinlikle hemen ayağa kalkma hatta mümkünse o gece öyle uyu sabah banyo yap. Yumurtanın döllenmesi için vücut ısısının yüksek olması gerekliymiş, zaten o yüzden beden ısıyı arttırırmış. Bazı insanlar ilişkiden sonra yumurtalıkların üzerine sıcak su torbası koymayı bile öneriyor. Bende deneyecektim aslında bunu iyi bir fikir gibi gelmişti. Bedeni sıcak tutmak da önemli yani, banyoda üşüyebiliyoruz.

ısı yumurtlama mantıklı. deneyeyim bende şu sıcak torba olayını

kızlaar öncelikle ii geceler bn geçen ayın yanii ekimin 20 sinde adet oldum bnm ne zmn başlıyo olabilir yumurtlamam bilgi werirseniz çok sewinirim

inşallah dyelim canım...İlk gebeliğimde hemen olmayınca panik olup gitmiştim doktora.. Bakmıştı hormonlara normaldi.. boş gebelikten sonra genetik testleride yaptırdım normal çıktı...

ne çok bilmediim şey varmış yahu. test rahim filmi genetik test pesssss spermiyogramıda burdan örenmiştim. Bi kere daha iyi ki varsınız :)

varya direkt acıların çocuğu moduna geçmişim he :) kızmayın kendim kızıorum şimdi kendime ne o öle salma malma :) silkelenip geliorum kendime :p

Dünyada imkansız diye bir şey yoktur canım. Benim bir arkadaşıma kesin menopoz dediler hem de kaç doktora gitti, tüp bebek bile olmaz dediler. O hiç bir şey yok gibi çalışmaya devam etti ve bir kaç ay sonra kendiliğinden hamile kaldı. Ben de umudumu hiç kaybetmiyorum. Kur'an da bir ayet okudum diyor ki " Ben dilemekdikçe siz dileyemezsiniz" Beni çok etkiledi ve inancımı koruyorum, biz de hamile kalacağız buna inanıyorum

kızlaar öncelikle ii geceler bn geçen ayın yanii ekimin 20 sinde adet oldum bnm ne zmn başlıyo olabilir yumurtlamam bilgi werirseniz çok sewinirim

cnm adet döngün düzenli ise adet gününün 1. gününü 1 olarak al 14-17 arası çalış derim ben diğer arkadaşlar daha da yardımcı olacaktır

X