Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ne çok bilmediim şey varmış yahu. test rahim filmi genetik test pesssss spermiyogramıda burdan örenmiştim. Bi kere daha iyi ki varsınız :)

sende iyiki varsın canım:)gerçekten hiç bişey bilmiyormuşuz, anne olmaya karar verdikten sonra öğrendim.. Eşim diyorki içerde anatomi atlası var rahmi oradan incele, damarların adına kadar öğrenirsin diyor.. dalga geçiyor işte

Dünyada imkansız diye bir şey yoktur canım. Benim bir arkadaşıma kesin menopoz dediler hem de kaç doktora gitti, tüp bebek bile olmaz dediler. O hiç bir şey yok gibi çalışmaya devam etti ve bir kaç ay sonra kendiliğinden hamile kaldı. Ben de umudumu hiç kaybetmiyorum. Kur'an da bir ayet okudum diyor ki " Ben dilemekdikçe siz dileyemezsiniz" Beni çok etkiledi ve inancımı koruyorum, biz de hamile kalacağız buna inanıyorum

Çok haklısın. Sığınıp dua etmek de en etkili yollardan biri

cnm adet döngün düzenli ise adet gününün 1. gününü 1 olarak al 14-17 arası çalış derim ben diğer arkadaşlar daha da yardımcı olacaktır
teşekkürler arkadaşlar bu arad arnıza katılabilirmiyim bn 24 yaşındayım we 3 aydır bebk istiyorum ama halaa olmadı geçen ay kist çıktı 1 ay d.k içtim geçti şükür bu ay çalışmalara dwm bakalım nasipp Allahım banada isteyen herkesede nasip etsin sağlıklı bebişler:)

sende iyiki varsın canım:)gerçekten hiç bişey bilmiyormuşuz, anne olmaya karar verdikten sonra öğrendim.. Eşim diyorki içerde anatomi atlası var rahmi oradan incele, damarların adına kadar öğrenirsin diyor.. dalga geçiyor işte

dalga geçebilir. Onu seviyorum ben bize yardım ediyo :) SAĞOLSUN

teşekkürler arkadaşlar bu arad arnıza katılabilirmiyim bn 24 yaşındayım we 3 aydır bebk istiyorum ama halaa olmadı geçen ay kist çıktı 1 ay d.k içtim geçti şükür bu ay çalışmalara dwm bakalım nasipp Allahım banada isteyen herkesede nasip etsin sağlıklı bebişler:)

hoş geldinnnnn:) bak neler öğreneceksin

Daha çok yenisin canım, çalışmaya devam edin. Ovaluasyon günlerini öğrenmeye çalış, yumurtlama zamanını kaçırma. İmkanın varsa ovalüasyon testi al, yoksa ısı takibi ve akıntı kontrolu ile yumurtlama zamanını bulmaya çalış ve o günlerde sıkı çalış. Allah sana da en kısa zamanda bir evlat nasip etsin inşallah..

Daha çok yenisin canım, çalışmaya devam edin. Ovaluasyon günlerini öğrenmeye çalış, yumurtlama zamanını kaçırma. İmkanın varsa ovalüasyon testi al, yoksa ısı takibi ve akıntı kontrolu ile yumurtlama zamanını bulmaya çalış ve o günlerde sıkı çalış. Allah sana da en kısa zamanda bir evlat nasip etsin inşallah..
o testler ne bn bilmiyorum kii bide bnm rahim tersmiş oda sorun sanırım yaa tersten ilşki giriyorum oda canımı acıtıyo napçam bilmiyom yaa:2:

nazcım bir öneri eşin test yaptırsın eğer ikna edebilirsen. Geç olmadan ii kötü bilin Allah korusun bişi çıkmaz inşallah ama geç kalmamış olur hemde soruna direkt yönelebilirsin.

o testler ne bn bilmiyorum kii bide bnm rahim tersmiş oda sorun sanırım yaa tersten ilşki giriyorum oda canımı acıtıyo napçam bilmiyom yaa:2:

ilk defa duydum cnm ya gebeliğe engel diil dimi bu ya da zorlaştırmaz dimi? Dr a gittin mi bilio mu durumu

ilk defa duydum cnm ya gebeliğe engel diil dimi bu ya da zorlaştırmaz dimi? Dr a gittin mi bilio mu durumu
gittim cnm engel diilmiş hatta bnm annmde ters rahimlimiş ztn genetik bndede ondan ölemiş ama sadece daha kolay kalabilmek için ters ilişki diyolar bnde size sorim dedim blki bilginiz wardır diye

canım hoşgeldin aramıza....

gittim cnm engel diilmiş hatta bnm annmde ters rahimlimiş ztn genetik bndede ondan ölemiş ama sadece daha kolay kalabilmek için ters ilişki diyolar bnde size sorim dedim blki bilginiz wardır diye

canım bendede öyle.. rahmin ters duruşu adet dönemlerinin ağrılı olmasına seep olurmuş.. gebelikle ilgili bir sorun teşkil etmez ters ilişki felan boşver...

kaynatmışsınız oku oku bitiremedim
yeni tv lerimiz takıldıda onlara bakıyorduk biri sony niri arçelik inanmazsınız ama arçelikin görüntüsü daha güzel biz de şaşkın şaşkın ona bakıyorduk
konuyu amma dağıttım ama demi benim gündemimde bu vardı bu akşam napayım

bnde burda bi topikte okudum tersten ilşki girin snr yüzüstü yatın fln diyodu ama işkence yani :KK5:

Nasıl yani ya anus ile rahmin ne ilgisi varmış. ters ilişkide spemler bağısağa gider, rahme değil. Allah akıl fikir versin onu söyleyene. Sen ona inanma canım, istersen bir doktora da danış kafan rahat eder. Ters ilişki hem çok sağlıksız bir şeydir, mikrop kaparsın Allah korusun hem de dinen de günahtır. Bir doktora sormanı öneririm ama böyle bir şeyin olmasına pek imkan vermiyorum.

X