Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ben de bu ay ateş takibi filan yapmıyorum. Ov. testi bile belki yapmam. Canım hiç istemiyor içimden gelmiyor. İdrar yollarımı üşütmüşüm sanırım ki hafif yanma ve idrarda kan var, o yüzden çalışmayacağım bile...
Hevesim söndü gibi sanki...

kızlar bence bu test sabah da yapılır. ben 16. gün sabah çok fazla ıslaklık ve yumurta akı kıvamlı akıntı hissettim öylesine bir test yapayım dedim ve mosmor çıktı. zaten yumurta takibinde olduğum için pozitif sonuçtan iki gün sonra doktorum yumurtan çatlamış dedi. sizce yumurta çatladıktan en erken kaç gün sonra kan testinde hamilelik çıkar?

yumurta çatladıktan 9 gün sonra çıkabilir o da kesin olmaz adet günü tekrarlamak gerekir kan testini:KK19:

slm kızlar benım normal adet gunum ayın 13 insallah bu sfer olur ronyacım gamzecım sızı cok opuyorum ınsallah hep beraber hayırlı haberlereeeeee

Ben de bu ay ateş takibi filan yapmıyorum. Ov. testi bile belki yapmam. Canım hiç istemiyor içimden gelmiyor. İdrar yollarımı üşütmüşüm sanırım ki hafif yanma ve idrarda kan var, o yüzden çalışmayacağım bile...
Hevesim söndü gibi sanki...

aynı durumdayım birden soğudum hamilelikten bebekten nedense anlayamadığım bir şekilde bu ay olmayınca hevesim gitti çok soğudum yaaa

kızlar bence bu test sabah da yapılır. ben 16. gün sabah çok fazla ıslaklık ve yumurta akı kıvamlı akıntı hissettim öylesine bir test yapayım dedim ve mosmor çıktı. zaten yumurta takibinde olduğum için pozitif sonuçtan iki gün sonra doktorum yumurtan çatlamış dedi. sizce yumurta çatladıktan en erken kaç gün sonra kan testinde hamilelik çıkar?

merhaba
ovu testinden bahsediyorsun sanırım
bende denedim bunu
2 ovu testi kullanıyorum.bi tanesine güvenmediğim için,2.yi kullanıyorum(çünkü hep silik gösteriyor diye)
geçen ay ilaç kullandım ilk olarak. çok sancımın olduğu gün 3saat tutarak testi yaptım
kopkoyu oldu
sonra dedim keşke,hep silik gösteren testide yapsaydım.yarım saat sonra
onuda yaptım,o her zaman sipsilik gördüğüm test kopkoyu olmuştu
demekki tap ovu gününde verebiliyor bu sonucu
ama yinede tabi belli saatlerde yapmak daha güvenilir :KK71:

kıızlar ovulasyon testi şuan elimde hangi saatlerde yapayım ve önerilerinizi bekliyorum :KK17:

canım ben akşam üzeri saat 6 gibi yapıyodum ve yapmadan önce 4 saat boyunca sıvı tüketmiyodum..ve her yaptığım test silik cıkıyodu ama ben yine çalışmalara devam ettim ve 18. gün cift cizgiyi gördüm..hakkında hayırlısı olsun canım..

canım ben akşam üzeri saat 6 gibi yapıyodum ve yapmadan önce 4 saat boyunca sıvı tüketmiyodum..ve her yaptığım test silik cıkıyodu ama ben yine çalışmalara devam ettim ve 18. gün cift cizgiyi gördüm..hakkında hayırlısı olsun canım..

canım ben 8 gibi yaptım sıvı tükettim :KK24: test silik cıltı 2. cizgi yanlış sonuç mu? vermiştir :KK59: mesajını yeni gördüm

canım merhaba,
ben de ilk defa bu ay test kullanıyorum.testi akşam 9 gibi yapıyorum ve 2-3 saat öncesinden sıvı tüketmiyorum

Test sonuçlarım şöyle,

10.gün belli belirsiz silik çizgi
11.gün ikinci çizgi çok az daha belirgin
12.gün ilk çizgi kadar koyu değil ama belirgin
13.gün bir önceki güne göre daha belirgin

iki çizgi aynı koyulukta rastlamadım henüz...iki çizgi aynı oldu mu,o gün mü ov.günü oluyor?biz hergün çalıştık, bu ay böyle deniyorz bakalım, hayırlısı..

bir de tek çizgiyi gördüğümüzde testi yapmayı bırakıyoruz sanırım:KK28:

canım ben 8 gibi yaptım sıvı tükettim :KK24: test silik cıltı 2. cizgi yanlış sonuç mu? vermiştir :KK59: mesajını yeni gördüm
canım yanlışta vermiş olabilir doğruda ama bunu genelde herkez söylüyo ve 3-4 saat öncsinden sıvı almayın diye..bugün artık böyle gecmiş yarın dikkat edersin sıvı almamaya..
canım merhaba,
ben de ilk defa bu ay test kullanıyorum.testi akşam 9 gibi yapıyorum ve 2-3 saat öncesinden sıvı tüketmiyorum

Test sonuçlarım şöyle,

10.gün belli belirsiz silik çizgi
11.gün ikinci çizgi çok az daha belirgin
12.gün ilk çizgi kadar koyu değil ama belirgin
13.gün bir önceki güne göre daha belirgin

iki çizgi aynı koyulukta rastlamadım henüz...iki çizgi aynı oldu mu,o gün mü ov.günü oluyor?biz hergün çalıştık, bu ay böyle deniyorz bakalım, hayırlısı..

bir de tek çizgiyi gördüğümüzde testi yapmayı bırakıyoruz sanırım:KK28:

canımm dediğim gibi hep silikti ama en son artık yumurtlamıyorum ben diye düşünürken pat diye cıktı ve ertesi günü yaptığımda testi cift cizgi yoktu ve bırakmıştım test yapmayı..ama sen daha cift cigiyi görmediysen ve elinde test varsa yap derim..

canım yanlışta vermiş olabilir doğruda ama bunu genelde herkez söylüyo ve 3-4 saat öncsinden sıvı almayın diye..bugün artık böyle gecmiş yarın dikkat edersin sıvı almamaya..

canımm dediğim gibi hep silikti ama en son artık yumurtlamıyorum ben diye düşünürken pat diye cıktı ve ertesi günü yaptığımda testi cift cizgi yoktu ve bırakmıştım test yapmayı..ama sen daha cift cigiyi görmediysen ve elinde test varsa yap derim..

resimleri ekledim bakarmısınız?

Eklentiler

• $30.10.2010 (10.Gün).jpg
    $30.10.2010 (10.Gün).jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 51
  • $31.10.2010 (11.Gün).jpg
    $31.10.2010 (11.Gün).jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 48
  • $01.11.2010 (12.Gün).jpg
    $01.11.2010 (12.Gün).jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 47
  • $02.11.2010 (13.Gün).jpg
    $02.11.2010 (13.Gün).jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 49
resimleri ekledim bakarmısınız?

çıkmış işte çift çizgi benim çift çizgiler hep öyle çıkıyordu ardarda çift çizgiyi en fazla 2 gün gördüm ama 3. gün silikleşiyordu veya kayboluyordu :KK34: kaybolduğu gün yumurtladın demektir..

hayatım silik cizgi negatifdir iki cizgininde aynı koyulukta olması gerek pozitif olması için..[/QUOTE]

canım benim adet sirkilasyonum uzun yumurtlamam ne zaman olur 14 ekimde adet oldum

X