Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım 2 gün yapmadım 11. günü ilişkiye girdik 12 günede dr gittim galiba catlamış yada kist olmuş dedi yani görmedi dr tekrar yumurta oluşurmu acaba?

bilmem ki tatlım ya dr en dorusunu söler ama genelde yumurtlama 14. gün başlar die biliorum. sen çok takılma boşver gün aşırı devam et ilişkiye

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Allah razı olsun çok güldüm ya :) ama doğru dedin ne diim :)

:kedi: yaaa ne yapayım dr. 2 kücük yumurta var dedi belki bu ay yada diğer ay.ben yeni doğum yaptım daha düzene girmedi adetim olsun calışmalara devam hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bende suğan kürünede başlıcan sen içiyormusun biraz daha koçişime güzel görüneyim bari bayanssulusmile :kedi:

nasıl yani bebeğin var mı senin? hemde yeni

ayyy çok şaşırdım kızzzz :1shok:
sen yeni doğum yaptın ve 2.içinmi uğraşın kafamçokkarıştı

nasıl yani bebeğin var mı senin? hemde yeni

bebeğim öldü kızlar :çok üzgünüm: kızımı 2 ay önce erken doğum yaptım. ecrenim 5 gün yaşadı senağlama acısı dayanılacak gibi değil mafoldumben ne yapayım diyorsunuz daha bebeğin yeni ölmüş nesıl tekrar dan düşünüyorsun diye mafoldumben ne yapayım başka türlü içimde ki fırtına dinmicek her yerde kızım var yavrum var ecrenim bebeğimin eşyalrına sarılıp ağlıyorum eşimi etrafımdakiler cok üzülüyorlar hayata tekrar tutunmam lazım :çok üzgünüm:

canım kıyamam sana başın sağolsun
en iyisi düşünmüşsünüz tekrar hamile kal
hayat herşeye rağmen devam ediyor takılıp kalmamakgerek
inşallah Rabbim sana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder

ssağol canım isteyen her kese hayırlı evlat verirsin rabbim...

ssağol canım isteyen her kese hayırlı evlat verirsin rabbim...

canım başın sağolsun. neden erken doğum yaptın sen ? sebebi senle alakalı ise bu kadar erken 2. yi yapma arkadaşım yaa biraz bekle biraz dinlen. ayrıca bu stresle zor olur senin için bence

canım başın sağolsun. neden erken doğum yaptın sen ? sebebi senle alakalı ise bu kadar erken 2. yi yapma arkadaşım yaa biraz bekle biraz dinlen. ayrıca bu stresle zor olur senin için bence

biliyorum canım ama ne yapayım erken doğum için teşhis koyamadılar ya enfeksiyon yada rahim ağzı yetmezliği dediler

allah sabır versin.seni ancak yaşayanlar anlar.diğerleri belki iyi niyetten dinlen, bekle yada ne acelen var derler.ama sen bir an önce olsun istersin.benimde öyle oldu.gerçi rabbime şükür benim tesellilerim var ama işte hepsinin yeri farklı.

tabiki hepsinin yeri farklıdır benim annem bana dediki kızım bir annenin evladı öldügünde annenin yüreğinde milyonlarda mum yanarmış her gün biri sönermiş en son 1 tane kalrmış o ömrünün sonuna kadar devam edermiş yanmaya...

kızlar kanda baktırdın 0 sıfır çıktı yani bebek yok stresten gecikti biliyorum hastaneye gitmişken vajinal ultrasona da girdim kist filan yok allah şükür hiç bir terslik yok dedi rahatladım yumurtlamışım tam bir adet öncesi dönemdeymişim kasıma inşallah kısmet

çok güzelmiş aynen anlatıyor gerçekten

kızlarr beenim bugün 18.günüm ve 9. günden bu yana ovulasyon yapıyorum hep silik cıkıyodu ve bugün sonunda gördüm cift cizgiyi..gecde olsa sevindim demekki ben gec yumurtluyomuşum bunu öğrendim..

kısmet tatlım üzülmeee. Kasıma nasipse :) regl oldun mu peki

kızlarr beenim bugün 18.günüm ve 9. günden bu yana ovulasyon yapıyorum hep silik cıkıyodu ve bugün sonunda gördüm cift cizgiyi..gecde olsa sevindim demekki ben gec yumurtluyomuşum bunu öğrendim..

iyi canım hadi hayırlısı inşallah en kısa zaman da habiş olursun genelde bende geç yumurtluyorum senin adetin kaç günde bir oluyor gelişmeleri burdan takip edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…