- 31 Mayıs 2010
- 26
- 0
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #10.341
arkadaşlar ben aylar önce bu kürü yaptım
ve adeterim aşırı düzensizleşti
ve malesef pko olduğumu öğrendim
kürü yapmadan önce doktor kontrolüne gitmiştim
ve hiç bir şeyim yoktu yani kist falan yoktu
arkadaşlar size tavsiyem eğer bir kür yapmak istiyorsanız
soğan kürünü yapın ben bu ay yaptım ve doğalabir şekilde yumurtladım
hem soğan kürü rahimi temizliyor
soğan kürüne ne zaman başlayıp kaç gün yapmamız gerekiyor?
ağızda koku bırakmaz mı, daha denemedim ama hamiş kalamassam önümüzdeki ay deniyecem.
yyaaa çok kafam karıştı şimdi. evet bu kürden sonra kisti olanda çok. ben zaten pko yum şimdi soğan yapıyorum, onu yapınca tekrar azarsa yaeyvahedigeldismile
bu ay kendi halinemi bıraksam acaba, hazır soğanı yapıyorum, zaten kürüm bitince gidecem kontrole bakıcam gecmişmi. sağol canım fikirlerin içinbilmiyorumkismile
kızlar ben sevdim tadını süper
canım bak evdeysen eğer ibrahim saraçoğlu birazdan seda sayana çıkcak
soğan kürünü ben kafama göre başladım
canım soğan kürü topiği var ordaki arkadaşlara sorabilirsin yardımcı olurlar
ooo hemşehriyiz cidden, benim annem de bilecik söğütlü :)
tannsel sen de yapma aman bırak zaten tadı da fena
tannsel o karisimi bende denedim ama midem almadi yapamadim
cok faydasi varmisss..sen belki sevebilirsin tatlim,
Şeniz öptüm seni , inşallah hamile kalabilırsın da öyle gidersin annene mutlu haberi verirsin:dance:
merhaba kızlra
size haberim var bu sabah eşimin ısrarı ile core hamilelik testi yaptım normal test erken gebelik testi değil tabii ki sonuç negatif 20 mg bile olsa hcg ölçebiliyormuş pozitif veriyormuş yani bende bu ay birşey yok önümüzdeki aya devam
insallah canim ya a.s
insallah hepimiz bu ay kavusuruz bebislere :CüvCüv:
Canım senin 25 ekim değilmiydi adet tarihin, daha 3 gün var?
hcg değerleri hergün katlanarak gidiyor, önce kana kanda çok fazlalaştığında geçiyor artık idrara...çıkmamış olabilir, bence hemen umudunu yitirme...kan testi yapsan anlardım da...
arkadaşlar bu gün adetimin birinci gününden itibaren 12. gün ve dünden beri belim kasıklarım ağrıyor ve sanki adetmişim gibi beyaz akımtım var. bu mudur yumurtlama günleri acaba..
bir arkadaşın başak bir topicte 3 gün önce çıkmış eşime söyledim o da hemen yap diye tutturdu ama negatif fakat testin prospektüsünde 20 mg olunca pozitif verir yazıyor normal bir döllenmede 10.gün gibi 20 mg dahi olmazmı bence olması gerekli değil mi
ben gidiyom kızlar öğle tatilinde eve geliyom sırf size yazmak için 10 dakka sonra dersim var allahtan okulum çok yakın
Canım yaa.. Topiclerimize güzellik katıyorsun iyiki varsın.. Tecrübelerinden yararlanıyoruz.. Canım bu ay olmadıysa inşallah kasım ayında olur.... Bakalım bende hamile değilmişim gibime geliyor... Bende gelirim kasım topiğine....Vardır herşerde bir hayır... Senin kürtaj olalı yaklaşık 5 ay oldu benimde 3 ay felan.. Belkide rahim duvarının kalılnlaşması gerekiyor... Allahım herşeyi biliyor, Hepimize hayırlısı ile nasip etsin.. Öptüm şeker.....Kızında çok tatlı maşallah